Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Sorozatok

22445 levél
Válasz 19.06.24. 06:38 #8909
Peace
Kinek van arra ideje??!!!!! Belejövünk így is, minden világos lesz végül.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
679 levél
Válasz 19.06.24. 06:05 #8908
Ricsi1976
Nem árt az első évadot újrázni, bár nálam az se segítene jelen sorozat kapcsán
22445 levél
Válasz 19.06.23. 22:11 #8907
Peace
Dark 2. szezon első epizód is korrekt volt!!! Bár igen erősen kellett koncentrálni és megpróbálni emlékezni, hogy mi is történt 2 éve.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22445 levél
Válasz 19.06.23. 13:05 #8906
Peace
Years and Years:

Ajánlottam már egyszer (vagy talán kétszer is), de most a sorozat befejeztével még egyszer megteszem!!! Sokan panaszkodtak, hogy a szappanoperás beütés miatt nem kell ez nekik. Pont ettől működik az egész!!! A család van a középpontban, kell bele a szappanopera. És a szappanoperát értsd úgy, hogy kőkemény dráma szinte végig! A családtagok mindennapi életén keresztül tapasztaljuk meg miképpen válik folyamatosan egyre nagyobb hulladékká a világ ezalatt a tíz év alatt (2019-2029)!!! A Black Mirror-os beütés pedig csak még félelmetesebbé varázsolja a sok beépített technológiai kütyüvel! Érdemes végig odafigyelni, mert nagyon okos gondolatokkal operál! Főleg az utolsó részben a nagyi monológjára!!! Biztos vagyok benne, hogy lesz egy pont, mikor ez az egész összehullik, és végül csak kivonul a középosztály és a szegény réteg, hogy "NAH MOST VOLT ELÉG!!!!!!!" Remélhetőleg én akkor már nem leszek, de biztosan nagyon csúnya világ lesz. Legalábbis a jelenlegi tendencia ezt mutatja. Sosem tanulunk a történelemből, egyre jobban feszítjük a húrt, egyre inkább sodródunk a szélsőségek felé, egyre hatalmasabb a szakadék a gazdagok és a maradék között, befordulunk és elszigeteljük magunkat embertársainktól, fordul ki magából az egész társadalom. Én sokszor rosszul vagyok attól, amit az elmúlt 15-20 évben látok.....és a helyzet exponenciálisan fog rosszabbodni.
Piszok jó lett a sorozat!!! Tessék rögvest megnézni és elgondolkodni a jövőn!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22445 levél
Válasz 19.06.23. 11:02 #8905
Peace
Azért második epizód már annyira nem volt egyszerű. De eddig adja!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9841 levél
Válasz 19.06.21. 07:48 #8904
davkar9
Stranger Things 3 | Final Trailer

~spoileres, bár ez már az előző trailerből is kiderült.
Simple. Eternal. Beige.
16761 levél
Válasz 19.06.20. 23:54 #8903
ufodani
Rendesen belevágtak a Z húrba, egyenesen a közepébe.
Elég nagy katyvasz volt ez a pilot, viszont szinte mindent megmutatott ömlesztve erről a generációról, ( bár nem általánosítanék ) ill ezt az oldalát.
Felböfögtem egy nagy nyomtatott LOL-t amikor a világmegmentő, szuper hős és vérbecsületes Eric Dane-t megláttam egy ilyen szerepben. Hunter Schafer alias Jule transzja nyilván meg lesz munkálva még.
Meglesek még 1 v 2 részt aztán meglátom.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
22445 levél
Válasz 19.06.20. 09:51 #8902
Peace
Kedd óta erről áradozik mindenki face-en... Nem volt rossz. A leírástól kicsit megijedtem (direkt nem néztem most előzetest), hogy megint valami tini fa**ság, de egészen szórakoztató és befogadható élmény volt az első epizód.

Tegnap este volt Yellowstone 2. szezon első epizód!!! És plusz jó hír éjjelről, hogy megújították 3. évadra!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19544 levél
Válasz 19.06.18. 22:57 #8901
LiT
Euphoria (HBO) 1. rész már elérthető.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
22445 levél
Válasz 19.06.17. 12:06 #8900
Peace
SPOILER
Mia ettől függetlenül nem szándékos emberölésben elég rendesen vétkes. Azon csak pislogtam, hogy azt a tényt úgy konkrétan elengedték és simán kisétált.


Ezt leszámítva nagyon rendben volt a sorozat! Még így is, hogy Mia és Sebastian is ritka unszimpatikusak voltak. Az ügyvédje nagyon jó arc, csíptem azt az embert.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4218 levél
Válasz 19.06.17. 11:31 #8899
xeLaR
Hosszú hsz...

Gotham: ez sose volt a szívem csücske, de az uccsó évad végére összeszedte magát annyira, hogy egy elfogadható lezárást kapjunk. Nem tudom azt mondani, hogy a Gotham végig jó irányba fejlődött, mert bár hamar túltette magát az első évados "próbáljunk meg egy realisztikus Batman előzménysorozatot" mentalitáson, sokszor felesleges és nem túl élvezetes cselekményszálakat erőltettek. Ami viszont mindenképp az erőssége volt, az a színészi játék. Az első évadot számomra a Pingvint játszó Robin Lord Taylor vitte el a hátán, majd az elkövetkező évadokra szinte mindenki javult ilyen szempontból. A végső évad pedig ha nem is volt jó, de megvoltak az élvezetesebb pillanatai, ami miatt úgy érzem egyfajta fénypontja volt a sorozatnak. Nem hinném, hogy valaha is újranézném, nem lesz benne a legkedveltebb sorozataim között, de nem bántam meg, hogy megnéztem.

Arrow/Flash/Legends of Tomorrow: általában ezeket a sorozatokat egyszerű rangsorba állítanom, mert egyértelmű számomra, hogy melyik volt jobb a másiknál, de most ezt sajnos nem igazán tudom megtenni. Vhogy mindhárom sorozat ennek az évadnak a végére apátiába fulladt nálam. Az Arrow-nál nem lepődtem meg ezen, mert évek óta azt tartom a legrosszabbnak hármójuk közül. Ez alapvetően amiatt van, mert jó pár éve kiveszett az élet a karaktereiből. Egykoron Felicity és Diggle volt a legfőbb erénye a sorozatnak, ahogy terelgették hülyeköcsög Oliver Queent, de az újabb és újabb karakterekkel kiveszett ez az élvezet a sorozatból (habár Oliver legalább szimpatikusabb lett). Ez az évad pedig ellébecolt börtönben, egy új Queen-sarjjal, Duncan MacLeod-dal vendégszerepben és egy teljesen felesleges jövő sztoriszállal. Az egyetlen érdekes dolog maga az utolsó pár perc volt, ami egy rendhagyó utolsó évadot vetít elénk.
A Flash az utóbbi pár évben gyengélkedik, hasonló problémái vannak, mint az Arrownál, de a sokkal képregényesebb sztorik, ellenfelek kompenzálták vmelyest. Idén viszont úgy érzem egy mélypontot sikerült elérni, ami abban teljesedett ki, hogy ugyanazt az érzetet produkálta, mint egy átlagos Arrow rész. Bármennyire is jó volt látni egy ismerős figurát egy gonosz szerepben, vhogy az évad végére összedőlt a kártyavár, és még az egyik legdrámaibb jelenetnek sem volt semmi hatása. És hasonlóan az Arrowhoz, itt is kb. az uccsó jelenet volt a legérdekesebb része az évadnak.
A Legends erénye számomra mindenképpen az őrült sztorijai és a teljesen komolytalan hangulat volt az utóbbi évadokban, és ez itt is megvolt még az elején. Úgy értem nehéz lenne bármiféle drámai sztoriszálat szőni, ha egy évadon keresztül mágikus lényeket kell befogni. És az évad első fele sztem rendben is volt. Ám a végére vhogy szétesett a cselekmény. Túl random lett számomra, és bármennyire is szeretem ezeket a karaktereket, sajnos az utolsó részre már-már hasonló szintre esett vissza, mint az Arrow vagy Flash.
Vmi nagyon elcsesződhetett az Arrowverse háza tájékán, ami nem jelent jót az újonnan induló Batwomannak sem.

Game of Thrones: bár van topicja, írtam is rövid véleményt a negyedik(?) részről, de az egész 8. évados katasztrófáról nem értekeztem. Ha a legjobb része az évadnak egy dal (meg persze az ahhoz kapcsolódó jelenetsor), ott problémák vannak. Eleve nem vártam sokat, mert már a 6. évad óta nem vagyok túlságosan oda a sorozatért, amit betudok annak, hogy inkább könyves rajongó vagyok. Viszont azt nem vártam, hogy a rajongói közösség minden egyes rész után egyre többen és többen a sorozat ellen fordultak. Talán ez volt a legérdekesebb dolog számomra, nem maga a részek tartalma. Pedig azokban is volt rengeteg kivetnivaló, amik főleg karakteridegen cselekedetek és kiszámítható történésekben teljesedtek ki. Míg előző évadokban a nagyobb halálokat, fordulatokat elfogadták a rajongók, mert előtte volt elegendő felépítés és logikus is a benne részt vevő karaktereket figyelembe véve, addig idén nincs elég idő bármi felépítéséhez, és csak azon volt a hangsúly, hogy le legyen zárva a sztori. Így az évad sztorija logikus egy sztoriszerkezeti szemszögből (pl. Greyjoy flottát hogy csináljuk veszedelmesebbé? Miképp magyarázzuk meg az egyik karakter motivációját egy fontos pillanatban? stb.), csak nem igazán hihető, nem túlzottan elfogadható. Ettől függetlenül még így is jobb egy átlagos sorozatnál, csak önmagához képest esett egy óriásit. Ha hasonló szintet képvisel majd az előzménysorozat, akkor úgy érzem le lehet húzni a rolót ennek a világnak...vagy végre nekikezdeni egy Dunk és Egg sorozatnak...

Chernobyl: a nagy GoT utálat közepette 9gag-en 1-2 csernobilos mém jelent meg, ami felkeltette az érdeklődést a sorozat iránt, de késztetést nem éreztem, hogy megnézzem. De aztán sorra jöttek ki a pozitívnál pozitívabb vélemények, amelynek köszönhetően végre nekiugrottam. Általában a túlzott hype-nak negatív hatása van, de ennél a sorozatnál úgy éreztem, hogy a hype teljességgel megérdemelt. Részleteiben (alakítások, látványvilág, stb.) többnyire egy jó szintet hoz, viszont összességben már-már tökéletessé válik, főleg ha azt is tekintetbe vesszük, hogy többé-kevésbé így történt minden a sorozatban. Ahogy a tűzoltók próbálták eloltani a "tüzet", a látványvilág keveredése a hangokkal és zenével, illetve maga a tűzoltó arckifejezése egy olyan hangulati egyveleget alkot, amit nehéz megfogni. Sokan horrorként emlegetik ezeket a jeleneteket, és van igazság bennük. Aztán Legaszov és többiek elkezdik az érdemi munkát, és mégse válik unalmassá a sorozat. Végig érdekes és megrendítő. A 4. rész volt számomra a leggyengébb a sorozatból, de még így is nagyon élvezetes volt. Nehezen hiszem, hogy lenne idén egy hasonló kvalitású sorozat. Kb. kötelező.

Stranger Things S02: az első évadot anno egy nap alatt ledaráltam, és nagyon élveztem. Vártam a második évadot is, de vhogy csak most sikerült sort kerítenem hozzá. Nem tudom, hogy a kevésbé ajnározó kritikák miatt nem néztem még meg, vagy egyszerűen nem érdekelt már a dolog. Mindenesetre befejeztem még a 3. évad előtt, és ez is élvezetes volt, bár több hibája van, illetve több a kivetnivalóm vele (a többnyire felesleges 7. részen kívül). 80-as évek filmjeinek kliséi itt is megvannak, egy-két új szereplő is került bele (köztük egy A bolygó neve: Halálból), és a tét is nagyobb lett az előző évadhoz képest. Számomra eleve a téttel van a baj, mert egy ilyen gonoszhoz egy igazán epic cselekmény kellene, de ez az évad inkább tűnt egyfajta világépítésnek. Az első évad önmagában, minden folytatás nélkül megállja a helyét, egy elfogadható lezárást kapott. A második inkább fel akar építeni pár dolgot (Kali, Eleven anyja, Billy és Max), amiket nem zárt le egyértelműen. A fiúk se kapnak mind egyenrangú szerepet, pl. Mike-nak minimális jelentősége van ebben az évadban. Szerencsére másokat meg sikeresen "újjáépít", mint pl. Steve, akiből a végére egy szimpatikus karakter lesz. El és Hopper kapcsolata is eléggé rögös volt számomra, de az legalább kapott vmiféle lezárást. Elmaradt az előző évadtól, de reménykedek (főleg az előzetes alapján), hogy az ebben felépített karakterekkel majd érdekes dolgokat kezdenek.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
19544 levél
Válasz 19.06.14. 22:18 #8898
LiT
1. rész után, imádom! Másfél órás részek, Refn-hez illő képi világ, elképesztő fényképezés, neonőrület és Cliff Martinez zenéje Ez nekem való lesz!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19544 levél
Válasz 19.06.14. 15:45 #8897
LiT
Felkerült Nicolas Winding Refn sorozata, a Too Old To Die Young
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
679 levél
Válasz 19.06.11. 21:38 #8896
Ricsi1976
Most fejeztem be a S5 3 db új részt. Mit mondjak, az elődöknek nyomába se érhet sajnos. Kár érte. Vagy már nem az én korosztályom a célközönség.
22445 levél
Válasz 19.06.11. 06:31 #8895
Peace
Nekem pont a második jött be a legjobban! A harmadik pedig megint csak szinte nulla. Förtelem egy szezon volt!!! Legalább egy 3. és 4. szezont megközelíthettek volna! De ha azok ilyen erős 8-asok, akkor ez 2-3 körül.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1245 levél
Válasz 19.06.10. 22:53 #8894
quervo
Black Mirror S05

Lesz honnan feltápászkodni, ez most tényleg gyenge volt.

E01

Ez a rész talán leginkább arról szól, hogy mennyire mások lehetünk egy avatár bőrében. Manapság is jellemző az, hogy emberek másnak láttatják magukat online, mint amik, itt meg tényleg hat már ránk a digitálisan felépített világ. Nagyon kényelmetlen volt nézni, de volt min elgondolkodni.

E02

Sajnos ez a rész sehova nem tartott. Vezetés közben mobilozni rossz. Pont. SPOILER
Vártam, hogy mondja hősünk a copfos Zuckerbergnek, hogy legyen szíves lelőni a copfos facebookot, különben ő lövi le a gyakornokot, abban lehetett volna dráma.


E3

Mégis ez lett még a legjobb rész, bár találkoztunk már hasonló koncepcióval. Viszont Cyrus tényleg nagyon jó volt, a Nine Inch Nails-feldolgozás is elég jól elsült. De ez is csak annyira jó, mint egy-egy közepes rész a korábbi évadokból.
22445 levél
Válasz 19.06.10. 22:05 #8893
Peace
Én az első résznél megálltam anno. Pedig nem volt rossz, csak azóta valahogy nem jött szembe velem a vinyón.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19544 levél
Válasz 19.06.10. 21:25 #8892
LiT
Catch-22: George Clooney 2. világháborús szatírája

6 részes minisorozat, 4 részt ledaráltam egyben, nagyon vicces és minőségi
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16761 levél
Válasz 19.06.10. 19:18 #8891
ufodani
Szolgálólány S3 ( így az e3 után ) már jobban bejön mint az S2.
SPOILER
e3
nagyon úgy tűnik, h lassan fordul a kocka
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16761 levél
Válasz 19.06.10. 19:07 #8890
ufodani
Jó de nem mindegy, h miért.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
22445 levél
Válasz 19.06.10. 18:56 #8889
Peace
Kaszát kapott.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
16761 levél
Válasz 19.06.10. 18:27 #8888
ufodani
Rotten 92.
De ettől függetlenül az e2 már kijelölte az irányt. Nézem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1906 levél
Válasz 19.06.07. 19:50 #8887
warcat
Érdekes módon számomra a leggyengébb a második rész volt.Meh.

Első rész érdekes lehetne,de a történetmesélés közben kikerül egy annál sokkal érdekesebb témát,mint amihez eljut.
Gondolok itt az emberi szexualitásra és arra, hogy mennyire drasztikusan átalakulhat az elkövetkező évtizedekben, köszönhetően a virtuális valóságoknak, vagy az öregedés elleni/élettartam/hibernációs technológiáknak (melléktermékként egy totális nemcsere vagy teljesen új testforma már nem tűnik elképzelhetetlennek, sem véglegesnek mint most a nyisszantás)

Harmadikat nálam elcipelte Miley Cyrus, de a történetet gyengén rakták össze, tipikusan fekete-fehér gonosz alapokon.
22445 levél
Válasz 19.06.07. 19:09 #8886
Peace
Botrány fos az első epizód, tegnap néztük!!!!! És ahogy olvasom, a többi se jobb. :-\
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1245 levél
Válasz 19.06.07. 11:44 #8885
quervo
A Black Mirror most sajnos veszített az éléből. Az első két részt megnéztem, az első valóban felvet egy abszurd témát, a másodikban pedig akad izgulnivaló, de nincs meg az az érzésem, mint a korábbi évadok alatt. Az utolsó rész alaposan le van pontozva, bár lehet, hogy az Miley Cyrusnak szól.

Így sem rossz, de senki ne várja, hogy ezek a részek kedvencek lesznek, a San Junipero, White Christmas-féle gyomrosok nem jönnek.
29451 levél
Válasz 19.06.05. 13:29 #8884
Germinator
Fú hát ez a Csernobil befejezés rendesen ütött, főleg a végén a valós történeteknél megszokott "ez történt velük azóta" szegmens. Talán ez volt az első ilyen "doksi outro", amire emlékszem, ami igazán súlyosan hatott, hogy őszinte legyek, meg is könnyeztem (gondolom a zene is rájátszott). De ez a rész nekem az első epizód után a legerősebb, ahogyan mutatják a történteket flashbackben, és várod, hogy mikor, na mikor történik meg, az kibaszott horror volt. Volt egy-két olyan szegmense az elmúlt részeknek, ami annyira nem kötött le, vagy szerintem kevésbé volt tűpontosan kimérve, mint a többi - de összességében egy elég súlyos élmény ez az öt rész.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
1757 levél
Válasz 19.06.05. 09:09 #8883
Aribeth
Chernobyl, naná. Az utolsó részben helyreálltak a kirakós darabjai, és előjött az a helyzet, ami ritkán: kedvem támadt azonnal újranézni az egészet, hogy az információk birtokában jobban átlássam az in medias res beüt-a-szar kezdés során történteket.

Több ilyen jól összerakott, elnyújtástól mentes minisorozat kellene a piacra, igény lenne rá.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
694 levél
Válasz 19.06.05. 09:03 #8882
stero
Kicsit vicces az "S01" mert minisorozatról van szó és tudjuk, hogy ennek folytatása nem lesz , egyébként 10/10 ez nem is kérdés.
679 levél
Válasz 19.06.05. 08:33 #8881
Ricsi1976
22445 levél
Válasz 19.06.05. 06:39 #8880
Peace
Ma "Black Mirror", jövő pénteken meg "Too Old to Die Young" !!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22445 levél
Válasz 19.06.05. 06:37 #8879
Peace
Nem gyengén 10/10!!!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19544 levél
Válasz 19.06.04. 22:49 #8878
LiT
Chernobyl S01: 10/10
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1906 levél
Válasz 19.06.02. 20:09 #8877
warcat
Hasonló, ha más is nézné, a kórházas boncterem a mélypontja a pilotnak.

Gagyi CGI-t rosszul illesztették a bénán félek a zöld vászon előtt- jelenetekhez, és mivel a "főszereplő" nem ad ki hangot, még egy szinttel lejjebb megy az egész hozzákevert normális környezeti hang hiányában.

Ha ezt kibírod, vélhetően már sikerül is majd végignézni, és kiderül pár érdekes dolog - de nem várom a következő részt.
22445 levél
Válasz 19.06.02. 19:54 #8876
Peace
Swamp Thing nem volt olyan vészesen rossz, de nem tudom, hogy kell-e ez nekem....
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22445 levél
Válasz 19.06.02. 12:53 #8875
Peace
Archer jó volt bizony, megint iszonyat agymenés.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9841 levél
Válasz 19.06.01. 20:43 #8874
davkar9
pontos shield 6x4

Uhh. Az évad "poénosabb részeivel eléggé mellélőnek. Ez mostani hipszterkedés rohadt idegesítő volt. Mikor a lányok múltkor begombáztak az is vérciki volt, de ott legalább úgy 20%-ban működött a dolog. A helyettesítő dokival tisztára ncis jelenetek mennek - nem a jó értelemben. Amikor a jó öreg AoS minőség van akkor adja, jó lenne több olyat és nem ilyen idétlen vicceskedést.

iZombie 5x5

Annyi befejezést előkészítő szálat belógatnak, hogy simán lehet valami nyálas hepiend vagy walking dead is belőle.

Archer 1999

Szokásos Archer. In spaaaace!
Simple. Eternal. Beige.
22445 levél
Válasz 19.06.01. 13:10 #8873
Peace
Hogy bírtad eddig??? Engem ez ütött eddig a legjobban szíven...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19544 levél
Válasz 19.06.01. 12:17 #8872
LiT
Chernobyl 4. rész is teljesen kiégetett. Ütős nagyon!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
22445 levél
Válasz 19.06.01. 11:38 #8871
Peace
Years and Years első szezon elég komoly volt! Már az előzetesből is sejtettem, hogy nem lesz egyszerű. Gyorsan rá is megyünk a 2. és 3. részekre is!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19544 levél
Válasz 19.05.27. 19:48 #8870
LiT
Killing Eve 2. évad: Jodie Comer fergeteges alakítása miatt még mindig szórakoztató volt nézni, de nem kifejezetten tetszett az, ahova a történetet szőtték. Ráadásul nagyon idegesítő a szezon végi cliffhanger.

Quicksand: befejeztem ezt a svéd 6 részes minisorozatot. Rendesen szíven ütött az utolsó rész, egy igazán érdekes és izgalmas tárgyalótermi krimi-dráma.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
19544 levél
Válasz 19.05.21. 19:52 #8869
LiT
Barry - 2. évad - 10/10

Hülye, aki ezt nem nézi
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
22445 levél
Válasz 19.05.21. 19:21 #8868
Peace
Chernobyl 3. epizód bakker!!!! Totálisan kiüt ez a sorozat hétről-hétre.....
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12558 levél
Válasz 19.05.21. 18:58 #8867
Gobiakos
Ez de bitang erős cucc lett, te jó ég!!! Imádtam!
Favorit epizódok: Sonnie's edge, When the Yogurt Took Over, Beyond the Aquila Rift és a Lucky 13.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
16761 levél
Válasz 19.05.19. 11:07 #8866
ufodani
Young Pope 2. Majd.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
12558 levél
Válasz 19.05.19. 10:54 #8865
Gobiakos
Első rész (Sonnie's edge) durva jó felütés volt, szóval beindul a dara a többi részre!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
22445 levél
Válasz 19.05.19. 10:10 #8864
Peace
Young Sheldon-t én bepróbáltam pár hónappal ezelőtt, első rész felénél kinyomtam a ge*ibe.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
694 levél
Válasz 19.05.19. 09:46 #8863
stero
Big bang nálam kb a 6. évad körül fulladt ki teljesen. Onnan már a legtöbb poén repetitívvé vált és kezdtek idegesítőek lenni a karakterek. 12 évadot én is sokallok. Bár ha abból indulunk ki, hogy az ilyen Jim szerint a világ szintű gagyiságok is megélnek 8 évadot 6.4-es imdb átlaggal hát pff.
19544 levél
Válasz 19.05.18. 16:10 #8862
LiT
Szerintem is korrekt volt a Big Bang Theory lezárása, de el kell ismerni, hogy kifulladt a sorozat. Pár évad óta már kevésbé tudták hozni a szintet.
A Young Sheldon viszont egyelőre méltó utód, sőt jelenleg jobban is tetszik, mint az utolsó pár TBBT évad.
Better Things is lezárta a 3. évadot.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
401 levél
Válasz 19.05.17. 10:28 #8861
Trufa
Néhány részt megnéztem, de még egy kockának is szánalmasan fárasztó baromság az egész, unszimpatikus arcokkal. S ez 12 évadot megélt?! Nem semmi.
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
22445 levél
Válasz 19.05.17. 10:16 #8860
Peace
Volt már sok vélemény. Röviden: mocskos jó!!! Volt 3-4 kicsit gyengébb epizód, de még így is csúcs az egész. Ha valamelyik epizód nem tetszik, csak lépj a következőre. Minden rész különböző történet és stílus.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.