Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Warhammer 40K: Space Marine

Warhammer 40,000: Space Marine

Warhammer 40,000: Space Marine
A legutóbbi Warhammer 40,000: Space Marine cikkek, hírek
20253 levél
Válasz 12.07.02. 15:29 #98
Peace
Chaos Gate után a második legjobb wh40k játék. Én anno kiadtam a CE-ért 17k-t, nem szándékozok többet rááldozni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9105 levél
Válasz 12.07.02. 15:02 #97
davkar9
Ha a hétvégén valaki esetleg kihagyta, steamen 5 ejróért dobják az ember után, dlckkel 13.5, ebből a dreadnought és a chaous unleashed ami "kötelező" (multiban, coopban új pályák és játékmódok). Még pár óráig tart az akció (10 am pacific, ha jól számoltam az hajnali 1?) szóval aki teheti minél előbb szerezze be. Anno "demóval" játszottam végig és lehet hogy az eltelt idő szépített a dolgokon de ez k*urvajó játék, és a legjobb warhammer játék is egyben (ami nem nehéz hiszen rtsen kívül nem nagyon van más cím). A multi frusztráló, sokat kell vele foglalkozni, hogy beleszokjon az ember (nekem még nem sikerült) de a coop meglepően élvezetes.
Simple. Eternal. Beige.
20253 levél
Válasz 11.09.29. 21:30 #96
Peace
WH40K háttértörténeti gyorstalpaló 1,5 perc alatt...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4 levél
Válasz 11.09.25. 02:36 #95
Rotic
Aki játszik steam-en multiplayerben Wahermmert 40k Space Marine-t az itt jelentkezhet szolgálatra:

http://steamcommunity.com/groups/wsmh

Amúgy szerintem piszok jó lett a multi és én anno nem voltam soha nagy Warhammer fan, de most mással sem játszok csak ezzel

For the Emperor!
592 levél
Válasz 11.09.21. 17:35 #94
nazgul
Jók a képek Peace
20253 levél
Válasz 11.09.21. 17:22 #93
Peace
A kis figura saját ősrégi ereklye, nem a játékhoz járt. A Predator szintén nem hozzá jár, az a NECA Alien vs. Predator classic box set-em része.

warcat: Nem csak, hogy megtisztítottam, de még techpriest-et is hívtam, hogy fohászkodjon rá áldásért a GépIsten-től.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1823 levél
Válasz 11.09.21. 17:02 #92
warcat
Aztán kiporszívóztad-e a gépet a purity seal felrakása elött?
8074 levél
Válasz 11.09.21. 15:20 #91
Gerry
Ne halgass gyokerre, jo ez

(Csak ki kell hevernem a parducmintas alsonac...pled okozta sokkot )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
14264 levél
Válasz 11.09.21. 15:12 #90
balays82
Szegény Peace erre a gyűjtőire várt már hónapok óta, ehhez képest írsz egy ilyen véleményt róla. Szerintem soha többet nem fog nekünk lefotózni semmit.

Nekem egyébként tetszik, igényes csomag.
1614 levél
Válasz 11.09.21. 14:53 #89
rootshaper
a Predator is jár hozzá?
amúgy nem túl meggyőző a felhozatal, a Witcher 2 alap kiadásában hasznosabb goodies volt belegyömöszölve, alap áron. az a kis figura meg nudli egy Warhammeresnek, akinek egész sereg áll otthon csatára várva.
20253 levél
Válasz 11.09.21. 12:32 #88
Peace
Megérkezett a várva-várt doboz, és készítettem is nektek pár kedvcsináló képet:

1
2
3
4
5
6
7
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
415 levél
Válasz 11.09.14. 16:07 #87
Bozotszály
Sajnos kopéval kell egyetértsek, sajnos csalódás lett számomra is. Igaz a hangulatával semmi bajom, animációk szépek, kivégzések brutálisak, de játéknak sajnos enyhe közepes.
Mikor neki álltam játszani az elején, láttam a sima mezei karddal miket lehet csinálni, milyen kivégzéseket, vártam hogy minél tovább haladok jobb fegyverekkel jobb és több kombót lehet majd csinálni...sajnos 2 óra játék után kellett tapasztalnom, hogy minden fegyverhez maximum 3 kombó és 3 féle stun tartozik, meg a távolsági fegyverek. Sajnos nagyon hamar unalomba fullad így, még a kivégzések se mentik meg az egysíkúságtól, főleg hogy abból is max 5 van, és nem fegyverenként mer némelyiknél ugyanazt csinálja. Itt meg kell jegyezzek egy nem túl nagy ám mégis igencsak illúzió romboló hülyeséget: ha a földön fekszik az a szerencsétlen ellenfél, akkor a kivégzés kedvéért nehogy már minden átmenet nélkül előttem teremjen és ütni készüljön, csakhogy kivégezhessem... maradjon a földön és ott csapkodjam már agyon...
Csapattársaknak értelme semmi nincs...feleslegesek, alig segítenek, nem sérülnek le, nem kell nekik segíteni, és még sokszor útban is vannak...
Pedig úgy vártam, hogy majd a játék előrehaladtával, látványosabb és brutálisabb kombókat fogok majd tanulni, hogy majd gondolkodom hogy milyen purity sealt rakjak fel kevésbé sebződjek v a pajzsom legyen több stb...
Egyedül csak a hangulata menti meg a játékot az enyhe közepestől.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
528 levél
Válasz 11.09.13. 21:06 #86
Yourmom
Nekem rohadtul tetszett ez a jatek, foleg a harc, nagyon latvanyos volt. Amit meg nagyon eltalaltak, az a hangulat, valahogy vissza kaptam azt az erzest, hogy egy "szuperszoldzserel" rohangalok es lekaszabolok mindenkit lazan Ha meg realitashoz van kedve az embernek, akkor ott vannak a jo kis fegyverek + hard fokozat. Igaz lehetet volna kicsit hoszabb na de mind1 legalabb van benne multi
1614 levél
Válasz 11.09.13. 20:45 #85
rootshaper
szerintem állat lett... zsinórban 5 óra játék alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy felálljak előle. amennyire nem tetszett a demó (beledobtak a közepébe, azt sem tudtam, hogy mi van) annyira jött be most a fullos játék. a káosz invázió tényleg hatalmas.

néhol vannak elnagyolt részek, helyszínek (ez főleg a nyitott terekre igaz) de a belső helyek nagyon szépek és igényesek. az egészből dől a hangulat. én nagyon nem vagyok rajongója a Warhammer világnak, a stratégiákat kimondottan utálom, de ez a játék... ez megfogott. a Fire Warrior rettenetes bukása után illett már egy jó akciójátékot kihozni ebben a világban.
38376 levél
Válasz 11.09.13. 19:41 #84
kopé
Hát vérző szívvel mondom, de én keservesen nagyot csalódtam.

Tény és való, hogy sok-sok fps/tps van már a hátam mögött és valószínű, hogy ez mondatja ezt velem, de egyszerűen ez van. Ez a játék a legjobb esetben is csak 2004 környékén állta volna meg a helyét, de már ott is neccesen, semmit nem tudtak egyszerűen hozzárakni azon kívül, hogy egy Ultramarine a főhös, és orkok meg Chaos ellen megyünk.

A harcrendszer amikről ódákat zengtek kb bármelyik évekkel ezelőtti TPS lebutított változata (PoP vagy kezdeti AC-k például). A mozgástér egyszerűen sehol nincs, ami magasabb mint egy 15 centis lépcső abban már elakad az ember és lehetne még bőven belekötni dolgokba de nem akarom tovább húzni. Lehet a túlzott várakozás támasztott bennem ilyen igényeket (bár azért nem mondhatnám, hogy a csillagokat kívántam le az égről), de így érzem és tényleg nagyon sajnálom, de ez konkrétan gagyi kivitelezés lett.

Ettől persze az univerzum iránti érdeklődésem nem csökken, csak ebben a konkrét játékban csalódtam.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
899 levél
Válasz 11.09.13. 19:40 #83
sulyid
Hát én olvasom a magyar és angol warhammer 40k-s könyveket, novellákat, játszom a játékokat, tanulmányozgatom a wargamet, s az ahhoz köthető szabálykönyek tucatjait, s engem nagyon nem győzött meg a játék... őszinte leszek kb a 3. pályánál hagytam a picsába, majd vissza tértem a Dow 2 CR-hez...
20253 levél
Válasz 11.09.13. 18:32 #82
Peace
Igen, ez igaz. Egy-egy felkiáltás a csata hevében igazán elfért volna, de ez már csak apróság. Nekem nem volt bajom Titus hozzáállásával, megtudtam érteni azt, amit a legvégén mond az újoncnak. Persze biztosan kiakadt ezen sok 40k rajongó, de én rugalmasan kezelem.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
551 levél
Válasz 11.09.13. 18:12 #81
Slyder
Tény hogy jó játék lett, adta végig a hangulatot, de orított belőle shooterekből megszokott mondat klisék, sehol egy Space Marine-tól megszokott felkiállítás, Császár éltelés, és mi az hogy Titus nem veszi komolyan a kódexet??? Pont egy Ultramarine??? Mikor nekik ez a "bibliájuk"??? Stb.

A lehető legtöbb embernek akarták eljuttatni, és gondolom a demagógia és imádat nem fért bele. Nekem ez egy átlagos lövölde, amit Space Marine-nak hívnak.
20253 levél
Válasz 11.09.13. 17:51 #80
Peace
Sajnos valóban nem volt túlzás a rövid játékidő, de még a 10 óra is eléggé felkerekített érték. Körülbelül 6-8 óra volt végigvinni a 17 chapter-t, de az az igazság, hogy végül nem is zavart. Pont kellő hosszúságú volt, fölösleges lett volna egy ilyen kaliberű játékot tovább nyújtani, mert csak elcsépeltté vált volna a vége, így viszont minden benne volt, amit csak remélni mertem, és rettentően jól szórakoztam!!! Amikor megkezdődik a káosz invázió, az valami frenetikus! Pontosan ilyennek képzeltem el egy epikus összecsapást, ahol orkok, emberek, és a káosz mocskai irtják egymást, negyon komoly csatákat kellett megvívni, a hangulat pedig elképesztően jól el lett találva. Nem csak a csatáké, hanem az egész játéké! Visszaadta az univerzum hangulatát, az emberek reakció alapján tényleg igazi Űrgárdistának érezhettem magamat, nagyon odafigyeltek a párbeszédekre. Bár mondjuk Mira hadnagy hozzá(m)állása néhol kicsit zavart, de ez megbocsátható. A vége szerencsére sejtetni engedi a második részt, szóval bízom az elkészültében. Alig várom, hogy megérkezzen a gyűjtői csomagom, kibonthassam, és végignézhessem az extrákat, amiket belerejtettek a kedves készítők! A lényeg, hogy mindent megkaptam a játéktól, amire számítottam. Jó sokat kellett rá várni, de megérte. Még sok-sok évvel ezelőtt jött ki egy nagyon rossz felbontású konzolra szánt pre-pre alpha változatból egy videó, és azóta reménykedtem, hogy egyszer én is játszhatok majd vele.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
38376 levél
Válasz 11.09.10. 10:40 #79
kopé
Elhiszem, ne aggódj, nem célzás volt.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
20253 levél
Válasz 11.09.10. 06:31 #78
Peace
Launch Trailer HD...

Igen kopé, sajnos kénytelen vagyok azzal végigjátszani, mert nem bízom a posta gyorsaságában.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
38376 levél
Válasz 11.09.09. 13:35 #77
kopé
Akik esetleg Peace-hez hasonlóan rebegve várják a postát, de nem győzik kivárni:

SPOILER
A "biztonsági másolat" verzió 1 erős órája fent van nCore-on
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
20253 levél
Válasz 11.09.08. 19:15 #76
Peace
Mintha lenne bármi beleszólásom...

Az a röhej amúgy, hogy idehaza nem forgalmazza senki.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4211 levél
Válasz 11.09.08. 18:22 #75
Madrac
Igy jobban atgondolva, lehet hogy annyi a titka, hogy a sorozatgyartas valamelyik tavolni kaptarvilagon tortenik.
Quoth the raven, `Nevermore.'
1823 levél
Válasz 11.09.08. 18:09 #74
warcat
Ez valami extra takarékos tescos postázás lehet, Nigerböl átküldik teveháton a Szaharán,aztán egy líbiai menekült majd átuszik vele a Földközin Ideát meg már rábízzák majd egy hazatérö román segédmunkásra
4211 levél
Válasz 11.09.08. 18:04 #73
Madrac
Nem mondad nekik, hogy nem Kongon, Tibeten es Japanon at kered?
Quoth the raven, `Nevermore.'
20253 levél
Válasz 11.09.08. 17:54 #72
Peace
Postázták is a gyűjtői dobozkámat, az érkezés 10-15 nap múlva várható. Ez kicsit lehangoló, mivel így kénytelen leszek a "biztonsági másolatot" végigvinni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20253 levél
Válasz 11.09.06. 00:46 #71
Peace
Thunder Hammer Features Trailer

Chainsword Features Trailer

Power Axe Features Trailer


DE VÁROM MÁR, HOGY MEGÉRKEZZEN A CSOMI!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20253 levél
Válasz 11.08.26. 23:13 #70
Peace
Lehet. Én csak a hivatalos oldalt néztem, és ott a 6.-a virít. Aztán megnéztem azt az oldalt is, ahonnan a gyűjtőit rendeltem, és ott tényleg 9.-ét ír, szóval valamikor szeptember közepe felé talán meg is kapom a csomit.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.08.26. 20:15 #69
balays82
A hivatalos EU megjelenés szerintem szeptember 9., az összes magyar bolt is ezt írja, ahol megnéztem. A szeptember 6. nem csak az USA-ra vonatkozik?
20253 levél
Válasz 11.08.26. 18:59 #68
Peace
Meg pc-re is.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
551 levél
Válasz 11.08.26. 18:58 #67
Slyder
Konzolra 6.-án jön.

Mondjuk ennél jobban érdekel a DoW III, csak ejtsék a BR videojáték rendházat (örökre) és happy leszek.
20253 levél
Válasz 11.08.26. 18:46 #66
Peace
Fejtetőre állítod azt a 9-est, és stimmel is.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.08.26. 17:31 #65
balays82
Elvileg szeptember 9-én.
38376 levél
Válasz 11.08.26. 17:00 #64
kopé
mikor is fog megjelenni?
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
20253 levél
Válasz 11.08.24. 21:59 #63
Peace
Na nekiugrottam még egyszer, és most már röhögve ment. Eddig elkerülte a figyelmemet, hogy f-el lehet stun-olni, így most már semmi gondom nem volt, mocskos nagy mészárlást rendeztem a power axe-al. A kivégzések baromi jók!!! Ahogy a fejébe állítja a csatabárdot, meg ahogy a letépi az állkapcsát a büdös orkjának.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20253 levél
Válasz 11.08.24. 19:56 #62
Peace
Ha van elég erős géped, hogy maximum grafikán élvezhesd, akkor anyagilag jobban jársz vele, viszont ha jobban szereted a ps3 controllert, akkor meg egyértelmű.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.08.24. 19:37 #61
balays82
Nem ismerem különösebben a Warhammer univerzumot, a Space Marine sem tartozott a legjobban várt játékok közé nálam, de a PS3-as demó változtatott ez utóbbin. Nagyon jó kis vérfürdőnek tűnik, ami az első demópálya alapján megfelelő kihívást is tartogat.
Szóval itt egy újabb játék, amint meg kellene venni (a platform még nekem is kérdéses), de ez már tényleg egy kicsit sok a jóból.
3337 levél
Válasz 11.08.24. 13:21 #60
Raistlin666
Nálam az a kérdé, hogy mire vegyem. Most néztem a PS3 demót, de este meglesem a PC verziót is.

Jet-pack-os pálya elég durva (durván könnyű is). Az elsőnél én is behaltam normál módban vagy 5x...
20253 levél
Válasz 11.08.24. 12:57 #59
Peace
Korrekt a demo, bár az első pályán nem tudtam továbbjutni normal módban. Nagyon jó kis trancsír lesz ez, várom a csomag érkezését.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20253 levél
Válasz 11.08.23. 00:41 #58
Peace
Warhammer 40K Space Marine: Mark Strong Interview

Kegyetlen jó lesz!!! Remélem azért legkésőbb 1 héttel a megjelenés után megérkezik a gyönyörű gyűjtői csomagom!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20253 levél
Válasz 11.08.22. 20:05 #57
Peace
Utánaolvastam, és sajnos csak holnap lesz elérhető. Csak a steam-es előrendelők juthattak hozzá ma, de én nem onnan rendeltem elő.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
551 levél
Válasz 11.08.22. 19:38 #56
Slyder
Hát... ez azért már tényleg komoly.
20253 levél
Válasz 11.08.22. 19:35 #55
Peace
Az komoly, hogy még csak nem is hallottam demo-ról.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
551 levél
Válasz 11.08.22. 19:32 #54
Slyder
Demo kijátszva, 2 pálya össz-vissz, de még ez a kevés is adja a 40K hangulatát minden tekintetben.
486 levél
Válasz 11.08.22. 02:33 #53
gonosz
Kicsit késve bár de:A bennünk lakó szörnyeteg végülis csak egy rövid előtörténet,SPOILER
itt derül ki hogy a fő női karakter (Ey'Lindi(?)) hogy és miért lett átoperálva úgy hogy át tudjon alakulni génorzóvá.Ez kb csak azért fontos mert emiatt lett ő kirendelve az inkvizítorhoz (ha jól emlékszem Jaq a neve),illetve az itt szereplő bolygó egyszer még elő fog fordulni a későbbiek folyamán.

Mellesleg Ian Watson összes műve (a 4 könyv+2 novella) néhány éve (talán a DoW1 megjelenésekkor) elég sok boltba kapható volt,talán még van valahol.
In the grim darkness of the far future there is only war.
20253 levél
Válasz 11.08.14. 11:21 #51
Peace
Inkvizítor trilógia:

-Inquisitor (1990)
-Harlequin (1994)
-Chaos Child (1995)

Space Marine (1993) az pedig egy különálló könyv, de mégis összefüggenek.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
38376 levél
Válasz 11.08.14. 10:54 #50
kopé
Picit off, de itt beszéltünk a könyvekről, azért merem itt megkérdezni.

Leszedtem egy e-book sorozatot, a teljes Ian Watson sorozatot, és pár Dan Abnett/Alan O'Connor könyvet.
Viszont az Ian Watson féle könyveknél nem az Inkvizitor az első, hanem bizonyos Bennünk lakó szörnyeteg.
Ha jól emlékszem, nekem az Inkvizitort mondtátok első résznek, akkor ez itt egy erős melléfogás lenne, vagy reális?
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
38376 levél
Válasz 11.08.12. 22:39 #49
kopé
Hasonlóképpen én is inkább a single részére vagyok/leszek rákattanva, elsősorban az írányítási/fizikai rendszerre leszek kíváncsi meg a kombinát irányításra, mert azért lehetett látni elég szép mozdulatokat, amik ha bele lesznek kombózva a játékba az nálam nagyot ütne.

A multi viszont elég felejtős.

Várom már, a DoW2 és a CR után a Retribution nekem kb visszaesés szintű volt, jobban bejött ez az emberközelibb megvilágítása a dolgoknak, és ahogy elnézem szerencsére ez is hasonlóan hős központú lesz.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.