Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Légimentők mostantól speciális Samsung mobiltelefonokat használhatnak bevetésre

A Samsung 30 db víz-, karc-, por- és ütésálló készüléket adományozott a Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek.

2010.11.09. 18:39 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 30 db víz-, karc-, por- és ütésálló készüléket adományozott ünnepélyes keretek között a Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek a szervezet budaörsi bázisállomásán. Az újgenerációs Xcover 271 mobiltelefon a legextrémebb körülmények között is lehetővé teszi a kapcsolattartást.
A Légimentők egész évben, folyamatosan magas szinten teljesítő csapata nem nélkülözheti a munkájukat segítő, a kor technikai színvonalának megfelelő informatikai eszközök használatát. Az intenzív igénybevétel, a fizikai behatások leggyorsabban az egyik legfontosabb munkaeszközt, a mobiltelefont amortizálják.
A mentőcsapat elérhetősége, az egy-egy kárhelyről történő kommunikáció, esetenkénti helyszíni dokumentálás igénye létfontosságú. Ezért is döntött úgy a csúcstechnológiai megoldásokban élenjáró elektronikai világcég, hogy a kiemelt egységek számára biztosít összesen 30 darab Samsung Xcover 271 típusú, ütés-, víz- és porálló telefont, melyek használatával a fokozott veszélyhelyzetben tevékenykedő légimentős dolgozók közötti kommunikáció biztonságosabbá válik.
„A Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek a megelőzés, vagy a sürgősségi betegellátás terén végzett tevékenysége igazán figyelemreméltó. E magas szintű elhivatottság és tenni akarás irányította többek között a Samsung figyelmét e szervezetre.” – nyilatkozta Kováts Botond, a Samsung Electronics marketing és PR vezetője az átadó során.
A készülékekkel lehetősége nyílik a mentőtiszteknek videó hívás fogadására, képek készítésére és küldésére MMS-en vagy e-mailen keresztül, illetve készülék kivitelének köszönhetően a kapcsolattartás biztonságos marad még extrém körülmények között is. Ezt szimbolizálta a rendhagyó átadó, hiszen az első készüléket egy pohár vízben kapták meg a légimentők. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.