Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Jön a Magic: The Gathering - Tactics (Hírek)

Magic: The Gathering - Tactics

Magic: The Gathering - Tactics
A legutóbbi Magic: The Gathering - Tactics cikkek, hírek
1653 levél
Válasz 09.11.03. 19:06 #4
AstorAnt
Nem tudom miért, de ez a komoly multi rész szöveg miatt, valamint a SOE és a Wizard neve hallatán "játékosok által anyagilag támogatott" multiplayer játékra asszociálok Egyébként örülök ennek a hírnek, de tényleg jó lenne valami kézzel foghatóbb anyag a játékról.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
4211 levél
Válasz 09.11.03. 13:08 #3
Madrac
A leiras alapjan nekem ez egy korokre osztott BattleForgenak tunik inkabb.
Quoth the raven, `Nevermore.'
4176 levél
Válasz 09.11.03. 09:57 #2
gothmog
Hát igen, én mai napig eljátszadozom a régi jó számítógépes változattal (már a MicroPose félével). Még idén nyáron fent csücsült a gépemen éppen. Főleg, hogy a kiegjével akár tournamenteket is lehetett nyomni single player módban sealed deck versenyformátumban (kedvencem volt mindig a frissen bontott paklis mulatság). Néha pedig jó leülni egy-egy ilyen miniversenyre a számítógép elé.

Ha már a valós életben nincs időm sajna a Magic-re... Még kis pöcs gimisként játszottam olyan 1994-től vagy 1995-től (amikor kijött nálunk, már nem emlékszem pontosan, melyik évben), az Ice Age idején fejeztem be, azután úgy három éve - a Time Spiral block idején - újfent belevágtam, de egyszerűen nem volt rá időm, energiám, így hamar belefásultam.
Amúgy, ha szabályrendszerre nem is, de hangulatra a mai napig a legjobb gyűjtögetős kártyajáték. Toronymagasan.

Ellenben ebből a videóból tényleg nem derült ki az égadta világon semmi. Ahhoz képest, hogy néhány hónap múlva pedig már kint kellene, hogy legyen. Fura. Meg remélem, egy normális játékot készítenek, és nem arról fog szólni, hogy az alapcsomagban hozzád vágnak néhány kártyát, és ha meg szeretnél is valami használható paklit összerakni, akkor meg vásárolgasd szépen a boostereket. Erre ugyanis felesleges külön játékot létrehozni. Ott van a Magic the Gathering online...
Endure. In enduring, grow strong.
2179 levél
Válasz 09.11.03. 07:24 #1
Shadowguard
Ebből a videóból nem sok mindent lehetett leszűrni, de ha hasonló lesz, mint a kilencvenes években megjelent Magic akkor vevő leszek rá (hír alapján igen). Remélem ezúttal tényleges köze is lesz a Magic-hez és nem csak a névvel akarják majd eladni (lásd Battlegrounds)...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
766 levél
Válasz 09.11.03. 07:24
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Jön a Magic: The Gathering - Tactics (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.