Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Prince of Persia - Epilogue trailer (Hírek)

Prince of Persia

Prince of Persia
A legutóbbi Prince of Persia cikkek, hírek
4981 levél
Válasz 09.02.24. 15:56 #10
tibi6893
menő....
http://shudzsi.blogspot.com
26 levél
Válasz 09.02.24. 15:54 #9
levi 25
Megvan a játék.
HITLER
14652 levél
Válasz 09.02.24. 15:50 #8
Razor03
Ez nagy igazság, és nem nehéz megfejteni. Jó, ha valaki reálisan a dolgok mögé tud látni.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
9563 levél
Válasz 09.02.24. 08:55 #7
kEnAcE
Szerintem nem így lesz. Szerintem egy jogos piaci stratégiát folytatnak a kiadók, amit megértek, bár szerintem Magyarországon ennek sincs alapja.
Ez az egész a következőképpen néz ki:
PC-re a gémerek 90%-a kalózkodik. Ez kiesés a kiadóknak, így nem éri meg ide fókuszálni. Megyünk hát a konzolra, ahol elenyésző a kalózkodás - itt jegyezném meg, hogy Magyarországon nem találkoztam még olyan arccal, akinek nem hekkelt X360-a lett volna, tehát ez ránk nem vonatkozik kiemelten - így ott lehet szakítani. Majd miután lecseng a konzoltéma, a játék zuhan az életgörbéjén, akkor szaré-hugyé átportoljuk PC-re és még egy kisebb vagyont lehúzunk a PC-sekről, akiket már megöl a kivácsiság, akiknek még az újdonság erejével hat. Ha nem jön be, és kevesen veszik meg, akkor sincs baj, nem fektettek bele sokat, könnyen portolható PC-re, és végülis talált pénz, mert a konzolosok többségének van PC-je, és ha egyidőben jelet volna meg a konzolos verzióval, akkor a homo ökonomikusz, azonnal a kalóz verziót választotta volna PC-re.
Ez volt a Gears of Warral is. Abból is lesz a 2 PC-re, csak amikor már senkit nem fog érdekelni.
Szumma szummárum jönni fog, csak amikor már lecseng konzolon.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
10589 levél
Válasz 09.02.24. 08:22 #6
Dark Archon
Ne csak M.O.-t vedd alapul, mert elhanyagolható játékpiac szempontjából. Külföldön ugyanúgy 50 dollár a játék, mint bármely másik. S mivel én megvettem a játékot, kibaszásnak tartom, hogy nincs DLC. Megvettem a Far Cry 2-t is, ahhoz képest, hogy "konzolos", nem ismeri fel se a gamepad-om, se a kormányom. A PoP-ot a menüben kénytelen vagyok billentyűzettel irányítani, mert ott nem megy a gamepad, talán csak az X360-as menne. Nincs DLC, a legközelebbi PoP-ból talán már végleg kinyírják a gamepad támogatást, hát akkor dugják fel maguknak az egészet...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1653 levél
Válasz 09.02.23. 20:09 #5
AstorAnt
Igen, én is úgy látom hogy valahol jogos lenne hogy több PoP rész ne jelenjen meg PC-re, hisz megtettek mindent annak érdekében hogy a játék sikeres legyen ezen a platformon.Sírtak az emberek a másolásvédelem miatt, levették.Sírtak az árak miatt, lenyomták az árakat.A játék eladási mutatója ennek ellenére gyenge lett PC-n míg a többi platformon milliós nagyságrendű sikert ért el teljes áron.Ezek után egyértelmű és ésszerű lépés az hogy egy kiadó úgy dönt, hogy megvonja a platformtól a teljes értékű folytatásokat.
De az már érthetetlen hogy egy kiadott játékának az extra tartalmától vonja meg azokat akik már beruháztak a játékba.Egyrészt ez közel sem emészt akkora költségeket, másrészt ezt bele kell kalkulálni a kiadásokba.Mert míg az előbbi esetet mindenki betudja látni, az utóbbi inkább kicsinyes bosszúnak tűnik.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
14264 levél
Válasz 09.02.23. 10:56 #4
balays82
Sajnos az Ubisoft érezhetően elmozdult a konzolok felé az utóbbi időben, ami a jelek szerint egyet jelent a PC elhanyagolásával. A PoP DLC-k ki nem adása, ennek csak egyik jele, de ugyanilyen aggasztóak például a konzol exkluzív Splinter Cell-ről felröppent pletykák, vagy a hivatalosan szintén csak konzolokra megjelenő Beyond Good and Evil 2 esete. Ráadásul, ha a DLC-k nem jönnek, akkor valóban felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a teljes értékű folytatások sorsa. A másik oldal szempontjait figyelembe véve viszont továbbra is azt gondolom, hogy amikor az eladási adatok szerint szinte alig vette meg valaki PC-re a játékot, akkor logikus, hogy az Ubisoft nem erőlteti meg magát.
32672 levél
Válasz 09.02.22. 19:26 #3
Creativ3Form
Bizony igazad van, mert ha mellékfejezet kimarad a PC-seknek, akkor nincs értelme a többi részt megcsinálni PC-re. Minek, ha nekünk kimarad egy történeti cselekményszál? És ok, tuti majd születnek írások amik szépen elmesélik mi is a lényege, de basszák meg a faszt...én játszani akarok vele, nem olvasni róla
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1653 levél
Válasz 09.02.22. 19:21 #2
AstorAnt
A felháborodás jogos.Magam sem értem hogy miért van az hogy egy játéknak a DLC részét nem jelenítik meg az összes platformra amelyre a játék megjelent.Persze tisztában vagyok vele hogy a PoP eladási mutatói PC-re finoman szólva sem hozták (azt nem mondom hogy várt, mert valahol szerintem számítottak rá hogy ez lesz a vége) a szükséges eredményeket, de ezzel azokat büntetik akik beruháztak a játékra.Benne volt a pakliban hogy ha a játék PC-n gyengén szerepel az Ubisoft megvonja a platformot a további részektől.Aztán ha felháborodás van, ráb**z az asztalra hogy STFU. Mindenesetre azért még ezzel szemben történhet változás, de ha arra nem hajlandók hogy egy DLC-t megjelenítsenek a platformra, akkor a további PoP részek PC-s reményeit az eddigieknél is komorabb fátyol övezi körbe.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
32672 levél
Válasz 09.02.21. 14:28 #1
Creativ3Form
Nagyon remélem, hogy csak egy rossz vicc része ez a "Pc-sel le vagytok szarva, bibibiiiiii" szöveg, és hamarosan jó híreket kapunk. Mondjuk még a jövőhét elején. Nem akarok csalódni az Ubi Softban...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 09.02.21. 14:28
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Prince of Persia - Epilogue trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.