25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök kiegészítője lángok és jég közé sodorja Eivort

Jövő márciusban új kihívások elé nézhetünk a játék legújabb DLC-jében.

Írta: Jaxx

Trailerrel fokozza a türelmetlenségünket a Ubisoft, közzétette ugyanis az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök DLC első bemutatóját. Az Assassin's Creed játékok történetének eddigi legsikeresebb darabjához érkező kiegészítő pedig méltó a nevéhez.

Eivor Varinsdottir nem kisebb istenség szerepét ölti magára, mint Odinét, a hősét, bölcsét és védelmezőét, akihez harcban elesett társai haláluk után csatlakoztak a Valhallában. Az alábbi videóban nézhetitek meg, mit tartogat majd a játék.

Az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarökben Eivor vízióit követve egy új fenyegetésről, be kell lépnie a törpök mitológiai világába, Svartalfheimbe, mely ostrom alatt áll. Küldetése beteljesíteni a végzetét és megmenteni a fiát. Ehhez egy istenség ereje szükséges, melyek eddig nem látott lehetőségeket nyitnak meg a harcban.

Új képességekre tehet szert, melyeket elnyel a bukott ellenfelektől, felöltheti egy holló alakját és feltámaszthatja elesett riválisait, hogy az ő oldalán küzdjenek tovább. Magmává formálhatja bőrét, hogy megvédje magát és jéggel erősítheti meg támadó fegyvereit. Az új ellenségek mellett átélhetjük Odin személyes történetét is.

Az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök trailere amúgy a hazai Digic Pictures műhelyében készült, szóval van okunk a büszkeségre.

Az új kiegészítő 2022. március 10-én érkezik. PC, Amazon Luna, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Stadia, PS4, X1, XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!