25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elhagyatott fúrótorony rejtélye vár a Stasis: Bone Totemben

Konzolon is folytatást kapott a 2015-ös izometrikus nézetű túlélőhorror, nem is akármilyent.

Írta: GeryG

2015-ben jelent meg az indie The Brotherhood stúdió izometrikus nézetű túlélőhorror játéka, a Stasis. Ebben egy John nevű férfit irányíthattunk egy űrhajón, amelynek a teljes legénysége meghalt. A játék nem váltotta meg a világot, de összességében elég pozitív fogadtatásban részesült.

Tavaly tavasszal megérkezett a Steamre a folytatás, a Stasis: Bone Totem is. És a jelek szerint sokkal jobban sikerült elődjénél, legalábbis erre enged következtetni az első bő ezeregyszer szavazó és a tőlük kapott 95%-os tetszési index…

A Stasis: Bone Totem a világűrt és az űrhajót új környezetre, egy elhagyatott csendes-óceáni fúrótoronyra cserélték. A főhős ezúttal Mac és Charlie, férj és feleség, akik abból élnek, hogy a tengeren hánykódó roncsokból nyernek ki pénzzé tehető dolgokat. Most viszont egy olyan helyre vetődnek, ahol már a puszta életükért kell majd küzdeniük. A fúrótorony ugyanis egy tenger mélyén fekvő ősi helyet bolygatott meg.

A játékmenet gerincét a kiterjedt, vízalatti bázis felfedezése adja, amely során fel kell fednünk annak sötét titkait. Most is számíthatunk egyre nyakatekertebb fejtörőkre is, miközben a csavaros sztori is kibontakozik előttünk. Ezért egyébként hollywoodi forgatókönyvírók feleltek, míg a zenékért Mark Morgan.

A Stasis: Bone Totem tehát eddig csak PC-re volt elérhető, de mostantól már PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is megvásárolható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem
  • Stasis: Bone Totem

Stasis: Bone Totem

Platform:

Fejlesztő: The Brotherhood

Kiadó: The Brotherhood

Megjelenés:
2023. május 31. PC
2024. március 28. PS5, XSX, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!