Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed: Hot Pursuit videó (Hírek)

Need for Speed Hot Pursuit

Need for Speed Hot Pursuit
A legutóbbi Need for Speed Hot Pursuit cikkek, hírek
406 levél
Válasz 10.12.03. 14:32 #62
Dani
Sziasztok, hogyan lehet beállítani, hogy ne kelljen minden játék indításnál újra beállítani a billentyűzettel való irányítást?
"Az élet nem habostorta"
2542 levél
Válasz 10.11.22. 13:55 #61
Shadowguard
Rendőrös küldetések pár kivétellel aranyra letudva. Kivételek: gyors reagálások egy része ritka szemét lett, a tesztvezetések dettó. Előbbinél az a tippem, hogy plusz kocsikat kellene feloldani, mert 10. szinten fejeztem be és egy csomó hiányzik, de valahogy nem érzek rá késztetést. Utóbbi csak szimplán egy szemétség, mert két másodperc büntetéssel, ergo szinte hibátlan vezetéssel 3 seccel bukom az aranyat... Kicsit hiányzott belőle valami sztorivonal, meg itt-ott kicsit kurta-furcsa volt ez nekem, de majd ha lesz energiám befejezni a rosszfiús vonalat is (ott sincs sok hátra) akkor írok bővebb véleményt (esetleg ismertetőt)...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
909 levél
Válasz 10.11.21. 18:55 #60
ShuleyvA
Azért az az új Splinter Cell sem lett valami hű de nagy alkotás annak ellenére, hogy elsőre lehúzták a klotyón!
87 levél
Válasz 10.11.20. 22:01 #59
johnson19
Ez az NFS is követi az utóbbi évek trendjét: szar, ötlettelen, nulla fizika, borzasztó irányítás. Komolyan csodálkozom, hogy az EA-nak nem ég le a bőr a pofájáról, hogy ilyen játékokat meg mer jelentetni. Az Ubisoft annak idején az egész Splinter Cell Convictiont visszadobta, mondván, hogy nem megfelelő, és inkább vártak másfél-két évet, hogy egy rendes játékkal jelenjenek meg. Pedig a franchise neve alapján simán piacra dobhattak volna ők is valami összegányolt szart, a nép vitte volna, de ők inkább a minőség mellett döntöttek. Ezzel szemben az EA rendszeresen minden év végén kiad egy újabb... valamit NFS néven, amit nem tudom, hogy ki a fene vesz még meg, mert az utóbbi 5 évben értékelhető NFS-t még nem láttam, de ahogy a kritikákat olvasgatom, más se nagyon. Először is a grafika: nem csúnya, csak épp nem is szép. Például a már két éves GRID köröket ver rá kinézetben. Meg mi az, hogy nincs élsimítás? De a grafikai beállítások száma is nagyjából kimerül 3 opcióban, pff. Aztán a zene: hát komolyan mondom, néha fizikai fájdalmat éreztem, annyira rossz,idegesítő vagy éppen teljesen jellegtelen. Tipikus amerikai "csak szóljon valami" muzsika. Az irányítás...na az valami szuper szar. Olyan mintha vastag szurokrétegbe mártották volna a kocsik kerekeit, az istennek se akar rendesen kanyarodni, kivéve ha elkezd driftelni, mert akkor akár 1 km-en keresztül is csúszhatunk. Egyébként bill.-el játszok, mert a kormányt nem volt kedvem egy tipikus arcade játékhoz elővenni, így nem tudom hogy analóg irányítással mennyire más a cucc. Lehet, hogy úgy élvezhető lenne? Egyébként ahogy Shadowguard is írta, az időre menő versenyekben egy mission impossible az arany megszerzése...ez is röhejes. Egy Richard Burns R-ben a játék része, hogy egy jó időeredményért szenvedünk, de egy NFS-ben? Ráadásul úgy, hogy már első próbálkozásra tudjuk, hogy az aranyat úgyse fogjuk a büdös életbe megszerezni. Végezetül próbáltam a játék hangulatát átérezni, élvezni...hát nem ment, lévén, hogy az nincs neki. Egyetlen pályát élveztem úgy-ahogy, a havas csúcsok közötti száguldást, aki még játszott a legelső NFS-sel, annak biztos ismerős az Alpine pálya, na ez a rész arra emlékeztetett. Amúgy meg az egész 10-ből 6 pont. És azt hiszem, hogy akkor még jóindulatú voltam.
2542 levél
Válasz 10.11.19. 20:28 #58
Shadowguard
Délután belekezdtem a rendőrösdibe is és meglepően jó. Szerintem legalábbis nagy erőlépés a versenyzéshez képest, bár kicsit érdekesek a rendőrautók, de végülis ez egy különleges elfogóegység lenne vagy mifene.
Csak sajnos kettőt hátrafelé is léptek, ugyanis nemcsak jelen van itt is az idegesítő tesztvezetés, meg időfutamosdi, hanem a hecc kedvéért itt még büntetőzik is: falat érsz +2 másodperc, autóhoz érsz +3 másodperc. A kerülőutak ebből adódóan szinte értelmüket vesztik, egy-egy ritka kivételtől eltekintve. És bármilyen jól vezet az ember, de átlag 6sec büntetés már elég az arany elvesztéséhez
Persze itt is vannak érdekességek, a legkésőbb megkapható helikopter például ritka trágya egy képesség, de néha az útakadály is minket fog meg, bár ez a kopterre is igaz. Csak azi ráadásul még lassan is üzemeli be magát
Szóval ha nem zavar, hogy ki kell hagyni missziókat válts oldalt és akkor lesz javulás is Legalább élvezhetőség terén, ha másban nem is...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
33457 levél
Válasz 10.11.19. 13:50 #57
Creativ3Form
Minden szavaddal egyet értek, ez nálam egyenlőre egy elnyújtott hümmmm-re elég. De, azért még nem adom fel, de kétlem, hogy akkora javulást mutatna a későbbiekben, hogy elégedett legyek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2542 levél
Válasz 10.11.19. 13:48 #56
Shadowguard
Az Undercovert én is eredetiben próbáltam, nekem nem volt vele bajom. Csak akkor gárgyult meg, mikor leszedtem hozzá a HD textúra packot, de akkor hihetetlen módon, akadozott és random fagyott, de néhány helyen viszont fixen. Utána újrázni is kellett a játékot, mert az egész mentésnek odavágott.
Shiftet viszont még letöltés szintjén sem néztem meg, sok már nekem ez az évenkénti NfS mindenféle érezhető plusz nélkül.
Meg annyira nem is vagyok autózós, anno kollégiumban a Colin 04be(azt hiszem az lehetett) társasági szinten hosszú heteket öltünk és az is tetszett, de inkább a társaság miatt...
Winampon gondolkoztam én is, de alaphelyzetben szeretem az NfS zenéit és már megszoktam, hogy azokra sértek közlekedési szabályokat
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
563 levél
Válasz 10.11.19. 12:30 #55
raffin
Az Undercover és a Shift is eredetiben van meg nekem,és akármilyen gépre felteszem,az egyik kifagy/Shift/,a másik meg kemény szinten akadozik/Undercover/.
Vele eddig semmigondom,örülök,hogy egy új Nfs és legalább normálisan stabilan működik.Hanggal nekem is problémám van,csak én nem foglalkozok vele,benyomom a winamp-ot,aztán meg a motorhangját.Tulajdonképpen ahogy említettem,Race Driver GRID és Dirt 2 jóval Valósághűbb játék és komoly köröket ver rá.
De azért megérdemli 07/10 skálát.

Eltudom képzeli egy hatalmas mozivásznon a Corvin moziban.
Mindennap 10-17 óra között lehet kipróbálni XBOX 360 jóvoltából.
2542 levél
Válasz 10.11.19. 12:12 #54
Shadowguard
Hát nem vagyok elájulva tőle az első pár óra játék után. A legnagyobb bajom vele nekem is, hogy csak úgy dobálják az új autókat. Az Undercoverben legalább volt egy kis taktikázás. Inkább szenvedtem a gyengébb kocsival egy ideig, hogy aztán megvehessem az abszolút etalont és tuningolhassak rajta. A tesztvezetés meg kész röhej, első szinten vagyok és adnak egy Pagani Zondát, hogy ugyan már nézzem meg mire képes a kicsike.
Plusz tudom, hogy arcade játék, de az autók tulajdonságai akkor is viccesek. Utolsó versenyem egy párbaj volt, csak az egyik kocsira volt elég a rajtam lévő fejpénz. A másiknak cirka 40-el volt nagyobb a végsebessége, gyorsulás egyezik. Ennek ellenére nitro nélkül röhögve előztem az egyenesben. Bár a végsebesség is relatív dolog, mentem én már 367-es kocsival 320-at. Akkor már inkább az előző részek megoldása, ahol csak egy csíkot mutattak adatként.
És (bár ez már így leírva kicsit szőrszálhasogató) még az audio részt is elbaltázták... A zene túl halk, hiába veszem le a többi rész hangerejét, akkor is tekernem kell a hangfalon, hogy élvezhető legyen. Utána meg kilépek és az első hangjelzésnél felugrok a plafonra...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
563 levél
Válasz 10.11.19. 10:27 #53
raffin
Készítettek még egy Most Wanted fajtát felújítva,ami egész jól sikerült.Nem nagy durranás igaz,hogy gyerekes.De vannak pozitívumok benne,pl.ahogy megmarad az autó a sávban,az jó érzés.Meg ahogy bemutatják a járgányokat,meg az összes felépítés,nem rossz,nem rossz.
Természetesen egy Dirt sorozattal nem lehet összemérni.Ezzel ellentétben,kaptunk egy jó kis nfs részt ismét.
909 levél
Válasz 10.11.19. 10:17 #52
ShuleyvA
Inkább mondjuk úgy, hogy helyenként nagyon szép, viszont azért van olyan is, amikor nagyon gázul tud kinézni a grafika. A simítás hiánya engem meg kifejezetten zavar, mert még HD-ben is látszanak az élek...

Single alapján a játékról csak annyit, hogy semmi extrát nem nyújt, arcade szórakozáshoz tökéletes, de semmi több. A nehézséggel sem volt problémám, eddig az időmérőket másodikra, maximum negyedikre megtudtam csinálni aranyra. Viszont a Split Secondddal ellentétben kellemes csalódás, hogy nem a fal visz előre, és még a csúszkálós rendszer is működik anélkül, hogy nekicsapódnánk a korlátnak! Viszont nagyon hiányoltam az osztott módot... párommal biztosan kipróbáltuk volna, de majd játszunk mást.

Enforcer: Látod, kénytelen voltam leszedni ezt a bődületes mennyiségű adathalmazt, hogy egy már feltett kérdésre megkapjam a választ. Hát nem hagyhattam ki!
563 levél
Válasz 10.11.19. 09:39 #51
raffin
Én sem láttok a beállításnál.Ettől függetlenül,így is király a grafika.
914 levél
Válasz 10.11.19. 01:31 #50
EnforcerHUN
Saját magadnak válaszolsz?!
Hmm...ez már teljesítmény
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
909 levél
Válasz 10.11.19. 00:53 #49
ShuleyvA
Amúgy csak nálam nincs élsimítás?
563 levél
Válasz 10.11.19. 00:17 #48
raffin
Nem rossz,évezhető játékmenet,megszokott karrier,gyönyörű grafikával.Megérdemli a pontot.Az egyik legjobb nfs kiadvány ez lett,Most Wanted-után.
909 levél
Válasz 10.11.18. 19:59 #47
ShuleyvA
Shuley, én megnéztem és nincs benne osztott mód! Legalábbis én nem találtam. De azért töltsd le azt a 8GB-ot, hogy biztosan meggyőződj róla!
909 levél
Válasz 10.11.17. 12:06 #46
ShuleyvA
Nincs benne osztott mód?
432 levél
Válasz 10.11.17. 11:55 #45
kdave9
Kipróbáltam, nem nyerte el a tetszésemet, nekem kevés

-versenyenként új autót kapunk, nem kell gyűjtögetni a
jobb kocsira

-van egy frontális ütközés fallal/autóval, vagy útzár-, szögesdrótban elakadunk, jön egy látványos videó, utána mintha mi sem történt volna megyünk tovább az első helyen 200-al

-üldöző rendőröket 2x-3x megkoccoljuk és az totálkáros lesz. Rendőrként is hasonló a helyzet

-nitro: ha 10s-ig nyomog, meg tudod előzni talán az előtted lévőt, addig veled együtt gyorsul

-a karrier mód tulajdonképpen hiányzik,van egy térkép ahol versenyt választhatsz és ennyi.

-Karrieren kivül csak a free ride és vége, gyakorló mód ahol bármilyen pályán bármilyen autóval választható ellenfelekkel mehetsz nuku

Szóval nekem unalmas volt már fél óra után, nincs benne egy fontos dolog, ami jópár elődben megvolt: kihívás
1989 levél
Válasz 10.11.07. 12:20 #44
georgee
Lehet leporolom a MOMO kormanyom es felteszem ujra a Richard Burns Rally -t na ott van jo fizika

Itt tokeletes lathato!


Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
605 levél
Válasz 10.11.06. 17:19 #43
Zomil
Sajnos amig megveszik ezeket, addig nincs nagyon esély ujtiásra...
Pl. ott van F1 2010, nem vagyok egy szimulátor rajongo, inkább arcade irányba hajlok, de ott is jól látszik, h inkább az arcade vonalra vevök az emberek sajnos, pedig ott volt a gp széria, meg az f1 challange, hatalmasak voltak. Mégis számomra az F1 2010-el játszani lehangolo élmény volt...Pedig egyszer már sikerült egy magas szintet elérni pc-n a szériával(konzolon kijött részek nem tudom milyenek voltak), ahhoz képest én visszafejlödést érzek.
Mondjuk reménykedek benne hátha a grand prix-böl is kijön egy uj rész, látva az f1 2010 sikerét...hátha
\,,,/O.O\,,,/
4178 levél
Válasz 10.11.06. 12:59 #42
U.R.H.
Kár, hogy nem nagyon moddolják ezeket a részeket. Tökre örülnék, ha valaki kicsit átírná a kocsik és az AI viselkedését. Voltaképp maguk a lehetőségek, amik a játékban vannak ,szerintem kurva jók. Csak haza vágják az egészet ezzel a nem létező fizikával.
1989 levél
Válasz 10.11.06. 12:41 #41
georgee
Ja, mert nyilvan egy MCO, Porsche verzio se volt szimulator egy RBR hoz kepest hanem arcade volt az ha szigoruan nezzuk de fenyevekkel elvezhetobb fizika volt benne 10 eve mint a mostani reszekben. A baj meg azokkal van akik megveszik mert igy evekig ezt a szart fogjak nyomatni.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
4178 levél
Válasz 10.11.06. 12:28 #40
U.R.H.
Mi az hogy ki határozza meg? Nem értem hogy jön ez ide. Szerintem totál egyértelmű, hogy mi számít arcade-nak és mi szimulátornak.

Én ilyet nem állítottam, hogy egytől egyig egy formának kell lenniük. Egyszerűen csak szar az NFSben a fizika és az irányítás.

605 levél
Válasz 10.11.06. 11:42 #39
Zomil
" te ilyenkor mit erzel, most oszinten? kielegulest, hogy valami olyanba pofazol bele amirol fogalmad sincs? "

Ezt akár töled is lehetne kérdezni...
Nekem megvan NFS 1, NFS2, NFS2 SE, High Stakes eredetiben, de a többi is megvan igaz azok már nem eredetiben. A high stakes mai napig a gépemen van és igen sztem jóval élvezetesebb mint a utobbi 3-4 nfs-nek nevezett valami...

Értem, szoval szerinted egy auto játéknak egy 15évvel ezelötti árkád játék szintjét kellene megütni...leülhetsz egyes!

A mostani nfs-ek csupán azért sikeresek, mert a mostani generácio az UG, carbon féle gagyikon nött fel. Egyik sem játszott porsche-val, High Stakes-el.
Senki nem mondta, h valósághü lenne bármelyik is, azok is árkádok voltak, de mégis sokkal élvezetesebbek, nem annyibol állt a játék, h nyomom az elöre gombot aztán majd a korláttal kanyarodok...
\,,,/O.O\,,,/
1087 levél
Válasz 10.11.06. 10:06 #38
richy25
És ki határozza meg az arcade fogalmát? Akkor szerinted az arcade játékoknak egytől egyik egyformának kell lenniük? kérlek...
Változnak az idők, változnak a stílusok... nem mondom hogy feltétlen a jó irányba, de most ez az arcade játék. Jobb ha beletörődsz.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
1989 levél
Válasz 10.11.05. 22:47 #37
georgee
Ez is igaz. De mikor kijott az altalam emlitett MCO tizen eves voltam a javabol es megis az marad meg legjobban es adom neki a max pontot az osszes resz kozul pedig az volt a legvalosaghubb NFS es legnehezebb egyben. Boritekolom ha lenne ket valtozat ebbol az uj reszbol amiben normalis fizika van meg az arcade verzio es kiprobalnak mind2ot az emberek, 100% h a szimulators verziot reszesitenek elonyben. Mert elvezetesebb lenne, kihivas lenne aki nem erzi. Kb akkora kulombseg lenne illetve van mint a pankracio meg a profi box kozt.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
4178 levél
Válasz 10.11.05. 22:40 #36
U.R.H.
Ezt senki sem vitatja, hogy az nfs oylan közönségnek szól, akik nem feltétlen gamerek. De egy kicsit átestek a lótúloldalára.

Régen nem ez volt a célközönsége az nfs szériának.
1022 levél
Válasz 10.11.05. 22:39 #35
Dirttwo
Mondjuk ez is igaz...

Mind1, nagyon jól elvagyok a Dirt 2ővel a mai napig a jó kis kormányommal.Van egyfajta hangulata annak a Game-nek.Csak jöjjön mielőbb a 3

Az NFS-nek meg sok sikert, de ahhoz már kicsit koros vagyok
juventushungary.hu
4178 levél
Válasz 10.11.05. 22:36 #34
U.R.H.
„meg ha 140mph-val nekicsapódik az oldalával a kocsi a falnak,illene leesnie az ajtónak.”

Szerintem csak képletesen értette.„te meg sehol nem voltal, mikor mi az arkadban toltuk a mindenfele penzbedobos beulos autoversenyeket. a legtobb autonak meg AJTAJA SEM VOLT kirajzolva, de kurvara elveztuk, mert arkad, es csak nyomni kell a gazt, mekkora feeling”

Tényleg kurva nagy fílingje volt a 90es évek közepén, de azóta fejlődött az arcade is. Szerintem elég ciki, hogy 2003ban visszaléptünk újra erre a színvonalra, nem gondolod? Csak a grafika lett szebb.


„te meg sehol nem voltal, mikor mi az arkadban toltuk a mindenfele penzbedobos beulos autoversenyeket. a legtobb autonak meg AJTAJA SEM VOLT kirajzolva, de kurvara elveztuk, mert arkad, es csak nyomni kell a gazt, mekkora feeling”

Ha megtehetem, miért ne GRIDezhetnék? Ettől még nem gyűlölöm meg jobban az NFS-t.


„"De mintha emlékeznék egy hot pursuit nevű régi nfs-re ami nagyon jó volt a maga idejében." - ...de mintha emlekeznek... magyarul fogalmad sincs. akkor meg mit magyarazol? te is egyes!”

Hát én emlékezek és sokkalta jobb volt. (Most nem az új HP-hez hasonlítom) És bizony időnként, még most is felteszem a gépre kicsit, hogy nosztalgiázzak.

„DIRT 2-3,több ezer méterrel feljebb jár,hozzájuk képest!" - es a kedvencem, miszter szimulatorbuzi, aki szerint a Dirt 3 is megjelent mar, nembeszelve arrol, hogy annak a fizikaja aztan surolja a valosagos hatarait, mi?”

Ne haragudj, de ha te nem érzel különbséget egy NFS undercover és egy Dirt között, akkor te neked nem sok közöd van bármilyen autós játékhoz.


„akik kiprobaltak az NFS Shiftet lewarezolva es mar azt hiszik, hogy ok szartak a spanyolviaszt.”

Én nem hiszem, hogy spanyolviaszt szartam volna. Egyszerűen csak egy szimulátor komolyabb mint egy arcade. Ettől függetlenül nem jelenti azt, hogy egy arcade game nem tud szórakoztató lenni. Csak hogy ez a Carbon meg az undercover és haverjai, még arcade-ok közt is gyengécskék.
1022 levél
Válasz 10.11.05. 22:33 #33
Dirttwo
Neked meg teljesen igazad van, csak kicsit más hangnemben kellett volna megfogalmaznod, és ékezeteket tenni a billentyűzetre
juventushungary.hu
1022 levél
Válasz 10.11.05. 22:32 #32
Dirttwo
Az alapvető probléma ott van hogy kezdetek kinőni a videojátékokból.Én evvel már jó ideje így vagyok.Semmi Game nincs a gépemen, csak a Fifa 11, és a Dirt 2.Egyszerűen már nem köt le semmi ilyen

Az alapvető célközönség a 10enévesek és a sulisok.Ők még hoznak a konyhára, nem a tapasztalt nethuszárokra alapoz egyik stúdió sem.A bevétel a lényeg nekik, és a marketing

Ennyi.
juventushungary.hu
4178 levél
Válasz 10.11.05. 22:16 #31
U.R.H.
"A Lego Racert miért nem fikázzátok, hogy nem valósághű, meg hogy nem törnek az autók... Egy kategória a két játék!"

Nekem ez a kedvenc részem.


Én burnoutokat nem toltam, de azért még reménykedek, hogy lesz egy minimális fizika is a játékban. Főleg Undercoverhez képest. Ott már olyan szinten nem volt tömege a kocsinak... Rémálom volt... Nem is nevezném az ilyet autós játéknak. Annyira nem lehet ráérezni a kocsira, rájönni, hogy melyik kanyart hogy érdemes bevenni. Az egésznek tökre nincs autóversenyzés fílingje.
41 levél
Válasz 10.11.05. 22:11 #30
sheldon_c00per
jezusom mit szedtetek itt ossze... szerencsetlenek. mint mar elottem is irtak, meg meg sem jelent ez a rohadt jatek, de mar szidni kell, tipikus magyar csurhe. ha nem tudok belekotni semmibe, akkor belekotok barmibe! (hozzateszem, termeszetesen ugy, hogy semmi hatter informacioval nincs ellatva az illeto)

"kicsit hamar változik a nappal és az éjjel?" - oregem, hat hogy lehet ilyet irni? csinaltak egy videot, amiben megnezheted, hogy milyen szep es dinamikus az idojaras meg a napszakok valtakozasa es KEPES VAGY egy ekkora marhasagot bekerdezni? nagy az isten allatkertje.

"meg ha 140mph-val nekicsapódik az oldalával a kocsi a falnak,illene leesnie az ajtónak." - ulj le, egyes! te meg sehol nem voltal, mikor mi az arkadban toltuk a mindenfele penzbedobos beulos autoversenyeket. a legtobb autonak meg AJTAJA SEM VOLT kirajzolva, de kurvara elveztuk, mert arkad, es csak nyomni kell a gazt, mekkora feeling. el vagy te kenyeztetve, az a nagy bajod, ilyen csillivilli GRID-ekkel meg mittudjamen. de ha mar itt tartunk, mondj egy olyan autos jatekot a kozelmultbol, amiben leszakad a kocsi ajtaja!

"Legalább középkategóriás autók lennének!Szar!Nem kell!" - a te kedvedert mindjart irok a Criterion-nak, hogy tegyenek bele Lada Niva terepjarot meg Trabantot, hogy kielegulj, te szerencsetlen.

"De mintha emlékeznék egy hot pursuit nevű régi nfs-re ami nagyon jó volt a maga idejében." - ...de mintha emlekeznek... magyarul fogalmad sincs. akkor meg mit magyarazol? te is egyes!

"Mindig gagyi marad az NFS.Páncélból vannak az autók,úgyhogy mindennek neki lehet menni és semmi nem történik.Fuu de rossz istenem,meg ez a "Blur" is!
DIRT 2-3,több ezer méterrel feljebb jár,hozzájuk képest!" - es a kedvencem, miszter szimulatorbuzi, aki szerint a Dirt 3 is megjelent mar, nembeszelve arrol, hogy annak a fizikaja aztan surolja a valosagos hatarait, mi? vegigcsusztatod a kocsit a szalagkorlaton es max sebesseggel jossz ki a kanyarbol. baromi okosnak erzed magad te is latom. meg pancel autok? nemtudom te aludtal, vagy mit csinaltal mikozben mar kijott egy vagon olyan video amiben rongyosra tornek a Lambok? te ilyenkor mit erzel, most oszinten? kielegulest, hogy valami olyanba pofazol bele amirol fogalmad sincs?

bocsanat, de ezt komolyan nem birom mar. dunat lehetne rekeszteni ezzel a sok nagyarcu szerencsetlen ovodassal, akik kiprobaltak az NFS Shiftet lewarezolva es mar azt hiszik, hogy ok szartak a spanyolviaszt.
trollolollo
14276 levél
Válasz 10.11.05. 21:40 #29
balays82
"Ekkora birkatömeget még életembe nem láttam!"

Úgy látom, te lettél a Dome legújabb megmondóembere. Esetleg, ha nem így kezdenéd a kritikád megfogalmazását, akkor komolyan lehetne venni, amit írsz.

"szerintem addig ne kritizálj valamit, amíg nem próbáltad ki"

Én kipróbáltam, megengeded akkor, hogy véleményt formáljak róla? Lehetek én a kivétel? Azt mondod, mindenki baromságot ír, aki kritizálja a játékot, mert még nem is próbálta. Te már próbáltad? Vagy rád nem vonatkozik a tétel, hogy kipróbálás előtt nem nyilvánítunk véleményt? A videókból is sok mindent le lehet szűrni, van akinek ezek alapján bejön a játék, van akinek meg nem, de ezt hagy döntse már el mindenki magának. Te várod a játékot, mégsem gondolom, hogy birka lennél. Én nem várom (a demó után sem), de ettől máris a birkák közé tartoznék? Ne ezen múljon már!
4178 levél
Válasz 10.11.05. 20:44 #28
U.R.H.
Már miért lenne baromság? Azért mert nem vagytok tisztában az arcade fogalmával az nem jelenti azt, hogy baromság amit állítunk.

Arcadenak tény hogy nem az a lényege, hogy szimulátor legyen, de könyörgöm azért ne ilyen géptermi arcade-okhoz vagy big rigshez hasonló irányítást kapjunk. Már pedig itt tartunk.

Mert az EA beiktatta ezt 2003ban, és felnőtt ezen egy generáció, az kurvára nem azt jelenti, hogy ez a normális arcade.

Inkább azon gondolkozz el, hogy a régi részek, amik szintén arcade-ok voltak mi a fenéért van jobb és élvezetesebb irányításuk? TDU-t is miért sokkal realisztikusabb?

1989 levél
Válasz 10.11.05. 20:20 #27
georgee
Porsche Unleashed motoros volt elvileg. Annyira azert nem hamar ha jol emlexem 3-4 evig ment. A baj az volt, hogy 2001-ben mikor kijott meg nem volt ugy elterjedve a net no meg 56k -as modeme volt sokaknak(talan 1 eve volt akkor ADSL-em) es bontodott a vonal sokszor. Megelozte a korat. Plussz akkor robbant a 3D -es megjelenitis igazan es jottek a szebnel szebb reszek. Ra ket evre UG2 volt mar akkor ami fenyevekkel jobban nezet mar ki es ha jol emlexem mikor ki jott mar a Most Wanted(2005) lottek le MCO servereket. Biztam is ababn lesz majd egy uj MCO2 vagy vmi de jott a Carbon. Ami nekem az utolso NFS volt amit meg elveztem ugy ahogy. Az utana levoket mar ki se probaltam.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
1087 levél
Válasz 10.11.05. 19:38 #26
richy25
Ekkora birkatömeget még életembe nem láttam!

Egy-két hozzászóláson látszik, hogy fűbe-fába belekötnek, csak mert most divat ezt fikázni. Néhányan vették a fáradságot értelmesebben kifejteni a véleményüket, de ez nem változtat a tényen, hogy baromság. az NFS soha nem volt, és soha nem is lesz valósághű, olyan dolgokon lovagolni, hogy nem törik az autó, meg hogy irreális... A Lego Racert miért nem fikázzátok, hogy nem valósághű, meg hogy nem törnek az autók... Egy kategória a két játék! Ha élvezni akarjátok a száguldást, meg egyebek akkor ez a te játékod, ha meg éppen a Nascarra gyakoroltok akkor meg szedjetek elő egy szimulátort... ja, hogy nem olyan szép grafikailag? Hát akkor azt kell mondjam, mint anyuka a cukrászda előtt bömbölő gyerekének: "Nem kaphatsz meg mindent!"

Mondjuk be kell valljam, hogy tényleg kicsit túllőttek a célon... De ácsi! Mit is csinálok? Oké, hogy sokaknak már kialakult a véleményük a játékról, de szerintem addig ne kritizálj valamit, amíg nem próbáltad ki. Ehhez meg legalább addig kéne várni míg kiadják a játékot!!!
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
4178 levél
Válasz 10.11.05. 18:37 #25
U.R.H.
Utóbbi részek közül a pro street és a Shift volt jó. (Főleg a Shift)

Ezt a motor city online-t ki akartam anno próbálni, de sajna nem volt olyan kicsin rá lehetőségem és viszonylag hamar befuccsolt a dolog. Gondolom ez is nfs 3-4 motorjára épült.

Ahogy elnézem a videókat erről a HP-ról, kicsit úgy tűnik, hogy javult valamit a fizika, de messze van a jótól. De igazából ez is csak egy jóslat, biztosra csak akkor fogom tudni, ha már itt pörgetem a gépemen.
1989 levél
Válasz 10.11.05. 15:41 #24
georgee
NFS: Motor City Online mond vkinek barmit is? Nekem az es a Porches resz volt a kedvenc. Annyire nem regiekk ezek.

Visszaterve az arcade vonalra es annak negativumara. A MCO pont azert volt hatamasan jo mert ha nem is szimulator volt de volt benne normalis fizika, ha nekimentel vkinek v vminek oriasi kovetkezmenye volt (mar csak azert is mert javitasi koltseg igen draga volt az elvesztett versenyrol nem is beszelve) Ezt fejelte meg (a regi motorosoknak mond vmit ez a nev is) a Street Road-os feeling. Lehetett tuningolni feket, hajtast, motort, kipufgot, leomlot, gumi merettel tapadast javitani ahogy a jobb felfuggesztessel is es stb. Nem a csuszkakat kellett feljebb toni hanem karbit cserelni vagy komreszort beszerezni es megkeresni a ravalot. A hab a tortan meg az volt, hogy mivel online jatek volt kizarolag igy nem gepi ellenfeleid voltak.

Itt ez a jatek de mennyivel mennyivel jobb lehetne jo fizikaval elethu toressel. Akinek meg tenyelg arcados kikapcsolodas kell ott a Nitro pl ami a csaladban van. A koncepciot nem ertem.

Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
2011 levél
Válasz 10.11.05. 00:43 #23
Corvus5
A Carbont én kifejezetten élveztem. A kanyonban, ha rosszul vetted be a kanyart, akkor lezuhantál, úh tudni kellett vezetni is nem csak a gázt nyomni eszetlenül.
14276 levél
Válasz 10.11.05. 00:38 #22
balays82
A nyúlfarknyi demó alapján ez az új Hot Pursuit egy Burnout-NFS hibrid lesz. Azt, hogy az autókat néhány másodpercig a korláthoz szorítva darabokra lehet robbantani, egy az egyben a Burnout Paradise-ból vették át. Azt, hogy a saját autónk totálkárosra törése után, ugyanott "újraéledve" folytathatjuk a versenyt, szintén. Fizika nem nagyon van, falon nagyon jól lehet kanyart bevenni, fékezni nem nagyon kell. Nekem a Burnout kifejezetten nem tetszett, ahogyan a Carbon, Undercover féle NFS részek sem. Ennek alapján a Hot Pursuit sem tartozott az általam legjobban várt játékok közé, amin a demó sem változtatott. Részemről jöhet a Shift 2.
4178 levél
Válasz 10.11.04. 22:48 #21
U.R.H.
Mondod ezt 93-as születéssel. Kb 1 éves voltál mikor már létezett az első NFS és 3 éves mikor jött a speciális változata. Higgy inkább az öreg motorsoknak. Nem véletlenül szajkózzuk, hogy az első 4 vagy 5 rész volt a király. Az egy dolog, hogy arcade-ok voltak azok is, de az undergroundok és folytatásai már túl vannak erőltetve ilyen téren is. Arcade nem azt jelenti, hogy legyen egy kurva jó grafika és nulla fizika.

Teszem azt nézd meg a Test Drive unlimited. Az is arcade játék, mégis mennyivel élvezetesebb vezetni benne egy autót. Nem úgy mint U1-U2, MW, Carbon és undercoverben.
605 levél
Válasz 10.11.04. 22:23 #20
Zomil
Számomra a top nfs-ek a High Stakes és a Porsche. Videok alapján ez meg sem közeliti a HS fizikáját, ujabb egyik faltol a másikig pattogo fos...
Azért HS-ben, ütköztél kicsit és már alig tudtál kanyarodni, ott legalább figyelni kellett az autora, h ne törd nagyon össze. A rendörö is teljesen jók voltak, volt 1-2 corvette rendör, de nem az ment, mint itt, h minden rendör auto 250-el száguld utánad....

Sztem ez még az elsö hot pursuit-nál is rosszabb, pedig ott még a kocsi sem tört...
\,,,/O.O\,,,/
909 levél
Válasz 10.11.04. 21:56 #19
ShuleyvA
Meg ott a split screen mód. Milyen jó lesz már. Akárcsak a SplitSecondban - pedig az a játék is egy nagy rakás fos, ahol a fal viszi előrébb az autót. De el lehet vele lenni egy-két parti erejéig.
763 levél
Válasz 10.11.04. 21:40 #18
Falusi
Azok az okok miatt szeretik annyian az NFS szériát, amiket te most a rovására írtad. Ritkán mondok ilyesmit, de aki nem szereti, az ne fikázza, könyörgöm. Mert mindenki csak azokkal az érvekkel jön, amivel te is, és ezek az érvek az NFS(a régieké is, sőt) széria alapkövei. Kit érdekel, ha bugyuta? Személy szerint majd összecsináltam magam, amikor láttam, hogy egy rendőrlambó 250-el repeszt egy gyorsuló után a sivatag közepén. Ez a játék erről szól. Gyorsaság, minőség, leszámolva a realizmussal, laza kikapcsolódásra.

Személy szerint ez az első autós játék, aminek gondolkodom a megvásárlásán.
4178 levél
Válasz 10.11.04. 21:06 #17
U.R.H.
Jesszusom gyerekek, még meg se jelent ez a kurva játék. És mégis honnan veszitek, hogy gyors lesz a nappalok és éjszakák váltakozása? Azért mert demo videoban ez volt?

Most itt néhány fantasztikus elmés hozzászólásról eszembe jutott mikor első képeket közölték a játékból, meg egy renderelt videót, egy másik online magazin oldalán. Mindenki kifejtette, hogy mekkora szar lesz és hogy megint nem fognak törni a kocsik. Édesistenem... Hogy ezt miből következtették ki fingom nincs.


Én személy szerint kurvára várom ezt a játékot, mégha tényleg nem is tud majd felmutatni semmi újat a hot pursuit 1 és high stakeshez képest, én baszottul fogok örvendeni, hogy végre átélhetem ugyanazt szebb grafikán.
De erősen kétlem, hogy erről lenne szó. Nem is értem, hogy miért mondanak ilyeneket. Kicsit túlzás, hogy 1:1-ben ugyanaz lesz.


Egyébként meg Need For Speed 3-ban volt először, hogy zsaruk lehettünk.
1989 levél
Válasz 10.11.04. 20:56 #16
georgee
Persze csak epp olyan amiben ilyen jatekmenet es kornyzet na meg autok vannak nem igen van szimulatorkent. Race On, RBR, F1 pl vagy offroad jatekok amiben jo a fizika van de ilyen nincs. Azert bukik rengeteg ember szemeben mert arcade. Anno is az volt a szeria de nem ilyen szinten no meg voltak olyan reszek mint a Porches amiban mar volt vmire valo fizika. Regi NFS-ben a valosagban letezett rendorautok voltak amik tenyleg letezetek szolgaltaban USA-ban. Es nem tdutak utanad menni 250-el es ugy kanyordni. Itt meg eleg meseszeru. En az nfs-t az elejetol kezdtem nem pedig a UG-al mint sokan es szar, hogy ez lehet mar az utobbi 4. resz amit ki hagyok es hogy mindig nem tudnak egy faszajos jatekot az ember ele rakni.

Ha mar Szalitot hoztad fel nos ott is csak az elso resz volt jo mert bar voltk benne hulyesegek de nem annyi es akkorak nem mint a tobbi 2 reszben.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
763 levél
Válasz 10.11.04. 20:12 #15
Falusi
Láttad te már a Szállító valamelyik részét? Annyira valósághű, mint a Star Wars. Mégis mindenki(a többség) szereti. Az NFS széria a játékvilág Szállítója. Nem valósághű, vérbeli akciódús játékmenet, arcade elemekkel, azoknak akik szeretnek száguldozni, de nem akarnak órákat tökölni azzal, hogy mekkora legyen a fékezési erő, de nem is egy Lego Racer.

"Aki meg arcadot akar annak rengeteg meseszeru jatek lenne." - Aki szimulátort akar, annak rengeteg más választása lehetne.
2131 levél
Válasz 10.11.04. 18:01 #14
Balanses
Azt nem tudom hogy a Hot Pursuit 2-ben lehetett-e rendőrrel menni, azthiszem nem, vagy legalábbis én nem találkoztam vele, de az 1-ben lehetet!
1989 levél
Válasz 10.11.04. 16:25 #13
georgee
Ez mind szep es jo csak eppen visszamentek az idoben. Ez mar 1x volt most jobban nez ki es ennyi. Az NFS-nek akkor lenne ujra neve ha szimlatorhoz kozeli lenne a fizika es ugy kellene ilyen autokkal jaszkarizni na meg nem lenne benne bugatti rendorauto es ilyen hulyesegek. Persze a mostani tizen eveseknek biztos be fog jonni, hisz anno nekem is bejott. Aki meg arcadot akar annak rengeteg meseszeru jatek lenne.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.