Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Second Life (Ismertető)

9 levél
Válasz 05.10.19. 10:01 #9
Norfren
A korábbi OTP dícséretet visszavonom - az ő SMS őrjük, illetve a megfelelő szolgáltatás csak akkor működik, ha én indítom a pénzmozgást. Ekkor csak úgy bonylódik le a tranzakció, ha SMS-ben megerősítem. Ha azonban kívülről jön a kezdeményezés (vásárlás a neten, előfizetés stb.), akkor sajna nem működik (pedig pont ekkor lenne rá a nagyobb szükség). Próbáltam velük erről értekezni, de csak rutin előrefogalmazott válaszokat küldtek vissza.

Más. Többen jelezték, hogy Visa Electron kártyával gondjuk van. A magyar Visa Electronnal az a baj, hogy itt nincs a kártya hátoldalán ellenőrző kód. Létezik és a saját szememmel is láttam normálisabb Visa Electront is, ami bármilyen szituban jó, ez banktól illetve országtól függ, nálunk sajnos többnyire a mezeibb verziót adják. Viszont az Euro/Mastercarddal vagy Visa classiccal nem volt probléma.

Norfren
2 levél
Válasz 05.08.22. 04:26 #8
fourgee
OTP-t otthagytam, mert szemetek voltak velem, sőt az ügyintéző majdnem lehúzott 5000 forinttal csak úgy... Most egy másik banknál vagyok, ahol semmi gondom sincs, csak azt furcsállom hogy a kártyához ha megrendelem az SMS-őr szolgáltatást, akkor csak egy SMS-t küldenek a tranzakciókról, beleavatkozni nem lehet a dolgokba, nem kér választ, hogy tényleg engedélyezem-e. Ilyet csak akkor tesz, ha az online bankon keresztül akarok átutalni. Hm, OTP-vel kapcsolatban lehet hogy mégis csak meg kellett volna keresnem a fogyasztóvédelmet...
12314 levél
Válasz 05.08.21. 18:56 #7
vortób
Igen, kb. annyi benne a kockázat mintha előfiztenél egy T-com internetre.
,,Happiness is only real when shared."
9 levél
Válasz 05.08.21. 18:38 #6
Norfren
Én is csak azt mondhatom, hogy nem lesz gond. Általában, ha valami nagy és ismert céggel csinálsz ilyesmit, akiről biztos tudod, hogy sok ezer ügyfélje van, nincs gond. Viszont ne csináld olyan ismeretlennel, aki például reklám- vagy spam emailben ajánlkozik valamire. Én már kb. 10 éve rendelek a neten keresztül könyvet, CD-t, játékot, de sose volt gond.

Nem reklámozni akarom az OTP-t (lehet, hogy más bank is csinálja), de lehet velük a Mastercardra olyan netbankár szerződést kötni, hogy ha interneten keresztül vásárolsz, akkor a tranzakciót csak akkor engedi, ha az sms-ben küldött kódot rögtön visszaigazolod a honlapjukon keresztül. Ezt nyilván nem tudja megcsinálni az, aki sumákolni akar, illetve te se engeded, ha látod, hogy az összeg más.
Norfren
12314 levél
Válasz 05.08.19. 20:12 #5
vortób
Nem fognak visszaélni vele mert akkor 100millió dollára perelhetnéd őket kb. Szóval teljesen biztonságos.
,,Happiness is only real when shared."
2 levél
Válasz 05.08.19. 16:08 #4
fourgee
Helló, én azt szeretném megkérdezni a cikk íróitól, hogy ez a bankkártyaszám megadás, vagyis a pénzösszeg leemelés mennyire "biztonságos"? Arra gondoltam, hogyha megtetszik, akkor az a 10 dollár nem olyan vészes összeg arra, hogy olyan örökös tagságom legyen, csak az aggaszt, hogy mi van, ha többet szednek le, visszaélnek vele, stb, stb, stb. Vagy náluk ilyen még nem fordult elő?
9 levél
Válasz 05.08.14. 00:08 #3
Norfren
*Nem* játék, mint a figyelmes olvasásból kiderülhet, hanem online virtuális világ, amit a tagok építenek. Ezért a szokásos pontozásnak sincs sok értelme. Persze nem muszáj építkezni, aki nem szereti az ilyesmit, az csak egyszerűen szórakozhat a többiekkel, mint sokan teszik.
Norfren
1484 levél
Válasz 05.08.10. 18:50 #2
Neurotoxin
Kipróbálta már valaki? Mondjuk én sose voltam oda ezekért a Sim stílusú játékokért...
More fun, less brutality.
766 levél
Válasz 05.08.10. 18:50 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Second Life (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.