Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Blizzard vs Westwood

16 levél
Válasz 06.07.25. 14:23 #9
AtrHkOrd
Ez a legjobb dolog

Én a Westwood mellett állok, a C&C-ken kívül még az Emperor Battle For Dune az, ami nekem nagyon bejön.
De kipróbáltam a StarCraft-ot is, amiről már nyilatkoztam és a WarCraft 3-at is. A WC3 jó lett, sok benne az eredeti ötlet és valamivel jobb a hangulata is mint a StarCraft-nak.
Azért a Red Alert 2-t nem alázza.
6388 levél
Válasz 06.07.25. 13:53 #8
Beny12
sztem mind2 a maga stílusában tökéleteseket alkotot... (maga stílusa. most ugrott be mind2 RTs-eket csinál )
a Blizzard Warcraft3 TFT-val óriásit ugrott. + mostmár WOW+ burning crusade. A westwood meg a red alert gémekkel. + command & conquer.

szal mind2re voksolok.
16 levél
Válasz 06.07.25. 13:11 #7
AtrHkOrd
Hozzászólva a Command & Conquer 3 témában elhangzottakhoz:

A Red Alert 2 frakciói (meg Yuri is) homlokegyenest különböznek egymástól mindenben, és tökéletesen ki vannak egyensúlyozva. Az egységek változatosak, ötletesek és rengeteg stratégiát lehet rájuk építeni. Arról nem is beszélve, hogy az Engineer-nek hála ezeket az egységeket kombinálni is lehet, amikkel újabb lehetőségeket kapunk.

A StarCraft-ról különösebben nem akarok nyilatkozni, mert félek még lehet hülyeséget mondanék. Múltkor feltettem, 10 percig bírtam, ennyi. Amit tudok róla mondani, hogy jó ötletnek tartom a 3 választható fajt, azok jók lettek, de azért közel se kéne őket annyira ajnározni, mint ahogy azt sokan teszik. A grafika lényegtelen, a Red Alert 2 se volt már megjelenésekor egy világszépe, de az nem is számít. Viszont ami fontos, hogy a StarCraft-ban nekem nincs meg az a hangulat, ami arra késztetne, hogy játszak vele, ellenben például a Red Alert 2-vel.
16 levél
Válasz 06.07.24. 21:57 #6
AtrHkOrd
Hát így jártam

Mindenesetre ha jól sejtem előbb vagy utóbb újra szóba fog kerülni a két "ősellenség" rivalizálása, és arra mindenképp jobb lenne ezt a témát használni.

1. Újat már fölösleges nyitni emiatt, de az se lenne jó ha a Command & Conquer 3 topic csak erről szólna

2. Azért nem C&C kontra WarCraft, vagy Tiberian Sun vs StarCraft, mert ellentétpárba állítani ugyan lehet az egyes játékokat, de sokkal jobb így egybe összefoglalva venni őket. Úgyis elő fog fordulni, hogy pl a Red Alertet hasonlítják a WarCraft-hoz, stb, ezenkívül a Dűne sorozat is szóbakerült, ami nem illik bele egyik kategóriába sem, ezért is tartom szerencsésebbnek a Blizzard vs Westwood topicot.

(és a Westwood csak fizikálisan szűnt meg, hagyatéka tovább él...
7048 levél
Válasz 06.07.24. 21:23 #5
GustyX
Mire ideírtál azóta már ott is lezárult a téma
De már lényegtelen a topic, ugyanis tudtommal a there is no more Westwood!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
16 levél
Válasz 06.07.24. 17:36 #4
AtrHkOrd
Igaz, hogy a C&C és az SC/WC ősellenségek, de szerintem ennek a megbeszélésére inkább használjátok/használjuk ezt a témát, a Command & Conquer 3 topicot pedig hagyjuk meg a C&C3-nak.

1936 levél
Válasz 01.04.24. 21:52 #3
seqesx
játékok megjelenés ideje
156 levél
Válasz 01.04.24. 20:05 #2
Hexoes
Mindkettő király, bár szerintem olyan, mint a Quake versus Unreal. Mind a kettő jó, stb...(ide képzeljetek olyan dumákat, amit ti írtatok nekem)
11787 levél
Válasz 01.04.24. 18:52 #1
Ghoost
azt hiszem ez a téma hamarosan aktuális lesz mivel hamarosan mind a két cég új játékot dob a piacra.
Most igaz nem csinálnak hasonló katagóriásat mert a Renegade és a Warcract nem egy kategória mást tudtommal meg csak később lesz.Legfeljebb majd nyáron az Emperior.Meg a Diablo kiegészítő.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.