Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Sims Hajótörött Krónikák (Ismertető)

The Sims Hajótörött Krónikák

The Sims Hajótörött Krónikák
A legutóbbi The Sims Hajótörött Krónikák cikkek, hírek
4178 levél
Válasz 08.07.20. 14:50 #9
U.R.H.
Nem magával a simsel van baj, hanem azzal, hogy direkt úgy készítik az alapjátékot, hogy szar se legyen benne. Ezeket meg majd a hatalmas mennyiségű kiegekkel pótolják. És ez benne a jó üzleti fogás.

Én sose játszottam sims kiegekkel egyedül a house partyval még az első résznél.
De lehet, hogy ezt is ki fogom próbálni, mert látok benne fantáziát és nem csak annyit, hogy egy valag új ruha, tárgy meg mittom én mi, azért hogy lehúzzák az embert pénzel.
1542 levél
Válasz 08.07.19. 20:10 #8
Hofi
Ha neked tetszik hajrá! Nem akartam a gyermeki lelkivilágodba gázolni. Az EA már nagyon régóta csinálja ezt a rókabőr marketinget. A Sims 1-el kezdte és a 2-vel folytatta. Aztán még elég sok játékuk ilyen. Pl. Fifa, NFS. Ezekben is nagyon kevés újítást fedezni fel. A Blizzard a mintapéldánya a mai csúcsnak. Ők ritkán csinálnak rókabőrt. Ha meg igen, akkor is nagyon jó újításokat csinálnak. Pl. A Warcraft 3 szenzációsra sikerült. A Frozen Throne kiegészítő meg még jobb lett mint az alapjáték. Egyszerűen fenomenális. Én maradok az idézőjelben "értelmesebb" játékoknál.
1542 levél
Válasz 08.07.19. 19:55 #7
Hofi
"nem egy intellektuális műfaj" Tökéletesen egyetértek
482 levél
Válasz 08.07.19. 05:00 #6
Playbahnosh
Ez azért egy kicsit erős volt. A Sims nem véletlenül a világ legnépszerűbb játéksorozata. Nem az EA érdeme, nem a jó marketing teszi vagy a hype. Egyszerűen minden korosztályt vagy nemi hovatartozást mellőzve képes szórakoztatni. A Simsre azt mondani, hogy szar, az olyan mintha a pizzára mondanád, hogy szar, csak azért mert több milliárd ember szereti.

Lehet azt mondani a Simsre, hogy fejőstehén, meg hogy "rókabőr" és gyermeteg, de mégis ott van minden toplista élén, és nem azért mert annyira szar. Nem egy Gears of War vagy Mass Effect, de akkoris szórakoztató. Most aztán meg lehet engem bélyegezni mindenféle unintelligens marhának, de néha akkor is jókat szoktam szórakozni vele....
8074 levél
Válasz 08.07.18. 18:18 #5
Gerry
Ezt úgy hívják, hogy jól prosperáló üzleti vállalkozás, és remekül bevezetett márkanév. Az EA meg nem olyan szemérmes mint a Blizzard (enyhe képzavar persze, az egyik kiadó, a másik fejlesztő), hogy csakis a legkiválóbb termékeket adják ki. Igénye pedig milióknak van a Sims-re, s az egyszerű piaci folyamatok mellett tudni kéne megérteni azt is, hogy a játékipar jobbára nem egy intellektuális műfaj
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1542 levél
Válasz 08.07.18. 15:34 #4
Hofi
Mikor hagyják már abba ezt a szemetet? Bár így legalább tudják fejni az embereket. Már aki hagyja magát
482 levél
Válasz 08.07.18. 03:44 #3
Playbahnosh
Ez nem egy kieg, hanem egy teljesen standalone játék, úgy mint a többi Krónikák rész. Ez azt jelenti, hogy elfut önmagában, nem kellenek hozzá az előző Sims2 részek, viszont nem is lehet használni az azokban lévő dolgokat.

Amúgy igen, eddig ez a legeredetibb és a legjobban kidolgozott az összes közül... szerintem.
4178 levél
Válasz 08.07.18. 02:21 #2
U.R.H.
Hát jahh!

De talán ez a legeredetibb kieg. Mostanság újra kedvem lett simsezni egy kicsikét és ez a kieg is érdekelt.

Ez megy a sima sims2 nélkül? Egyik haverom ezt mondta. Igaz ez?
13848 levél
Válasz 08.07.17. 14:44 #1
powerhouse
Fel nem foghatom, hogy mi olyan jó egy halom egyforma ember pátyolgatásában, ráadásul ez már a 2031239. kiegészítő. Biztos én vagyok a hülye.
If I look back I am lost
766 levél
Válasz 08.07.17. 14:44
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
The Sims Hajótörött Krónikák (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.