Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ki mivel játszik mostanában?

9841 levél
Válasz 19.05.15. 14:51 #6474
davkar9
Guild Wars 2 évadzáró remek lett! Komolyan, ez most nagyon jól esett! Az új map szintén kellemes, a design és meta is egy best of gw2 válogatás. Ebben a hülye live service őrületben simán lehetne ez a követendő példa (narratív szempontból). Most így visszanézve, hogy honnan is indultunk... lehet előszedem valamelyik porosodó altot a sztori újrázására.

Normális esetben most egy újabb kieg jönne, de már korábban megerősítették, hogy egyből egy új évad kezdődik. Kiegek szép nagy fejezetek voltak, de az elmúlt pár epizód minősége után jó(bb?) lesz így.
Simple. Eternal. Beige.
1339 levél
Válasz 19.01.19. 12:55 #6473
Baracklekvár
Nekem ez a kedvenc, noha nem tud tudtommal split screen-t..

https://store.steampowered.com/app/228380/Wreckfest/
pogessor.pcdome.hu
16640 levél
Válasz 19.01.19. 12:36 #6472
david139
Steames autóversenyzős játékot tudna valaki ajánalni?
Olyan is érdekelne, ami egyedül tolható, illetve olyan sem lenne rossz, amit lehet split screenben.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
5334 levél
Válasz 19.01.06. 12:07 #6471
Skorpio90
Assassin's Creed: Origins

Befejeztem a Syndicate-et, és eléggé élveztem, játékmenet milliószor jobb a hányás Unity-nél, és a sztorit is elnézegettem. Az Origins-től egy éve nagyon ódzkodtam, mert a videók alapján egy szar rpg-nek tűnt, botrányos harcrendszerrel. A helyzet viszont az, hogy nagyon kellemesre sikeredett. Egyiptom gyönyörű, a harcrendszert szokni kell, de nem rossz, sőt a nyíl gunplay ( ) király lett, és még osonni is lehet, bár még fapadosabb, mint a Syndicate-nél, de legalább használható. Ami megdöbbentett, hogy már az első pillanatban rám zúdult a rengeteg quest, loot és grind, azt se tudom, merre vagyok arccal. A nyersanyagokkal szerintem eléggé elszálltak, minden pénzemet arra költöm el az árusoknál, minthogy fél óráig vadásszak azért, hogy a csuklóvédőmet egy értékkel növeljem. Több ruhavariációt, testreszabást el tudnék viselni, gondolok itt arra, hogy nem komplett új ruhát vegyek, hanem mondjuk az alap ruci színeit variáljam. Azt sajnálom, hogy a fegyvereket kb. 5 percenként cserélem, mert mindig találok valami újat, jobb stattal, így nem tudok kötődni hozzájuk. Persze, felfejleszthetem epicre őket, de minek, ha két ládával odébb találok egy +15 sebzéset? Ha pedig valaki elmegyarázná, hogy miért nem lehet a lóval vágtatni, azt megköszönném, de ez a rész eddig rendben van, 5 ezer forintért belepakoltam 12 órát, és még cska 15%-os előrehaldást ír a Uplay.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
16761 levél
Válasz 19.01.02. 14:48 #6470
ufodani
Szóval.
Amit már írtam, az a tutorial volt, machetával, egy 3 funkciós órával, pár sportszelettel, apróbb tanulásokkal, infókkal a sátorban a későbbiekhez. Gyanús volt, h a Történet mód nem volt élesítve... de hát gyerünk csináljuk, majd lesz vmi.
Tutorial vége, és kidob a dzsungelbe üres batyuval, macheta és kaja nélkül, csak az órám volt és az az infó, h ballagjak a csaj után észak felé. És a lényeg: kaptam pár sor infót, h a game még fejlesztés alatt van, a Történet mód nem elérhető, csak majd a véglegesben. Óó fasza..
Így maradt az egyéni csúcsokat felállítható Survival mód ( ezzel haladhatsz tovább ), ahol 5 kemény napot tudtam túlélni ( napok is nullázódtak a tuto után ) ) Menteni csak akkor lehetséges ( van jegyzetfüzet, ahol mindenhez van segítség - mivel, hogyan és mit ), ha építesz magadnak egy bizonyos menedéket botokból és pálmalevelekből pl. ( alapmentés a tutorial vége ). Lehet találni banánt, ilyen-olyan gyümölcsöt, gombákat, ami ha szerencséd van nem kapsz tőle kórságot. Botokból kövekből - míly meglepő - lehet barkácsolni kőbaltákat amit a szellem emberkék ellen lehet is használni, ja és nyilván már betámadt vagy 3 jaguár is + kígyók sem kíméltek. És ahogy hülyülsz ( hallucinálsz ) meg szép lassan, érkeznek törzsi emberkék nyilakkal akik vagy frankók vagy a képzelet szülöttei...ki lehet nyírni őket, párról leesik egy egy nyílvessző ( amit te is tudsz csinálni ). Stb stb.
Ezt én így most abbafejezem, megvárom a véglegest. Egyébként nincs bajom vele, de a túlélésből egyenlőre ennyit
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
3585 levél
Válasz 19.01.01. 10:53 #6469
Raistlin666
BFV

Gratulálok annak aki berakta ezt a "mindenki tud éleszteni" dolgot és ráadásul a medic meg megkapta a legxarabb fegyver szettet.
Az eredmény, hogy medic sehol, de a többiek meg rád sem hederítenek mert vagy 10 másodperc az élesztés (ami egy dokinak mondjuk 2-3). Tűzvonalban persze érthető, de rengetegszer simán csak nem törődnek veled mert (mint kiderült) gyorsabb a "meghalni és újra éledni" metódus.

Ezzel ki is nyírták a kedvenc kasztomat...
22449 levél
Válasz 18.12.31. 22:15 #6468
Peace
Vampyr
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4289 levél
Válasz 18.12.31. 21:35 #6467
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Melyik játékra írod? Mindháromra?

Épp ez az érdekes, mindhárom játéknál, változó, hogy kinek milyen alaplap-memória-videókártya-processzor összeállításban miként működik. Van, akinél semmiféle gond nincs, van, akinél meg igen.

Szerk.: Rengeteget olvastam utánuk Steames/Reddites/egyéb fórumokon.

[+ Ugyebár szinte mindegyiknél minden maxon van, az AC-nál a árnyékok és a volumetric clouds lett high-ra téve, a KCD-nél szintén az árnyékok high-ra, a Vamprynál a látótávolság van vissza véve.]
22449 levél
Válasz 18.12.31. 21:02 #6466
Peace
Én semmi szaggatást nem láttam GTX 1060-al.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4289 levél
Válasz 18.12.31. 19:04 #6465
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Csak röviden, hozzám képest.

Vampyr

Még csak a történet kb. kétharmadánál járok (42 órával, lassú és molyolós vagyok, tudom ), a negyedik fejezet elején. Bár maga a vámpírok és az ellenlábasaik háttértörténete is remek, azért ezen a téren teljesen nem alkottak újszerűt, toposzkiforgatást, de ez nem is baj, kellően jól átgondolt, érdekes.

A játék egyik erénye maga a fő karakter, dr. Jonathan Reid, aki a vér kutatása kapcsán ért el tudományos áttörést, és vérdokiként vámpír lett (ez nagyon kiváló kiindulási alap, és a játék épít is erre az ellentmondásra). A mellékszereplők és a kor ábrázolása szerintem nagyon hiteles lett, ráadásul néha nagyon sötét sorsokkal szembesül az ember.

Kár, hogy az optimalizáció nem az igazi, még egy 1070 Ti-vel is beszaggat (főleg a Pembroke környékén), és nem vagyok egyedi ezzel a problémával, pedig egy halom javaslatot kipróbáltam, a fejlesztők és a játékosok által javasoltak közül is).

Kingdom Come: Deliverance

Ezt most kaptam Karácsonyra, eddig 24 óra ment bele, és nagyon élvezem. "Módosítókat" nem használok, az alvás és kilépés mentés egyelőre bőven elég.

Nem vagyok középkorszakértő, de ezt akkor is nagyon eltalálták, átadja a középkori hangulatot. Hitetlenül jól visszaadja azt is, hogy milyen az, ha a főhős vidékről jön, egyszeri legény, de mivel nem volt a kezében kard és nem küzdött soha, így elég nehezen boldogul az elején. Sikeresen kiforgatták az egyik legnagyobb fantasy toposzt (az egyszerű hős nagy dolgokra hivatott és keveredik), persze ezt "nem" volt "nehéz" úgy, hogy ez egy középkor szimulátor is egyben. Nekem üdítő élmény az, hogy miután kikerülök az alap faluból, nem csak katt-katt-katt és már hentelem is gond nélkül az ellent.

Bár még az elején tartok, jó a játék humora.

[A nagyobb városok hajlamosak beszaggatni.]

Assassin's Creed Odyssey

Ez is Karácsonyra lett meg, igazából én már a második rész óta várok legalább egy minimális dialógus rendszerre. Ez a része tetszik, még ha nem is olyan mély, mint egy komolyabb szerepjátéknál.

Kassandrát választottam, mert a férfi karakternek nem tetszik a szinkronhangja.

Eddig a történetet is érdekesnek találom (most hagytam ott Megarist), bár a mellékküldetések vonalon érzem, hogy nem fogják megugorni az unalomba fulladást, hasonlóan az Origins egy-két esettől eltekintve meglévő sablonosságához. Amit már előre frusztrálónak látok: ahhoz hogy szinten tartsd a kedvenc szettjeidet, rengeteget kell gyűjtögetned, még szerencse, hogy az állai bőröket összevonták eggyé, reméltem, hogy ezt újragondolják, de nem.

A zene és a táj nagyon hangulatos. A városokban az FPS szám itt is be tud esni, úgy látszik a Rockstaron és a CDPR-en kívül ez nem nagyon megy másoknak, a fenti két játék készítőinek még elnézem, mert az első egy kisebb fejlesztőgárda, a másiknak meg ez az első játéka, és ahhoz képest szerintem jól összerakták (még ha ma bele is olvadtam a talajba, és tölthettem vissza fél órával korábbi állást ), ezt meg egy fejlesztő óriás rakta össze, és itt már kevésbé vagyok elnéző. Nem teszi élvezhetetlenné, de zavaró.

___________

Időnként a GTA V-el is játszok, 82 órával kb. 45%-nál tartok (ez kb. nyolc hónap alatt). A Divinity Original: Sin első részét egyelőre félretettem egy időre (itt 34 órával még az első területen vagyok), illetve egy ideje parlagon hever a Fallout 4 GoTYE.
16761 levél
Válasz 18.12.31. 17:18 #6464
ufodani
Ja és kimaxoltam a fejlődést ( ez volt a végcél ) az Odyssey-ben és persze a hajót is. Háát nem kis türelem kellett hozzá
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16761 levél
Válasz 18.12.31. 16:31 #6463
ufodani
Lendületből el is kezdtem, még csak a 3. napon vagyok túl, sztem jó lesz ez. 3 nehézségi szint, vmi felfedező a light, itt nem támad meg semmi és senki, a fullos nyilván fullos, a középsővel ballagok, ill egyenlőre dekkolok egy sátor körül, ahová egy pinával érkezem, aki később elballag egy törzshöz és gondolom majd indulok vmikor utánna, egy ideig még voki tokin vakerászok a vékony hangúval, oszt rádió csend. Gyűjtögetek ( sok minden nem fér el a hátizsákba..), tüzet kell gyújtani/megtanulni, pár machetát találni a sátor körül stb.
Szóval nagyon az eleje még, de tetszik, graf rendben. Majd a nagy szopások idején nyilván mást fogok gondolni
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1245 levél
Válasz 18.12.31. 15:28 #6462
quervo
Majd írj róla, mert érdekel, csak időm nem volt még rá.
16761 levél
Válasz 18.12.31. 15:17 #6461
ufodani
Green Hell-t próbálta vki? Barátkozok vele.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
29451 levél
Válasz 18.12.30. 16:14 #6460
Germinator
Lego Batman
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
22449 levél
Válasz 18.12.30. 14:44 #6459
Peace
Egy hete már csak a Vermintide 2! Amennyire kiakadtam megjelenés előtt, hogy coop, annyira rákattantam most! Néha tudok ismerősökkel is menni, úgy nyilván nagyobb élvezet, de randomokkal sem rossz. Néha a fejemet fogom azért wipe-nál, na de nem lehet mindig mindenki toppon.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4060 levél
Válasz 18.12.30. 14:37 #6458
Sucee
Nem hallottam még erről a hibáról (maga a játék meg xboxon van meg), de próbálj minden egyéb usb device-t lecsatlakoztatni - főleg, ha a kontroller és a kb&m egyszerre van csatlakoztatva, akkor a kontrollert mindenképp lődd ki.

Ha ez sem segít, szoftveres oldalon is nézd meg, hogy nem fut-e valami plusz egérhez/billentyűzethez tartozó program. Vagy újraindítani, vagy azokban állítani, vagy egy az egyben kilőni azokat is.
6940 levél
Válasz 18.12.30. 14:19 #6457
GustyX
Úgy döntöttem, elkezdem a Mass Effect Andromedat, deee....Tudtam hogy bugos, technikailag nincs a toppon, de ennyire, hogy ilyen alapvető funkciót csesznek el benne???
Korábban már próbálgattam, és kivételesen a billentyűzet-egér párossal akartam játszani. Már ott gyanús volt, hogy a menüben lassan reagál az egér, ráadásul már a karakterszerkesztőben nem működnek rendesen a csúszkák, de hogy játékon belül nem lehet mozogni a billentyűzettel???? Egy kis kontrolleres mozgatás után oldalazni már lehetett, viszont előre-hátra továbbra sem. Kontroller persze működik, de most nem azzal akarok játszani...
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
9841 levél
Válasz 18.12.28. 20:22 #6456
davkar9
Minden részt PC-n jelen! Nem volt eddig gond. Amikor átvariálják az irányítást egyik részről a másikra az mindig furcsa, de megszokható. Unityben az volt a szar emlékeim szerint, hogy külön gombra rakták a le- és felfutást. Ez a rész nálam a legrosszabb részként van elmentve. A 2. vagy 3. jelen glich során beszoptam egy game breaking bugot amivel pártíz óra progresst (természetesen csupa mellékbasz) buktam, ami elég durván belerondított az élménybe. Ezután csak végigrohantam a sztorin, de ettől függetlenül is elég unalmas résznek éreztem, főleg a színes-kalandos BF után. Rogue befejezése után egy hajszálnyit javult a megítélése. Ja és Elsie vagy hogy is hívták a templar csajt, rohadt jól nézett ki!
Simple. Eternal. Beige.
4060 levél
Válasz 18.12.28. 12:21 #6455
Sucee
Nem tudom, jó ideje kontrollerrel játszom, de nekem egérrel se volt bénázós az AC sorozat, Black Flagig még PC-s voltam. Unityben ami zavart, az az, hogy konkrétan kivettek bizonyos funkciókat, pl. falra felfutás utáni más irányba ugrás, vagy simán a falon kapaszkodásból átugrás másik falra, és ami nagyon kiégetős, hogy nem tudjuk egyetlen gombnyomással elengedni a dolgokat.

De azon amúgy csodálkozom, hogy Unityt csúnyának tartjátok, konzolon szerintem a legszebb rész eddig, az animációit látva pedig az ember erősen fogja a fejét, ha meglátja Originsben a mozgást.
5334 levél
Válasz 18.12.28. 11:39 #6454
Skorpio90
Fura ez a sorozat, mert a játékmenet tényleg szar a legtöbb részben Az első rész kriminális számomra, viszont az Ezio trológia olyan remek hanulattal, zenével, karakterekkel rendelkezik, hogy azok feledtetni tudták velem az amúgy javuló, de még mindig gáz játékmenetet. A 3. rész teljesen megújította az egészet, ott még a fegyveres harcok is élvezetesek és a hajózás egyszerűen zseniális. A Black Flag ezt fejelte meg, és a hangulat is telitalálat. A Liberation-ről nem szeretnék beszélni, a Rogue meg Black Flag koppintás, csak rövidebb, és más tájon játszódik. Unity meg... A Syndicate-től várom, hogy a londoni helyszín tetszeni fog, az Origins-t meg nagyon dicsérik, szóval reménykedem. De ha csak annyi történne, hogy az Arkham harcrendszerét és lopakodását áttennék egy az egyben ebbe a szériába, komolyan első napos vevő lennék minden résznél. De így csak 1-2 ezerért veszem meg őket, többet számomra nem érnek.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1676 levél
Válasz 18.12.28. 09:51 #6453
jawsika
Nekem ez a széria valahogy sosem jött át. Az 1-el toltam eddig és a Black Flaggel. Igazából nem jöttek be, ami fura. De valahogy az egész olyan esetlen, meg bugyuta PC-n. Amit írtál te is. Nem akkor ugrik, nem oda, nem azt üti, nem arra fordul, múltkor Black Flagben azon ment el egy quest, hogy követtem volna valakit, erre ez a retardált össze-vissza ugrált, leereszkedett meg felkapaszkodott egy szaros rúdon. Kiégés...

Pedig amúgy a hangulata átjött, ez a kalózos téma tetszik. De valahogy olyan, mintha egy kretént irányítanék. Nem smooth, egyáltalán nem. Összehasonlítva mondjuk egy Batman szériával siralmas az összkép. Oké, az Asylum a gyengém, vagy 10x kitoltam már, de elfogultság nélkül is ki lehet mondani, hogy borzasztó. Mindegy, értem én, hogy ez egy komoly franchise, meg a Ubi zászlóshajója, de az én szememben olyan, mint a CoD. Csak a neve viszi előre, egyébként ha ezt kiadnák ma a mögötte lévő múlt és név nélkül, akkorát hasalna, mint a ház.
An Karanir Thanagor, Mor Ok Angalor. Mor Ok Gorum Pala Ah'm Ravali Ah'm.
5334 levél
Válasz 18.12.27. 23:39 #6452
Skorpio90
Assassin's Creed: Unity

Ez valami szörnyű játék Legutoljára talán a legelső rész volt ennyire frusztráló. Mindent maxra tolva is egy hányás a grafika, mindenhol elmosódott, életlen textúrák, közvetlen közelról random spawnolódnak az NPC-k, egyedül az arcmiminka néz ki nagyon jól. A sztori érdektelen számomra, és a játékmenet egyszerűen felháborító. Most már van lopakodó guggolás, de minek? Használhatatlan, és még fölösleges is, mert goyrsabban végzek, de mindenkit levágok nyílt harcban. És hát a harcrendszer is élvezhetetlen. Lassú, és kiforratlan, clunky mozgás, rengetegszer nem azt támadja Arno, aki ki van jelölve, sőt sokszor azt játssza, hogy befagy a karakter, nem hajlandó az oldalra mozgáson kívül semmit se csinálni, ilyenkor szépen várom, hogy megöljenek. Néha ráadásul úgy dönt a játék, hogy 1 hit kill-el megkínál minden ok nélkül. Az meg, hogy a parkour rész használhatatlan, már meg se melítem. Nem oda ugrik, ahova kell, ugrik, amikor egyáltalán mem kéne, rohadtul frusztráló. Csakis azért szenvedem végig, mert már 2 éve (!) itt figyel bontatlanuk a Syndicate, illetve pár napja megvettem olcsón az Originst, és nem akarok egy részt sem kihagyni a sorozatból, még ha a sztorit telibe is szarja már az Ubisoft. Legyen már vége
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
2293 levél
Válasz 18.12.27. 23:22 #6451
Shadowguard
Én is nézegettem, de megnéztem belőle pár streamet és inkább hanyagoltam. Nekem valahogy olyan semmilyen a grafika (nem azért, mert csúnya, de a Fallout 2 szerintem hangulatosabb) és az egész harcrendszer is a vicckategóriában mozgott.

Én most az XCOM2 Legacy packjával szórakozok, utána jön egy új kampány a tervek szerint. Csak kissé nyögvenyelősek nekem ezek a küldetések és van egy csomó könyvem is.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
22449 levél
Válasz 18.12.27. 15:44 #6450
Peace
Kipróbáltam ezt az ATOM RPG-t, mert Steam-en mindenki isteníti. "Ha Fallout 1-2-t szeretted, akkor ezt is imádni fogod...." meg hasonló kommentek. Az első kis falut végigszenvedtem, de már azalatt is forgattam a szemeim. Iszonyatosan amatőr az egész összhatás, semmi hangulat. Aztán átvergődtem még egy másik helyre, ahol sugárfertőzött lettem, lecsökkent az összes statom olyan szintre, hogy kinyírt egy hangya, mert nem tudtam eltalálni egyszer sem. Ez bizony nekem így ennyi volt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4245 levél
Válasz 18.12.22. 20:23 #6449
Madrac
Ugyan már napokkal ezelőtt írtad a PoE-ról, hogy "meg amikor elkap élet/energiapajzs szívó varázslat és gyakorlatilag nem tudsz ellene mit tenni." de azért reagálok rá.

Dehogynem lehet tenni ellene, csinálsz olyan potit, ami leszedi ezeket, bleeding, poison, burning. Általában a bleeding elleni elég.
Quoth the raven, `Nevermore.'
2293 levél
Válasz 18.12.22. 16:23 #6448
Shadowguard
Üdv,

No Mans Sky-t a NEXT update idején néztem (azóta kint van az Abyss is), az alapjátékhoz képest tényleg rengeteg minden belekerült, rengeteg mindent átdolgoztak benne, de én valahogy úgy éreztem, hogy azzal, hogy a játék összetettebb lett valahogy vontatottabbá is vált. Régen szerintem tizedennyi nyersanyag volt, cserébe relatíve gyorsan lehetett haladni, még ha egy idő után unalmassá is vált. Most viszont valami hihetetlen lassú a fejlődés (főleg a rengeteg új/átdolgozott nyersanyag utáni szaladgálás miatt) és lehet én csináltam valamit rosszul, de nem tudtam rájönni miből tudok pénzt csinálni.

MHW-ben tizenpár órám van, annyi nekem elég is volt a játékból. Addig jó volt, amíg a fegyvereket végigpróbálgattam, bár már akkor volt bennem egy kis idegenkedés, hogy voltaképpen ugyanazt csinálom. Újra és újra és újra... A harcok látványosak, de annyira nem éreztem a különbséget aközött, hogy két kis vajazókéssel szurkálom az aktuális dinót vagy egy nálam nagyobb kalapáccsal csapdosom. Mások a kombók, máshogy mozog, de ugyanúgy sokáig tart. Ugyanúgy elszalad egy idő után és ugyanarra fog menni. Állítólag 100+ óra után lesz jó a játék, amikor már geart farmolsz, de videók alapján akkor is ez van. Csak még tovább tart egy-egy dög.

Szerk. Megjegyzem én mindkettőt csak singleben próbáltam. Nem vagyok nagy coop játékos, de ha választanom kellene szerintem NMS.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
16640 levél
Válasz 18.12.22. 15:04 #6447
david139
Hello,
a No Man's Sky-ról, semmit, a MHW-ről igen.
A játék erősen konzol port szagú, ez főleg a menüben nyilvánul meg, néha piszok idegesítő, hogy mi milyen gombra történik, de meg lehet szokni.
A tényleges játék elég jó. Egész látványos vidékekeken kell monsztákat alázni. Ehhez progresselni kell gearben, sztoriban, side questekben stb. Készíteni kell csapdákat és egyéb consumable-öket is, hogy hatékony legyél. Van 14 féle fegyver, mindegyikkel teljesen más játszani.
Ennek ellenére én 32 óra után meguntam, hiszen semmi nem fog változni, csak más gearben más monster ellen fogom csinálni ugyan azt. Kicsit értelmetlennek láttam az egészbe több időt fektetni. Ez annak is köszönhető, hogy a sztori teljesen hidegen hagyott.
Viszont sokaknak bejön ez a stílus, nekem kevésbé, szóval igazából csak akkor derül ki, ha kipróbáltad. Illetve mi ketten játszottuk, de valószínűleg 4-en teljes az élmény.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1676 levél
Válasz 18.12.22. 14:31 #6446
jawsika
Hello!

Van valakinek infója két játékról?
haverommal szeretnénk valami sokáig nyomható coopos kockulást.

A két versenyző:

No Man's Sky és Monster Hunter World


Mindkettőnek rossz az alapvető Steam-es értékelése, de az utolsó hónapokban kiemelkedően jó.
Tudtok mondani róluk valamit? Mindkettőre azt mondták, hogy nagyon ráfeküdtek a készítők és telepakolták őket az elmúlt időben, állítólag fantasztikusan jók lettek. van aki ismeri őket?
An Karanir Thanagor, Mor Ok Angalor. Mor Ok Gorum Pala Ah'm Ravali Ah'm.
4289 levél
Válasz 18.12.22. 11:29 #6445
Juraviel.Ihuan.Bedvin


SPOILER
Jót röhögtem, amikor minden csaj köszöngetett Henrynek az utcán.
22449 levél
Válasz 18.12.21. 22:13 #6444
Peace
Elképesztően jó játék!!!!!!! Nemrég tettem fel ismét, mert jött ki menet közben pár DLC. Nekiugrok majd, csak most a bőség zavara van ismét.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1906 levél
Válasz 18.12.21. 22:04 #6443
warcat
Gyanús vagy ám nekem,hogy más is történt ám a kocsmában #HenryLadiesMan
4289 levél
Válasz 18.12.21. 21:42 #6442
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Megkaptam ajándékba a Kingdom Come: Deliverance-t. Eddig nagyon tetszik, pedig még csak a legelején tartok.

A valósághű mivolta igazán felüdítő, egy példa: a sör felmelegedett, mire visszavittem Henry apjának, aki elküldött egy újabbért. Pedig gondolhattam volna, hogy ne a sörvásárlás után menjek a kardgyakorlatra.
22449 levél
Válasz 18.12.21. 18:37 #6441
Peace
Nézd meg, hogy mennyire adja.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
6940 levél
Válasz 18.12.21. 18:26 #6440
GustyX

Köszi.
Pedig ez a szamurájos kaszabolás tetszik, de hát ha nagyon Souls, akkor az nagyon Souls.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
22449 levél
Válasz 18.12.21. 18:13 #6439
Peace
"Kikapcsolódni szeretnék, meg történetét élvezni, nem agyfaszt kapni és "tanulni"."

Akkor kerüld el messzire. Ez nem az a játék.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
6940 levél
Válasz 18.12.21. 17:27 #6438
GustyX
Nioh Complete Editionről mi a véleményetek? Elsősorban a nehézség miatt kérdezem, mert azt tudom hogy Souls szerű játék, amiről viszont annyi maradt meg az olvasottakból, hogy nagyon nehéz és már az első csonti is együtéssel kivégez és a checkpointok is órákra vannak egymástól, amely alatt több ilyen csonti is van. Kikapcsolódni szeretnék, meg történetét élvezni, nem agyfaszt kapni és "tanulni".
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
411 levél
Válasz 18.12.16. 00:59 #6437
Berci1
Köszönöm! Aktiváltam a kódot! Ezer hála!
1676 levél
Válasz 18.12.16. 00:26 #6436
jawsika
GR0LR-A28HX-IC8AI
Cities Skyline + After Dark DLC
An Karanir Thanagor, Mor Ok Angalor. Mor Ok Gorum Pala Ah'm Ravali Ah'm.
22449 levél
Válasz 18.12.11. 07:22 #6435
Peace
Egy csoda az egész játék!!!! Olyan szinten hatalmas és minden apró kis részlete él és lélegzik!!!! A legutolsó mellékküldetés és random esemény is olyan szinten izgalmas és kidolgozott, hogy más játékok irigykedve tekintenek rájuk. Nekem az egyik legnagyobb játékélményem az elmúlt 30 évből.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1278 levél
Válasz 18.12.11. 00:21 #6434
PrOHax
Köszi szépen (a dupla miatt bocs, nem tudom, hogy sikerült)

Tegnap este hajnali 1 kor belekukkantottam, hirtelen 4 óra lett Nagyon feelinges és iszonyat rèszletes már az elején lászik, pedig szinte még semmit nem csináltam benne.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
22449 levél
Válasz 18.12.10. 20:20 #6433
Peace
Üdv a klubban! RDR2 valami hihetetlenül nagy királyság!!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1278 levél
Válasz 18.12.10. 18:18 #6432
PrOHax
Most, hogy megérkezett a black friday-en vásárolt PS4 Pro, elkezdtem Spider-man, RDR2, valószínű ezekkel el leszek egy darabig. Persze emelett becsúszik PC-n egy kis AC Origins, illetve srácokkal a competitive játékok, leginkább Hunt:Showdown és néha egy kis PUBG.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1278 levél
Válasz 18.12.10. 18:06 #6431
PrOHax
Most, hogy megérkezett a black friday-en vásárolt PS4 Pro, elkezdtem Spider-man, RDR2, valószínű ezekkel el leszek egy darabig. Persze emelett becsúszik PC-n egy kis AC Origins, illetve srácokkal a competitive játékok, leginkább Hunt:Showdown és néha egy kis PUBG.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
6940 levél
Válasz 18.12.09. 09:36 #6430
GustyX
Ghost Recon Wildlands - kb. 10 perc játék után felbassza az agyam, de mégis előtte maradok 1 órára (kb 50. óra játék, Tier lvl.38, 5+1 kisfőnök van még hátra és Sueno)
Path of Exile - fentihez hasonló. Különösen szeretem, amikor azt sem tudom mitől, de meghalok, meg amikor elkap élet/energiapajzs szívó varázslat és gyakorlatilag nem tudsz ellene mit tenni. De mégis leülök elé és előtte is maradok. Most viszont csinálok egy kétkezes (kardos) "barbárt", az két új skill gem kifejezetten tetszik.

Próbáltam a The Divisiont trialt, de nem nekem való. Érződik már ennyiből is, hogy nem magányos emberkékre lett kitalálva. Jobban bírtam volna, ha ez is egy klaszsikus solo akció RPG lesz, olyan Mass Effectesen, amiben van egy főhős (szakaszparancsnok) és mellé társak.

Van még terítéken Destiny 2, Mass Effect Andromeda, Agents of Mayhem, de egyik sem vonz különösen. Már csak azért sem, mert még le kell számolnom a teljes Santa Blanca kartellel
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
12558 levél
Válasz 18.12.04. 11:22 #6429
Gobiakos
Reklám nélkül nehéz leírni a játékot, vagy mi?
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
1 levél
Válasz 18.12.04. 11:19 #6428
kris1993
Sziasztok! Én most ezt pörgetem https://576kb.hu/kiemelt/assassins-creed-odyssey hihetetlen hangulata van egyszerűen nem tudom megunni.
1 levél
Válasz 18.11.18. 18:11 #6427
PadaNincs
Tudom, már viszonylag régebbi game, de "The Evil Within". Egyszerűen tetszik, és még csak második végigjátszás. Meg sem nagyon lehet ismerni elsőre. Azóta van már 2. része is, ahogy láttam, de annak még végigjátszását sem néztem, nehogy elvegye a kedvem - mert félek, nem olyan jó, mint az első, mint az megszokott.

A mostani végigjátszásnál próbálok minél többször lopakodva támadni, először csak lövöldöztem, mint a bolond, ami egy merő tölténypocséklás... megy ez sunyibban is.
Hell is not a place. It is a state of mind.
6940 levél
Válasz 18.11.16. 16:42 #6426
GustyX
Osztom.

Ugyan kb. 3-4 hónapja toltam ki, de azóta a vas is új és "hú de nagyon izgalmasak ezek a sandbox játékok" miatt mindjárt én is felteszem. Mind a 3 részt.

Amúgy Ghost Recon Wildlands és Path of Exile.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3136 levél
Válasz 18.11.16. 13:57 #6425
Dilizs
Mivel mostanában nem igazán van olyan single player game ami lekötne, illetve a sok multis, sandbox stb. játék mellett kell az egyszemélyes móka, továbbá nem olyan régen olcsón beszereztem a CoD IW Digital Legacy editiont, így felpattintottam a CoD 4 MW Remasteredet

Ez a game még ennyi idő távlatában is best ever CoD nálam, felújítva meg egyenesen brutál!
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.