25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Diablo III - hamarosan véget ér a béta

A megjelenés előtt két héttel zárul a tesztelési időszak.

Írta: GeryG 29 hozzászólás

A Blizzard elárulta, meddig folyik még a sokak által várt szerepjáték, a Diablo III tesztelése. Eszerint két héttel a megjelenés előtt, május 1-jén zárul a béta fázis. Természetesen az összes résztvevő karakterét, statisztikáit és eredményeit törlik, és a továbbiakban csak a fórum lesz számukra elérhető a megjelenésig.
"Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani, aki részt vett a bétán. Remek munkát végeztetek a teszt során, és hálásak vagyunk minden visszajelzésért, amit küldtetek a fejlesztés ezen kritikus szakaszában." - olvasható a Blizzard blogján. A Diablo III május 15-én jelenik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Diablo III

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Megjelenés:
2012. május 15. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hype
Hype [368]
Passz, ha már csak 1-2 dolgot megvesznek akkor is + pénz (- az adó belöle), én most csak a gold ah-t próbálgattam, ott vették a cuccokat pedig nem tudom hány 100 oldalnyi van bent most is.. Van a PTR AH ahol asszem mindenki kapott 50 BN pénzt de azzal nem vásárolgattam nagyon még.
powerhouse
powerhouse [13850]
Ebből az lesz, mint a második részben, volt néhány imba cucc, ami sokat ért, de a többiből rövid idő alatt kitermeltek annyit, hogy alig kaptál érte cserébe pár pg-t.
Hype
Hype [368]
Én speciel 13400ért rendeltem elő, mégse 15ezer, a másik pedig hogy bétában már kipróbált aukciós ház sztem eredetin is elég jól fog működni amivel, (remélhetőleg az nem fog bekavarni hogy M.O-n élünk) szépen lehet majd igazi lóvét keresni mivel nincsenek soulbound itemek mint pl wow-ban ezért ha kiesik egy sárga vagy jobb cucc hordod egy ideig majd szépen el tudod adni.. Én már csak külön ezért is várom..
goodboy007
goodboy007 [9169]
Várjál, míg megjelenik!

Még bejelenthetik, hogy feldarabolják, mint az SCII-t:D.
sipec
sipec [19623]
2-3 kieg? az csak nekunk, wowosoknak jar :P
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (29 db)