Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» StarCraft 2 - sok Zerg... (Hírek)

StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek
27974 levél
Válasz 09.01.31. 17:28 #7
LordMatteo
Megfelelő légvédelemmel kivédhető Illetve Zerg bázison rosszabb a helyzet, mert ott ugye a védelemnek területre ható a támadása. Na de ez csak szőrszálhasogatás
A kibaszás társas játék, sose feledd.
482 levél
Válasz 09.01.31. 02:57 #6
Playbahnosh
Persze, minden lehetséges ha ügyesen csinálod. Marinokkal Carriert hentelni sem lehetlen. Emlékszem mikor régebben StarCraftoztunk, kidolgoztam egy D-Day nevű taktikát. Építettem három barakkot, egy Engineering Bay-t, egy Armory-t és egy Starportot. Gyártottam 14 dropshipet és annyi Marine-t amennyit csak az egységlimit engedett, minden 6. után két Medikkel. Fullra tápoltam a Marine fejlesztéseket, betömtem a bandát a dropshipekbe (6 marine 2 medic), felsorakoztattam őket, aztán befelé az ellennség bázisának a közepébe, UNLOAD!!!

Megfizethetetlen volt az az állejtés amit a haverok produkáltak, amikor megjátszottam ezt LANpartyn Esküszöm 20 másodpercbe nem telt és a földel tettem egyenlőve az ellenfél bázisát, semmi nem maradt.

De most úgy látszik kicsit feljebb van egységlimit (ha van egyeltalán) így a "D-Day" új értelmet nyer...
3895 levél
Válasz 09.01.30. 21:40 #5
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Ezt itt írtam egy másik cikknél.

"Egyetlen stratégiával sem játszottam annyit, és nem kötött le annyira, mint a StarCraft anno, még saját kis történetet is csináltam, meg a testvérrel battle-pályákat (itt olyan nehézre is lehetett venni a fokozatot, ami nem állítható a játékban; Így volt olyan, hogy a protossok ellen mentem, és két Airbiter támadt rám [ami ugye "láthatatlanná teszi az egységeket, de ha jobban figyelsz lehet látni, hogy a massza mozog], kilőttem őket, és akkor előtűnt a hadsereg, ami addig nem támadt, és széjjel is szedték a bázisom. )."

Ha legalább ennyire jó lesz a kettő -a Blizzardban még nem csalódtam-, akkor már megéri.

Csak ne három darabba szétszedve jönne...
27974 levél
Válasz 09.01.30. 19:28 #4
LordMatteo
Ez a taktika öli meg minden egyes C&C játék multiját Az SC sem arról volt híres, hogy ezzel nyerhettél, max. singleben. Volt, hogy haverokkal lanpartyn a Carrierjeit Marinekkel szedtem le...Alap egység
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2794 levél
Válasz 09.01.30. 18:46 #3
Aryx
De jól néznek ki az én kicsikéim. Gyertek zergek, gyertek a papához!
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
482 levél
Válasz 09.01.30. 17:14 #2
Playbahnosh
Hát, úgy látszik a 200-as egységlimit a múlté Ennyi Zerglinget egy helyen...szip szip...csodálatos

Az egységbemutatókat elnézve csak attól tartok, hogy túlságosan specializált lesz minden egység és nem lehet majd bevetni a jó öreg "dózer" taktikát (egy magas szintű egységből sokat). Amikor 20 Carrierrel bemasírozol az ellenfél bázisára, hogy porig gyalázd, földig rombold, felégesd aztán besózd... és akkor összetalálkozol 20 Carrier gyakóval amelyek 2 másodperc alatt lángoló roncshalmazt csinálnak a gyönyörű flottádból. Ezen kívül a sok speciális képesség még ami aggaszt, hogy önmagában semmit nem fognak érni az egységek, csak ha őrülten zongorázol a billentyűzeten és minden egység speciális képességeit használod a megfelelő időben a megfelelő ellenségek ellen. Ez nekem már egy kicsit sok.
12183 levél
Válasz 09.01.30. 15:46 #1
Gobiakos
Nagyon nem csúnya ez a játék... Basszus miért nincs nekem egy NASA-gépem?!
766 levél
Válasz 09.01.30. 15:46
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
StarCraft 2 - sok Zerg... (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.