Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rachel Weisz – A démonvadász

2005.02.25. 12:12 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Keanu Reeves és Rachel Weisz főszereplésével készülő természetfeletti thriller, a Constantine – A démonvadász (Constantine, hazai bemutató: április 7.) a filmtörténet része lesz. Soha nem alkalmaztak még ennyi CGI trükköt élőszereplős filmben. A Los Angeles utcái alatt megbúvó alvilágban magát jól kiismerő magándetektív történetében teljesen összekeverednek a valódi és a képzelet (pontosabban: a komputer) szülte figurák. Ám a legmeglepőbb felvételekről kiderült: igazán leforgatták őket. Rachel Weisz ugyanis néhány titokba beavatta az újságírókat.
- Van egy jelenet, amiben keresztülröpítenek egy irodaépületen. Azt például tényleg felvettük – nyilatkozta a részben magyar származású színésznő. -- Egy hosszú sínre egy széket erősítettek, aztán meghúztak valami kart, a szék kilőtt, és engem keresztülcsúzliztak a helyiségen. Be voltam szíjazva, de majdnem leszakadt a fejem.
De ijesztőbb volt ennél, amikor a vízbe folytásomat vettük fel. És hallottam, ahogy a rendező azt mondja Keanunak: „ne kíméld! Csak akkor engedd el, amikor már muszáj.” És mindenki tudja, hogy Keanu mindig pontosan, engedelmesen végrehajtja a rendező kéréseit. Azt a jelenetet szívesebben bíztam volna a komputerekre… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.