Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» M:I-2 vs The Matrix

897 levél
Válasz 00.08.02. 19:29 #21
Csokistej
Én a vizet ott kaptam föl, (amikor szomjas voltam - bocs ez szar volt .-) amikor szándékosan rám gondolva engem nem a nevemen szólítottál meg, és már okát sokszor elmondtam, mér leszek ettől oly ideges.
Hehehe tobzódom a nevekben
8 levél
Válasz 00.08.01. 22:04 #20
szal
Csokistejnak:nemgondoltam hogy igy felkapod a vizet, nem piszkálni akartalak.
897 levél
Válasz 00.07.28. 19:04 #19
Csokistej
HoriG-gal teljesen egyetértek!, de kiegészítem azzal, hogy a M:I-2 nem akciórésze a nyálas primitív jenkiknek készült.
Hehehe tobzódom a nevekben
2557 levél
Válasz 00.07.28. 04:23 #18
HoriG
Szerintem is a Matrix a jobb film ha jól megnézzük a filmet rájohetünk hogy egy komplex izgalmas, sot némiképp már valóságos történetbe csöppenünk ahol minden részlet le van fedve egy magyarázattal. / jobban mint a Jurassic Park 1 / Míg a M:I-2 csak egy szimpla akciófilm, hihetetlen trükkfelvételekkel színesítve!
Sir, you're a confirmed newt!
897 levél
Válasz 00.07.26. 19:25 #17
Csokistej
Mindenki: Szóval a Mátrix fan club topicban olvassátok el a Matrix-ről írt véleményem arról, hogy miről is szól!
Hehehe tobzódom a nevekben
897 levél
Válasz 00.07.26. 19:23 #16
Csokistej
Na jól van, szal, akkor szent a béke, ha bocsánatot kérsz a nevem fikázása miatt.
Elhiszem hogy új vagy, akkor elmondom: Egyes embereknek régi nevem nemigazán tetszett, és ezzel próbáltak lehordani, és én ezek után minig mérges vagyok, de azér' tőled az előbbi levelemér' bocsánatot kérek!
Hehehe tobzódom a nevekben
499 levél
Válasz 00.07.25. 20:52 #15
NagyG
A MÁTRIX a legjobb!!!!!!!
897 levél
Válasz 00.07.25. 19:50 #14
Csokistej
Ja szal (szar!)
Egyépként ki vagy?
Az tényleg a pilóta volt, de asszem világos hogy én egynek gondolom Huntot meg Dimitrijt, nemt'om mér' nem t'od ezt felfogni?
Ne haggyuk.
Szóval a film elég szar (szal de a látványér' megérte megnézni.

Ja és most hogy mindent megbeszéltünk mégvalami!

Kurva mérges vagyok, ha valami kis pöcs nem a nevemen szólít! Szóval asszem eddig minden nézeteltérésem ellenére szalnak szólítottalak, csak most nem, mer' láttam, hogy próbálsz basztatni.
Szóval nemtom ki vagy, de biztos régi fórumos, mert ha nem emlékeznél itt már eléggé basztattak a régi nevemmel, úgyhogy valld be, ki is vagy valójában, mert utálok rossz embereket gyanusítgatni! Azzal, hogy az'ontam béke, te kivont karddal reagáltál, és ez nekem nemigazán jön be.
Szedd össze magad öregem! Picit fogd vissza a tempót te jenki korcs!

Hehehe tobzódom a nevekben
699 levél
Válasz 00.07.24. 21:04 #13
NUKE
Nem hasonlítanám össze őket, mer' mindkettő jó vót!
De, ha összekéne, akkor MATRIX a jobb!
8 levél
Válasz 00.07.23. 19:38 #12
szal
A pilota aki végülis vezette a gépet az az egyik gonosz volt és kiugrott a többiekkel. Egyébbként tényleg szar szöveg volt, azért csinálta a csávó hogy biztos legyen benne hogy a csaj Hunttal van és nem csak véletlenül akkor sittelték le. Egyébként én is remélem hogy nincs harag. Te is reméled hogy nincs harag és énis remélem hogy nincs harag. Egyébként új vagyok.
8 levél
Válasz 00.07.23. 19:26 #11
szal
Kedves tejescsoki én nem tudom hogy milyen filmet láttál a moziban,de hogy nem a mi:2-t az biztos.Dimitri csak Hunt állneve volt és nem egy másik ügynök neve.A gonoszok fönöke ott dolgozott ahol Hunt és öt küldték el a doktokhoz Hunt helyett mert minden kis szar ügyet nem intézhet Hunt,és egyébként is nem tudták hogy hol van.A halott aki a raktérben volt pedig az a pilota volt,aki azt a gépet vezette volna amelyikkel a doktor és a gonoszok vezére/Hunt maszkjában/ utaztak.
897 levél
Válasz 00.07.23. 18:41 #10
Csokistej
kedves szal!
Nemtom ki vagy, lehet hogy új, de esetleg valaki régi Fórumos, aki szégyenli a nevét, de a szöveged röhögésre gerjesztett! "hogy megtudja, hogy a csaj szereti e Huntot" hehe, bocs, de ez szar szöveg volt.. Olyan giccses amerikai szöveg. De picibogár: honnan tudja meg a gonosz, hogy éppen hunt az, aki a csaj felhasználja ellene.
Dimitrij-t helyettesítő ügynököt kinyírták, ezt a Hunt főnökének fotói bizonyítják, meg a szövege: "Úgy, hogy ott volt! elküldtünk egy ügynököt, de egy másik gépre szált föl" és ekkor mutatja a képeket, rajta a csomagtérben lévő hullával. Aztán ő is felvett egy Hunt maszkot, de ez nem jelenti azt, hogy a csajnál sejtette, hogy megint ez a fránya Hunt van az ügyben.
Mindegy, nem akartalak fikázni, én csak azt mondom el, ami a filmben van, remélem nincs harag!
Hehehe tobzódom a nevekben
8 levél
Válasz 00.07.23. 02:57 #9
szal
Bocs a mi:2-nek van jobb zenéje/már fáradt vagyok/.
8 levél
Válasz 00.07.23. 02:56 #8
szal
A mátrix talán tényleg jobb volt a mi:2-nél de akkoris jobb zenéje van a mi:2-nél.Ja és még valami Hunt=Dimitri. Na CSÁ.
8 levél
Válasz 00.07.23. 02:44 #7
szal
Nahát kedves csokistej jo sok baromságot hordtál itt össze.Az összehasonlito irományod nem is volt olyan rossz,de a másodikat remélem nem gondoltad komolyan.Tehát most bevédem a mi:2-t. Elöszöris a csávo észrevette hogy nem a jobb zsebébe tette a boritékot és tudta hogy a csaj vette ki,de nem csinált semmit,pedig bármikor megölhette volna a csajt,ehelyett állarcot vett/a ház mögötti jelenet/ hogy megtudja hogy a csaj tényleg szereti-e Huntot? Aztán a Dimitrit helyettesitő ügynököt azért nem nyirták ki mert ő volt a gonoszok vezetője.Azért nem mutatják azt a jelenetet amikor levágottujjúra Hunt maszkot huz mert akkor még nem lehetett tudni,hogy az nem Hunt,és az meg tök pancser lett volna ha azt a részt mutatják amikor Hunt telefonálgat a csaj száma után.
897 levél
Válasz 00.07.20. 19:25 #6
Csokistej
MISSION IMPOSSIBLE 2: 180 perc
A filmet Woo három órásnak szánta, meg is csinálták a jelenetek 95%-át, de aztán rájött, talán mégse lenne túl jó ilyen hosszan, unalmas is lenne akciófilmnek, hát kitalálta, mér' ne lehetne csak 123 perc.
Szóval egy "picit" megvágták, és a szar film (most már rájöttem, hogy az) talán emiatt (még) szar(abb) lett. Szóval a nyálas jenkiknek a csajos jelenetek, meg hogy belövi a csaj magát, pfúy!
Szóval a vágás egy csomó helyen látszik.
PL: Amikor a csaj a rossz zsebbe teszi vissza a pénztárcát, aztán csak annyit látunk később, hogy a jobból veszi ki a gonosz bácsi beosztottja, és nem is csinál balhét. Aztán picivel később: Dimitrij megjelenik a csajnál a rosszak egyik épülete mögött, de hogy honnan tudta meg, hogy a csaj beépített, és hogy ki a "főnöke", és hogy csinált ál/arcot azt sehonnan nem tudjuk meg.
Azt sem, hogy a rosszak hogy nyírták ki a Dimitrijt helyettesítő ügynököt, és a gonoszfiú hogy vette fel Dimitrij ál/arcát. Na mindegy.
Kivágták szerintem azt a részt is, amikor a főgonosz elsőszámú beosztottját valószínüleg felveszi a földről, és saját arcképét és Övét "kicseréli" (Ál/arc
Hehe, kivágták még a csajjal lefekvős jelenetet.
És szerintem még a film eleje környékén is "belenyúltak a dolgokba", talán a között a két jelenet között, amikor a csaj elhúz az audival, és a következő jelenet között, amikor már Dimitrij megtudta a csaj mobilszámát és már üldözi is.
Biztos a vágás akkor is, amikor a főnökkel találkozik a főhős, mert csak fél percet beszélgetnek, és úgy lett volna átlátható, ha több időt vannak "együtt".
Most ennyi jutott eszembe, de biztos van még, csak nem emlékszem, vagy csak nem tűnik fel. Na mindegy.
Írjatok ti is a filmről...
Hehehe tobzódom a nevekben
332 levél
Válasz 00.07.17. 22:50 #5
Rocket
Király mindkét film de a Matrix jobb! MI: 2-ben túl sok a rizsa.
897 levél
Válasz 00.07.17. 19:38 #4
Csokistej
Ha ezt elolvastad, lécci menj a Matrix fan club c. topicomba, és olvasd el, mért a történet köré épül a film!
Hehehe tobzódom a nevekben
897 levél
Válasz 00.07.17. 19:08 #3
Csokistej

Pontosan, jól olwastad, itt az ideje, hogy eldöntsük, hogy a mester wagy a tanítwány filmje a jobb.
Előre: Szerintem a tanítwányoké.
Mér?
Egyszerű: elemezzük a két filmet.
--------------------M:i-2--------The Matrix
Látvány------------10/9------------10/10
Zene---------------10/9------------10/9
TÖRTÉNET-----------10/4------------10/10!!!
Izgalom------------10/7------------10/10!!!
Nyál-----------mínusz10/-4------mínusz10/-1!!!
Magyarázat Látvány: ugyan a fivérek is John Wootól tanultak, de egyszerűen az lett a helyzet, mint mondjuk II.János Pál és hittantanárával: Picit a tanítvány többre vitte. A mátrixban ABSZOLÚT nincs unalom, nemlátvány, míg a M:I-2-ben hülye beszélgetések, felesleges részek. Pl. a hegymászós rész csodálatosan szép, de mi köze van egy filmhez. Aztán: látványos tényleg a film, de a motoros jelenet kb. egyenlően király, vagy esetleg királyabb, mint egy mátrix jelenet, de a többi "csak" egyszerűen király de NEM TÖKÉLETESEN kivitelezett.
A zene: Mindkettőnek jó, a mátrixé is jó, a M:I-2-é is jó.
A M:I-2 bukása: A TÖRTÉNET. Egyszerű: én kimondom: a mátrixban nem a látvány a legjobb, hanem a történet. Namost a M:I-2-ben pedig: hűha-elraboltak-egy-wírust-hozzuk-wissza!-dejó-nő-minden-jó-a-végén A tipikus HÜLYE hollywoodi szuperakcióhős "történet", kb: "ok, fiúk, megvannak a látványos jelenetek, van öt percem kaja előtt, dobjunk össze valami forgatókönyvet is"
Nem is tudom ki tudja, mi a Mátrix történetének a lényege.
Elmondom.
New Age. Most már értitek?
Izgalom: Mivel Tom Cruise-on lehet látni, hogy jól áll a kezében a gépfegyver, nem halhat meg, ellenben a fiatal Keanu Reevesről nem lehet sejteni egyértelműen, hogy túléli. (Én pl. megijedtem, amikor az ügynök lelőtte, és beleeresztette a tárat). Nem mondom, hogy nem izgalmas a M:I-2, de igazából az igazán izgalmas filmek pl. a Szökevény, Váltságdíj, a Mártix. Biztos, hogy egy Tom Cruise kaliberű hős nem hal meg, tehát akiért "izgulhatunk" az a NŐ. Persze minden filmbe kell a NŐ, mivel nélküle unalmas lenne a film. A szép spanyol tényleg szép volt, dehát a szopkásos dolog: "Beleesem a főhősbe, megment, én is teszek érte valamit." Nyál: mindkét filmben van "és most a következő jelenetet az amerikaiak részére" Mátrixban egy ilyen van: "Neo: nem halhatsz meg, szeretlek", a Mission: Impossible 2-ben a csaj is túléli, meg már a film elején lefekszenek, meg fúj!

Általánosságban a M:I-2-ben igazából csak a látvány és a zene tarol, és még van benne egy-két poén is: (a kádhjelenet a NŐ meg a SZUPERHŐS között, autós üldözés a NŐ meg a FŐHŐS között. Nagyon király a motoros jelenet is, meg a bunyók, de van nem túl jó: a nőbe hamar beleszeret, meg "máskor nem mondom meg howa megyek wakációzni" -hahahaha, ezt háromszor is elmondják, hogy nagyot röhögjünk.
A Mártix látványa teljesen más, össze nem hasonlítható a M:I-2-ével, de hogy mindkét filmben tökéletes, az bizos. De ami a mátix mellett szól, hogy az nem akciófim, nem a látvány, hanem a történet az, ami király, fordulatos, és bemutat valamit, ami valóságos, a New Age-et.

A meccs végeredménye: a 12 meccset végigjátszották, de a Mátrix pontozással fölényesen nyert.

Ha esetleg nem értetek velem egyet, nyugodtan írjatok, mert érdekel kinek tetszett jobban az utóbbi film.

Hehehe tobzódom a nevekben
897 levél
Válasz 00.07.17. 19:08 #2
Csokistej
Hehe, ez volt az eddigi leghosszabb hozzászólásom.

Hehehe tobzódom a nevekben
897 levél
Válasz 00.07.16. 15:25 #1
Csokistej
Pontosan, jól olwastad, itt az ideje, hogy eldöntsük, hogy a mester wagy a tanítwány filmje a jobb.
Előre: Szerintem a tanítwányoké.
Mér?
Egyszerű: elemezzük a két filmet.
--------------------M:i-2--------The Matrix
Látvány------------10/9------------10/10
Zene---------------10/9------------10/9
TÖRTÉNET-----------10/4------------10/10!!!
Izgalom------------10/7------------10/10!!!
Nyál-----------mínusz10/-4------mínusz10/-1!!!

Magyarázat Látvány: ugyan a fivérek is John Wootól tanultak, de egyszerűen az lett a helyzet, mint mondjuk II.János Pál és hittantanárával: Picit a tanítvány többre vitte. A mátrixban ABSZOLÚT nincs unalom, nemlátvány, míg a M:I-2-ben hülye beszélgetések, felesleges részek. Pl. a hegymászós rész csodálatosan szép, de mi köze van egy filmhez. Aztán: látványos tényleg a film, de a motoros jelenet kb. egyenlően király, vagy esetleg királyabb, mint egy mátrix jelenet, de a többi "csak" egyszerűen király de NEM TÖKÉLETESEN kivitelezett.
A zene: Mindkettőnek jó, a mátrixé is jó, a M:I-2-é is jó.
A M:I-2 bukása: A TÖRTÉNET. Egyszerű: én kimondom: a mátrixban nem a látvány a legjobb, hanem a történet. Namost a M:I-2-ben pedig: hűha-elraboltak-egy-wírust-hozzuk-wissza!-dejó-nő-minden-jó-a-végén A tipikus HÜLYE hollywoodi szuperakcióhős "történet", kb: "ok, fiúk, megvannak a látványos jelenetek, van öt percem kaja előtt, dobjunk össze valami forgatókönyvet is"
Nem is tudom ki tudja, mi a Mátrix történetének a lényege.
Elmondom.
New Age. Most már értitek?
Izgalom: Mivel Tom Cruise-on lehet látni, hogy jól áll a kezében a gépfegyver, nem halhat meg, ellenben a fiatal Keanu Reevesről nem lehet sejteni egyértelműen, hogy túléli. (Én pl. megijedtem, amikor az ügynök lelőtte, és beleeresztette a tárat). Nem mondom, hogy nem izgalmas a M:I-2, de igazából az igazán izgalmas filmek pl. a Szökevény, Váltságdíj, a Mártix. Biztos, hogy egy Tom Cruise kaliberű hős nem hal meg, tehát akiért "izgulhatunk" az a NŐ. Persze minden filmbe kell a NŐ, mivel nélküle unalmas lenne a film. A szép spanyol tényleg szép volt, dehát a szopkásos dolog: "Beleesem a főhősbe, megment, én is teszek érte valamit." Nyál: mindkét filmben van "és most a következő jelenetet az amerikaiak részére" Mátrixban egy ilyen van: "Neo: nem halhatsz meg, szeretlek", a Mission: Impossible 2-ben a csaj is túléli, meg már a film elején lefekszenek, meg fúj!

Általánosságban a M:I-2-ben igazából csak a látvány és a zene tarol, és még van benne egy-két poén is: (a kádhjelenet a NŐ meg a SZUPERHŐS között, autós üldözés a NŐ meg a FŐHŐS között. Nagyon király a motoros jelenet is, meg a bunyók, de van nem túl jó: a nőbe hamar beleszeret, meg "máskor nem mondom meg howa megyek wakációzni" -hahahaha, ezt háromszor is elmondják, hogy nagyot röhögjünk.
A Mártix látványa teljesen más, össze nem hasonlítható a M:I-2-ével, de hogy mindkét filmben tökéletes, az bizos. De ami a mátix mellett szól, hogy az nem akciófim, nem a látvány, hanem a történet az, ami király, fordulatos, és bemutat valamit, ami valóságos, a New Age-et.

A meccs végeredménye: a 12 meccset végigjátszották, de a Mátrix pontozással fölényesen nyert.

Ha esetleg nem értetek velem egyet, nyugodtan írjatok, mert érdekel kinek tetszett jobban az utóbbi film.

Hehehe tobzódom a nevekben

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.