Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: THQ

2000.07.07. 00:00 | szerző: LeMon | Rendezvények

A West Hall nagy konzol-monopóliuma mellett volt jelen standjával a THQ, de az újságírók számára egy külön emeleti teremben mutatták be az újdonságokat. Meg is értem, hogy viszonylag nagy odafigyeléssel hirdették magukat, mert számos érdekes programjuk fog megjelenni a közeljövőben. PC-re a következő játékok várhatóak:

E3 2000: THQ
Cultures

Cultures
(Funatics Development, 2000. augusztus)
Egy aranyos stratégia program, mely a Settlers széria bájait tükrözi. A különbség a két játék között annyi, hogy nem elég a település gazdaságát fejlesztgetni és hadsereget toborozni, hanem gondoskodnunk kell a lakosság életviteléről is. A játékban nem lesz akkora a lakosság, hogy ne tudnánk az emberekre egyenként odafigyelni. Mindegyik emberke rendelkezik valamilyen sajátossággal és tehetséggel. Ezen kívül segítenünk kell őket abban is, hogy megtalálják életük párját. Természetesen nem fog a játék ennyire tündérmesének tűnni. A játék helyszíne a hatalmas amerikai kontinens, rengeteg féle népcsoporttal. Így fel kell vennünk a kapcsolatot majd a szomszédos népekkel, hogy kereskedjünk, vagy éppen meg kell küzdenünk velük a területért. A játék fejlesztői közül egyébként többen a Settlers sorozat korábbi játékain is dolgoztak.

Evil Dead: Hail to the King
(Heavy Iron Studio, 2000. IV. negyedév)
Igazán ügyes fejlesztőkkel dolgozik a THQ, mert ez a program szintén nagyon mutatósra sikerült. Igaz, csak a játék külsejéről nyilatkozhatunk, de az olyan hangulatosra sikeredett, hogy sok mindent elárul. A játék egy külső nézetes, vérbeli horror progi lesz, rengeteg gusztustalan, lógóbelű zombival, csontival és élőhalott sertésekkel... Főhősünk, a már rég nem látott Ash, most is rendesen fel lesz szerelve mindenféle puskákkal, szúró szerszámmal és természetesen láncfűrésszel.

E3 2000: THQ
Evil Dead

Mercedes Truck Racing
(Synetic, 2000. IV. negyedév)
Nincs túl sok kimondottan kamionverseny a számítógépes játékpiacon, bár időről időre egy-egy cég belerak egy kamiont is programjába, de az inkább csak bónusz. A nemsokára megjelenő Mercedes Truck Racing, ahogy a neve is elárulja, a Mercedes kamionjait ereszti pályára. Természetesen ebből a szimulátorból sem maradhatnak ki az élethű borulások és törések, a különböző éghajlati viszonyok.

MTV Sports: Skateboarding
(Darkblack, 2000. ősz)
Az MTV Sports sorozat egyik tagja, mely főként a gördeszka őrültek szívét dobogtatja majd meg. 25 különböző pályán nyomulhatunk 20 híres, neves deszkással, és több mint 60 egyéni trükkel kápráztathatjuk el virtuális bíróinkat. És ha már MTV akkor zene, olyan előadókkal mint a Cypress Hill, The Deftones, System on a Down, Pennywise és még sokan mások.

E3 2000: THQ
Mercedes Truck Racing

Summoner
(Volition, 2000. IV. negyedév)
A híres Descent alkotóinak új játéka egy teljesen egzotikus és misztikus világba kalauzol minket Summoner című játékával. A program egy külső nézetes fantasy szerepjáték lesz, sok érdekes lénnyel és varázslattal. A játékosnak egy különleges gyűrűt kell felkutatnia, de ahhoz természetesen számos kalandos út vezet. Természetesen a program játszható lesz hálózatban is.

X-Tension
(Egosoft, 2000. nyár)
Már a végső tesztelés alatt áll az X-Beyond the Frontier űrhajó-szimulátor küldetéslemeze, mely többek között új küldetéseket, kereskedési lehetőségeket, űrhajókat tartalmaz. ■

E3 2000: THQE3 2000: THQ

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló