Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Dexter

2791 levél
Válasz 13.11.14. 23:58 #740
Aryx
Fél órája értem a legvégére.

Lehet, hogy a záróévad kissé felemás lett; ha a felesleges mellékszálakat (Masuka lánya, stb.) nem számítjuk, és még az utolsó season boss-tól is eltekintünk (inkább irritáló volt, mint félelmetes, és ez nagy hiba a Trinity és a Doomsday Killer után - utolsó évadra betenni egy ilyen sértődött nagykisfiút meg min. pofátlanság), ha a kismillió elvarratlan/kiforratlan szálat elengedjük... nos, nekem alapjáraton tetszett.
A "lezárás" engem is mellbe vágott, de pár percre rá eldöntöttem magamban, hogy ennek így kellett történnie. Az már nagyon Walt Disney lett volna, ha vki ezek után meg megpróbálja bebizonyítani, hogy igen, mindezek után és mindez mellett így is lehet boldog, habos-babos életet élni. A Dark Passanger-től meg ugye nem lehet végleg megszabadulni... ha meg mégis, akkor meg pont annak hiánya lesz a veszélyforrás. Nekem tetszett így, hogy Dexter gyak. végül "megölte" Dextert, hogy a megmaradt családja biztonságban élhessen le egy életet. Van rajta még mit emésztenem, de számomra ez így rendben van.

Hamar elment ez a 8 év...
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
18874 levél
Válasz 13.09.25. 19:33 #739
LiT
De nem Dexter. És már nincs neki Golf áramlat sem
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
4099 levél
Válasz 13.09.25. 19:10 #738
xeLaR
Ez lett volna a készítőnek az elképzelése a végével kapcsolatban (nemtom volt-e linkelve).

Mindenesetre én sem értek egyet ezzel az értelmezéssel. Bár Dexter mindig is egy önző alak volt, és bár a végső akarata elég önzetlennek tűnt, mégis számomra ezzel sajnos már-már unszimpatikussá vált a karaktere. Az egy dolog, hogy azt hitte ezzel megvédheti őket, hogy így magányosan vezekelhet a bűneiért, de ezzel csak elmenekült a "problémái" elől. Az egy dolog, hogy az írók szinte a tökéletes nőt akarták megalkotni Dexternek, de ezzel a cselekedetével már másodszor verte át Hannah-t, aki valszeg nem túl happy emiatt (még akkor is, ha azt hiszi, hogy Dexter meghalt). És sztem az első adandó alkalommal otthagyná/elintézné Harrisont. Lényegében Dexter ezzel a cselekedetével mindkettőt "megölte", legalábbis sztem.

Ehelyett miért nem lehetett volna azt, hogy pl. mikor hajt a hurrikán fele megjelenik az apja, és lebeszélni. Rájön, hogy csak azzal segít, ha él, stb. Aztán meg az uccsó jelenetekben pedig kiderülne, hogy még mindig ott az Utas, esetleg azzal befejezni, amivel az egész sztori elkezdődött ("Tonight's the night.").
Vagy hagyták volna meghalni.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
11118 levél
Válasz 13.09.25. 18:56 #737
VodevilX
Szerintem elég sok sorozatgyilkos tevékenykedik rendőrségi adatbázis nélkül
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3464 levél
Válasz 13.09.25. 18:40 #736
Sucee
Nem most jött rá, de most kezdett el tényleg érezni is dolgokat, szerintem ilyen szempontból nézve teljesen érthető az egész... Pontosan ez a lényege, hogy nem akar ártani egy olyan személynek, aki miatt még az országot is elhagyta volna.
18874 levél
Válasz 13.09.25. 18:26 #735
LiT
Ha meg folytatná az öldöklést, akkor végképp hülye döntés volt, mivel ezek után nincs hozzáférése rendőrségi adatbázisokhoz, nem tud eltussolni semmit, stb.

De akkor is faszság az egész. Hiába jött rá, hogy mindenkit veszélybe sodor körülötte (mellesleg erre nem most jött rá), akkor is Dexter egy olyan jellem, aki szereti a gyerekét és Hannah miatt még az országot is képes lett volna elhagyni. Egy értelmes ember nem költözik a hegyekbe favágónak ezen után.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
11118 levél
Válasz 13.09.25. 17:18 #734
VodevilX
De nem ezt mondom?! Nem mehetett volna el, mert akkor újra ugyanaz lesz a vége. Vagy komolyan, most alapjában véve azt kell feltételezni, hogy nem kíván többet ölni? Mert akkor nincs miről beszélni. Én úgy veszem, hogy ez nem így van. Akkor viszont ahogy mondom újra és újra, ugyanoda lyukadt ki az élete, elveszített valakit, vagy mikor próbált másokkal együtt tevékenykedni, akkor sem működött sosem. Ez csak és kizárólag a saját "hobbija", amibe nem fér bele senki, sem gyerek, se nő, se partner.
Ennél jobb nem is lehetett volna ilyen szempontból számomra, én nagyon nem bírtam ezt a Hannah-t... De a gyereknek sem láttam sosem értelmét, max ha valamiért időt ugranak, és bemutatják, hogy a kölyökre milyen hatással volt az egész nevelése, és végül milyen embernek nő fel, mondjuk apja fia... De igazából ez sem érdekelt volna, a Dexter az szóljon Dexterről.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
265 levél
Válasz 13.09.25. 17:08 #733
Krieger
A favágás csak az új álca. Rájött hogy úgyse fogja abbahagyni soha a gyilkolászást és mindig be fog ütni valami szar és ennek nem akarja kitenni sem a gyerekét sem a szerelmét. Az egész sorozat alatt többször is szó van róla, hogy nem tagadhatja meg önmagát, mindig gyilkos lesz és előbb utóbb lehet hogy ő fekszik azon az asztalon vagy ül a villamosszékbe mert egyszerűen ilyen az élete. Próbált megváltozni és normális ember lenni de végül leesett neki, hogy nem fog menni. Végül is nem hobbiból csinálja hanem azért mert beteg. Szerintem pont a boldogan éltek míg meg nem haltak befejezés köpte volna szembe a sorozatot.
18874 levél
Válasz 13.09.24. 23:06 #732
LiT
Ezt eddig is tudta. És minden szál le lett zárva, egész egyszerűen elmehetett volna új életet kezdeni a családjával. De nem, ő inkább megy fát vágni az erdőbe. Vicc
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
5086 levél
Válasz 13.09.24. 22:39 #731
Toki
Teljesen karakteridegen döntések sorozata, logikátlan forgatókönyv, egyszerűen gyalázat az egész utolsó évad, a sorozatzáró már csak korona erre az egészre. Pedig imádtam a Dextert, de ez így.. gyász.
11118 levél
Válasz 13.09.24. 22:09 #730
VodevilX
Nyilvánvalóan nem érted. A konklúzió az, hogy újra és újra bajba sodorja a szeretteit, mint ahogyan folyamatosan láttuk is. Pont most állította vissza magát alapba, új hely új élet régi Dexter. Egyedül, mint annak idején, még mikor a szőke csajával is úgy volt, hogy tökéletes álca. Hisz mondta is a záró részben, hogy ez az Argentína dolog, happy end ő maga sem gondolta komolyan, csak pillanatnyi elmezavar kb. Ha minden alakul terv szerint, akkor sem tartott volna sokáig, max 3 napig mint minden csoda. Előbb utóbb úgyis előbújik újra a Dark Passenger, mivel ez nem így működik.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
18874 levél
Válasz 13.09.24. 21:29 #729
LiT
Igen? Ha nem is öngyilkos, hanem megrendezi a halálát és úgy dönt, hogy nem lesz együtt soha többet a GYEREKÉVEL, meg aki miatt ezen a sok szaron átesett ebben az évadban, hanem inkább elmegy favágónak a hegyekbe. Teljesen ésszerű döntés volt tőle, meg sem próbálni a gyerekével folytatni az életét.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
3464 levél
Válasz 13.09.24. 19:33 #728
Sucee
Már tegnap délelőtt láttam a részt, de azóta se tudom, mit mondhatnék. Egy részről nem tetszett a lezárás, valami mintha hiányzott volna... Viszont ha belegondolok, teljesen illett a sorozat világához ez a szürke, nyitott befejezés.

LiT-tel most nem értek egyet, ez a Dexter már nem az a Dexter, aki eddig volt, a döntése szerintem teljesen érthető.
12177 levél
Válasz 13.09.24. 19:08 #727
Gobiakos
Dexter S08 - 3/5

Véget ért. A kedvenc sorozatom lett szinte az első pillanattól fogva. Faltam az évadokat, rengeteg élményt és kellemes percet tudott nyújtani, aztán jöttek kisebb-nagyobb hullámvölgyek, és a vége mondhatni bosszantóan rossz lett, de még így is a kedvencem marad. Dexter, Debra, Batista, Masuka és a többi arc a Miami rendőrségnél, mind-mind a szívemhez nőttek. Köszönöm ezt a 8 évadot a készítőknek és persze az ajánlást, amit már - megvallom töredelmesen - nem emlékszem, ki adott...
11118 levél
Válasz 13.09.24. 17:52 #726
VodevilX
Dexter : Finale: Now It's Over
Egy kis elköszönés. 24 után a második kedvenc sorozatom ért véget... Muszáj volt, de tényleg nagyon fog hiányozni...
Aki látta:
SPOILER
Mostmár jöhet Debb spinoff sorozata... hehe
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
18874 levél
Válasz 13.09.23. 15:09 #725
LiT
Szörnyű volt az egész szezon és a befejezés is. Semmi logika nem volt ebben a befejezésben, nem ez a felfogása Dexternek. Ráadásul le sem zártak semmit...
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
4099 levél
Válasz 13.09.23. 09:42 #724
xeLaR
Szóóóval...ez a 8. évad elég gyenge lett. Még így is nézhető, persze, de sehol sincs az előző évadok történeteitől és viszonylag okosan felépített cselekményétől. Elég durva, hogy kb. csak az utolsó 2 rész volt jónak mondható. A többi csak felesleges időhúzás, idegesítő történetszálakkal. Emellett rengeteg új szereplőt hoztak be, akik vagy nem elég érdekesek (pl. Cassie), vagy idiótán lettek megírva (pl. Vogel). Olyan frusztráló az egész.

És aztán a finálé...vannak elemek benne, amik tényleg működtek, és sztem nagyszerű, hogy arra mentek el. Azonban még így is voltak benne olyan dolgok, amik karakteridegenek és sztem egy óriási idiótaság...De már mindegy...véget ért. Az egyik kedvenc sorozatom végre véget ért. Óriási élmény volt. Goodbye Dexter...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
9083 levél
Válasz 13.09.23. 08:34 #723
davkar9
Háát... fogjuk rá.
Simple. Eternal. Beige.
11118 levél
Válasz 13.09.23. 06:12 #722
VodevilX
Vége. Ez így még elfogadható. Talán... De magam sem tudom.
Fuh, azért részben bejött a tippem. Nem tudom mi mást mondjak, nagyon fog hiányozni ez az egész
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3464 levél
Válasz 13.09.22. 18:51 #721
Sucee
... És nemsokára zárás. Hiába hozott ki a sodromból nagyon sokszor ez az évad, nem örülök neki, hogy vége az egésznek. Azt hiszem, teljes sorozat újranézés inbound.
3464 levél
Válasz 13.09.16. 21:35 #720
Sucee
Engem az kúr fel, hogy évek óta nem volt olyan, hogy valamit ne értsek meg, de ezt egyszerűen hiába hallgatom újra és újra, az elejét nem értem. (A vége közben megvan. )
3023 levél
Válasz 13.09.16. 21:14 #719
joccc
Ha hajlandó lennék megnézni a teasereket szívesen segítenék,de mindig csak felkúrnak!
-
3464 levél
Válasz 13.09.16. 20:39 #718
Sucee
A teaserben mit mond Deb Quinnek? Lehet, hogy szégyen, de egy rohadt szót nem értettem.
11118 levél
Válasz 13.09.16. 20:32 #717
VodevilX
Igen, kb ennek kellett volna történnie mondjuk a 9. részben. Elbírtam volna viselni, sőt pár éve eleve arra számítottunk haverommal is, hogy az utolsó évadban majd talán hajtó vadászat, de lényeg, hogy Dexter menekül, ahogy a teaserben látható, de az meg úgyis köcsögül van vágva, szóval lehet fele se igaz még most se
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3464 levél
Válasz 13.09.16. 18:37 #716
Sucee
Amúgy már megint túl sok szálat kell lezárniuk, tényleg érdekes lesz.
11118 levél
Válasz 13.09.16. 18:33 #715
VodevilX
Hát érdekes lesz az finálé. Kár, hogy nem volt kedvük dupla résszel zárni, elbírtam volna viselni
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3464 levél
Válasz 13.09.16. 16:18 #714
Sucee
S08E11 kivételesen tetszett. Volt egy-két "na ne már" pillanat most is, de nem teljes katasztrófa. Plusz, amennyire rühelltem Deb karakterét, annyira megszerettem az évad végére.
3464 levél
Válasz 13.09.09. 17:57 #713
Sucee
Dexter soha nem ért rá, amikor Luis baszogatta a játékával, amikor meg mégis, akkor leszarozta (oké, sarkítok, de Luis így fogta fel). Kb. ennyi, viszont akkora gyökér volt a tag, hogy tényleg hihető lett az a történetszál.
9083 levél
Válasz 13.09.09. 17:45 #712
davkar9
8x10

SPOILER
Egyfelől odaáig vagyok a Morgan családért, de amúgy wut? Pár résszel ezelőttig még deb: "utállak, rossz embert lőttem le a konténerben", dexnek van/és eddig volt szüksége debre, most meg teljesen az ellenkezője megy? Annyi mindent zsúfoltak most bele ebbe az utolsó évadba amit elmúlt három évadban kellett volna szétteríteni. (ha már előző évadok, csapongok is egy kicsit: volt az a köcsög, francis vagy luis, nem is tudom már neki igazából mi baja/célja volt dexterrel? totál nem emlékszem már rá)

Vogelt választja hannah helyett? Vérben tocsogó tetemét mérges-szomorúan megölelgeti (ritánál még egy könnycsepp se volt)? Promó és az évad alapján az az érzésem, hogy nem leszek teljesen megelégedve a dexter lezárásával. Talán azért nem egy újabb lostot vagy mass effectet kapunk, de azért nincsenek túl jó előérzeteim.

Egyébként érdekes, ha nagyon mély akarok lenni és belemagyarázós akkor azt kell mondjam, hogy a dark passenger trinityvel és ritaval együtt meghalt. 5. évadtól kb csak olyanokat ölt meg akik a 'dexter életébe belekavartak' feltételnek megfeleltek. +1 ehhez a mostani fényképkirakós megjegyzés. Szociálisan kicsit alulképzett fickó aki megszokásból, megszokott módszerekkel néha embereket öl.
Simple. Eternal. Beige.
4099 levél
Válasz 13.09.04. 23:24 #711
xeLaR
Pótolom be nagy elánnal a Dexter részeket a finálé előtt, és csak most sikerült befejezni a 7. évadot. Hát...fura élmény volt...
Lehet csak velem van a baj, de nem volt olyan élvezetes ez a Dexter-évad, mint a többi. Nem mintha az 5. vagy a 6. jobb lett volna, de valahogy nem volt bennem az az érzet, hogy látnom kellene a következő részt. Pedig nagyon érdekes helyekre merészkedett a sorozat ebben az évadban, amiket sztem jó lett volna kivesézni. Némelyiket többé-kevésbé sikerült (pl. Dexter-Debb...bármennyire is bárgyú és kicsit karakteridegen is volt), némelyiket túlságosan is elnyújtották, hogy aztán seperc alatt letudják (Laguerta, Hannah), de pl. volt, ami sztem pont jó volt minden marhaságával együttvéve (Isaak). Ha már megemlítettem, Ray Stevenson nagyszerű volt ebben az évadban, nagyban emelte a színvonalat. Ami viszont lehúzta, az a Hannah-Dexter szál volt, és bár nagy fanja vagyok Strahovski kisasszonynak, de ebben nem volt túl érdekes. Amiért még kár az, hogy megint sok hangsúly került Quinn-re, és megint nem haladt sehová a karaktere. Ellenben Batista karakterét érdekes irányba terelték, ami kiszámítható, hogy merre fog haladni, ha végre elkezdem a 8. évadot. Az évadzáró meg...huhh...nem akarom azt mondani, hogy karakteridegen volt, tekintve hogy mekkora ("vissza")fejlődésen esett át, de ez még ahhoz képest is durva volt...és bizonyos tekintetben még tetszett is. És a lehangoló hozzászólások ellenére azért kíváncsi vagyok, hogy merre ment tovább a sorozat.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
9083 levél
Válasz 13.08.26. 19:53 #710
davkar9
Magic card #14...

SPOILER
Promó alapján ráállítanak vagy 20 embert dex és csapta seggére, előbb utóbb nyilvánosan megöli valamelyiket, hopp, doakes és laguerta is jól sejtett valamit.
Pedig argentínával még ki is lehetne hozni azt hogy egy sorozatgyilkos megússza. Odalent beköltöznek Hannahval az öreg Otto Serienmörder mellé és le lehet zárni a sorozatot egy hepienddel.


Utolsó 5 perctől sokkal inkább Született feleségeknek éreztem a sorozatot, mint Dexternek.
Simple. Eternal. Beige.
12177 levél
Válasz 13.08.25. 21:49 #709
Gobiakos
Az utolsó jeleneten kívül semmi értékelhető nem volt ebben a részben sem.
11118 levél
Válasz 13.08.19. 13:40 #708
VodevilX
SPOILER
Dexter csak képzeli az egészet, tulajdonképpen 1 pillanat játszodik egy évadon keresztül mielőtt meghal, mi lett volna ha... Mivel Deb kinyírta a konténerben azonnal LaGuerta után és a végén saját magát is fejbe lövi. ez lesz
Mindfuck ez az egész.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3023 levél
Válasz 13.08.19. 13:15 #707
joccc
Jah azért a Breaking Bad az Breaking Bad... Nálam teljesen más értékrendet képvisel,mint a Dexter,pedig a Dexter is az egyik legjobb sorozat ( IMDB szerint is ),de azt mondom,h a BB nem hiába van ott a top 3-ban,míg a Dexter "csak" a 10. körül vhogy.
-
18874 levél
Válasz 13.08.19. 12:57 #706
LiT
Szörnyen elbasszák ezt az utolsó évadot

Folyamatosan új szálakat vezetnek be, Hannah visszahozásának értelme sem volt és ahelyett, hogy Dexter titkával/Laguerta üggyel és a következményekkel foglalkoznának az írók, ehelyett semmi sem indukálja azt, hogy Dexter titka bármikor is napvilágot látna. Az utolsó szezonnal erről kéne szólnia. Legalább a Breaking Badben bármit csinálnak, annak következménye van és az utolsó évadában is érződik, hogy bizony ez az utolsó évad és nem lesz könyörület.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
9083 levél
Válasz 13.08.19. 10:52 #705
davkar9
8x8

SPOILER
Wut? Bejött az amit már a 2. rész után tippeltem? Vogel nagyon drágaságom-osan néz az üvegre.
Ez az egész Morgan család nagyon átment morbidba. "Megölt valakit, nézd milyen békésen szunyókál." "Ott vagyunk már?" "Bemutatlak anyukámnak".
MCH pedig biztos úgy kérte a szerződést, hogy Yvonneal legyen megint egy tüzes szeretkezés. Gondosan megkomponált jelenet volt, sehol egy kivillanó mellbimbó, vagy egyéb rész. A filmszexet sosem értettem, hogy csinálják, hogy enni látszik és nem megy a dolog élesben. Vagy de aztán csak akkor tér magához az egész stáb, amikor az egyik kolléga elejti a mikrofont?
Simple. Eternal. Beige.
3023 levél
Válasz 13.08.19. 10:05 #704
joccc
Jah jójó. Tényleg ezt elfelejtettem látod.
-
3464 levél
Válasz 13.08.19. 09:46 #703
Sucee
SPOILER
Arra gondolok, hogy a karakterek azt hitték, Yates az "agyas". Őt meg ugye átszúrta Dexter egy ágyon keresztül.


Szerk.: Sorry, elfelejtettem az előbb spoilerbe tenni.
3023 levél
Válasz 13.08.19. 09:28 #702
joccc
Ööö lehet,h félre értelmezem a dolgokat,de az "igazi" eddig is jelen volt. Nem értem mire gondolsz. A végén Vogel is meglepődött fejet vág, már ha rá gondolsz. Nekem az jött le,h megint be lett csempészve a téma a lakásába,s most találta meg. S ugye a karakter az pedig már feltűnt párszor,csak megszökött.
-
3464 levél
Válasz 13.08.19. 08:47 #701
Sucee
A második fele valóban jó volt, de ezt a kedélyes "milyen néven gondolsz rám" beszélgetést a parton még nézni is kínos volt.

SPOILER
Az igazi brain surgeon megjelenését meg vártam már.
3023 levél
Válasz 13.08.19. 08:45 #700
joccc
Bakker... Jah... Nah mind1 most már! Viszont bátran ki lehet jelenteni,h beindult ez az évad elég keményen. Ez már azért sokkal jobb rész volt,mint az utóbbi 2-3. Legalábbis sztem.
-
3464 levél
Válasz 13.08.19. 07:48 #699
Sucee
Hozzáteszem, nem gondoltam, hogy Zach karakterét ennyire elviszik comic relief irányába. Ami annál is furcsább, hogy még tetszettek is ezek a jelenetek. Duuude.
3464 levél
Válasz 13.08.19. 07:15 #698
Sucee
Mehhh...
3023 levél
Válasz 13.08.16. 13:36 #697
joccc
Nézd ezek egy IMDB szerinti 8,4-8,6-os sorozatnak bőven kiváló befejezései,részei lennének,de nem egy 9,0-es Dexternek. Tehát nem rossz ez,csak nem az eddigi színvonalat képviseli. Abszolúte nem.
-
3464 levél
Válasz 13.08.16. 00:28 #696
Sucee
Nem akarom elvenni senki kedvét, egyszerűen túl nagy elvárásokkal ültem le (minden héten...) az utolsó évad elé.
Már csak egy erős fináléban reménykedem... Ez az utolsó reményem tényleg, hogy egy nagyon ütős lezáráshoz kellett ennyi szálat behozzanak.

Nekem nem adja a Dexter-feelinget, ez a legnagyobb gondom. Persze, mondhatjuk, hogy ez karakterfejlődés, stb., de Dexter már lassan átmegy socially awkward, beilleszkedni és elvegyülni próbáló sorozatgyilkosból egy teljesen átlagos emberbe, akinek teljesen átlagos érzelmei vannak, na meg egy fura hobbija. (Ráadásul a folyamatos gyilkolási kényszere is mintha eltűnt volna.)
2791 levél
Válasz 13.08.16. 00:12 #695
Aryx
A 7. évadról:
SPOILER
Na most elkezdtem írni egy oldal hosszú morális, erkölcsi, dramaturgiai stb. tanulmányt, végül töröltem a fenébe.
Szóval csak röviden:
A legeslegjobb évad.......
.....................
.....................
....lehetett volna. De ilyen rossz és elhibázott és banális és immorális és buta és fantáziátlan megoldást elsütni a végére... kicsit kiábrándító volt.


Most a fenti évad első 10 részéig totál belelkesültem, és most csalódottan ülök itt.
Eléggé félek a 8. évadtól, amiket hallok felőle, és ti sem írtok róla sokkal jobbakat. Szóval még egy darabig emésztem magam azon, hogy egy nap megpróbálkozzak-e vele, vagy a spoilerekre és a saját fantáziámra bízzam-e majd a végső lezárást. Erősen az utóbbi felé hajlok az eddigiek ("fura, érdekes, semmilyen, rossz") alapján.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
3464 levél
Válasz 13.08.13. 14:19 #694
Sucee
12177 levél
Válasz 13.08.13. 13:48 #693
Gobiakos
S08E07 után azt mondom, hogy azt általam nagyon nem szeretett 3. évad is jobb volt, mint ez. Katasztrófálisan semmilyen.
3023 levél
Válasz 13.08.12. 15:10 #692
joccc
Mondjuk őszintén szólva még nagyon bízok abban,hogy le tudnak nyűgözni a meglévő részekben,de ilyen részek után nem túl sok esélyt adok neki.
-
3464 levél
Válasz 13.08.12. 14:56 #691
Sucee
Öt rész alatt mit akarnak már?

SPOILER
Behozták Vogelt az "agysebész" gyilkossal, van Debra-Dexter feszültség, Quinn hirtelen kétszer olyan fontos szereplő lett, ott a szomszéd csaj, aki hú de odavan hirtelen Dexterért, Masukának megjelent a lánya a semmiből, az új csajból hirtelen őrmestert akarnak csinálni (a nevét sem tudom!), Hannah-t vissza kellett hozni, hozzáteszem egy teljesen idióta sztorival, és akkor még nem is említettem Dexter "tanítványát".


Túl sok, de ami még rosszabb, túl érdektelen. Dexter és Debra furcsa viszonyának alakulásánát kellett volna jobban hangsúlyozni és árnyalni, szerintem többre mentek volna azzal. Nem látni a központi feszültséget az évadban.
(Természetesen kizárólag a bro-sis kapcsolatra gondolok, Deb love storyjától felfordult a gyomrom.)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.