25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Öt nap múlva bővül a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0

Nézzük, milyen újdonságok érkeznek a hónap közepén a multiba és a battle royale-ba!

Írta: GeryG

Bár az eredeti tervek szerint már a hónap elején el kellett volna rajtolnia a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 második szezonjának, az Infinity Ward két héttel elhalasztotta a premiert. Így még mindig van pár nap, amíg megérkeznek az újdonságok és újra belevethetjük magunkat a pályafelfedezés örömeibe. De miket is hoz magával ez a bizonyos második szezon? Nézzük meg a két játékban külön-külön!

Kezdjük a sort a Warzone 2.0-val, amely új szigettel bővül! Az Ashika Island sok érdekes helyszínt rejt, mint a Tsuki kastély, a Öganikku farm vagy az Ashika kikötő. De lesz itt hajóroncs, évszázados romok és tengerparti bulihely is. Ezeket mind felfedezhetjük magunknak, feltéve persze, hogy a többi játékos nem lő le minket kétezer méterről egy pisztollyal…

Visszatér a Resurgence játékmód, amelyben lehetséges a respawnolás. De erre csak addig van módja a játékosoknak, amíg a csapatukból legalább egy társuk életben van. Ha a lelőtt játékos számlálója lejár, újraéled a drop zone-ban. A visszaszámlálást a társak meggyorsíthatják, ha például végeznek valakivel, viszont minden kör lejártával alapból egyre hosszabb lesz.

Újdonságként megérkezik az egy az egy elleni gulág, megjelenik a becsületvisszaszerzés lehetősége, drónokat indíthatunk és egyszemélyes jet-ski is elérhetővé válik. Egy sor új Path of the Ronin kihívást is lehet majd teljesíteni.

Az Ashika Island a DMZ-ben új exclusion zone-ként is megjelenik. Itt új boss várja, hogy hidegre tegyük, új küldetést lehet teljesíteni és egy új ellátmánytáska is érkezik. Akinek megvan a Modern Warfare II, az az új Crown frakció kihívásait is teljesítheti.

A Modern Warfare II multiplayer módja is sok újdonsággal fog gyarapodni. Új raidet lehet teljesíteni, valamint megjelennek a ranglista meccsek is. Új pályából négyet kapunk: két simát (Dome és Valderama Museum) és két battle mapot (Al Malik International és Zaya Observatory). Új játékmódból még többet, hiszen debütál az Infected, a Gun Game, a Grind, a Drop Zone, az All or Nothing és a One in the Chamber is. Utóbbi három valamikor a szezon során rajtol el.

Öt nap múlva bővül a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0

Új fegyvereket is meg lehet szerezni, mint az ISO Hemlock AR, a KV Broadside shotgun, a számszeríj és a dupla kodachi pengék, míg a Tempus Torrent marksman rifle később érkezik. Új operátorként Daniel "Ronin" Shinodát köszönhetjük, de új skinek is jönnek Roze-hoz (Sheated Blade) és Novához (Ruthless Pursuit). Két új bundle-nek is lehet majd örülni, jön a Ballistick Love Tracer Pack és a Shinobi Tracer Pack.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!