Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Civilization IV (Ismertető)

Sid Meier's Civilization IV

Sid Meier's Civilization IV
A legutóbbi Sid Meier's Civilization IV cikkek, hírek
12971 levél
Válasz 11.06.09. 19:57 #3
McCl@ne
Már meg is rendeltem, minden kiegészítőjével együtt 6.5 € ~ lófasz.
Respect is not given. It's taken.
1653 levél
Válasz 11.06.09. 19:53 #2
AstorAnt
Szerény véleményem szerint egyenlőre ez a civilization sorozat legjobb tagja.Mondjuk én csak az első 4 résszel játszottam, az 5.el még nem, de amennyire tudom, az majd a kiegészítőkkel fog kiteljesedni.Mondjuk itt is hasonló volt a helyzet.A játék rengeteg beállítási lehetőséget takar, így igen elég hosszúra el lehet húzni a játék menetét. De szerintem rengeteg mod is van hozzá, amivel még inkább el lehet húzni.Attól is függ, hogy milyen győzelmi módokat engedélyezel a játékban.De egyébként a kiegészítőkkel együtt ez a játék minden idők talán legjobb körökre osztott stratégiai játéka, sajnos mocskosul függővé tevő játékmenettel, mivel ahogy csinosítgatod a birodalmad, egyre inkább csak azt mondod, nah légyszi még egy kör, aztán eltűnt az éjszaka.Ez a játék játékosan de mégis kihívásokat tartalmazva engedi, hogy a világnak alternatív történelmet kreálj.Visszatérve a játszható időmennyiségre, sima beállításokkal sem rövid a játék, de rengeteg ideig húzhatod, moddal meg mégtovább, nekem őszintén szólva sosem volt ezzel gondom, pedig játszottam pár résszel, nyílván balanszolva van ez a rész ennyi tapasztalattal a hátuk mögött
Nem tudom mennyibe kerül, nem is számít, ha teljes áron árulnák, akkor is megérné.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
12971 levél
Válasz 11.06.09. 19:28 #1
McCl@ne
Újfent kellene egy kis segítség!
Akciós a játék minden kiegészítőjével Steamen, csak annyi a gond, hogy nem igazán ismerem. Mármint nem Civ-eztem soha, de nagyjából ismerem a játékmenetét, ill. az 5. részt kipróbáltam.
A kérdésem annyi lenne, hogy ha mondjuk nekifeszülök az elején egy civilizációval, mennyire hosszúra tudom nyújtani a játék menetét? Hiszen haladunk a korral előre, és gyanítom nem tarthat semmi örökké. Most tekintsünk el attól a lehetőségtől, hogy legyaktam mindenki, és inkább arra lennék kíváncsi, hogy be tudom-e úgy állítani a dolgokat, hogy egy nekifutásra akár hetekig eljátszhassak, fejlődhessek kedvemre, anélkül, hogy valamilyen korlát a fejemre nőve figyelmeztessen, hogy már csak x kör, év, akármi van vissza!

Gyors válasz kéne, mert 24 órás dealről van szó...
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 11.06.09. 19:28
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Civilization IV (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.