25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hoppá! Öt Assassin's Creeddel is ingyen játszhatsz ezen a hétvégén!

A Ubisoft jelentős kedvezményeket is ad a franchise árából.

Írta: GeryG

Hoppá! Öt Assassin's Creeddel is ingyen játszhatsz ezen a hétvégén!

Idén ősszel ismét új taggal bővül az immár igen nagyra duzzadt Assassin's Creed család. A családfő első részt máig tizenegy utód követte és októberben az Assassin's Creed Mirage-zsal lesz meg az egy tucat.

A Ubisoft most igen jóféle ajánlattal lepte meg a franchise rajongóit: ötöt is ingyenessé tesz a hétvégére a már megjelent epizódokból. Az ajánlat augusztus 10-től 14-ig érvényes, vagyis e hét csütörtöktől egészen hétfőig, a platformok között pedig ott szerepel a PC, a PlayStation 5 és a PlayStation 4, valamint az Xbox Series X/S és az Xbox One.

Az ingyenes hétvégén a következő epizódokat lehet majd teljes pompájukban kipróbálni:

Azon túl, hogy a hétvégén teljesen ingyen próbálhatjuk ki mindegyiket a fentiek közül, a Ubisoft online áruházában jelentős kedvezményeket is kapunk rájuk és más epizódokra is. Így ha valaki még csak most pótolná a fentiek valamelyikét és nem érne a végére az ingyenes időszak alatt, akkor később ott folytathatja a kalandját, ahol félbe hagyta.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!