Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Crysis 2 - Nanosuit 2 trailer (Hírek)

Crysis 2

Crysis 2
A legutóbbi Crysis 2 cikkek, hírek
1087 levél
Válasz 09.09.26. 22:40 #22
richy25
akkor mit vársz? h mondjuk mi legyünk koreaiak? az szép lenne, szólnak a füledbe h "wong-so tasuro-ni" azt egy szót nem értesz, max feliratból.. egyértelmű h az embereknek sokaknak érthető nyelven beszélő főhős kell...
az Angolul beszélő koreaiakat meg azért fikáznák h "mér angolul beszélnek, ha koreaiak?" Így viszont maradnak a britek és az amcsik jóformán... az h ebből mindig az amcsikat választják már tényleg divat.

Mellesleg nekem spec bbejött az első rész, pedig nemvok grafikabuzi, és a fizika se érdekelt különösebben... de a nanoruha, a fegyvertuning, meg a többi egy egész jó játékká tették (bár én nem kedveltem az idegenes fordulatot... én emberekkel akarok harcolni nem ET-kel)

szerk.: persze nem biztos (sőt...) h ezért az amcsik a jók mindig, de ez is lehet...
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
1820 levél
Válasz 09.08.21. 20:36 #21
warcat
No ,eddigieknél jobban már nem tudom elmagyarázni mire gondoltam ,aki akarja érti.
2745 levél
Válasz 09.08.21. 20:28 #20
cygary
Arról nem tehet a Crytek hogy te nanosuittal együtt godmode-ot is vártál Töltsd le az Extra Suit modot és örök mindened lesz, boldogság szerelem meg minden!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
1820 levél
Válasz 09.08.21. 18:40 #19
warcat
Tisztában vagyok vele mit akartak elérni vele ,csak épp odaírtam hogy nem sikerült.Szerintem.
Hasznos,érdekes eszköz helyett egy idegesítö valami lett belöle ,ennyi.

Max Payne idölassitás vs. Crysis "fel kéne jutni ezen a lejtön amit direkt ezért ideraktak melyik gomb is az", GO!

Node mindezt csak azért írom ,mert reménykedek benne ,hogy ha már nanosuit 2 akkor ezt végiggondolták és szebb szagosabb ruha helyett egy használhatóbbat kapunk 2-ben(de kétlem).
908 levél
Válasz 09.08.21. 18:18 #18
ShuleyvA
2745 levél
Válasz 09.08.21. 18:15 #17
cygary
Gondoltam hogy Sam bácsi megemlítése ilyen hatással lesz rád
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
908 levél
Válasz 09.08.21. 18:11 #16
ShuleyvA
Szívemből beszélsz, cygary.
2745 levél
Válasz 09.08.21. 18:08 #15
cygary
LOLZ! Kevés? Pl a láthatatlanság, fedezékről fedezékre haladva még hard-on is igen könnyűve tette a dolgot. Amúgy nem tűnt fel nektek hogy direkt csinálták? Nem az volt a lényeg hogy most Serious Sam legyen a dologból, hanem az hogy a sima lövöldözés mellé becsempésszenek egy kis változatosságot. Egyben viszont igazad van, a futás iszonyatosan gyorsan lemerült, ez tényleg gond! Pár multis szerón fentebb is vették a dolgot, mert ez egyszerűen így jó!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
126 levél
Válasz 09.08.21. 17:54 #14
JimmyHD
az szerintem valami újratöltődős duracell elem volt,1,5 V-os
1820 levél
Válasz 09.08.21. 17:06 #13
warcat
Szerintem a nanosuitnál az idötartamokat szúrták el, nem éreztem úgy,hogy na ez mekkora elöny most , csak idegesitett, akkor inkább már vetödök ugrálok meg kempelek...egyszerüen kevés ameddig bírta az "elem".
914 levél
Válasz 09.08.21. 15:18 #12
EnforcerHUN
Ha már grafika, találtam pár videót nézzétek meg!!!
http://www.onlinegamesector.com/hladaj.aspx?hladaj=cryengine3
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
1 levél
Válasz 09.08.21. 13:19 #11
ALC-22
Először is én is végignyomtam mediumon aztán miután beszereztem egy erőművet pedig max-on. És igenis sokkal élvazhetőbb extra-highlight grafikával. A mediumon is IMÁDTAM de így sokkal-sokkal jobb. Aztán a következő: simán meg lehet csinálni a move-okat amik a trélerben vannak. Én a "realisztikus" (asszem delta a neve az uccsó előtti nehézségi fokozat) fokozatban is kicsináltam az egész szigetet pusztakézzel, majden a végéig mert TUDOM használni a Suit-ot. Elkapsz egy koreait speed-mode-al belerohansz egy másikba switch to max. strenght hozzávágod egy másikhoz és rögtön utána kinyírom a következőt SCAR-al. Ez négy koreai halálát jelenti egy beszarás jó move-kombinációval. Az emberek nagy része megy max armor-ral "oszt" lő! Cygary-nek igaza van ha valami fasza és beszarás a hangulata MUSZÁJ mindig keresni valami szar kifogást hogy miért nem jó! Ez egy vicc és már kezd unalmas lenni! `¤´
P.S.- ti akik azt mondjátok a ruha nem bírja a terhelést játszottatok a Warhead-del? Ugyanazon a fokozaton is szinte lehetetlen megdögleni hacsak nem rohansz bele a feléd haladó APC-be miközben százan lőnek. (ami ugye tipikus Delta-Force-os taktika)
2745 levél
Válasz 09.08.21. 13:04 #10
cygary
Kétlem hogy igénytelenebb lennék, mert speciel nem érdekel a paraszvakitás. Lásd COD5, avagy a majdani L4D2. Nem! Szerintem a Crysis igenis jó játék, és nem csak attól hogy szép, hanem ebben benne van az eszméletlen fizika, a nyitott pályák, a nanosuit és emiatt az hogy akármikor alkalmazkodhatsz a harchoz. Remek AI, jó pályák, fegyverek tuningolhatósága, kocsik, helikopterek és egyéb utazó eszközök, a jeges pályák önmagukban frankók, plusz idegenek elleni harc feldobja az egészet. De lehet hogy igen, én vagyok igénytelen és az egész sajtó mivel 85% százalék alatti értékelés nem igen volt, és a 90-95% volt az átlagos... Én továbbra is tartom hogy a Crysis-t bizony divat volt fikázni, és divat is lesz minden olyan játékot amely kitolja a PC-k addig hitt grafikai szintjét!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
126 levél
Válasz 09.08.21. 13:02 #9
JimmyHD
Azért ez a "én vagyok a hős amerikai GIJOE és megmentem a világot a gonosztól" nem alaptalan ennél a játéknál.Voltatok a játék elején 3-an vagy 4-en és te szinte mindig magadra maradtál,ők 3-an vagy 2-en nem tudom mit csináltak,valamikor te magad szálltál szembe több tankkal és majdnem az egész koreai hadsereggel,holott ott volt a szigeten,vagy mellette a fél amerikai hadsereg meg a hajók meg a vadászrepülők,és téged ugráltattak,Nomád menj ide menj oda,Nomád nyald ki a seggem,lényegében a Crysis volt a Farcry vagy a 2 játékmenet terén.A végén az anyahajón is te magad intézed el azt az idegen anyahajót vagy mit,és a befejezés se volt semmi.A 2 se lesz különb.Nem hiába volt a GDC-n olyan Yerli bácsi arca(reménytelen,meglepődött),ugye abban az előadásban a játékok grafikájának a jövőjéről volt szó,másról nem,a beltartalomról nem.
2011 levél
Válasz 09.08.21. 12:32 #8
Corvus5
Na ezt se gondoltam volna, h ezt vki leírja és az nem én vagyok. Amikor anno játszottam vele, mit nem adtam volna, ha a nanoruhát lecserélhettem volna a koreaiak vászoningére! Beleengedek 30 golyót a mellkasába és vígan rohangál tovább, engem meg 6-7 golyó lazán elintéz max armorban. Ezek után jót lehet röhögni a játék trailerén, amikor 15-20 fegyveres között aprít emberünk a "szuper" nanosuitttal.

cygary: A szerelem szép dolog, csak sajnos könnyen vakká tesz. A Crysisre nem azért hivatkoznak sokat, mert "jajj milyen jó játék", hanem mert egyfajta mérce (volt) a gépigény területén. Én nagyon untam, csak azért játszottam, h hátha már idáig eljutottam, akkor majd csak vége lesz már. És az a gondolat szted megállja a helyét, h az a rengeteg ember, aki fikázza, az "biztos mind irígy, mert nála nem futott rendesen..." ? Nem lehet, h etéren te vagy kicsit igénytelenebb az átlagnál?
6665 levél
Válasz 09.08.21. 12:17 #7
GustyX
Bocsi, de erre a videora sztem sehogy sem lehet azt mondani, hogy "Ez a trailer azért elég jó volt, a zene csillagös ötös...".

Ez a bosszúhadjáratosdi sztem alaptalan. Anno super lowon én is végigtoltam a demot, de nem hatott meg. Ha majd vmikor lesz új gépem, megveszem a játékot, jól szórakozok vele, annyi. Személy szerint nem várok mást, mint egy remek hangulatos FPS-t, mindenféle extra nélkül(grafikát/fizikát leszámítva). Nem vagyok grafika buzi! Ami tényleg jó, az low-on is jó!

Azt meg nem értem, minek kell minden FPS-hez úgy hozzáállni, hogy "most én vagyok a hős amerikai GIJOE és megmentem a világot a gonosztól". Nem lehetne ettől elrugaszkodni?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2745 levél
Válasz 09.08.21. 11:53 #6
cygary
Ne bazzátok hogy emiatt a trailer miatt szidjátok a Crysis-t előre. Egyik játékban sem voltunk még a ,,rossz'' nemzet oldalán. Ezen nem itt kell kiakadni. Összvissz RTS-ben lehettünk pl németekkel valaha is, és ott is képzelt, avagy Hitler által igencsak eltávolodott sztori keretében. Szóval gratulálok ha megint mindenki elkezdi fikázni a Crysis-t, de úgyis ez lesz. Ez a divat, mert ha valami szép volt és neked nem futott jól akkor bosszúhadjárat és már csak azért sem fogod azt mondani hogy: ,,Ez a trailer azért elég jó volt, a zene csillagös ötös. Engem felcsigázott, szerintetek lesznek új képességek?''


Amúgy meg a ruhával mi a bajotok? Teljesen jól védett ha az ember nem akart minden áron berambózni a tömeg közepébe hanem taktikázott és használta mind a 4 erőt!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
1113 levél
Válasz 09.08.21. 10:12 #5
Death666
Arról nem beszélve hogy annyit az ellenséges koreaiak is kibírnak "mezei trikóban" ha nem fejbe lövöd őket, ez is mekkora baromság már...egy ember nem csak attól tud meghalni ha fejbelövik, de kb a CS óta mindenhol ezt erőltetik, vagy fejlövés vagy az ágyúlövést is túléli...ugyanmár...
Twelve galaxies, and all coming at me!
8 levél
Válasz 09.08.21. 10:07 #4
karnokd
'Elmondja a jellemzőit' - egy szó sem esik róla. Amúgy meg maximum armor majdnem semmi, mivel 3 lövéstől már elmegy a védőereje.
1653 levél
Válasz 09.08.21. 09:11 #3
AstorAnt
Látom te vagy itt az ügyeletes anti-amerikai fórumozó Amúgy én sem vagyok oda értük, de ezt kell elfogadni.Igazából én jobban el tudnám képzelni hogy a japánok fejlesztenek ki valami ilyen ruhát, de hát akkor Amerikában biztos nem így fogyna a játék, más országokban meg már megszokták hogy az amerikaiakkal kell mindig játszaniuk.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
126 levél
Válasz 09.08.21. 08:49 #2
JimmyHD
ja,és ez a ruha se fog sokkal többet érni a golyók ellen,meg a többi.....
És a történet itt is a nagyszrű amerikaiakról fog szólni,intézzük el a rosszakat mert mi vagyunk a jófiúk,és teremtsünk békét,és mentsük meg a földet.Pedig a jó és rossz csak nézőpont kérdése,vagy nem is létezik,csak mi találtuk ki.
134 levél
Válasz 09.08.21. 04:13 #1
kviCtoR
várhatok még rá 1-2 évet amíg lesz új gépem xd
majd vigasztalnak a géjmpléjek
766 levél
Válasz 09.08.21. 04:13
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Crysis 2 - Nanosuit 2 trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.