25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új Call of Duty érkezik - de nem FPS

Az Activision lecserélte az Infinity Ward vezetőségét; nem az IW fejleszti az új CoD-ot.

Írta: Retee 21 hozzászólás

Mint azt tegnap este már megírtuk, valamin olyannyira összekapott a Call of Duty szériával hírnevet szerző Infinity Ward és az Activision, hogy a kiadó biztonsági emberei megszállták a fejlesztőstúdiót, míg a vezetőséget azonnal magukhoz kérették. A kissé filmes jellegű történet vége az lett, hogy az IW két irányítóját engedetlenséggel vádolták, és azonnali hatállyal elbocsájtották. A kiadó pedig szinte azonnal új lépéseket jelentett be: kinevezte a saját irodájából érkező új főnökséget, és új irányt szabott a CoD-nak. Ez alapján a jól ismert széria mostantól nem csak az FPS sorozatot jelenti - azaz ezzel a névvel más műfajú játék is fog készülni.
Az új CoD viszont egyelőre még nem kapott hivatalos címet, mindössze annyit tudni róla, hogy a Sledgehammer Games rakja össze, és az "akció-kaland" stílusba veti bele magát valamikor 2011-ben.
Az Activision emellett azonban azt is megjegyezte, hogy az IW továbbra is központi szerepet fog kapni a CoD szériában. Hogy mindezt a fejlesztőcsapat hogy fogadja, az pár napon belül ki fog derülni...

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
mondjuk a san andreasban tovább lehetett látni szerintem, de ne ebben a topicban beszéljük ezt meg.
goodboy007
goodboy007 [9169]
Hagyjuk már ezt a "GTAIV gecire optimalizálatlan" dolgot. Minden második ember ezt hozza fel válaszkéne a "Miért is szar a GTAIV" kérdésre. 2008 decemberében jelent meg és februárra már két patch is kijött hozzá, amik után bőven játszható volt már.
Aláírom, hogy max látótávolsággal megfingatja a gyengébb gépeket, de egyrészt maxra tenni felesleges, mikor 30-on is ellátsz többkilóméternyire, másrészt melyik játékban lehetett/lehet olyan messzire ellátni? Hát egyben se, pár ház után jön a Fog of War. Veszel egy 40k-s GTX260-at és maxon játszhatod, HD-felbontásban, szerintem ez minden, csak nem optimalizálatlanság.
Tény, hogy megjelenésekor az volt, de ha a fejlesztők kijavítják a hibákat és mindenki számára elérhetővé teszik a javítást, akkor miért kell még egy évvel ezután is ezen rágódni?
Lacee86
Lacee86 [226]
Hát jah, egy GTA szerű játékkal nagyon sokat kell dolgozni, h jó legyen. Ott a GTA IV: lehet fikázni, h mennyire optimalizálatlan, talán grafikailag sem a legszebb, talán a küldetések sem túl változatosak, de ahogyan él a város, ahogyan figyeltek sok apró részletre, az nagyon üt.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
egyetértek! jó lenne...ha lenne :)

azzal viszont nem értek egyet, hogy "vmi újdonságot ki kéne találni, h ne csupán egy GTA klón legyen"
nem, csak annyit kéne csinálni, hogy ugyanazt a szintet kéne hozni, amit egy jobb GTA tud, azt a részletességet, mélységet, amiben el lehet merülni. csak pont az IW nem fog nekiállni soha ilyennek, mert GTA két év alatt nem készül el. sőt! ha már csak egy IGAZI GTA klón lenne, akkor jó lehetne, de ez az, amit a mai napig senki nem tudott prezentálni, ha megfigyeled az egyetlen konkurense, a Mafia is most rekord ideig készül, mert tudják, hogy csak úgy van esélyük, ha épp egy GTA sincs a közelben és ami még fontosabb, ha elég részletgazdagon dolgozzák ki mind a storyt, mind a várost, amiben garázdálkodhatunk.

annak viszont nem örülök, hogy már megint egy valamilyen csapat kap egy nagyobb nevet, ennyi erővel az ID is csinálhatna egy cod-ot, ők legalább tuti jót raknának össze, csak mondjuk 4-5 év alatt.
LordMatteo
LordMatteo [29272]
"és az meg más tészta hogy a BF előjött a II világháborus modern és jövőbéli csatákkal mégse tudott akkorát robbantani vele mivel csak összecsapások voltak meg területfoglalás." :-((:-((:-((

Történet: Az USA-t megtámadta az újonnan alakult Közel-Keleti Koalíció (MEC), majd később szövetségese, a PLA (Kína) is, aztán nem sokkal később a MEC és PLA erők már saját földjén támadták az USA-t, erre a - szintén újonnan alakított - Egyesült Európai Hadsereg megtámadta a Közel-Keleten a MEC-et, békét kötött az oroszokkal, és a Nagy Fal irányából behatoltak Kínába. Még az EU támadása előtt a háborúban elkezdődött a "spec forces" háború, ahol nagyrészt szabotázsakciókat hajtottak végre egymás ellen a különleges erők. Oroszországban felkelés tört ki, ahogy a Közel-Keleten is, de ezek elenyészően kis részei a háborúnak.

Tessék. Ez igazából senkit nem érdekel, de hogy elégedett légy leírtam dióhéjban az egészet.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (21 db)