25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Destiny címmel készít új online sci-fi játékot a Bungie

Az online FPS akciójáték PS3 és X360 mellett várhatóan az új konzolgenerációra is megérkezik.

Írta: Dino

A Halo sorozattal híressé vált Bungie pár évvel ezelőtt szakított a Microsofttal, majd 10 évre szóló kiadói szerződést kötött az Activision Blizzarddal. Most pedig végre bejelentették első új játékukat, amely a Destiny címet kapta. Hagyományaikhoz híven ismét egy sci-fi FPS érkezik majd tőlük, azonban ezúttal egy MMO univerzumban zajló, közösségi funkciókkal is gazdagon felruházott játékra számíthatunk. Még ha alapvetően egyszemélyes játékra vágyunk, és így indulunk neki a sztorinak, a játék világában belefuthatunk a saját útjukat járó többi játékosba, de természetesen kooperatív és kompetitív módok is várnak majd ránk, mindezt pedig közösségi események színesítik majd.
A történetről így írnak a játék weboldalán: Az Utazó érkezésével minden megváltozott. Egy Aranykor érkezett el, amelyben civilizációnk meghódította a Naprendszert, de nem tartott sokáig. Valami lecsapott ránk és kiütött. A túlélők az Utazó alatt építették fel városukat, és megkezdték régi világunk felfedezését, ahol azonban halálos ellenségekre leltek. Játékosként a Föld utolsó biztonságos városának Őrzőjeként indulunk útnak, hogy megvédjük a várost az ellenségtől és visszaszerezzük mindazt, amit az emberiség elveszített az Aranykor bukásakor. Eközben pedig bejárhatjuk naprendszerünk ősi romjait, a Mars vörös homokdűnéitől a Vénusz dzsungeleiig. (A képek tanúsága szerint amúgy az Utazó egy - talán mesterséges - idegen bolygó lehet, amely a földfelszín felett lebeg.)
A Destiny a jelenlegi információk szerint PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra készül el, de a következő konzolgeneráció gépeire is várható lesz. Megjelenéséről egyelőre nem árultak el semmit, csak hogy a 2013-as évben még ne számítsunk rá.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!