Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragon Age 2 - demo (Hírek)

Dragon Age II

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek
2129 levél
Válasz 11.02.24. 14:28 #4
Balanses
Nálam full grafon folyamatosan megy minden, fel is tettem mindent veryhigh-ra amit lehetett, de azt kell hogy mondjam, szerintem a grafika csak nagyon keveset változott az első részhez képest, ami engem nem érdekel, csak be lett harangozva az ilyen meg olyan grafikai tuningolás.
3898 levél
Válasz 11.02.23. 22:19 #3
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Közben male rogue-al is kivittem, és gyógyital használata nélkül, minimális sérülésekkel sikerült teljesíteni. Kettős nyílzáporral az átlag harcosk gyorsan megmurdelnak.

Nekem egyelőre az egész játék butítás, a harc is. Ha ez a normál, nos, az elsőben a legkönnyebb fokozat is nehezebb egy kicsivel nála.

Szerintem érződik az egészen, hogy a konzolosok felé nyitottak, ennek ára az, hogy a PC-s változat kevésbé keményvonalas. Ez a meglátásom.

Persze, lehet, hogy vért lehet könnyezni és izzadni majd nehezebb fokozaton, de van egy olyan érzésem, hogy messze nem lesz oly mértékben a hangsúly a taktikán, a megfelelő időben felhasznált képességeken, mint az első részben.

A grafikára nem tudok mit mondani, mert minimum gépigény van meg.
200 levél
Válasz 11.02.23. 22:08 #2
EvolutioN
A túl könnyű játékmenetre egyszerű a megoldás. Nehezebb fokozatra kell majd állítani a játékot a teljes verzióban és akkor lesz már taktikázás meg kihívás. Gondolom, h lesz még minimum 2 nehézségi fokozat a normal felett. Szal ha itt könnyebb a normal, mint az előző részben, akkor ezt nem normalon kell játszani.
A párbeszéd butítással egyetértek. Igaz, h beszél a karakter, ami akár előrelépésnek is nevezhető, de a választási lehetőségek lecsökkentek Mass Effect szerű 3-ra,az előző rész 4-5, vagy akár annál több választási lehetőségével szemben.
A grafika szebb, mint az előző részben. Persze sok új játékhoz képest le van maradva grafikailag, de a célnak megfelel és ugyebár nem az a lényeg.
The Last of Us
3898 levél
Válasz 11.02.23. 16:22 #1
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Akkor ide is.
________________

Nos, kipróbáltam a demót. Azt kell, hogy mondjam, csalódtam. Az az állítás, miszerint a PC-verzióban szintén "taktikázni" kell majd, egy nagy hazugság, pontosabban szólva csúsztatás.

Mágus karaktert indítottam.

Az elején egy "illúzióval", képzelgéssel kezd. Olyan gyorsan le lehet verni a dárkspónokat, hogy az döbbenet. Egy ogárral is meg kell küzdeni, és néhány képességgel minden nehézség nélkül le lehet győzni. Semmi kihívás nincs benne.

Először is egy javítás: Ezután jön a karaktergenerálás, de már megadja a jellegét ez a fantázia-harc, hogy később, magasabb szinten mire számíthatunk.

Nos, amikor valóban elkezdődik a történet, egyes-kettes szinten az ogárig minden további nélkül el lehet jutni, úgy, hogy a küzdelmek meg sem izzasztják az embert. Még egy erősebb lénnyel is összefutunk, akit minden további nélkül az elmúlás bugyraiba -vagyis Enyészet, bocsánat- lehet küldeni.

Az ogárnál már picit nehezebb a játék, nem lehet egyből ledarálni, de egy kis helyezkedéssel és rohangálással nem jelent kihívást.

Egyetlen fokozat érhető el, normal, nos ezen a fokozat az első részben bőven találkozhattunk izzasztó helyzetekkel.

A történet később vált, eljutunk a játék későbbi pontjára, ahol a videóban látott törpe is elérhető. A nyílzáporral úgy képes lesebezni egy seregnyi katonát, hogy az még Leliánának is megerőltető, sőt lehetetlen lenne. Az első részben egy íjász egy ellenségen nem sebzett annyit, mint ő a játékban.

Összefutunk utána egy nevesebb emberrel, egy gengszterrel, aki egy boss lenne, de őt és az embereit a képességeinkkel olyan gyorsan és könnyedén le lehet győzni, hogy ihaj.

A mágusok olyan sebességgel és effektekkel szórják az áldást a pálcájukból, mintha egy sci-fi világból vett lézerpuskát használnának. A kardos képességűek mozdulatai kb. olyanok, mintha az Inuyashából léptek volna elő.

A párbeszédek, a szövegek meglehetősen minimalisták, nos, olyan 50-55%ban az én angol tudássommal is követhető volt. Persze, nem mindent étettem meg, de azért érezhető a "butítás".

A grafikáról nem mondanék semmit, mert szinte a minimális gépigénnyel rendelkezem.

A játék erősen konzolátirat-jellegű. Azt is mondhatnák ME-esedett és kicsit hack'n'slash beütése van. A képességfa is átalakult, bár ezt nem mondanám túlzottan problémásnak. Van annyi képesség, mint az előző részben, bár az ikonok nem tetszenek.

Nekem az egész erősen hent jellegű. Nincs meg benne az első rész kihívása, az, hogy az ember gondolkozzon is. Felülnézet nincs, a csatákat így elég nehéz áttekinteni. Itt inkább a pörgős játékmenetre lett helyezve a hangsúly.

Nos, a történetről nem tudunk semmit sem mondani, az valószínűleg hozni fogja a szokásos BioWare szintet, de van egy olyan érzésem, hogy jóval kevesebb beszéddel.

Szóval, nekem ez a véleményem.

[Elvileg a három utolsó DLC-t lefordító csapat bele fog kezdeni a játék lefordításába, a demóra ők is azt írták, hogy egyszerű a szövegezése, nem fognak vesződni a lefordítással.]

U.I.: Flemeth viccesen néz ki. Igazi bad-ass lett.
_________________

Nem tudok napirendre térni fölötte. Az első rész tökéletes volt a harc tekintetében, legalábbis nekem. Egyszer sem játszottam hátulnézetből, végig taktikai nézetben mentem.

Őszintén szólva a kardos karakterek kardozása megfelelő volt, lovagi jellegű, a mágusok meg valóban mágusnak tűntek, itt meg kész Jedifájtörök.

Szóval az EA (szerintem ők a ludasak) nyitott a konzolt felé, ami nagyobb piac, és a butítások ellenére bőven lesznek vásárlók PC-s fronton is, csak a cRPG-s tábor fogja erősen húzni a fogát.

Olvasgatva neten, egyes emberek meg is jegyzik, hogy nem olyan lassú, mint az első rész.

Szóval első blikkre csalódás.

Uff!
_____________________

Vélemények:

GK Fórum
SG Fórum
PC Dome Fórum
766 levél
Válasz 11.02.23. 16:22
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dragon Age 2 - demo (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.