Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Imperium Galactica II - Ez valami vicc? - emberek és küldetések

10 levél
Válasz 05.02.05. 19:26 #8
pikk
itt mindenki ilyen kicsiben gondolkodik?
nekem volt már egyszer, hogy 400 csatahajóval támadtam a krahenekre
(pedig csak 10 bolygóm volt
Az űr a legvégső határ (vagy mégserm?)
16 levél
Válasz 04.03.21. 15:15 #7
Hunter15
de megnyugtató, hogy nekiki sincsenek kémeik!!
Térdre csirkék itt az ISTEN
1344 levél
Válasz 04.03.21. 13:26 #6
yerico
Na ja, mikor a végefelé a Kra'henek összeszedtek 68 tényleges csatahajót, én meg csak akkor fedeztem fel. Volt valami 30-40 néhézcirkálóm, ezeket simán bedarálták. Az összes bolygóm azonnal átállt hajótermelésre, és hamarosan kétszer annyi csatahajóm volt. Mondjuk a flotta lenyomása után alig maradt 20-30 hajóm. Kra'henek ellen meg a kémek sem érnek semmit, pedig milyen hasznosak tudnak lenni...
16 levél
Válasz 04.03.21. 12:58 #5
Hunter15
Szevasz csarni!
az elején a rombolót hívják csatahajónak nemtudni miért, de ameddigre eljutsz a csatahajóhoz addig még lessz egy csomó másik hajófajta.
Tanács:
amikor már lessz csatahajód addigra szereld fel rá a fegyver vissza verő pajzsot (valami ilyesmi) mert a Krahen- eknek van egy brutális fegyverük.
Térdre csirkék itt az ISTEN
29 levél
Válasz 04.03.21. 11:05 #4
Doggi
Ja tényleg a játék elején még a rombolót is csatahajónak hívja
877 levél
Válasz 04.03.20. 21:59 #3
NF
Pedig az a 6 csatahajó vicc, igazából 6 rombolórol van szó.
29 levél
Válasz 04.03.07. 21:08 #2
Doggi
Hi!
Ha első próbálkozásod a játékkal, kezdd el könnyű fokozaton, mert a normál is már igen szivatós tud lenni.
A 8 év elég ahhoz, hogy nehézcirkálóid legyenek, de ehhez tényleg gyorsan kell építeni és fejleszteni.
Sajnos a 6 csatahajó nem vicc és lesznek benne még "jobb" dolgok, mint pl: fejlődsz, már minden megvan, tied a fél galaxis, és a fajok már mind a szövetségeseid, amikor felfedezed a kra'hen flottát: 50x erősebb nálad és áthajt a birodalmadon...meg ilyenek.
Néha szerencse kérdése a játék, mert véletlenszerűen válogatja meg a küldetéseket. Van, hogy nem is jön elő ez a kalózos téma..
1 levél
Válasz 04.03.07. 11:56 #1
csarmi2
Nyomulok az emberes kampánnyal. Két szomszéd faj van, néha megleckéztetetm őket, de mivel nincsenek tankjaim, nem foglalom el a bolygóikat, úgyis csak felesleges nyűg. A flottájukat pesrze megverem simán. 2340-es évek jönnek. Normál fokozat.

Jön valami hülye üzenet, hogy összeomlott a benkrendszer és szállítóhajó viszi a pénzt, amit majd meg fognak támadni a kalózok. Mondom oké, most úgyis egész erős vagyok, majd kapok valami kedveset ajándékul. Már azért, hogy legyakom a kalózokat.

Megvan a kezdeti 4 rombolóm - kissé átépítve, de alapvetően semmi extra - no meg sikerült legyártani 4 darab Dragwufot is, ezt valami idegen támadó fajtól kaptam még az elején, nehéz romboló torpedóval és baromi olcsón. Vadászokat most kezdtem el gyártani, elig egy pár darab van. Jön a kalóz flotta, 7 hajó, oké. Megtámadom őket. A hét hajó 6 korvett és 1 nehéz korvett. Marha vicces. Kikapok, mint a szar. Visszatöltöm, stratégiai megbeszélés a flottám tagjaival, 25 vadász összeszedése és újra támadok. Megverem őket minimális veszteséggel - nekem voltak torpedóim, neki nem, csak talán egy hajón nehéz torpedója, így aztán hátráltam és lőttem, meghaltak. Durva volt.

Jön a tanácsadó, hogy megtalálták a kalózbolygót. 2 űrvédelmi ágyú, 1 nehéz korvett, egy erősebb és egy gyengébb fajta korvett védi. No chance. Gyírtok és átkozódok, közben megtámadnak kétfelől, megverem őket, még egy kalózbolygó felbukkan, elfoglalom mindkét kalózbolygót, kapok 250000 pénzt és boldog vagyok. Már 2348 van, vagy talán később, jó sokat elszórakoztam velük, de legalább már van flottám erősebb: 4 korvett (volt egy nehéz korvett is, de felrobbantották, marha vicces), 8 dragwuf, 100 nehéz vadász és pár felderítő. Tank és űrhajógyártás nagyon beindult, minden simán megy.

Kalóz vezér jön, ajánlja a lányát és fele királyságát. Elfogadom.
Egy hónappal később jön a Silvada elnevezésű lány az "a királyé nem leszek, nem leszek" szöveggel harcra hív, hogy megmutassam, én vagyok a jó csávó. Belemegyek.

Azt mondja két év múlva találkozunk, rögzített flottával harcolunk.
A flotta:

2 korvett, 6 csatahajó, 20 vadász

6 CSATAHAJÓ?????????????????????

Ez csak VALAMI VICC LEHET.

Honnan a fenéből szedjek neki 6 csatahajót????????????????

Még a cirkálót sem fedeztem fel, de még ha minden oké lenne is, akkor is, két év alatt képtelenség 6 csatahajót gyártani. Aki azt mondja, hogy miért nincs már most 6 csatahajóm, annak csak azt tudom mondani, hogy bocsi, de ez egy kicsit tovább tart.

6 CSATAHAJÓ

Életemben nem lesz annyim.
????????????????

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.