Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Drakensang: The Dark Eye

52 levél
Válasz 09.04.22. 18:42 #3
Madison
Sziasztok!

Megvan a gamma angol verziója, de hiába tudok angolul, jobb lenne egy honosított változat Nem tudja valaki véletlenül, hogy vna-e már ilyen?
"A kimondott szó fegyver, a kimondatlan hatalom."
2590 levél
Válasz 08.12.13. 21:24 #2
Tódee
Kijött a játék angol nyelvű demója is. Még csak egy negyedórát játszottam vele, de az első benyomásaim pozitívak. A grafikát nem mondanám kifejezetten szépnek, de kétségkívül hangulatos. A játékrendszer egyelőre nem teljesen tiszta, de az látszik, hogy eléggé összetett, sok mindenre ad lehetőséget. Sokféle karakter, képzettségek, képességek, varázslatok, stb. A harcrendszert még nem próbáltam ki, de a látott videók alapján az is jól átgondolt. Az irányítás is rendben van, használhatjuk a WASD- ot is, de az egérrel is kijelölhetjük, hova menjen a karakter. Negatívumként talán azt említhetném, hogy a párbeszédek csak részben, egy-két mondat erejéig vannak hangban is rögzítve - bár ez sem feltétlenül hiba, de nekem hiányzott. Szóval egy próbát mindenképp megér, ha angolul is kijön a teljes verzió.
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
344 levél
Válasz 08.09.04. 19:14 #1
TEXAS
A németek nagy szerepjátékos reménysége befejezéséhez közeledik, így végre megosztották velünk a combos követelményeket.

Das Schwarze Auge, ugyanazt jelenti a németeknek, mint nekünk a M.A.G.U.S., vagy Worluk. A Dungeons & Dragons szabályrendszeréből merítő, több, mint huszonegynéhány esztendős szerepjáték a Radon Labs (fejlesztő) és a dtp(kiadó) jóvoltából negyedik alkalommal elevenedik meg monitorainkon. A klasszikus fantasy stílusjegyeit letagadni képtelen (Miért is akarná?) szerepjáték német nyelvterületen augustus 1-én jelenik meg, amit valamivel később követ a nemzetközi változat.
A minap fellebbentették a fátylat a rendszerkövetelményekről is, ami bizony némi szemöldökráncolásra adhat okot a gyengébb konfigurációval rendelkező szerepjátékosok körében.


Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2)vagy Vista
Processzor: Pentium IV 2,4 GHz vagy ennek megfelelő
RAM: 1024 MB (Windows XP), 1536 MB (Vista), 2048 MB (Vista 64)
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 6600 GT 256 MB RAM vagy ennek megfelelő
Szabad tárhely: 6 GB

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2) vagy Vista
Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 2,6 GHz vagy jobb
RAM: 2048 MB Windows XP, 2560 MB Vista
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb
Szabad tárhely: 6 GB


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.