Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Total Club Manager 2004

1 levél
Válasz 14.05.15. 18:40 #63
Scotty33
Sziasztok! Ahogy látom ez a téma eléggé halott, remélem még valaki játszik a játékkal. Azt nem tudja valaki, hogy lehetne a játékot moddolni komolyabb programozási ismeretek nélkül?
Látok benne fantáziát, de sehol se találtam se fórumot, se olyan modokat, amiben picit több arc van, picivel jobb mozgások és labda animációk, meg több játékon belüli lehetőség.

4 levél
Válasz 12.07.05. 11:46 #62
animastudio5í
Akkor jó soká lesz mire eljutsz oda, hogy rendes játékokkal játssz
Azért drukkolok, hogy legyen rá kereted a közeljövőben. Nekem is kéne most egy kis kesh, hogy tudjak bővíteni, meg szeretnék másba is beruházni, amit már régebb óta megakartam venni. Az kell is félig meddig a munkámhoz, meg a jövendőbeli munkámhoz is.
Mondanám, hogy próbáld ki majd valamikor a játékot és akkor tudnánk együtt is játszani, de ezt rád hagyom, nem kötelező.
Nézelődtem a fm hungary-n ott se nagyon nagy az élet, ezért most próbálok egy totalclub csoportot facebookra csinálni, hogy akik még érdeklődnek, azokkal esetleg.

Meleg van az a baj, nehéz így bármire is rászánni magam.
2607 levél
Válasz 12.07.03. 19:49 #61
neumark
Semmivel se. A régebbi asztali gépem már hosszú évek óta kikopott a versenyből. Vasat nem újítottam benne, mert minek, annak a szabadidőnek a fele se áll már rendelkezésemre, mint még középiskolában. Azóta ráadásul laptop elé szorultam, ez meg nem igazán jó semmire. Nagy ritkán szoktam egy-két régiséggel vagy kalandjátékkal kísérletezni, de hamar megunom általában. Amíg nem lesz új asztali gépem (ami minimum évek kérdése), addig nem nagyon tervezem, hogy visszatérjek a játékiparba.
-
4 levél
Válasz 12.07.01. 08:43 #60
animastudio5í
Valószínű, bár a fene tudja sok olyan régi játékot láttam amit már elviekben senki se játszana, de még voltak bőven játékosok. A wow is relative régi játék, de még mindig sokan játszanak vele annak lehetne már a második részét tervezni fejleszteni és jobb látványvilágot adni.

Azért próbálok keresni játékosokat itt is ott is, hátha valaki akar még játszani

Most kipróbáltam a játékhoz egy trainert ami adna 1 milkát, de nem működik és kidob azzal, hogy indítsam előbb a játékot és ezt is csináltam. Nem tudom mire jó ez na mindegy, anélkül is lesz pénzem a játékban

Te milyen játékokkal játszol?
2607 levél
Válasz 12.07.01. 00:45 #59
neumark
Nem, én nem játszom vele, meg nem is nagyon ismerem a játékot. Igazából, nem tudom mennyien játszanak még egy olyan 2004-es játékkal, amiből évente jelenik meg frissítés, gyanítom nem sokan. Így sajnos egy idő után elég nehéz az újabb javításoknak közönséget találni, de fene tudja.
-
4 levél
Válasz 12.06.29. 20:10 #58
animastudio5í
Köszi szépen itt már nézelődtem, csak ott a fórum is elég gyengus lett, mert már nem nagyon irkáltak oda se, csak az újabb verziókra, de ha valakit érdekel annak örülök. Igazából csak időigényes a projektem, ezen kívül amit eddig csináltam benne, azt bárki megtudja csinálni, csak max nincs kedve. Te még játszol ezzel, vagy játszottál már vele?

Gondoltam jó lenne egy online csatát is összehozni.
2607 levél
Válasz 12.06.29. 18:48 #57
neumark
Nem tudom, hogy lesz-e érdeklődő az adatbázis iránt, mivel eléggé kihalt a topic. Ha nem, akkor én a helyedben itt próbálkoznék. Jó munkát az adatbázishoz!
-
4 levél
Válasz 12.06.29. 18:35 #56
animastudio5í
Sziasztok! frissen regisztráltam, de látom régen írtak ide, ezért gondoltam hogy írok én is egy keveset. Nekem megvan a total club manager 04 es játék, pár kis idegesítő dolgot a játék intelligenciában és kivitelezésben találtam, pl hogy a játékosok direkt hülyén szerelnek,kirúgják a labdát, nem passzol, elpasszolja stb ezt leszámítva nekem ez a játék tetszik és sokszor játszottam vele meg mostanság is előveszem néha. Elkezdtem a játékom fejleszteni picit,legalábbis az adatbázis szintjén kezdtem bele egy szerkesztési munkába, aminek a célja az, hogy minél több dolog legyen a játékban. Először is azzal kezdtem, hogy elkezdtem bajnokságokat,csapatokat,játékosokat csinálni random különböző ligákban és új ligákat is elkezdtem belepakolni a játékba és a célom ezzel az, hogy élvezetesebbé tegyem a játékot és még messze vagyok a kész eredménytől.Magyarosítást nem töltöttem le a játékhoz, mert nyelvtanulásra nekem jó és a játék nekem a lehető legújabb patchel van fenn, arra kezdtem el a javításokat gyártani és tervezem majd az adatfájlokat is szerkeszteni, hogy pl több szponzor,szurkoló és reklám legyen a játékban, ezzel is bővítve az élményt. Pár bajnokságot a meglévők közül bővítettem, pl új ligákat csináltam, vagy csak bővítettem a csapatlétszámot, meg még szerkesztés alatt áll a legtöbb európai liga és kicsit sok munkát adtam magamnak ezzel, de főleg magam szórakoztatására csinálom és nekem megéri . Annyi kérdésem lenne hozzátok, hogy ki az aki még játszik ezzel a játékkal és ki az, akit érdekelne majd az adatbázisom, mert akkor azok kedvéért megpróbálom majd feltölteni az összes fejlesztésem,ha már valamennyire kész vagyok és bizonyos időközönként frissíteném.

A másik meg, hogy megvan nekem a legújabb '2012' manager játék is, de ott az ifi ligák sok erőforrást emésztenek fel és nem tudom semlegesíteni őket, pedig szeretném, mert nem tudok akkor csak 5-7 ligával játszani maximum. Tud e valaki rá valami orvoslatot? Nekem elég az ifiligákból a 18-19 éves korosztály a még fiatalabbak meccseit meg úgyse látom, tehát az nem kéne.Azért szüneteltettem többek között annak a játszását. Tippeket előre is köszönöm
2 levél
Válasz 12.05.12. 14:35 #55
pappesz
látom sokaknak hiányzik a tcm 2004 magyar kiadás!
íme: http://data.hu/get/5104165/HSP_2004_TCM_Edition.exe 1.0 ver. ez kötelező,
JAVÍTÁSA 1.0nek: http://data.hu/get/5104188/hsp_2004_tcm_edition_v1_01.exe 1.1ver...
a linkek természetesen szabadon terjeszthetők.
(1.1 ver. a sima 1.0nak a gyerekbetegségeit orvosolja)
Leírás
A patch játszhatóvá teszi a Magyar bajnokság elsõ 3 osztályát (NB1, NB1/B, NB2 Hummel csoport, NB2 Winner csoport).

A patch tartalmazza:

az NB1 és NB1/B tavaszi adatbázisát, az NB2 õszi adatbázisát
az NB1 és NB1/B hivatalos mezeit
az NB1 és NB1/B csapatainak zászlóit
az NB1 és NB1/B címereit (frissítve pl.: Kispest, Újváros…)
az NB1-es csapatok játékosainak portréit, valamint a nagyobb NB1/B-s keretek portréit
Jakuza és csapata magyarítását
Készítõk:

Zizzzz - mezek, zászlók, adatbázis, címerek
Krisz - zászlók, mezek, adatbázis, telepítõ
Gab - zászlók, mezek
Atesz - adatbázis
The Hedgehog és a Fifahungary Team - mezek, zászlók, adatbázis
3bit - információgyûjtés
Trunks - mezek
1 levél
Válasz 09.01.01. 22:03 #54
pala2
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? A 2010/11-es szezon után nem tölti be a következő szezont, kidob a játékból. Mi lehet a baj ill. a megoldás? Előre is köszi!
Pala
Palaga István
1 levél
Válasz 05.05.02. 17:50 #53
Sz.Krisztián
Én már a második FA kupám.A Manchester Uniteddel.De kétszer második lettem az Arsenallal.Én már 34 ifit nevelek.A Manchester unájtidba és eladtam a Rooneyt és a Van Nisterooy.

Csáztok
83 levél
Válasz 05.02.08. 23:18 #52
FrezeR
82 levél
Válasz 05.02.08. 05:37 #51
Viet Cong
van uj 2005
Viet Cong Super Harcos
83 levél
Válasz 05.02.08. 00:11 #50
FrezeR
pont igy vagyok vele én is amugy most jött ki a második patch a 2005-höz
31 levél
Válasz 05.02.07. 16:51 #49
akj827
Nekem a TCM 2004 amolyan időszakos játék. Meg tudom unni hetekre is, de utána megint beleszeretek, és napokat tudok a moncsi előtt görnyedni, hogy egy bl-t nyerjek egy angol 130-ad osztályú izraeli csapattal. Nekem még mindig tetszik....
83 levél
Válasz 04.08.04. 22:57 #48
FrezeR
te magad kötsz reklámszerződést vagy rábizod az emberedre? egyébként ez időközönként jön elő, hogy felajánlanak szerződést figyelni kell, mert eltünik ha nem lépsz azonnal. Nem tudom miért nem jönnek a nézők főleg ha jól megy a csapatodnak, talán egy kicsit kedvükre kellene tenni valamivel
A stadionépitést szerintem te magad csináld saját kezüleg, én is ugy tettem 2-3 óra alatt meg is volt
persze azok a részek amik éppen épülnek nem tölthetők fel nézőkkel, de utána a bevétel jóval több lesz, főleg ha megjön a szúrkolók kedve a mérkőzésekhez. próbáld a holtidényre időziteni az épitkezést, de a jegykiesést ugysem tudod megúszni, viszont idővel az is megtérül bőven.
4 levél
Válasz 04.08.04. 10:59 #47
buckalako
Sziasztok!

Sajna még mindig vannak gondok Pl:hiába rakok ki valakit legyen az fiatal öreg a listára senki nem akarja még kölcsönbe sem elvinni, így mindenki a nyakamon marad, és mikor lejár a szerződése elmegy, vagy bejelenti Ő új kihívásokat keres és már a listára sem tudom kirakni őket. További gond a reklámhelyek van szabad helyem mégsem jönnek a reklámlehetőségek, lehet ezt valahogy befolyásoklni vagy ez csak random. A nézők sem akarják az igazat a tavalyi idényt vagy talt vagy majdnem telt háznál játsottam, ami lehet hogy a feljutásnak köszönhető, de idén hiába jobb a csapat, csak fél háznál folynak a hazai meccsek, a szurkolókkal 100% a viszonyom és még sincs semmi eredménye. Így elmaradnak a pénzek ami kicsit visszaveti a fejlesztést + a lóvét ami azért jól jönne mert kellne kicsit bővíteni a stadiont (9045 fős), csak sajna nem tudom, hogy kapargassak vagy vegyek fel kölcsönt.
Látom azért netek van már tapasztalatotok a stadionépítésben érdemes az építészre hagyni a dolgot vagy csináljam magam, eseteg lehet csak kisebb változtatásokat eszközölni, pl:kanyart építeni, vagy több férőhelyessé tenni, esetleg a főtribünt bővíteni? Ezalatt az idő alatt gondolom azt a nézők nem tudják használni, így ez is egy kis jegykiesést jelent?
Buck
83 levél
Válasz 04.08.03. 22:25 #46
FrezeR
az az igazság, hogy jó pénzügyi helyzetbe csak hosszú évek után kerülhet igazán az ember, az csak ugy hipp hopp nem megy. én már 14 éve vagyok a Mu-val most 2046-van. A bankban 340 milkóm van, a főszponzor 24 milkát fizet, a bevétel hazai meccseken 3,9 milka állandó teltház 143 ezer ember, a legdrágább játékosom 201 milliót ér. ugyhogy mondhatom jól megy mostanában persze nem volt igy régebben de igy élvezetes ha a kevésből lesz sok játékoseladásból nagyon jól lehet kaszálni, elsősorban tehetséges ifiket kell elpasszolni ez is egy jó taktika érdemes rá áldozni.
724 levél
Válasz 04.08.03. 19:36 #45
molzo
A pénzkérdés, ez mindig problémás. Én már a Realt irányítom egy ideje, és itt se túl sok a profit. A sztárjátékosok sok pénzt elvisznek és ott van még az én bérem is. Na és nem árt alkudozni a bajnoki profiton sem.

Pénzt ad alapból a főtámogató, nálam 18,5 milliót ad egy szezonra 300 ezer, kupa körönként. Ott vannak még a hirdetési táblák a páyán, ezek bevételét egy szakemberrel lehet még növelni. Még ott van a merchandising ehez sem árt egy jó szakember. És végül minél nagyobb a stadion, annál nagyobb a jegybevétel. Nálam a Bernabeau már 98120 férőhelyes, ez teltháznál mérkőzésenként 2,5 millió bevétel.
X
4 levél
Válasz 04.08.03. 12:07 #44
buckalako
Szia Simhal!

Könnyen, pénzt szerezni az engem is érdekel , de néhány tipp:
ha menő csapattal játszol kicsit építsd le a sokat kereső játékosokat, edzőket és igazolj helyettük újakat, olcsóbbé, alkalmazhatsz gyengébb edzőket olcsóbbé és felfejlesztheted őket. Ha első osztályú csapatod van akkor tőzsdére viheted a csapatot ez sokat hoz, juss el minnél tovább a kupákban ezzel kapsz egy csomó Tv közvetítési díjat, olykor fel is ajálhatsz egy kis prémiumot a továbbjutás érdekében. Nem kell figyelmen kívül hagyni az eladott portékákat sem, csinálj akciókat , bár nem tudom a vásárlási kedv minek a függvénye. Hitelt szerintem nem érdemes felvenni, de ha nagyon nincs más ezt is megteheted, le is kötthetsz felesleges lóvét, ezzel is kapsz egy kis kapamot, de nem sokra mész vele . Most más nem jut eszembe!
Buck
4 levél
Válasz 04.08.03. 09:12 #43
buckalako
Tsao FreyeR!

Köcc az infókat, bár egy kicsit kétségeim vannak az utánpótlással kapcsolatban. Én az angol Division 2-ben vagyok 2 éve jutottam fel oda, és az utánpótlás csapatom még sem indul, pedig van olyan csapat aki egy osztállyal lentebb van mégis indulnak a fiatal lúrkók. Amikor először játszottam ezzel a progival egyik haveromnál ott autómatikusan már az első idényben indultak a fiatalok, ezért dühít egy kicsit a dolog, hogy ennyit rájuk áldozok és még semmi.
A lóvéra visszatérve nem az a gond, hogy fogy, mert fogyjon nyugodtan hanem vége egy idénynek az infón megjelenik, hogy van +2,3 M erom (kis csapat kis pénz), utána eltelik a nyár és a következő idényt +1,5 M eroval kezdem, megnézem a számlainfót csak csupa bevétel stadionnév, TV, reklámtábla, szponzor - kis karbantartás, de ez elenyésző a bevételhez képest, szóval nem tudom miért adok ki kb 0,7-0,8 M eurót egy-két hónap alatt
Buck
83 levél
Válasz 04.08.02. 22:34 #42
FrezeR
A kérdésem az hogy melyik bajnokságban szerepelsz? Mert az utánpótlás csapat akkor szokott elindulni ha az első osztályban szerepelsz.
Tv társaságot nem lehet választani, de mindig kapsz jutalékot tőlük a közvetitések után minnél jobban szerepelsz annál többet.
Az, hogy miért indulsz kevesebb pénzzel sokmindentől lehet, pl több a játékosaid bére a bevételhez képest, vagy nem végeztél olyan jó helyen, meg ilyesmi. de miért nem jön be a számlainfó neked?
Stadion névnél nem lehet válogatni, mindig felajánl egyet (azt hiszem a támogató szerint) a progi és azt teszi be neked..de legalább pénzt kapsz érte.
Nyugodtan ird le az élményeidet itt mindenkit érdekel
235 levél
Válasz 04.08.02. 17:43 #41
Simhal
hogy szerezzek konyen a csapatnak penzt
Star Wars,GTA,Pokoli Szomszedok 1,2
4 levél
Válasz 04.08.02. 12:43 #40
buckalako
Tsao mindenkinek!

Múlt 7en kezdtem el nyomni a progit, kis csapat kis játék nagy élmény ha feljebb jut, ha a kupában továbbmegy stb. Olvastam egy pár infót a játékról mégis egy-két dolog még mindig nem világos. Pl: hogyan lehetek benne biztos, hogy az utánpótlás csapatom elindul egy bajnokságban, már a 3. indényt kezdem és az előző 2-ben nem indultak, utánpótlás edzőm + tehetségkutatóm van, most már kb 30 ifijonc van nálam és az utánpótlásba tolom szinte a legtöbb manit, 4 szintű épület, edzőtábor, magas szintű emberek akik foglalkoznak velük + utánpótlás 7végét is rendezek minden évben. Plusz kérdés a tartalék csapat, azt olvastam csak akkor indul a csapat ha a nagycsapat az első osztályban szerepel igaz ez? Mert akkor nem sok pénzt ölök még beléjük majd csak egy-két-öt év múlva. Ki tudja mit hoz a jövő
Ebben a progiban lehet Tv társaságok közül választani? vagy csak minden fontosabb meccsért (kupa stb) kapok egy bizonyos összeget?
Miért indulok minden évben egy úgy kb 700ezer euróval kevesebb pénzzel sajna a számlainfón nem jelenik meg ezért nem tudom ezt miért csinálja.
Uccsó kérdés tudok-e választani a stadionnévnél másikat és ha igen jár-e ez nekem valami pénzlevonással, ha felbontok egy szerződést.
Az infókat előre is köszi
Ha érdekel valakit szivesen írok a játékkal kapcsolatos élményeimről.
Buck
1 levél
Válasz 04.07.31. 20:49 #39
Scholy
Helló mindenkinek.

Nem rég kezdtem el egy játékot a Man. Utd.-vel és akad néhény kérdésem.
Légyszi mondjátok meg, hogy mennyire érdemes a taktikánál a lövési távolságot beállítani és még azt akarom tudni, hogy melyik heti edzésprogrammal lehet a játékfelépítést 5/5 -re feltornázni.
Előre is köszi a segítséget. Lehet hogy még később is lesz kérdésem.
9789 levél
Válasz 04.07.30. 18:52 #38
Gillette
Én töröltem. Nem igazán jött be.
Inkább CM fan vagyok.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
83 levél
Válasz 04.07.26. 22:39 #37
FrezeR
konkrét dátum még nincs de szerintem ősszel jön október körül, de mint tavaly van rá esély, hogy idén is csúszik..
418 levél
Válasz 04.07.26. 16:53 #36
HaaS_
ühümm... de mikor jön?
Azt nem találtam sehol...

Kösz,
HaaS
"oold man, you seek the spell of mastery"
83 levél
Válasz 04.07.21. 01:45 #35
FrezeR
új képek a TCM 2005-ről nagyon jónak igérkezik!

http://www.totalclubmanager.com/index.php?class=3&i=34
83 levél
Válasz 04.07.21. 00:38 #34
FrezeR
Na hali bocsi hogy eddig hallgattam de nyaralni mentem
szóval nekem mindig van valami kihivás a játékban, vagyis mindig keresek valamit amit aztán el kell érnem, szóval megunni nem lehet!
Amugy most egy jó hétig nem játszottam, ugyhogy majd megint nekiülök és jelentek
418 levél
Válasz 04.07.16. 15:39 #33
HaaS_
nahjaaa... csakhogy dolgozni is kell

Nem a TCM-ből élek... de igen, kihagytam jópár dolgot.

csöhh
"oold man, you seek the spell of mastery"
724 levél
Válasz 04.07.16. 14:29 #32
molzo
Általában a fitnessel nálam nincs gond 84-90 között szokott lenni. A lelket is kihajtom belőlük!

Nálam a segédedzők minimum 4-es szintűek. Azt meg nem írtd Haas, hogy el lehet őket küldeni továbbképzésre, jó pénzért. Én általában segédedzőket rövid időre fogadok fel, valami céllal. Pl. a kapusok közül többet is reflexre állítottam be, akkor hozzájuk olyat szerződtetek akivel gyorsabban érik el ezt a célt.

Amióta volt egy olyan küldetés, hogy a cspatban 10 max tehetségű pléjer legyen, azóta van már nálam bőven. A kezdő csapatban volt közülük 7.
Haas a játékos fejlesztésénél kihagytad a bónuszokat. A sárga felirat soxor erre utal. Én most egy csatárból akarok 'Powerhouse'-t nevelni, az 2.5 bónusz! Ha az meglesz 18.5-ös szintű lesz 26 éves korára. Sirály!
X
418 levél
Válasz 04.07.16. 10:43 #31
HaaS_
Szasztok,

kaptam kérdéseket mélen, de hát hátha másokat is érdekel...

1. fitnesz - nos, én úgy vettem észre (a fitnesz bónuszos gyakorlatok felsorálását most kihagynám), hogy a fitnesz úgy nő leginkább, ha a fiúk fáradtsága olyan 25-35 között van. Akkor kissé megfingatva őket, fel lehet tornázgatni a fitneszt.
Egyszer kipróbáltam, hogy hagytam őket pihenni, és 0-10-es fáradtság mellett csak végigszaladtak mindenen, kissé elfáradtak, és a fitnesz jóformán semmit nem nőtt.
50-60-as fáradt játékosoknál dettó, szép lassan csökken a fitneszük, ha folyton játszatom őket.
FONTOS! Érdemes a szezon elején kicsit jobban ügyelni a fitneszre, mert idővel (pláne a szezon végén) még szinten tartani is baromi nehéz.
A fitnesz érték változása függ a játékos korától is. (Ezt vhol a neten olvastam, nem saját tapsztalat.)
FONTOS! A taktikára figyeljetek, mikor az edzéstervet összeállítjátok... mondjuk ezzel nem leptem meg senkit. Legyen néhány pont azokból, amiket használsz... lehetőleg öt
Bevallom, én minden héten külön állítom be, mit csináljanak, attól függően, hogy mire van szükség.

2. direktor urak, segédmanágerek szerződtetése - amikor a zárójelben a százalék megjelenik, és nem sikerül szerződést írni, az azt jelenti, hogy kapott egy másik csapattól egy jobb ajánlatot (több pézt). A százalék az az, amennyit te ajánlottál, az általa elfogadott szerződéshez képest.
Nemigen volt ilyen problémám eddig, level 1-es emberkék senkinek nem kellettek

3. Hogyan növeljük a különböző skill pontokat.
FONTOS! Hosszú távon a nagy tálentumú játékosok piszkosul jók. (Ez az ötágú csillag, sárga csúcsokkal. Ha fullon van, akkor az csúcs.) A tálentumot csak megbecsülni tudod, (meg felvehetsz segédet, asszem scout-ot, aki be tudja lőni viszonylag pontosan), a tényleges értékre úgy lehet rájönni, hogy megnézed, mennyi ideig tartana neki megtanulni vmből 100%-ot. Ezt a karakterlapján lehet beállitani, tán a második fülön (kezdőknél meg az elsőn). Ez azért jó, mert erre koncentrál a muksókám, hogy ezt a képességét növelje.
Az idő mutatja, kábé mennnyit kell várni, hogy elérje a száz százalékot. Nekem volt már olyan, hogy 0.2 év kellett, hogy 83%-ot megtanuljon. Azér az jó.
Sajnos van "?" is, ez azt jelenti, hogy több mint 5 év kéne... ha nincs semmi okos megoldás, akkor rakjátok "Level"-re (általános szintjavítás).
Itt jegyezném meg, hogy vannak sárgával jelölt skillek (általában), ami további tanulási idő csökkenést jelent, _általában_ érdemes ezeket bejelölni.
Minden játékospozíciónak megvannak a fontos skilljei. Teszemazt egy csatár lő, egy középpályás passzol, egy védő cselez. Mindig nézzétek meg, hogy az adott skill "megtanulása" után mennyivel változik a játékos szintje. Ezt is ott írja, ahol az időt.

Egyelőre ennyi, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
9789 levél
Válasz 04.07.15. 19:09 #30
Gillette
thx.
Szerintetek van értelme alsóbb osztályú csapathoz 35 év fölötti kiöregdő félben lévő sztárocskákat igazolni?
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
724 levél
Válasz 04.07.14. 17:30 #29
molzo
Jó majd összehozok egy barátságos felkészülési mérkőzést.
Érdekes, hogy ebben a Realban még játszik Cambiasso. Mivel ő már átszerződött az Interbe. És van még Raul Bravo,Pavon,Solari,Casillas már mind vénemberek. Lesz mit fiatalítanom ezen a csapaton.
X
418 levél
Válasz 04.07.14. 16:18 #28
HaaS_
Molzo, mélyen tisztelt barátom...

Őszintén... mikor találkozol te a Villanovense-szel, ha nem én vagyok az edzőjük, hm? Maximum friendly-n...

Haller, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
724 levél
Válasz 04.07.14. 15:02 #27
molzo
Freezer, a New Trefford az jól hangzik, 143000 nézővel az már valami.
Haas, úgy néz ki, hogy a Realhoz fogok leigazolni elég sokat fizetnének. Mehetnék még a PSG-hez vagy a Hamburghoz. Majd ha a Realnal leszek megverjük a Villanovense-t.

Gilette, ha az edzésterven rágódsz akkor állítsd be, hogy a segédedző készítse el az edzéstervet. Aztán a training menüpontnál a célkitűzéseket, hogy milyen legyen a csapat játéka. Ezek: passing,build-up play,offside trap,counter attack stb.
X
418 levél
Válasz 04.07.14. 12:44 #26
HaaS_
Megunni? Neeem... még nem.

Szeretném látni, hogy a Villanovense agyonra veri a Real Madridot. Van még pár év addig ugyan, és már senki nem lesz ott a nagy nevek közül, de hjaaj, be jó lesz.
Szeretném látni, hogy teleporterrel közlekedek, nem autóval, hogy komplett anyahajóm van, nem ladikom, hogy enyém a legnagyobb palota az Ezeregyéjszakában és hogy Hawaii, mint olyan csakis az én üdülőterületem.
Szeretném látni, hogy hét gyerekem van (Hétfő, Kedd, Szerda...) ettől a spanyol kis vöröstől, akit összeszedtem, és mindennap imádkoznak, hogy épségben teleportáljak haza.
Szeretném látni, hogy fullon van a csapat összes ingatlanjának szintje, hogy kétszázezres stadionom van, és hogy a csillagokba szökik a csapat részvénye.

Szóval még nem unom...

Gilette: Ami a bonyolultságot illeti, az első menüben (valamint játékkezdéskor) be tudod állítani, hogy mivel akarsz foglalkozni. A "jack of all trades" az inkább csak a magunkfajta mazochistáknak való.

A stratégia felállítása nem vészes. Először a taktikai térképen beállítod az általános taktikát, aztán visszugrasz az individual orders-re (asszem ez a neve), ott beállítod, hogy egyénenként hogyan térjenek el az alaptaktikától, majd meccs előtt simán áthúzod a védőidet az emberekre, akiket fogniuk kell (compare teams (asszem) fülön).
A csapattagok bepakolása 25 fölött tényleg gáz. (Ajánlom a bal egérgomb lenyomva + görgő le-fel megoldást... műxik.)

Általános szuper edzésterv nem létezik. Attól függ, milyen taktikát akarsz játszani, milyen a csapat fitnesze, fáradtsága. Egy lényeg van: a fitnesz "plussz"-ok többen legyenek mint a "mínuszok". Fitnesz nélkül az egész csapat csak nézi a meccset. Ami egyrészt jó, mert nagyobb a nézőszám, másrészt meg nem, mert ezeket a nézőket busásan fizetni kell.

Az edzéses xls-emet elküldöm.

Hát így hirtelen, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
80 levél
Válasz 04.07.14. 00:06 #25
Fekete-sas
Hogy birjátok eddig tolni, nem lesz egy idő után unalmas ?
83 levél
Válasz 04.07.13. 22:04 #24
FrezeR
Bizony már 63 éves vagyok persze ebben a játékban kortalan az ember...nos a stadion 143 000 férőhelyes lesz. kb 2 órán kresztül tervezgettem ez lesz a New Trafford
9789 levél
Válasz 04.07.13. 20:11 #23
Gillette
Hú bazz ez kész káosz. Ennyi adatot egyszerűen képtelenség feldolgozni. Reklámtáblák, ereklyeárusítás, edzőtábor, barátnőkeresés teljesen össze vagyok zavarodva. Igazából jó játék lenne(lehet,hogy még belejövök) de nagyon átláthatatlan.
Ami pedig egyértelműen gyengepont az a csapat összeállítás menű. Az teljesen átláthatatlan(a CMben sirályúl meg volt ez oldva). Ott van taktikai felállás ami kb a képernyő 3/4-ét eltakarja és a játékosaimat meg a maradék 1/4ben láthatom. Katasztrófális ez a része.
Jó lenne, ha valaki egy kicsit segítene.
Ja és valaki küldhetne edzéstervet mert nincs alapba semmi(yorke99@freemail.hu). Arról meg gőzőm sincs egyenlőre, hogy hogy rakjak össze egy valamire használható edzéstervet.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
724 levél
Válasz 04.07.13. 18:25 #22
molzo
Freezer te már akkor jó öreg edző lehetsz. Átépíted az Old Treffordot? Mekkora stadion lesz? Én még csak 2016-ban járok és épp új csapatot keresek mert lejár a szerződésem. Majd megmondom hova sikerült leigazolnom.

Na igen, ha az ember kis csapatot irányít ott a tehetségek nem akarnak megmaradni, ezért el szokták adni őket. Ezt csinálta a Leverkusen, Ballackal és Zé Robertoval. Ha meg nagy csapatot írányitunk akkor a tehetségek maradnak és jól is fognak jönni később.
X
83 levél
Válasz 04.07.12. 23:07 #21
FrezeR
a tinisztárok már csak ilyenek én most 2041-ben járok és az MU-t irányitom. Van egy ilyen ifim 14-es szinten és még csak 20 éves, most adtam el 50 milkóért S ezek után a szépen összekuporgatott vagyonomból amit hosszú évek során gyűjtögettem, épitek egy 227 milliós stadiont és még marad is egy kis zsé
418 levél
Válasz 04.07.12. 14:59 #20
HaaS_
Hali molzo!

Nekem csak az a gondom ezekkel a fiatal tehetségekkel, hogy egyszerűen el _akar_ menni... akkor meg nem lehet mit csinálni neki. Hiába van még három éve hátra a szerződéséből, új kihívásokra vágyik.
Moral visszaesik 80-ra, aztán kész is. Vagy jól játszik, vagy nem. Ha meg beszólsz neki, akkor meg vállat von, hogy őt aztán nem érdekli, unja már a banántot.

A recycle-t én is hagytam bekapcsolva...

csöv, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
588 levél
Válasz 04.07.12. 14:21 #19
hijlee
***Nézzétek meg***: http://ts2.gportal.hu !
***Nagyon jó oldal***
*Nem fogjátok megbánni*
Az élet is egy nagy játék, csak nincs rajta SAVE opció.
724 levél
Válasz 04.07.12. 14:14 #18
molzo
Ha három tréning csopoertot szeretnél ahoz két edző aszisztens kell. Én csak egyet szoktam alkalmazni, sztem elég és spórolok egy kis pénzt.
A játékos nevek meg akkor viccesek ha már 2010 után jársz, mert ott már nagyon kever. Van egy olyan opció hogy 'recycle player names', ennek hatására ismét láthatóak nagy nevek a transfer listán, elég alacsony szinten. Pl. Ronaldo 6.5 level.
Nálam az ifi csapatban van egy paraguayi 16 éves aki már most 10.5. Belőle biztos sztárjátékos lesz a csapatomban.
X
418 levél
Válasz 04.07.12. 10:23 #17
HaaS_
Hello FrezeR!

Nem, nincsen magyarosítva. Jó az úgy ahogy van... bár néha mosolygok így is, vannak ilyen játékosnevek, hogyaszongya: " ,-".
Érted...

A legerősebb divízió még piszkos messzebb van... még két ugrás kellene fölfelé. Egyelőre esélytelennek tűnik a feljutás. Talán jövőre Kösz az infót.

Újabb gondom meg az, hogy megvan a két pitch, szóval elméletileg lehetne három tréning csoportom. Nos, ennek ellenére nem tudom megosztani a titánokat. Gondolom csak a köv. évben lép életbe az opció. Assistant couch-om az van, az nem lehet gond. Mindenesetre ha van valami hint, akkor jöhet.

Szvasz, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
83 levél
Válasz 04.07.09. 23:23 #16
FrezeR
a tartalék csapatod ha jól tudom akkor indul el a bajnokságban, ha felkerültél a legerősebb csoportba. egyébként neked fent van a magyarositás HaaS_?
418 levél
Válasz 04.07.09. 13:22 #15
HaaS_
Helyes
Játszatok már ti is vele! Engem spec érdekel mit ügyködtök össze, szívesen olvasom a sztorikat.

Nálam annyi a változás, hogy ugye felbuktunk egy divíziót és fejlesztettem ezt-azt. Nemsokára már három tréning gruppom lesz. Egyedül a riportszoba meg a raktár level egyes, a többi (ha jól emlékszem) mind level kettes... még mindig van hárommillió eurónk és nő és nő, pedig igazoltam is keményen.
Az emberek úgy viszik a mezeket meg a sálakat, mint az állat...

Ja Meg elfelejtettem átállítani a jegyárakat az idény elején (na jó, nem felejtettem el, de gőzöm sem volt, mennyien jönnek majd) és otthon egyelőre mindig full-house előtt játszunk. 7000 ember!!! Gondolkodom erősen a stadion bővítésén is.

Fontos: ne adjátok el az összes Advertising Boardot (reklámtábla a pálya szélén), hagyjatok meg egyet. Megmondom miért: addig nem jön új ajánlat, amíg nincs legalább egy üres helyed. Akkor elkezdenek szállingózni, de marha lassan... elcseszett idő.
Ha úgy néz ki, hogy feljuttok, inkább kössétek a szerződéseket az új, magasabb divízióban (5-szörös lé). Ez igaz a saját szerződésetekre is.

Megy a szekér, heeej

Ami még nem volt:
Bizonyára nektek is bejött már a kép, hogy egy játékosotok összebalhézott a másikkal, és azontúl nem hajlandók beszélni sem egymással. Nagyon nem tudom, hogy ez hol hátrány a játékban, de hát jobb a békesség. A megoldás egy +2 Friendly fickó, az se nagyon baj, ha nem játszatjátok. Legyen egy. Ő összehozza és kibékíti a feleket. (Ezért fizetem )
Közben megsejlett előttem, hol számít ez az ellenségeskedéses dolog:
1. A csapat hangulatánál (nem a morál, hanem amit a szerződésképernyőn látsz), ott írja ki, hogy előnyök, hátrányok: ott van, hogy "no trouble in the team" (nincs gond) vagy "lot of trouble in the team" (van gond).
2. Szerintem bejátszik az Interim Report-nál (Évközi jelentés) is, ahol ugye felsorolják, hogy tulajdonképpen milyen f*sza gyerekek vagyunk. Olyan jó olvasni

Gondolom, megrögzött manágerek, nektek is van egy táblátok az edzésekről... én néztem a neten, de egyik sem tetszett, csináltam egyet. Ha kell vknek, dobjatok egy mélt a: haas_@index.hu -ra.
Ami viszont érdekelne, az a különböző edzési módok hatása a Teamwork értékre. Meg tudom csinálni, ha nincs senkinek, de hátha mégis. Ha van rá igény, jelezzétek.

Még egy kérdés: hogy a jó életbe tudom beindítani a reserve team-emet? Nem játszanak, csak edzenek... és nem találtam opciót, hol tudom őket benevezni valahova. Előre kösz.


Na, gólra fel!
HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
724 levél
Válasz 04.07.08. 21:14 #14
molzo
Egy ideje már nem játszom vele, de most kedvet kaptam hozzá. Na nekilátok! Most az Arsenálnál vagyok és le fog járni a szerződésem, kiváncsi vagyok hova tudok menni...
X

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.