Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

Karácsonyi Logitech termékek

Az év utolsó hónapjainak néhány főbb Logitech újdonsága.

2003.12.08. 00:00 | szerző: PC Dome | Kütyü+hardver

Ebben a cikkben a Logitech új termékei közül szeretnénk kisebb összefoglalót adni. Mindenekelőtt az igazi karácsonyi terméknek szánt Cordless Click! Optical Mouse Limited Edition-t kell megemlíteni, mely az elmúlt évek hagyományainak megfelelően egy sikeres egér ünnepi köntösbe öltöztetett változata. A szimmetrikus kialakítású – így jobb- és balkezesek által egyaránt használható – egéren a hagyományos két gomb mellett egy görgőgomb és egy feladatváltó gomb is helyet kapott. Az ünnepi hangulatot a karácsonyfadíszekhez hasonlítható metálpiros borítása adja meg, mely mellett ezüst és fekete színek jelennek meg még az egéren. Az egér ára bruttó 12.500 Ft.

Karácsonyi Logitech termékek
Click! Optical Mouse Limited Edition

Az MX egérszéria új terméke az MX310, mely a Click! egér gombjaihoz képest további két gombbal rendelkezik, és az MX optikai technológiára épül. (Ajánlott végfelhasználói ára 10.700 Ft.)

A drótnélküli billentyűzet és egér párosítást jelentő Desktop termékek két csúcsmodellje jelenleg a diNovo Media Desktop és a Cordless Desktop MX. Az előbbiről hamarosan részletes cikkben is beszámolunk, elöljáróban annyit mondanánk el, hogy egy kiemelkedő designú, bluetooth csatlakozású eszközről van szó, igen érdekes képességekkel (és egy-két tervezési furcsasággal). Az utóbbi a korábban már bemutatott Cordless Desktop Optical vezetéknélküli billentyűzetét egy MX700-as optikai rádiós egérrel egészíti ki. A rádiókapcsolatot a géppel a Fast RF technológia biztosítja. A diNovo Desktop 69.000 Ft-ért kapható, a Cordless Desktop MX bruttó ára 34.750 Ft.

Karácsonyi Logitech termékek
diNovo Media Desktop

Hangfalak közül a legfelső kategóriát jelenleg Z-5300 képviseli. Ez egy THX minősítésű 5.1-es hangrendszer, 280 W összteljesítménnyel, kétkamrás mélynyomóval és vezetékes távirányítóval. (Ára bruttó 84.600 Ft.)

PC-s játékvezérlők terén a Logitech egy új gamepadet is piacra dobott. A Dual Action Gamepad kialakításában leginkább a PlayStation vezérlőjéhez hasonlít, a nyolcirányú digitális irányító mellett két analóg mini-joystick található rajta, mellettük pedig összesen 12 programozható gomb biztosítja, hogy bármilyen játékhoz jól használható legyen. Természetesen USB csatlakozással rendelkezik, így PC mellett Mac-hez is használható. Ára bruttó 7.000 Ft. ■

Karácsonyi Logitech termékekKarácsonyi Logitech termékekKarácsonyi Logitech termékek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló