Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Rogue Warrior

9 levél
Válasz 09.11.28. 02:01 #2
JohnyErvin
Nekem a jatek egy nagy csalodas, az MI mondhatom, hogy nem is letezik, egyebet nem lehet hallani csak Mickey Rourke agyoncifrazott alvilagi beszolasait, csak egyszeruen vegigsetalsz a palyakon, kb ennyi.
Just BE a GAMER!
20343 levél
Válasz 07.01.07. 19:55 #1
Z-Master
Katonák csapatával taktikázunk az izgalmas történet során. Unreal 3 motor streaming technológiának köszönhetően folyamatos a pályatöltés, így nagy kiterjedésű területeken megy a harc. Szabad kezet kapunkk a feladatok teljesítésében: nincsenek scriptek és lineárdizájnolt cselekmény. Ravaszkás AI-nak köszönhetően az NPC-k szakértően sütik a csatában hősi halált halt patkányokat, mert ezek az emlékeik maradtak meg, miután az Oblivionból a goblinok gondolatait áttöltötték a fejükbe..
A hadjáratot szólóban és négyjátékos kooperatívban lehet végigküzdeni. Bárki, bármikor becsatlakozhat egyetlen savegame vagy más játékmenü előhívása nélkül. Csak a titkos jelszót kell hangosan kimondani.. A történetben elit SEAL kommandóst alakítunk és osztagunkat kell Dél-Koreába visszavezetnünk, míg a nyakunkat harapdálja a hatalmas túlerő. Multiban a csapatok választotta tileokból építi fel a pályákat az engine, így 200 map áll rendelkezésre, tízféle multimódban. [forrás: HW]
Nem hangzik rosszul. Észak Korea területén amúgy se játszuk sokat.
Képek

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.