Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Készül a Fallout 3!

28 levél
Válasz 04.07.20. 15:19 #7
Pipboy2000
Én is nagyon várom! Láttam egy képet egy játék újságban...
Chosen One
28 levél
Válasz 04.07.20. 15:16 #6
Pipboy2000
Szevasztok! Ez biztos? Mármint, hogy lesz? Én megkérdeztem egy játék-újságírot a dologgal kapcsolatban...lelombozott..."lehet, hogy lesz de lehet , hogy nem". Na ennyit mára...
Chosen One
97 levél
Válasz 04.07.14. 20:28 #5
Ben
Már én is nagyon várom. Csak attól félek, hogy esetleg eltűnik a körökre osztott mód vagy esetleg ha 3ds lesz a játék akkor billentyűzetes lesz az írányítás, mint a morrowindben. Viszont azt én is remélem, hogy a legvéresebb mód cafatokre robbannak az ellenfelek, valamint, hogy a játék továbbra is gazdagon lesz tömve káromkodásokkal (félre értés ne essék nem ez fogott meg a legjobban a fallout sorozatban, de ez is sokat hozzátesz a játék feelingjéhez).
3 levél
Válasz 04.07.14. 20:06 #4
Sir William W.
Az a "nem valószínű", hogy nem kell csalódnunk majd a játékban! Bizos hogyha a Bethesta fejleszti nagyon toppon lesz. De erre még sokat kell várni, a lényeg hogy készűl. A tactics azért merőben más mint az 1-2.rész volt. Ég és föld. Lehet hogy a környezet meg néhány karakter eggyező, de mégis más. Persze grafikailag nem jóhogy jobb a Tactics. Egy valaminek nagyon örülnék...Ha a Fall 3ban is NEM SPÓROLNÁNAK A VÉRREL! A brutalitást nagyon jól eltalálták mindegyik részbe...csak nehogy!!! Föleg első részekben amikor kilötted a csávó bordáit Izgatottan várom!
4172 levél
Válasz 04.07.14. 08:24 #3
gothmog
Nagyon helyes, nagyon helyes! Csinálják csak! Bár én jobban örültem volna, ha a Troika alkothatja meg. A Morrowindet alapul véve ugyanis a játék monumentalitásával biztos nem lesz gond, sőt, a Morrowind háttérvilágának kidolgozottságát és a sztoriját (tudom, nem a legeredetibb és nem is a legbonyolultabb, de kicsit jobban belegondolva tökéletesen kidolgozott, és a játék világába abszolút illő, sőt, valahogy olyan "reálisnak" tűnő) alapul véve a tartalmával sem, de tartok attól, hogy igazi "Fallout feelinget" csak az eredeti játék agytrösztjei tudnak létrehozni, ők meg a Troika-t vezetgetik mostanság...
Amúgy a maga nemében szerintem a Fallout Tactics is nagyszerű volt (pl. azon az útszéli kurván, már nem emlékszem, hogy hol, marha nagyot röhögtem), de az első két rész tökéletessége (a bugokat figyelembe nem véve) tényleg homályosít rajta egy cseppet.
Endure. In enduring, grow strong.
42 levél
Válasz 04.07.14. 08:01 #2
The Gambler
Mi nem valószínű?
Egy rossz szót ne halljak, a Bethesda fogja fejleszteni, ők pedig szart még nem adtak ki a kezük alól, amennyire emléxem. A Morrowind a mai napig a műfaj örökbecsű darabja, nem hiszem, hogy egy ilyen alapkoncepcióból ne tudnának hasonló minőséget előállítani. De hogy 2006-nál előbb nem játszunk vele, az valószínű!
Ha az égieket meg nem indíthatom, hát a Poklot is mozgásba hozom! /Vergilius:Aeneis/
3 levél
Válasz 04.07.14. 06:57 #1
Sir William W.
Végre valahára! Remélem igaz a hír hogy készül a Fall3. Ez életem legfantasztikusabb játéka.Az 1-2őt vigvittem a Fall Tactics annyira nem tetszett. Nagyon reélem minél elöbb meglesz a játék és nem kell majd csalódnunk. De ez nem valószínű!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.