25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyen játékokkal készül az ünnepekre az Epic Games Store

A mai ingyenes játék a Shenmue III.

Írta: GeryG

Ingyen játékokkal készül az ünnepekre az Epic Games Store

Elrajtolt az Epic Games Store ünnepi vására, amely rengeteg megfontolandó leárazást hoz magával a közelgő karácsony apropóján. Hogy csak néhányat említsünk:

De nem csak árcsökkentéssel ünneplik a karácsonyt, van még ennél is jobb ajánlatuk. A következő időszakban összesen tizenöt játékot adnak majd ajándékba mindenkinek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden nap más játék lesz ingyenes, de érdemes lesz igyekezni, mert mindegyikre tényleg csak egy napig lehet majd lecsapni.

Az akció első játéka a Shenmue III, amely ma este öt óráig lesz elérhető. Utána másik játék veszi át a helyét, de nem lehet tudni előre, hogy mi lesz az. Így érdemes lesz minden nap felkukkantani az online áruházba, hátha valami igazán fogunkra való vagy régóta környékezett játék pottyan az ölünkbe karácsonykor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!