Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Beyond Enemy Lines

Az egykori Project I.G.I. szellemi örököse egy taktikai akciójáték lesz.

2016.08.03. 15:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha játékfejlesztés, akkor a legtöbbünknek hatalmas, modern irodák jutnak eszébe, amelyek zsúfolásig tele vannak a legmodernebb számítógépekkel, egy csokorban ülnek a programozók, egy másikban a grafikusok és így tovább. Ám manapság már egyre több olyan projektről hallhatunk, amelyet egyetlen ember álmodott meg és készített el. Ilyen volt a nagyszerű Thomas Was Alone, a Space Run, vagy épp a hazai illetőségű Meridian: New World. Ebbe a sorba lép be a Polygon Art is, amely szintén egyetlen embert takar, ő pedig keményen dolgozik új játékán, a Beyond Enemy Lineson. Egy taktikai akciójátékról van szó, amely csak egyszemélyes kampányt kínál majd, és játékmenetével, hangulatával a 2000-ben megjelent Project I.G.I. előtt szeretne tisztelegni. Mi egy különleges ügynököt alakíthatunk, aki mélyen az ellenséges területen belül tevékenykedik, feladatunk pedig visszaszerezni egy lezuhant műholdat, amelyen nukleáris rakéták sorakoznak. Az ígéretek szerint egyedül rajtunk múlik majd, miképp oldjuk meg az előttünk álló feladatokat, milyen taktikával végzünk ellenségeinkkel. Olyan részletekre is odafigyel a készítő, mint a cselekedeteink keltette zaj, amellyel felhívhatjuk magunkra a környezetünk figyelmét. Ennek megfelelően okos mesterséges intelligencia áll majd velünk szemben, amely nem előre definiált cselekedetekre épül, hanem dinamikusan reagál a ténykedésünkre.
A Beyond Enemy Lines az első trailer alapján nem fogja megreformálni az FPS műfajt, de egyszemélyes fejlesztéshez képest igenis megsüvegelendő látványvilágot prezentál. A megjelenésre leghamarabb 2017 első negyedévében számíthatunk, bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2016.08.03. 16:42
Ez valami vicc?
Yaho0
Yaho0 2016.08.03. 16:52
Egy ember ide, vagy oda, kár az erőforrásért. Ez hobbiprojektnek elmegy, hogy valaki belekóstoljon a játékfejlesztésbe, de sajnos a készítőn kívül ezzel más nem fog játszani. 2002-ben láttunk hasonló játékokat.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.