Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Torchlight II - felszíni területek (Hírek)

Torchlight II

Torchlight II
A legutóbbi Torchlight II cikkek, hírek
1614 levél
Válasz 11.05.26. 11:25 #21
rootshaper
ja, hogy az nem Icewind Ale?
bocs, ezzel régen rengeteget poénkodtunk, bennem is előjött a nosztalgia
13848 levél
Válasz 11.05.26. 11:19 #20
powerhouse
Diablo 2-ben is voltak már zsoldosok...
If I look back I am lost
4176 levél
Válasz 11.05.25. 20:28 #19
gothmog
Öö... mondjuk Icewind Dale?
Totálisan lineáris játék, melyben kötött sorrendben tárulnak fel előtted a területek, s mégis ízig-vérig rpg. Még akkor is, ha részben a linearitása, részben pedig a felfogadható NPC-k hiánya miatt anno sokan visszalépésként és "akciójátékosodásként" értékelték a Baldur's Gate után (pedig néhány dologban többet tudott annál). S mindebben csak az a szép, hogy a mai mezőnyben bizony hardcore rpg-nek számítana

Nálam különben, nagy kedvenc; néha nosztalgiából előveszem a mai napig. Mindig olyan, mintha egy saját partival kalandoznék egy egyszerű, de végtelenül hangulatosan elregélt mesében, s az audiovizuális élmény pedig, amit nyújtani képes (Jeremy Soule zenéje és a kézzel rajzolt, gyönyörű játéktér), a mai napig odab*sz, de keményen! Tényleg odarepíti az embert a Jeges Szelek Völgyébe.
Endure. In enduring, grow strong.
12971 levél
Válasz 11.05.25. 20:01 #18
McCl@ne
Witcher, Final Fantasy... így hirtelen a kedvenceim. Ezek maximum a sandbox jelleg halvány illúziója van meg, vagy az sem. Ezek a legjobbak.
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.05.25. 19:43 #17
Dark Archon
Há' mondj már egy lineáris RPG-t.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12971 levél
Válasz 11.05.25. 19:40 #16
McCl@ne
Attól lesz valami RPG, hogy sandbox?
Ez egyre jobb!
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.05.25. 19:29 #15
Dark Archon
Na, az már akkor valami, ha nem egyedül kell csapkodni Esetleg, ha még sandbox játékmenete is van, akkor szólj, mert akkor már megérne egy misét Bár lehet, hogy akkor már RPG-nek hívnák.

Hát most megfogtál, mert végülis a Duke sem szól másról - az egója és a beszólások mellett - mint aprítani a népet. Úgy látszik konfrontációba kerültem saját magammal

Attól, mert valami rétegjáték, nem jelenti, hogy szar, legfeljebb nem azon gazdagszanak meg a fejlesztők. De rengeteg ilyen játék van: Amnesia, FlatOut 1-2, Shank, Trine, stb.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1614 levél
Válasz 11.05.25. 17:59 #14
rootshaper
nézd meg a silent hill homecoming-ot. bukta lett. a spellforce sem váltotta be a reményeket és rétegjáték lett. resident evil 5 a feka zombikon kívül nem sok újat hozott.

a diablo 3-ban lesznek zsoldosok, a legutóbbi videó pont a segítőkről szólt. akkor ki vagy elégítve?

a Duke-ról már ne is beszéljünk. ha neked az elég, de a diablo 3 nem, akkor nemtom mi van veled
10589 levél
Válasz 11.05.25. 14:25 #13
Dark Archon
Amit leírtál, az igaz. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem ez a játékmenet már kevés, amit a D3 nyújtani tud, túl egyszerű, nem köt már le.

Igazából a Blizzard dolga lenne kitalálni valami műfajhoz passzoló újítást, pl. a single módban társak lehetőségét (zsoldosok), multiban gondolom ugyanúgy lesz. Az adott műfaj meg nem zárja ki, hogy egy másik keresztezze, a példádnál maradva RTS/RPG keverék a Spellforce 1-2, melyek nagyon jóra sikeredtek.

Vannak olyan játékok, melyeknek nem kell újítani: Duke Nukem Forever. Vannak, aminek igen, főleg, ha az a 3. rész Még a Resident Evil és Silent Hill részek is újítottak, pedig az tényleg az a kategória, hogy ugyanazt el lehet adni 10x.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1614 levél
Válasz 11.05.25. 13:19 #12
rootshaper
nekem az jön le leginkább, hogy a szívedhez közel álló gémek maradhatnak akár ugyanolyanok is 10-15 éven keresztül, de egy kevésbé műfajodhoz illő gém meg újítson.
adott egy stílus irányzat, mint mondjuk a RTS-ek vagy RPG-k, előbbiben az a feladatod, hogy hadvezér legyél és irányíts seregeket, a többi már részletkérdés és nem innováció. utóbbiban az a feladatod, hogy megszemélyesíts egy karaktert, aki legyőz sok gonoszt és befolyásolja a sztori menetét. a körítés más, a lényeg mindenhol ugyanez. ha nem gyakni kellene a Diablo 3-ban, meg nem random lootra csorgatni a nyálunkat, akkor az már nem Diablo 3 lenne, sőt, nem is hack'n'slash. a Battlefield minden része lövöldözős game maradt, akármekkora változásokat is eszközöltek rajtuk (attól, hogy nem valós háborús a környezet hanem jövőbeli, az még ugyanúgy lövölde; attól, hogy nem 64-en vannak a pályán hanem 32-en, attól az még lövölde, ez nem újítás.)

műfajt teremtve lehet újítani, olyan mértékben, ahogy azt te elvárod (ahogy mondjuk a mirrors edge, vagy a portal tette) de egy adott műfajon belül vannak bizonyos alapkövek, amik a műfaj lényegét adják. ha azokat elmozgatod, vagy összedől az egész, vagy ráépítesz valami tökmást és az már nem a műfaj része lesz. ez ilyen egyszerű szerintem.

mondj egy olyan FPS-t (first person SHOOTER!, tehát a portal kizárva) amiben nem az a feladatod, hogy lelőj másokat és ehhez nem csak a környezet meg az eszközök változnak gémenként!
10589 levél
Válasz 11.05.25. 13:09 #11
Dark Archon
ui.: kicsit gondolkoznék rajta, kitalálnék valami hasonló frappánsat, mint az AC esetében Anglia
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10589 levél
Válasz 11.05.25. 13:03 #10
Dark Archon
Így van, fizessen a fene havidíjat. Hogy a WoW minőség volna, az elég relatív. Anno megvettem a Guild Wars-t, az összes létező kiegészítőjével együtt 10 rongyért. Azt a modellt mikrotranzakciónak hívják, ahogy az működik és sokkal emberbarátibb. Folyamatosan van hozzá patch és támogatás, miért van ingyen? Miért kellett volna 100 ezret fizetnem 10 helyett a kb. 350 játékóráért? Engem nem zavar, ha te fizeted a Blizzard programozók BMW-jét. De ez már elég távol van a Diablo 3-tól... bár ki tudja.

rootshaper: néztem videókat a D3-ról, annyi különbséget vettem észre, hogy most sokkal szebb effektusok mellett lehet csinálni ugyanazt. A BF hasonlatod meg nem állja meg a helyét, pont amiatt nyavajog egy rakat BF2 b*zi, mert nem ugyanazt kapják folyamatosan. Pedig pont az újítás a lényeg, amit a BF2142 kezdett el és a Bad Company folytatott. Az említett 3 BF közt ég és föld a különbség, a lényeg mégis ugyanaz maradt: mindkét csapatnak lövöldöznie kell a másikra.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12971 levél
Válasz 11.05.25. 12:21 #9
McCl@ne
Sóher vagy fizetni a minőségért és elméleteket gyártasz ehhez. Ennyi jött le ebből. Évekig fejlesztenek egy játékot, mennyibe kerüljön? Folyamatos supporttal és bővülő tartalmakkal, fejlesztésekkel támogatnak egy MMO-t, miért legyen ingyen? Hogy te megvedd és ezáltal még jobban erősödjön az amúgy is nagyon jelentős magyar piac? Jó reggelt!
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.05.25. 10:57 #8
rootshaper
te szerintem ezidáig sztázisban voltál.
"Viszont harmadszorra is lenyomni majdnem ugyanazt az emberek torkán, csak fullHD-ben..." - ha csak ennyi lenne a diferencia a Diablo 2 meg a 3 között, azt a Blizzard is nagyon jól tudja, hogy nem lenne túl sikeres - hosszútávon! ugyanis mint minden játékával, ezzel is arra mennek majd, hogy éveken át leragassza a rajongóit a monitor elé és zúzzák multiban meg satöbbi. a lényeg az, hogy keress pár videót az újdonságokról és próbáld meg háttérbe szorítani a végtelen pesszimizmusodat; akkor talán észreveszed, hogy újítanak is, attól, hogy a játék mechanikája az ugyanaz marad, részben. igazából ennyi erővel akármelyik FPS-t is lehetne szidni, mert lőni kell benne; ez egy ilyen stílus, mit vársz tőle, de tényleg? mintha a Bad Company-tól azt várná el az ember, hogy lehessen benne démonok ellen is harcolni, vagy továbbmegyek: házakat berendezni!

zárójelben amúgy komolyan kíváncsi vagyok, mi az az innováció, amit egy hack'n'slash játéktól te elvárnál? mit kéne még beletenni ahhoz, hogy a te ízlésednek is megfeleljen?
10589 levél
Válasz 11.05.25. 10:03 #7
Dark Archon
OFF
Végigjátszottam mindkét részt, a kieggel együtt. Nem mondom, hogy nem nőttem ki kicsit a játékokból, így aztán a God of War nem mond semmit (így utánanézve valószínűleg azért, mert nem is PC játék). Viszont harmadszorra is lenyomni majdnem ugyanazt az emberek torkán, csak fullHD-ben... nem tudom, ennél innovatívabb játékok érdekelnek.

Amit vártam nagyon, az az SC2. Ahhoz képest azóta se vettem meg (és nem is játszottam, csak a béta multival), sőt már lehet tudni a következő rész árát is, 10 rongy. Na, ez a Blizzard már nem az a Blizzard. Ezzel az erővel mondhatnád azt is, hogy mindenki WoW-ozik, hát a 14 napnyi trial-nál tovább az se érdekelt, túlzottan repetitív.

S szerinted pl. az, hogy a 86. való világot is megeszik az emberek, azt mutatja, hogy igény van rá? Persze. De attól még egy kalap sz*r marad, amit azért korántsem néz mindenki. Ezen a világon semmi sincs, ami mindenkire igaz lenne. [s ide kihagyhatatlan poén: csak kevesen állnak ellen... csak kevesen, hogy fenntartsák az emberiség szabad akaratát: ők az assassin-ek ] Olyan kifejezés sincs, hogy "amúgy mindenki". Akkor az már nem mindenki. Érted a paradoxont?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
8074 levél
Válasz 11.05.25. 02:36 #6
Gerry
"Szerintem a Diablo 3 nem lesz olyan ütős, mint volt 10 éve"

Az biztos. Ha valaki ilyen "Vissza a jovobe" jelleggel forumozik 2021-bol, akkor alairom, baromi unalmas lehet neki a Diablo 3 De nekunk, foldi halandoknak egyelore meg nem az...

Dark Archon: Az egyebkent tenyleg hot unalmas, mikor mesz Ramboval vagy Xenaval, es halomra gyilkolod a monsztakat, de probald meg kiloni az iddqd kodot, a nelkul elvezetesebb, hidd el
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
12971 levél
Válasz 11.05.25. 00:05 #5
McCl@ne
"Mész egy übertáp Ramboval, aki lenyom mindenkit. Unalmas."

Sokat Diablozhattál A God of War sorozat sikere is azt mutatja, hogy nincs igény a műfajra, ugye? Mint a Messiást, úgy várja mindenki a 3. részt. Oké, te nem, meg még itt egy csávó, de amúgy mindenki.
Aztán, hogy jó lesz-e, az már más kérdés, de igény van rá. Sőt, ha van valamire igény, akkor Diablo 3-ra van.
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.05.24. 23:12 #4
rootshaper
az első sem volt egy hatalmas projekt, ez sem lesz az. azoknak szól, akik szeretnek nosztalgiázni, mint mondjuk én
szerintem a Diablo 3 előtt fog megjelenni, legalábbis még tavaly év végén úgy dumáltuk haverokkal, hogy ezzel majd elleszünk, amíg a gonosz harmadik része megjelenik. ennek legalább látni a fejlesztése végét, a diablo 3 meg lehet jövőre sem jön még ki
27 levél
Válasz 11.05.24. 17:28 #3
Genesis033
Szerintem a Diablo 3 nem lesz olyan ütős, mint volt 10 éve. Persze mindenki Diablo-zni fog, mert az a trendi, de szerintem a Torchlight 2 meg a Grim Dawn is jobb lesz nála. (Az utóbbi grafikában mindenképp, de szerintem hangulatban is)
10589 levél
Válasz 11.05.24. 16:22 #2
Dark Archon
Nem minden a Diablo 3. Konkrétan szvsz egy elcsépelt téma, aminek 10 éve volt a korszaka. Mész egy übertáp Ramboval, aki lenyom mindenkit. Unalmas.

Csinálnának Lost Vikings vagy Black Thorne folytatást... na, az afféle játékokból fájóan hiánycikk van.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1823 levél
Válasz 11.05.24. 16:05 #1
warcat
Mi ezzel a játékkal a tervük ,megjelenés Diablo 3 előtt? Mert utána nem sok értelme lesz
766 levél
Válasz 11.05.24. 16:05
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Torchlight II - felszíni területek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.