Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Trek: Legacy (Ismertető)

1 levél
Válasz 08.12.10. 21:55 #5
xname
Sok szerencsétlen kis , inkább nem is folytatom.
Én inkább igy kezdeném, hogy végre egy játék amit nem kétévesek értelmi szintjéhez adtak ki és nemtudja végigjátszani bármilyen dilettáns (a gyengébbek kedvéért egyszerűen nehéz). Én rögtön a legnehezebb szinten keztem, és az első borgos küldetés kb.: 30x játszottam újra, es egyszer az elejéről kezdtem az egésszet(kevés pénz, gyenge hajók, vagy kevés erős).
És ujbol a dilettánsokhoz: nem az a gond, hogy a javitások után a sérülések megmaradnak, hanem az hogy teljesen meg lehet javitani őket(pl. film, vagy bármely sorozat). Sok megoldás tényleg gyenge, de például az irányitás nagyon tetszik(egy ürhajót mindig több százan működtetnek, ezt a játékban 1 ember helyettesiti funkcionálisan).Pl.:a bolygók tányleg ratyik, de akik azért nyavajognak, hogy nehéz, gondolom a számukra elfogadhatóbb lenne ha a balfasz pályaválasztás milyatt lezuhannának egy bolygón és az elejéröl kezdhetnék a küldetést. Ennyit a hiperinteligens edigi hozzászolásokról.
Mellesleg egy költői kérdés: Miért mindig azok irnak kommentárt akiknek nem tetszik valami, kivéve, ha egy kétévesek értelmi szintjéhez való kattingatós játékot kell véleményezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1371 levél
Válasz 07.09.01. 21:15 #4
U.S.F. Voyager
Még nem vittem végig a játékot, de már az elején felfigyeltem a hajók nehézkes irányítására, és a tutorial nagyon gyenge kivitelezésére.
Ezek mellett a sérülésmodellezés nagyon ragyi, ill. nem módosíthatóak a parancs billenytyűk (MIvel teljesen szét vannak szórva a billentyűn a gombok --mit akarnak, 3 kezem legyen? 1x kezeljem a hajó kameráját, a sebességét és a tüzelését? MIvel 1 csatában MINIMUM ennyit kell kezelnem) ami nagyon bosszantott benne ... szerintem ezt inkább a konzolokra kellett volna kiadni mint PC-re...
a mentés hiánya még 1 nagy gond benne
De vannak benne jó dolgok is páldául az extrákat, vagy vegyük a grafikát, vagy a menürendszert... Összességében így osztályoznék:
Grafika : 9
Hangok : 9
Játszhatóság : 5-6 de inkább 5
Hangulat : 7
Never trust others....
3764 levél
Válasz 07.05.11. 20:48 #3
cINC2
Nem kell mindig hinni az ismertetőknek, lehet a hibái ellenére is megfognak. Mellesleg szerintem szép.
Pentium D 915; GeForce 7600 GT Point of View; 1 Gb @ 400 MHz RAM; ASRock 775Dual-VSTA; Chieftec GPS series 450 W
11 levél
Válasz 07.03.08. 13:27 #2
vladtepes2
Pontosítok: Érdekelt a játék. Ezek után már nem. Különben is. Vannak szebb, jobb, és élvezetesebb játékok is! Ahol nem a fejlesztők határozzák meg mennyit ülj a géped előtt hanem te! Nahh ennyi, mindenkinek szép napokat
Varga Tamás
766 levél
Válasz 07.03.08. 13:27 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Trek: Legacy (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.