Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fontos frissítést kapott a This War of Mine

Az 1.2-es patch új menedéket ad a játékhoz, valamint kiválaszthatjuk, kikkel szeretnénk túlélni a háborút.

2014.12.18. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi hónapok egyik legeredetibb és egyben legelgondolkodtatóbb játéka lett a 11 Bit Studios alkotása, a This War of Mine. A történet ugyanis egy hadsereg által megszállt és rommá lőtt városban játszódik, mi viszont nem katonákat, hanem teljesen hétköznapi civileket alakítunk benne. Ennek megfelelően a feladatunk sem ellenséges alakulatok felkutatása és kifüstölése, hanem a puszta túlélés napról napra. A játékmenet két fő elemből épül fel: nappal a menedékünkként szolgáló romos épületet kell a lehetőségekhez mérten minél lakhatóbbá és biztonságosabbá tennünk, míg éjjel a környező épületeket átfésülnünk élelem, gyógyszer, fegyverek, alapanyagok és alkatrészek után.
A fejlesztők ma új frissítést tettek elérhetővé, amely jelentős változtatásokat hoz a játékba. Az 1.2-es patch telepítésével ugyanis új menedéket kapunk, amely a város egy másik pontján áll és saját üvegházzal is rendelkezik. Emellett a másik fontos újítás, hogy miután legalább egyszer végigjátszottuk a történetet, új opció válik elérhetővé, amely révén a következő játékban már mi magunk válogathatjuk össze, hogy kik legyenek a túlélőink. Ez jelentősen megkönnyítheti a dolgunkat, mivel így minden fontosabb feladatra kiválaszthatunk egy arra leginkább megfelelő egyént. A frissítés részletes leírását (benne a szokásos hibajavítások listájával) a Steamen olvashatjátok, de az alábbi trailert is érdemes megnézni. ■

This War of Mine
A legutóbbi This War of Mine cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.