Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Dino

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Dino

Dino első játékleírása 1993 januárjában, a Commodore Világban jelent meg. Ez a cikk az Elvira sorozat harmadik részének, a Waxworksnek a végigjátszása volt (egész pontosan az első két pálya). Pár évvel később már rendszeres cikkírója a CoV-nak, mely az évek során Computer Világgá majd PC Ultrává változik. A CD Ultra néven induló CD magazint a második számtól szerkeszti, majd 1997-től, a ZED magazin indulásától közel egy éven keresztül annak a CD mellékletét is ő állítja össze. 1998 júniusában az ő ötlete volt a PC Dome elindítása, mely a hónap végére már egy pár hírt és cikket tartalmazó oldal lett, 1998 szeptember elsején hivatalosan is elindult, és azóta is folyamatosan növekszik.
Számítógépet először 8 éves korában használt, mégpedig egy ZX-81-et. Ezt a Commodore 64 majd a PC követte (XT-től kezdve szinte minden lépcső). Az ELTE programtervező matematikus szakán 1999-ben végzett, utána három évet doktorandusz hallgatóként tevékenykedett, majd polgári szolgálatos lett. Ennek befejezése óta saját cégét irányítja. A magazin készítésében összeszokott csapatával együtt honlapokat készít, például a Nemzeti Színháznak, a Minimax TV-nek és az ELLE magazinnak. Sajnos egyre kevesebb ideje jut játékra. Elsősorban az akciójátékokért rajong manapság, Régi kedvence a Quake sorozat és az Unreal Tournament. A 2004-es év leginkább a Call of Duty jegyében telt, ha játékról volt szó.
Ha otthon van, szinte folyamatosan szól a zene, nagy kedvencei a Die Toten Hosen, a Die Ärzte, a Böhse Onkelz, a U2, valamint a The Smashing Pumpkins, de elég sok más együttest is hallgat, mint például: The Cure, Depeche Mode, Garbage, The Cranberries, Therion, Nightwish, Iron Maiden, Rammstein, Metallica, nine inch nails, Marilyn Manson. Szinte mániákusan gyűjti a CD-ket és a zenei DVD-ket; CD-gyűjteménye már 500 darab felett jár.

Konfiguráció

Intel Core i5-3570, ASUS P8Z77-V LE PLUS, ASUS GeForce GTX 1660 Ti 6 GB, 2*4 GB Kingston HyperX XMP Beast, 500 GB Samsung 860 EVO, 128 GB Samsung 840 Pro Basic, 1 TB WD Caviar Black, GIGABYTE Luxo X10, Chieftec A80 550W, Win 7 Home Premium 64 bit ENG

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
5828

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái