25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenes Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad hétvége a Steamen

Ezen a hétvégén mindenki ingyen kipróbálhatja a sztálingrádi csata eseményeit felelevenítő, erősen a realizmusra építő játékot. Ez nem Call of Duty, itt egyedül nem maradsz életben.

Írta: GeryG 9 hozzászólás

2011 szeptemberében jelent meg a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, amelynek már előző része is azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a valósághoz legközelebb álló játékmenetet igyekeztek a fejlesztők összerakni. A második rész csak rátett erre egy lapáttal és olyan játékélményt nyújtott, amely nyomokban sem emlékeztet napjaink divatos akciójátékaira. Itt egyedül, összevissza rohangálva és lövöldözve semmire sem megy a játékos, mindennél fontosabb a csapatmunka és az óvatos előrehaladás, hiszen sosem lehet tudni, melyik kiégett épület ablakából les ránk egy ellenséges katona.
Ezen a hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a játékot a Steamen, egészen vasárnap éjjel egy óráig. Akinek megtetszik, esetleg már korábban is kacérkodott a vásárlás gondolatával, azok számára most kapóra jöhet a 85%-os árengedmény, így mindössze 3 dollárért juthat hozzá a játékhoz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Platform:

Fejlesztő: Tripwire Interactive

Kiadó: 1C Company

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. szeptember 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Affene, elkéstem, úgy látszik mások is figyelik a Humble Bundle-t :-D Mondjuk jó is az, most ezek a kicsit combosabb heti vásárok (Red Faction 3-4 és Darksiders 1-2 legutóbb) nagyon bejönnek, remélem a közeljövőben is hasonlóan jó pakkokat kapunk majd.
jawsika
jawsika [3839]
Jogos uraim, az tényleg egy nagyon jó ár. Sok jó cuccot vettem már ilyen leárazásokon.:-)
GustyX
GustyX [7048]
#3:D
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Humble Bundle-n most már $1-tól beszerezhető az első+második rész GOTY kiadásban, ha hét dolcsi körül fizetsz, még a Killing Floor is jár melléjük az összes DLC-vel együtt.
gored666
gored666 [55]
Arma fanoknak melegen ajánlva, 2.69 € -ért a lehető legjobb vétel. 300 óra után is izgalmas.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (9 db)