25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szerelem, halál és önfeláldozás a Banishers: Ghosts of New Edenben

Új trailert kapott a Don’t Nod készülő akció-kalandjátéka, már csak egy hónap van a premierig.

Írta: GeryG

Ha minden igaz, akkor egyetlen nappal Valentin-nap előtt fog megjelenni a kalandjátékairól ismert Don’t Nod stúdió legújabb játéka, a Banishers: Ghosts of New Eden. A stúdió a fordulatos kalandjátékok mellett szeret időnként akciójátékokat is készíteni, ez is ebbe a táborba fog tartozni. Ma új játékmenet-előzetes érkezett hozzá.

A történetről már többször meséltünk, de nem árt ismételni. Egy szerelmes pár, Antea és Red az 1600-as évek vége felé azzal keresi kenyerét, hogy démonokra és szellemekre vadászik. Céljuk, hogy az élők az élők világában, a holtak pedig a holtakéban legyenek, nincs kószálás. Igen ám, csakhogy az egyik akciójuk balul sül el és Antea életét veszti. Szelleme viszont az élők világában reked. És itt jön a dilemma: a szerelmesek követik egész életükre érvényes elveiket és örökre elbúcsúznak egymástól vagy inkább együtt megpróbálják megtalálni a módját, hogy Antea visszatérjen az élők közé – szembe menve mindennel, amiben addig hittek.

A játék új előzetese játékmenet-bejátszásokkal tűzdelve foglalja össze a sztorit, a sztorit szerelemről, halálról és önfeláldozásról. A Banishers: Ghosts of New Eden PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni február 13-án.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!