Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Grim Fandango Grim Fandango

Grim Fandango

1998.12.27. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

Várhatóan 1998 őszére készül el a Full Throttle készítőjének legújabb kalandjátéka, a Grim Fandango. A játék stílusa nagy hasonlóságot mutat az eddigi LucasArts kalandjátékokkal: Day of the Tentacle, Full Throttle; de a grafikai újítások és a sztori az eddigi legjobban kidolgozott kalandjátékot ígérik. A készítők nem szakítottak az eddigi hagyományokkal: a kissé leegyszerűsített grafikájú karakterekkel és a magával ragadó történettel egy fantasztikus hangulatú játékot várhatunk.

A játék főszereplője Manny Calavera a Halál Földjének utazási ügynöke, akinek az a feladata, hogy az Élet Földjéről elragadjon embereket a Halál Földjére, és elindítsa őket azon a 4 évig tartó úton, amit minden léleknek meg kell tennie az alsó világban, mielőtt lelkük az örök nyughelyükre térne. Azonban Manny hamarosan rájön, hogy összejátszanak ellene, és egy sikkasztási ügyön kapják rajta. Hősünk természetesen akcióba lép, és ezzel elindít egy olyan folyamatot, ami nemcsak a munkáját, hanem lelkének örök sorsát is veszélyezteti. A Grim Fandango megragadó története tehát egy ember utazásáról szól a bűnözéssel, korrupcióval, kapzsisággal teli alvilágban, vagyis egy ártatlan személy útját követhetjük végig a sötét és veszélyes birodalmon keresztül, majd végül szemtanúi lehetünk megváltásának is.

A játék egzotikus és misztikus hangulatát az Azték és Maya kultúrából vett berendezési tárgyak és helyszínek adják, továbbá találkozhatunk még több mint 50 misztikus karakterrel és 90 helyszínnel is, természetesen mind 3D-s grafikai kivitelezéssel. ■

Grim Fandango
Grim Fandango
A legutóbbi Grim Fandango cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?