25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fontos frissítést kapott a This War of Mine

Az 1.2-es patch új menedéket ad a játékhoz, valamint kiválaszthatjuk, kikkel szeretnénk túlélni a háborút.

Írta: GeryG

Az utóbbi hónapok egyik legeredetibb és egyben legelgondolkodtatóbb játéka lett a 11 Bit Studios alkotása, a This War of Mine. A történet ugyanis egy hadsereg által megszállt és rommá lőtt városban játszódik, mi viszont nem katonákat, hanem teljesen hétköznapi civileket alakítunk benne. Ennek megfelelően a feladatunk sem ellenséges alakulatok felkutatása és kifüstölése, hanem a puszta túlélés napról napra. A játékmenet két fő elemből épül fel: nappal a menedékünkként szolgáló romos épületet kell a lehetőségekhez mérten minél lakhatóbbá és biztonságosabbá tennünk, míg éjjel a környező épületeket átfésülnünk élelem, gyógyszer, fegyverek, alapanyagok és alkatrészek után.
A fejlesztők ma új frissítést tettek elérhetővé, amely jelentős változtatásokat hoz a játékba. Az 1.2-es patch telepítésével ugyanis új menedéket kapunk, amely a város egy másik pontján áll és saját üvegházzal is rendelkezik. Emellett a másik fontos újítás, hogy miután legalább egyszer végigjátszottuk a történetet, új opció válik elérhetővé, amely révén a következő játékban már mi magunk válogathatjuk össze, hogy kik legyenek a túlélőink. Ez jelentősen megkönnyítheti a dolgunkat, mivel így minden fontosabb feladatra kiválaszthatunk egy arra leginkább megfelelő egyént. A frissítés részletes leírását (benne a szokásos hibajavítások listájával) a Steamen olvashatjátok, de az alábbi trailert is érdemes megnézni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!