Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Secret World

The Secret World

The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek
1545 levél
Válasz 14.10.12. 13:00 #68
-T0ng-
Zoo én is most ott tartok bár én Blue Mountain végén, ha kell segítség privátba leegyeztetjük és segítek, mert sok helyen nekem is csak segítséggel volt meg

Amúgy is szívesen vennék egy társat!
401 levél
Válasz 14.10.08. 22:08 #67
Zoo_Lee
Megpróbáltam újra feltenni a játékot, hogy végre a fő sztori végére érjek, de ugyanott rekedtem meg, ahol egy éve elegem lett belőle. A Blue Mountain rész egyszerűen túl nehéz: a mobok túl erősek és túl közel vannak lepakolva egymáshoz, szinte képtelen vagyok Normal besorolású küldetést találni, ráadásul az eddig használt Preacher buildet is egyre kevésbé kedvelem. Valakinek tipp? Mindenhol csak azt ajánlják, hogy menjek vissza a korábbi területekre, csináljam meg újra a régi questeket, gyűjtsek tapasztalati pontot, esetleg váltsak decket, de egyszerűen unom már a zombikat, wendigokat, tengeri herkenytűket gyilkolni.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
8931 levél
Válasz 14.08.28. 18:22 #66
davkar9
Steam akció után kellett a hely és a SW a maga 50 gigájával az elsők között került le a gépről. Na meg úgy voltam vele, hogy mostanában úgysem fogok játszani vele (sőt később se?). Illuminati van még hátra, egyszer azzal is végig kéne majd menni. Csak most is kb 10 játékkal kéne újra/játszani és állandó mmonak már ott van a gw2.
Simple. Eternal. Beige.
1545 levél
Válasz 14.08.28. 17:44 #65
-T0ng-
Hát ha jól tudom, az utolsó kettő DLC, a Venetian Agenda és a Black Signal hozzák el az Augment és az Aegis rendszereket, melyek még mélyebb személyre szabást biztosítanak.

Függetlenül ettől szívesen játszok ezzel a játékkal, mert a hangulata szerintem angyon rendben van. Viszont gyakran hiányolok egy két társat magam mellé.

Így ez legyen egy nyílt felhívás, hogy ha valaki egyedül kóborolna a világban és kell egy társ, akkor szívesen mellécsapódom.
8931 levél
Válasz 14.06.09. 09:29 #64
davkar9
Jobban utána kéne néznem, de úgy érzem, hogy annyira nem fontosak. Valahogy váltás előtt vettem meg, abban az alap mellé járt az első 5 issue. Az 5.ben kaptuk meg a láncfűrész (talán korábban) és a quantum kütyüt, az augment rendszer ezt takarja ha jól tudom. Fölöslegesen szedi el a pontokat a kinézett skillek/deckektől, szerintem sebzésben nem tudnak annyival többet. Amit adtak küldiket az ~4-5 darab volt. Az elsőt nem tudom szám szerint, innsmouth akadémián beszélhetünk a pulcsis csodalánnyal, nem tudom mennyi alapból az övé és mennyi a dlc. Utolsóra emlékszem tisztán, a vanishing of tyler freeborn, na annak jó volt a hangulata, de az is csak pár küldit tartalmazott.

A 6-s kairóval kapcsolatos, ha jól tudom az csak egy vonat, a többi meglévő területeken ad új küldit. 7-es valami életre kelt babás (erről tudok a legkevesebbe, egy teasert láttam, mondjuk az olyan volt mintha az erdély előtti londoni főküldit folytatná/ahhoz adna valami melléket). 8-as a velencei, de ebből van valamennyi ingyenes része (szimulációs szoba), a 9. pedig tokió, ennél az egynél tudom elfogadni az 1200 funcom pontos árat.

Őrült pillanatomban még bele is férne a 40 euró ilyen hülyeségekre, csak sajnos steamen keresztül nem lehet a dlcket megvenni. Eddig csak a marvel heroesban találkoztam jó megoldással, az ottani ingame pontokat veheted steam walletből (és a dollárt rendesen váltja euróra!)
Simple. Eternal. Beige.
1545 levél
Válasz 14.06.08. 11:20 #63
-T0ng-
Én hajlok amúgy arra, hogy ha elég ember összejönne egy saját Cabal alakításába kezdenénk. A DLC-kről meg annyit, hogy sajnos nem csak küldetéseket adnak, hanem olyan esszenciális dolgokat, melyek a karakter mélyebb fejlesztésére szolgálnak pl: Az Augment rendszer vagy az AEGIS rendszer.

A DLC-kkel kapot küldik egyébként Tokiót vezetik fel, az eddigi legnagyobb DLC-t. Gondolom most pár dlcben ezt bővítik, majd jöhet egy újabb helyszín.

A játékban magában az tetszett a legjobban, hogy okosan kever több műfajt. Van benne egy adag horror a legjobb és legnagyobb kliséket felvonultató filmekből és regényekből válogatva, egy adag kincsvadászos misztikus téma a la Indiana Jones vagy Múmia és persze bőven akad összeesküvés elmélet is benne
8931 levél
Válasz 14.06.08. 10:07 #62
davkar9
Gondoltam, hogy inkább a hírhez írom, de ha van topicja akkor használjuk.

Beléptem (fél óra patchelés után) a templarommal, jött a telefon, hogy velenceiek látni kívánnak. Elvileg ez a 8. update, vagyis annak valami ~ingyenes részlete. Szimulációs küldi, civileket kellett védeni. Shoti-elem templarom preacher kabátban nagyon menő, csak sajnos soloban fájdalmasan használhatatlan, nem is értem anno, hogy fejeztem be a játékot. Jó, hát Erdélyben muszáj volt partyban rohangálni. De akkor is, szörnyű volt ahogy a szörnyek elvertek. Ebben mondjuk az is benne van, hogy nagyon elszoktam már a játéktól. Van azonban egy kard-karmok dragonosom is. Nem néztem meg vele most a játékot, de anno az egyiptomi szopórészleget soloban meg tudtam csinálni vele egész gyorsan, míg a sotival partyban is sokszor fail volt, vele talán még van remény. A játék hangulatát én is imádom, jó lenne folytatni, ezért benéztem a storeba, hogy mégis mennyiért kínálják a dlcket. 6-9 egy jó 40 euró lenne. Hát bakker, ez eléggé bioware féle pofátlanság. Első öt csak pár-pár küldit adott hozzá, ezek sem hiszem, hogy annyival többet tudnának. Így lehet, hogy marad egy másfél évvel ezelőtti szép emlék a játékról. Illuminatis karimat a 2. pályán leraktam (zsinórban 3. végigjátszás sok lett volna, plusz ugyanez a kari volt a béta és trial alatt is), lehet majd annakidején nekilátok vele is kard-karom fegyverrel. Gépfegyveres build a mostani, valamennyit healel és jobban túl lehet élni vele mint a shotival, de tapasztalatim alapján a kardos az ultimate.
Simple. Eternal. Beige.
8931 levél
Válasz 13.01.05. 08:57 #61
davkar9
Bakker, egyiptom 2. pályánál vagyok és imádom! Amit eddig láttam béta és trial alatt az semmi! Persze voltak mélypontok. Először is a buildem. Trialban megkezdett shotgunos templart folytattam (illuminatishoz úgy gondoltam hogy előbb visszaszokok erre az irányításra, aztán a templarral megindultam elég rendesen) és bizony sokszor bezöldültem, mivel ez nem igazán "healer" "kaszt". Idővel sikerül olyan skilleket összeválogatni amikkel már jobb volt k/d arány, nemrég pedig meglett a magus pakli is (deck-ek előregyártott, ajánlott paklik, két fegyver skilljeiből összeválogatva) ami egy jó kis elem-shoti párosítás így most - némi módosítással - azzal elég jól elvagyok. A másik ami miatt állandóan új billentyűzetet kellett szereznem a játékhoz az kidobálás. Az a helyzet (egyúttal neked is válaszolok tong), hogy a játék nem szereti a 32-bites win7et a memóriakorlátozás miatt. Nekem 4gigám van, a hibaüziben mindig azt kaptam hogy elfogyott, váltsak 64 bitesre, azzal nincs gond. Több fórumon is ez írták, (de ott is előfordul, szintén említett fórumokról). Nálam 3 perc míg visszalogol, ami nem olyan sok idő (gw2 10mpjéhez képest az) de ha éppen harc közben történik akkor 10-ből 9 alaklommal bizony halott vagyok (nincs ám altf4es menekülés). A világban bolyongva 5 perc-3 óra között ez bármikor megtörtént, a fővárosokban bármelyik sarkon befordultam fönnállt a veszélye annak hogy megint kivágjonl. Átállítottam a klienst dx9-esről dx11esre, ezzel nagyjából stabilizálódott a probléma (kidobás van, de csak nagyon random, x óránként), ahol eddig elszállt minden ott most pár mpig akvarellkép van. Szóval a játéknak leginkább memória kell és megfelelő op rendszer.
Simple. Eternal. Beige.
1545 levél
Válasz 12.12.12. 21:26 #60
-T0ng-
Mikor megláttam a hírt egyből le akartam szedni a trialt, hogy hogy fut a játék, mert megvenném csak nem akarok úgy járni hogy kifizetek egy 10-est és meg sem moccan...hát nincs már trial...

Mennyire kell erős vas alá?
8931 levél
Válasz 12.12.12. 19:59 #59
davkar9
Ááááá! Ingyenes lett! És a normális GW2 fajta ingyenes, nem az idióta, "igazából mindenért fizetni kell ha játszani akarsz" ingyenes. Szóval mi van? Nincs havidíj, megveszed a játékot, dobozban vagy digitálisan aztán játszol. Ennyi. Áh, ez a hónap híre!

bővebben katt

Van ennek kapcsán magyarázó videó is, azt mindenki keresse ki szépen az oldalon.
Simple. Eternal. Beige.
19727 levél
Válasz 12.08.20. 11:28 #58
Peace
Nah sikerült kipróbálni. Elsőre hatalmas csalódás volt, de betudtam annak, hogy éjjel próbáltam ki, és nagyon fáradt voltam már. Most rá két napra ismét beléptem, és folytattam a kalandozást, de ez továbbra sem hagy bennem mély nyomot. Annyira darabos és gépies, és ebbe beletartozik a karaktermozgás, a modellezés, és az egész játékdinamika. Nincs meg az a gyönyörű kellemes folyása, mint az Old Republicnak, és nincs meg az az érzés se, mint ott, amikor csak annyit tudtam mondani, hogy "Ez mocskos jóóó!!!!!", és nem tudtam abbahagyni, mert 8 órán keresztül folyamat odaszegezett, és mindent kipucoltam a kezdőbolygón. Vannak benne jópofa dolgok, meg tuti meglehetne szeretni idővel, és az is közre játszhat, hogy rengeteg az újdonság, mint minden új MMO-nál. Ha ingyenessé teszik majd, biztos elszórakozok vele pár hétig, ha éppen nem lesz más.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19727 levél
Válasz 12.08.18. 13:05 #57
Peace
Mit tudsz a 3 napos trialról? Én regisztráltam az oldalon jobb kéz felől. Ma igyekszem letölteni a klienst ismerősnél. Elvileg simán be tudok majd lépni? Mert se kulcsot, se semmit nem küldtek, csak nyugtázta, hogy regeltem a trialra.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4195 levél
Válasz 12.08.07. 18:17 #56
Madrac
Ugyan nem olvastam el amit irtal. De a GMT allando ido. Nyaron egy oraval atallitjuk az orat. Mivel a GMT nem valtozik, igy mi most GMT+2 vagyunk. Az angolok ilyenkor BST-t (British Summer Time) hasznalnak, ami ugye GMT+1. Remelem segitettem. Engem is allandoan megkavart, mig vki le nem irta nekem mi is van.
Quoth the raven, `Nevermore.'
8931 levél
Válasz 12.08.07. 18:03 #55
davkar9
Ki is használtam a + 6 órát. Viszont nem 14, hanem 15ig lehetet játszani, emiatt kicsit megborultam, mert én úgy tudtam, hogy mi gmt+1 vagyunk. Na mindegy.

Utolsó 2 órában (illetve 3ban de végül kettőbe is belefért) lenyomtam a solomon islandos főküldit. Volt csavar, kérdőjel, izzadás, anyázás, az azt követő átvezető 6 tieres küldi során még több anyázás, de végül megérkeztem Egyiptomba. Ott már leálltam és visszamentem a az utolsó területre mert akadt még tennivaló. Történet, átvezetők és társaikról nem nagyon tudok mit írni, király! Tele van easter eggekkel, popculture reference-sszel (mi erre a szép magyar szó, az utalás az olyan semmilyen.) és a hangok is nagyon jók. Illuminatis a fő karim, a telefonos fickó és a bosslédi hangját imádtam. A hagyományos "öldje le x izét" feladatok megvannak, de többnyire ezt követi valami izgalmasabb, pl volt egy olyan küldi ahol a leölt vizizombikkal kellett kicsalogatni egy nagyobbat aminek a tetemét egy karóra tűzve előhívtunk egy másik nagyizét és utána mehettünk a küldi főbossához. Biztos tudtok hasonló példát hozni ilyesmire más mmokból, lényeg hogy koránt sem olyan unalmasak az ilyen jellegű kvesztek, mint a béna parasztok küldijei akiknek hiába tisztítjuk meg a kertjét 15 paprikadézsmáló vakonrókától, fél perc után már ismét hemzseg tőlük a veteményes.

Az igazi finomságot a sabotage és investigation küldik jelentik. Előbbinél a cél nem az hogy durrbele nekiesünk a csúnyaságnak, hanem a cél csapdák elkerülése, észrevétlenül elosonni az őrök mellett és hasonlók. Az nyomozós küldetések pedig a játék fénypontját jelentik, alaposan meg kell hozzá mozgatni a szürkeállományt. Olyanok ezek ami mellett a davincsikód egy rejtvényújság gyermekrovatának feladványa. Volt egy olyan amit az életben nem lehetett megcsinálni, egy másik aminél morze kódot kellett fejteni, és ha már davincsikód, volt festménynézegetős is.

Egy kicsit a harcról is. A GWhez hasonlóan itt sincs manabar, csak cooldown, ez is csak a néhány/erősebb skilleknél. MMO ugyan de soloban egész jól tudtam haladni gépfegyveres osztállyal. Persze voltak helyzetek ahol 100 hp alá mentem, de nincsenek "egyedülállóknak tilos" területek mint a conanaban. A dungeonökhöz természetesen érdemes csapatban menni, mert még very easy jelöléssel sem lehet teljesíteni őket (engem legalábbis az első monsztercsoport kivéreztetett.) A skillválaszték nagy, rengetek képesség közül lehet választani. Egyszerre két fegyver lehet nálunk de csak 7 skillslot van. Én csak az assault riflere támaszkodtam, de mittudoménhány ap elköltése után is csak a felszínt kapargattam azon a fegyver fáján belül. Persze azt is tudni kell, hogy sok olyan képesség van ami esetleg jó lehet (volt pár ilyenem, a fa legalján/tetején lévő, szóval az utolsó, nos nem az), de azokhoz akár 100 pontot is elverhetünk amit utólag szívesebben költöttünk volna másra. Respec nincs, viszont lvl cap sem, (igazából hagyományos értelemben vett szintek sem, mégis vannak különbségek) így ha valamit félrenyomtunk, akkor nem kell pánikba esnünk csak a skill feloldásához szükséges ap mennyiséget kell összeszednünk. Ez főleg akkor problémás ha két fegyvert használunk, mikor elkezdtem gyúrni az elemre is akkor mérgelődtem egy sort hogy miért is költöttem fölöslegesen egy életben nem használt passzív képességre.
Sajnos a gearnek fontos szerepe van. Ugye nem cipő, kabát nadrág hármas van hanem talizmán, orrpirszing, fülbevaló és egyéb testre-be aggatható cuccok, ezekből jön a + hp, ellenállás és a szokásos. A játék során annyira ebből nem is volt gond, viszont pvpben teljesen borulnak a dolgok. Elvileg van balansz („szintrehúzás…”) de mikor a 3,5k hpmmal összefutottam egy 8kssal (aki mellesleg 3/4 hpmat levevő ütésekkel csapkodott) ott eléggé néztem hogy akkor most mi a f. Mindegy pvp amúgy sem az én világom, de a 3 csapatos ffa bizonyos szinten érdekes volt a pontfoglalgatással.

Akadt technikai malőr is, 20 perc- délutános időközönként - általában töltőképernyőnél - sokszor vágott ki azzal hogy elfogyott a memória, kéretik 64 bites 7esre váltani akkor talán nem lesz gond. Péntek este irtózatos volt a lag utána simán ment minden de azért vasárnap estefelé sikerült összehozni egy teljes játszhatatlanságot is. ’ hónapos indulás után nem hinném hogy ez annyira normális kell hogy legyen. Én az ingyen hétvégére fogtam, nem tudom a fizetősök normál időszakban találkoznak egy ilyesfajta problémával. A kivagdosás ettől függetlenül szerintem csúnya dolog.

Összességében egy nagyon jó kis mmot rakott össze funcom. A napjaink-fantasy-scifi-msiztiikum-és-minden-ami-ilyesmi világ nagyon jó, cooldownos harcrendszer nekem bejön (unom már a mana ital szopogatás, és a mérgelődést hogy a maradék 10 manámból még gyógyítsak és meghalok vagy lőjek egy utolsó spellt és casting közben vágnak le), soloban is élvezetes, nem kell gilddel nekilátni ha tovább akarunk jutni a tutorialnál. Ha nem jönne 3 hét múlva a GW2 akkor hirtelen felindulásból még az előfizetést is bevállalnám, így viszont marad a szurkolás, hogy váltsanak ők is f2pre. (max 3 év)
Simple. Eternal. Beige.
8931 levél
Válasz 12.08.05. 20:32 #54
davkar9
Most 8tól van egy update, cserébe hozzáadnak még 6 órát az ingyen hétvégéhez, tehát hazai idő szerint hétfő 14-ig lehet majd játszani.

Belemerültem, tovább is jutottam az utolsó béta határán. Igaz a blue mountain területen még csak 1-2 küldit csináltam, mert itt egy kicsit kezdenek "ellaposodni" a feladatok. Azért az idézőjel mert amúgy élvezetes játék csak egyre több a hentelős kveszt és sehol egy sabotage vagy investigation küldi és egyfolytában ilyen szárnyas rovarizéket kellett öldösni amiket már az előző területen is utáltam. Majd ha vége a hétvégének bővebben is kitérek a játék +/- aira.
Simple. Eternal. Beige.
19727 levél
Válasz 12.08.03. 19:17 #53
Peace
Én szívesen lekaptam volna pár hete ismerősömnél a klienst, mert ugye itthon csak 8 giga korlátos mobilnet van, de komoly nehézségekbe ütköztem, így feladtam.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
8931 levél
Válasz 12.08.03. 18:21 #52
davkar9
Már be lehet lépni, bár látom nem nagy az érdeklődés.
Simple. Eternal. Beige.
8931 levél
Válasz 12.07.31. 19:33 #51
davkar9
Oldal alján tölthető a kliens. Érdemes már most nekikezdeni, ha a hétvégén valaki bele akar nézni, mert egy jó 30 gigát nyom a játék.

Klienstől a nod nálam riasztott. Opera 99%-nál megállította a letöltést, de abból már lehetett telepíteni. Ha jól láttam a naplóban valami toolbaros szarság volt csomagolva az utolsó 1%-ba és az nem tetszett neki.
Simple. Eternal. Beige.
8931 levél
Válasz 12.07.30. 20:32 #50
davkar9
Most pénteken indul az első ingyenhétvége! Nem a rossz teljesítmény miatt, csak az első hónapot ünneplik ezzel. Péntek 9am pacific-vasárnap 11pm pacificig tart majd. Ez itthoni idő szerint ha jól tudom/számolom péntek 18:00-i kezdést jelent, a vége pedig hétfő reggel 8. Érdemes lesz majd belenézni.
Simple. Eternal. Beige.
19727 levél
Válasz 12.07.05. 08:38 #49
Peace
Szóljatok, ha átment ingyenesbe.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
766 levél
Válasz 12.07.04. 15:12 #48
PC Dome
Új hír a játékról
Megjelent a The Secret World
Hosszú fejlesztés után tegnap megjelent a napjainkban játszódó MMO.
766 levél
Válasz 12.06.20. 11:11 #47
PC Dome
Új hír a játékról
The Secret World - nyílt béta hétvége
Hamarosan megnyitja kapuit a The Secret World, de addig is, egy utolsó nagy béta.
8931 levél
Válasz 12.06.16. 20:04 #46
davkar9
766 levél
Válasz 12.06.15. 11:27 #45
PC Dome
Új hír a játékról
The Secret World - harmadik béta hétvége
Ma rajtol az MMO harmadik teszthétvégéje.
766 levél
Válasz 12.05.27. 10:18 #44
PC Dome
Új hír a játékról
Júliusban indul a The Secret World
Két hetet csúsztatták a megjelenést.
8931 levél
Válasz 12.05.17. 17:13 #43
davkar9
Tényelg, ez is itt van. Bétákra nem jelentkeztem, ToR, GW2 (várakozás) mellett teljesen lemerültem MMO téren. Plusz volt az a pletyka a havidíjról, onnantól aztán törölve lett. A Conan mintájára 3 év múlva ingyenes lesz, akkor majd belenézek.
Simple. Eternal. Beige.
766 levél
Válasz 12.05.17. 11:36 #42
PC Dome
Új hír a játékról
The Secret World - második béta hétvége
Holnap veszi kezdetét az MMO második béta hétvégéje.
766 levél
Válasz 12.04.03. 17:30 #41
PC Dome
Új hír a játékról
The Secret World - már előrendelhető
Minden előrendelő részt vehet a béta hétvégéken.
76 levél
Válasz 12.03.16. 10:26 #40
Stroke31
Az előbb lemaradt egy másik, valamivel több mint fél órás minőségi videó.

http://www.youtube.com/watch?v=JE1_bcmV5m0&feature=related
76 levél
Válasz 12.03.16. 10:20 #39
Stroke31
Itt egy új videó a GDC 2012-őn bemutatott TSW demó alapján. Egy kis karakter szerkesztést, új helyszíneket és harcot láthatunk.

http://www.youtube.com/watch?v=xM10HjqHpYI&feature=player_embedded#!
766 levél
Válasz 12.02.21. 21:35 #38
PC Dome
Új hír a játékról
The Secret World - megjelenési dátum
Talán már tovább nem húzzák a dolgot.
2745 levél
Válasz 11.08.27. 11:35 #37
cygary
Megjött az első levélke a Secret World eventből, pont olyan amire számítottam.

Erre tessék

Igazából nem tudom hogy ez még csak egy nagy WTF-e vagy több, de a kommentelők már rájöttek hogy az aláírt név nem is név, hanem egy olasz város neve. Meglátjuk

Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
76 levél
Válasz 11.08.26. 14:34 #36
Stroke31
Sajnos csak idővel fogjuk biztosra megtudni, hogy hogyan és miképpen tervezik elszívni a pénzünket.
Igazából már nem tudom melyik lenne a jó megoldás.
Mindenesetre elhiszem neked, hogy vannak példák a jól működő in-game boltos mmo-kra.
Bízzunk benne, hogy akármit találnak ki a végén, nem lesz számunkra hatalmas sz..szócséplés.
4195 levél
Válasz 11.08.26. 14:05 #35
Madrac
Hat ugyanezt alkalmazzak EQ2ben is, ugy tunt mukodik. (Az ingyenes eq2t felejtsuk inkabb el, ugy hasznalhatatlan ahogy van.)

Amugy igaz, hogy Lotronal es DDOnal is muszaj venned csomagokat kesobb, DE
1. szerezhetsz pontokat ingame, nem is nehezen (DDOban kicsit nehezebb talan)
2. mindig vannak akcios csomagok, igy ha kicsit elore gondolkodsz egesz jol jathatsz
3. Lotroban biztosra tudom, hogy minden csomag megvetele nelkul is eljuthatsz max szintre. Ugyan kicsit unalmas lesz (nem mobgrind teljesen, skirmishgring. )
Quoth the raven, `Nevermore.'
76 levél
Válasz 11.08.26. 13:41 #34
Stroke31
Úgy tűnik ismét benéztem valamit.
Előfizetéses modellt fognak alkalmazni, de lesz in-game bolt, ahol a játékmenetet nem befolyásoló tárgyakat lehet venni. Viszont így érdekes helyzet állt elő. Havidíjat mindenképpen kell fizetni a játékért, illetve ha szeretnénk valami extrát akkor fizetnünk kell érte. Elválik mennyire lesz életképes mindez.
Elnézést a félreinformálásért.
Amúgy még 2 óra az eventig.
2745 levél
Válasz 11.08.26. 13:02 #33
cygary
Simán a hét legjobb híre, nagyon reménykedem hogy tényleg így is lesz. Én még egy doboz megvételben is benne lennék, sokkal jobban felcsigázott mint akármelyik mezei FPS vagy coop játék.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
76 levél
Válasz 11.08.26. 12:44 #32
Stroke31
Úgy tűnik, hogy belső boltot fognak működtetni a TSW-ben és ott ruhákat és egyéb érdekességeket fognak árulni. Ezzel együtt valószínű, hogy nem lesz havidíjas a játék.

http://www.darkdemonscrygaia.com/showthread.php?t=20339
76 levél
Válasz 11.08.26. 12:09 #31
Stroke31
Ha egyszer rájövök, hogy hogyan tudok normálisan belinkelni videókat, akkor használni is fogom.

cygary:
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akkor lehet harcolni egy területért, ha megvan a kellő létszám. Tegyük fel a Dragonoké Kína, az illuminatik pedig elakarják foglalni. Az ill.-nek megvan hozzá a létszáma, viszont a dragonnak nem, ha időközben elérik a megfelelő létszámot, akkor kezdődik a harc.
Ha pedig eltelik x idő és nem tud felállni egy csapat, akkor automatikusan az illuminati szerzi meg kínát.
2745 levél
Válasz 11.08.25. 22:46 #30
cygary
Kíváncsi leszek milyen időközönként lesznek ezek a harcok, vagy hogy miképp pontozzák őket. Csakis napi vagy heti összesítésben tudok gondolkozni, az az oldal aki a legtöbb pontot kapja uralja egy hétig az adott világrészt, és kapja a bónuszt. Nem tudom hogy ez kizárólag a PVP-re lesz kihatással, vagy a PvE-re is érvényesek a bónuszok.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
19727 levél
Válasz 11.08.25. 22:36 #29
Peace
Link formájában is.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
76 levél
Válasz 11.08.25. 21:07 #28
Stroke31
Úgy tűnik kb 30-40 zónára lesz felosztva maga a világ és ezekért kell majd harcolni.
76 levél
Válasz 11.08.25. 21:05 #27
Stroke31
Bizony, területszerzős lesz a pvp része, nekem is tetszik.
A templomosok a tökös gyerekek, ráadásul a név kötelez, így elfoglaljuk Jeruzsálemet és így megoldjuk virtuálisan a közel-keleti helyzetet is.

http://www.darkdemonscrygaia.com/showthread.php?t=20271

Ebből sehogy nem tudtam kijönni, de valami olyasmiről van szó, hogy a holnapi napon vagy amúgy is szükség van, vagy legalábbis ajánlott egy Facebook account-al rendelkezni. Én nem használom és ezért se tervezek még egy fake profilt se létrehozni. Holnap mindenesetre kiderül hogyan gondolják pontosan.
2745 levél
Válasz 11.08.25. 20:47 #26
cygary
Igen, igen és igen. Ha a trailerben látott világtérképnek akárcsak egy minimális köze is van ahhoz hogy területek kell majd elfoglalni akkor máris nagyon várós a játék. Mindig is valami ilyesmit vártam egy MMO-ban, a végén még tényleg nekilátok a PVP-nek hogy segítsem a Dragon területszerzését

A kommentekben volt szó bétáról, de én sehol sem látok ilyet. Te tudsz erről valamit?
Update: Bocs, most látom 26-ától lehet jelentkezni. Nem szóltam.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
76 levél
Válasz 11.08.25. 19:18 #25
Stroke31
Kijött egy új Secret world trailer a holnapi event-hez.

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-secret-the-secret/719752
76 levél
Válasz 11.08.24. 19:14 #24
Stroke31
Bízom benne, hogy tényleg elérik a céljukat és egy jó történet mellé, elegendő motivációt is sikerül a frakciókhoz rendelniük. A közösségi érzés miatt annyira nem aggódom, hiszen London lesz maga a social klub.
Ha ps home-ból nyúlnának azt sem bánnám.
Picit más: Eddig nem is tudtam, hogy Erdély is benne lesz a játékban, de benne lesz, nagyon is.
Úgy érzem, hogy találkozhatunk ott kötelezően Drakulával vagy/és vámpírokkal, esetleg pár vérfarkassal.
Ha nem lesznek fat.küek a fejlesztők, akkor raknak bele egy kis twilight utalást a vámpíros részbe, persze csak ha lesz.
2745 levél
Válasz 11.08.24. 18:47 #23
cygary
Ez volt az egyetlen dolog amit elolvastam a fansite-on érdekes. Már megint a Guild Wars-t hozom fel példának, de ez az egyetlen amit igazán követek: Lényeg a lényeg ott is kihatást ígérnek a többi játékosra. Valahol tényleg ez az egyetlen dolog ami az MMO-kból számomra mindig is hiányzott, az interakció. Úgy éreztem hogy nem volt több egyik általam kipróbált játék sem mint egymás mellett öldöklés, és ez marhára zavart.

Mindkét játék azt ígéri hogy befolyásolhatjuk mások játékot, bár gőzöm sincs mennyire hiteles ez a marketin szöveg. Lényeg a lényeg ha bónuszokat kap az a frakció aki birtokolja a területeket akkor lesz miért küzdeni és támogatni a többieket, kialakul egyfajta közösségi érzet. Az All Points Bulletin csúfosan megbukott, de tényleg érezni lehetett az összetartást, mert megvolt a közös ellenfél.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
76 levél
Válasz 11.08.24. 16:26 #22
Stroke31
"A The Secret World játék egyik legérdekesebb (és egyben legveszélyesebb) koncepciója az hogy éles határt húz a PvE és a PvP között. Ez persze nem szokatlan az MMOkban, viszont nagyon profi megvalósítást követel a fejlesztőktől, hogy egységesen motiválva legyenek mindkettőben való szerepvállalásban. A TSW-ben a PvE játékélményt a föld felszínén tudják a játékosok kiélni. Titokzatos lényeg terrorizálják a lakosokat, akik segítségünket kérik. A PvP elményt viszont a föld alatt kell keresni. A TSW tervezésekor a megannyi felhasznált mítosz és öttlet közül segítségül hívták Verne “Utazás a Föld középpontja felé” regényét is. Az elképzelés szerint a kérge alatt jónéhány kilométer mélyen egy belső föld, azaz “Hollow Earth” létezik. A Hollow Earth lényegében ugyanúgy funkcionál, mintha egy önálló föld lenne, a Föld magja képezi a napot, és a föld belső kérge pedig a felszínt. Nos ez a “csodálatos” világ számos érdekességet rejt. Egyrészt vannak itt stratégiai fontosságú pontok, ezek pontos szerepe még nem ismert, de az biztos, hogy a játék beli egyesúlyt nagyban befolyásolja, hogy az adott frakció (secret society) mekkora részét birtokolja a Hollow Earthnek. Az egész mögött az “anima” nevű nyersanyag áll. Ez az az anyag, amely nélkülözhetetlen forrását képzi a felszínen zajló gonosz elleni háborúnak. Az animát előre megadott helyeken lehet kitermeni cellákból. Az tudja kitermelni, aki birtokolj és megvédi az adott területet. Hogy pontosan mi lesz a szerepe az animának az még ismeretlen. (Lehetséges, hogy tényleges alapanyag lessz a speciális képességekhez, esetleg a craftolás alapanyaga lesz, de persze lehet hogy csak egyfajta reputációs tényező lesz.) Az anima szerepe nagyban kihat a PvP játékélményre, hiszen a játékosok rendszerint csak azért hajlandók valóban 0-24-ben harcolni, amivel konkrétan tudnak is bármit kezdeni."
Forrás: www.tsw.hu
Meglátjuk mi lesz mindebből.
76 levél
Válasz 11.08.24. 16:15 #21
Stroke31
Kiemelném a Team Fortress 2-őt, mint jó példa a folyamatos tartalomfrissítésre és megújulásra. Az lenne az igazi, ha egy az egyben lemásolnák a Mann.Co. boltot és nyitnának egy belső boltot ahol a játékmenetet nagyban nem befolyásoló tárgyakat lehetne vásárolni pénzért.
Vinnék azokat, hisz tökéletes e-pénisz növelők, illetve ha meglenne elégedve a felhasználó a szolgáltatással, akkor lehetőség lenne támogatni a játékot szintén pénzel. Ha a Valve-nak bejött és használja és terjeszti is, akkor nem lehet olyan rossz dolog.

2745 levél
Válasz 11.08.24. 16:01 #20
cygary
Számomra is ezért szimpatikus a Guild Wars 2. Az kijelenthető hogy az előfizetéses megoldás már kezd kiöregedni, főleg azért mert ha megnézzük, egy Battlefield, Call of Duty, Team Fortress is sokkal többet nyújt mint pár évvel ezelőtt. Értsd: Rengeteg fegyver, fejlődés, személyre szabás, DLC és minden olyan dolog ami eddig az MMO-kra volt jellemző.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
76 levél
Válasz 11.08.24. 15:26 #19
Stroke31
Nem lehet tudni még biztosra, hogy milyen üzleti modellt fognak bevezetni, de benne van a pakliban, hogy nem a szokásos fizess havidíjat modell lesz.
A legjobb a Guild wars modell lenne szerintem. Megvesszük az alap játékot, aztán a kiegészítőket is ha friss tartalomra vágyunk. Így nem csak magáért a termék támogatásért fizetünk, hanem a valódi tartalomért, aminek tartalmasnak kellene lennie, hiszen csak akkor fogyna jól.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.