Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rachel Weisz – A démonvadász

2005.02.25. 12:12 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Keanu Reeves és Rachel Weisz főszereplésével készülő természetfeletti thriller, a Constantine – A démonvadász (Constantine, hazai bemutató: április 7.) a filmtörténet része lesz. Soha nem alkalmaztak még ennyi CGI trükköt élőszereplős filmben. A Los Angeles utcái alatt megbúvó alvilágban magát jól kiismerő magándetektív történetében teljesen összekeverednek a valódi és a képzelet (pontosabban: a komputer) szülte figurák. Ám a legmeglepőbb felvételekről kiderült: igazán leforgatták őket. Rachel Weisz ugyanis néhány titokba beavatta az újságírókat.
- Van egy jelenet, amiben keresztülröpítenek egy irodaépületen. Azt például tényleg felvettük – nyilatkozta a részben magyar származású színésznő. -- Egy hosszú sínre egy széket erősítettek, aztán meghúztak valami kart, a szék kilőtt, és engem keresztülcsúzliztak a helyiségen. Be voltam szíjazva, de majdnem leszakadt a fejem.
De ijesztőbb volt ennél, amikor a vízbe folytásomat vettük fel. És hallottam, ahogy a rendező azt mondja Keanunak: „ne kíméld! Csak akkor engedd el, amikor már muszáj.” És mindenki tudja, hogy Keanu mindig pontosan, engedelmesen végrehajtja a rendező kéréseit. Azt a jelenetet szívesebben bíztam volna a komputerekre… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.