25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ilyen lesz az aktuális generáción a Biomutant

Másfél éve jelent meg PC-re és az előző generációra a szerepjáték, már csak napok választanak el a PlayStation 5 és Xbox Series X/S megjelenéstől.

Írta: GeryG

2021 májusában jelent meg az Experiment 101 stúdió sokáig készült szerepjátéka, a Biomutant. Akkor csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezett meg a játék, amely csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A stúdió már ekkor is dolgozott a PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt változatokon, amelyekből olykor-olykor mutattak is valamit.

Most is így tettek, érkezett ugyanis egy vadonatúj előzetes, amely a PlayStation 5 kiadásból származik. A játékosok rövidebb töltési időre, HDR-támogatásra és PS5-ön a DualSense képességeinek kiaknázására is számíthatnak. Indításkor három futtatási mód közül lehet majd választani: quality, performance és quality unleashed. Ezek mind eltérő felbontást, részletességet és fps-számot ígérnek.

Akik korábban már megvásárolták PS4-re vagy X1-re a játékot, azok most ingyen kapják meg az aktuális generációra készülő kiadást is. A premierre három nap múlva, szeptember 6-án kerül majd sor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Biomutant

Platform:

Fejlesztő: Experiment 101

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés:
2021. május 25. PC, PS4, X1
2022. szeptember 6. PS5, XSX
2023. november 30. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!