25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Szabadidő

Újabb színészek jönnek a Budapest Comic Conra

Ketten viszont munkájuk miatt mégse tudnak részt venni a májusi rendezvényen.

Írta: PlayDome 2 hozzászólás

Újabb színészek jönnek a Budapest Comic Conra

Két és fél hét múlva kerül megrendezésre a harmadik Budapest Comic Con, amelyen ezúttal is számos külföldi színész teszi tiszteletét. A korábban beharangozott listában azonban módosulás történt, mivel ketten munkájuk miatt mégsem tudnak jelen lenni az eseményen.

Nevezetesen Graham McTavish egy új-zélandi forgatás, Alexander Ludwig pedig egy másik filmszerep miatt volt kénytelen lemondani a részvételét. Helyettük viszont találtak másokat a szervezők: Jerome Flynn (Trónok harca), Clive Standen (Vikingek), és Afshan Azad (Harry Potter) érkeznek Budapestre május közepén. Az eddig bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts) hasonlóan hozzájuk is lehet venni dedikáló- és fotósjegyeket.

Véglegesedett a meghívott cosplayesek listája is: a főleg óriásrobotokban utazó, német AJ Designs mellett jön Don Esteban, Taryn, valamint Pretzl. Velük szervezett meet & greet keretein belül lehet majd találkozni a rendezvény során. Ezek menetéről további információ a Budapest Comic Con Facebook-oldalán lesz olvasható hamarosan.

Bővült az árusok és kitelepült képregényalkotók listája is: közel száz stand vár majd a látogatókra az Artist Alley-ban, egyedi és érdekes csecsebecsékkel, képregényekkel.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dino
Dino [5993]
Upsz, köszi, javítottam.
subject17
subject17 [6530]
Afshan Azad*, nem Azado.

De csak azért tudom, mert a Harry Potter említése miatt gugliznom kellett, hogy mégis ki a fene. :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)