Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lefújták a Next Car Game Kickstarter kampányát

Az ígéretes autós játék gyűjtése messze nem alakult a várakozások szerint, így a határidő lejárta előtt leállították a kampányt. Helyette elindult az előrendelői akció.

2013.11.24. 10:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bugbear csapata a Kickstarteren szerette volna bebiztosítani aktuális projektjük, a Next Car Game fejlesztését, ám ez végül nem sikerült nekik. A kitűzött cél 350 000 dollár volt, de néhány nappal a kampány határideje előtt még alig 82 000 dollár gyűlt össze. Ezért végül úgy határoztak, hogy idő előtt lefújják a gyűjtést. Aggódni viszont nem kell, mert ez nem veszélyezteti a játék megjelenését. A további fejlesztésekhez viszont minden pénzre szüksége van a stúdiónak, így most az előrendelői akcióban bíznak. Ezt még augusztus végén hirdették meg, az előrendelők pedig számos opció közül választhatnak. A játék hivatalos oldalán 25 dollárért megkaphatjátok az alapjátékot, valamint hozzáférést a 2013 végére datált bétához és néhány háttérképhez. Ezen kívül különböző csomagok közül lehet még válogatni 35 dollártól egészen 1000 dollárig, amiért már részt vehettek a fejlesztésben is. Újdonság viszont, hogy 10 000 előrendelés esetén a készítők nyilvánossá teszik a játék egy tesztverzióját, amelyet ők is a különféle játékelemek kipróbálására használnak. Ez minden előrendelő számára elérhető lesz.
"Ez egyfajta játszótér, ahol a különféle játékelemeket szoktuk tesztelni, mint az autók törése vagy a környezet rombolása. Az a legjobb benne, hogy szabadon garázdálkodhattok benne 24 autóval. A teljes játékban számos helyszínen zajlanak majd az események, mint versenypályákon vagy derbi arénákban. Tovább fogjuk csiszolni a játékmenetet és az olyan technológiákat, mint az autók törésmodellje vagy kezelhetősége, a korai előrendelőink pedig első kézből próbálhatják ki ezeket a fejlesztéseket."
A tesztverzióról egy trailert is bemutattak a napokban. A Next Car Game a jelenlegi tervek szerint PC-re fog megjelenni valamikor 2014 tavaszán. ■

Wreckfest (Next Car Game)
A legutóbbi Wreckfest (Next Car Game) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2013.11.24. 12:34
Örülök, hogy foglalkoztok a játékkal, az általam nyitott topic valószínűleg a süllyesztőbe megy. Én a 35 dolláros csomagot választottam, és nagyon jól el lehet poénkodni a tech demóval, de érdekes módon, ha nagyobb füstmennyiség keletkezik egyszerre, megfeleződik a stabil 60 fps-em, és egészen újraindításig úgy marad.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.