Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Messiah HELP!!!!

2752 levél
Válasz 01.09.15. 13:48 #6
Pete Croft
Nincs mit!Pete Croft
"I make my own luck"
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
3 levél
Válasz 01.09.13. 10:13 #5
ironfist
Köszi Pete!
2752 levél
Válasz 01.09.12. 17:09 #4
Pete Croft
HI ironfist!


Nos azt kell csinálni, hogy amikor ay ajtó bezáródik, pont szemben van egy fogas kerék, nem ajánlatos, hogy beleugorj. Nos szóval fogaskerekek fölött van egy "átlászó padló" amely rajta áll a profesztor. Oda kell menned. Amikor oda érsz, akkor látod, hogy kettő van. Az egyikbe be kell beugrani a testében, ahol a kapcsoló van szemben. Ha sikerült, akkor kapcsold ki a kapcsolót, az "átlászó padló" eltűnik és a profesztor beleesik a fogaskerekek közé. Vissza kell menned ahol bezáródott a kapu. Meg kell várni, hogy jöjjön a következő profesztor. És újra oda kell menned és ugyanazt kell csinálnod, újra és újra.... Addig kell csinálni, amíg tönkre nem megy a fogaskerék.
Ha tönkre ment, akkor mehez tovább.

VAN EGY JÓ TIP:
Menj a fogaskerekekhez, de ne ugorj bele!
Nyomd meg az Esc-et, és ird be, hogy "hcop"
és akkor egy cop beleesik a fogaskerekek közé. Újra kell csinálnod ezt, amíg tönkre nem megy a fogaskerék.

Sok sikert!


Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
3 levél
Válasz 01.09.11. 09:26 #3
ironfist
Segitsetek!!!

Nagyon jó játék ez a Messiah, de sajnos most elakadtam benne. Jól jönne egy kis segítség.

Egy nagy helységben voltam az egyik falon volt egy Cyberotic képernyő egy fönti helyről kerek lukon jöttek le "helikopterfegyveres" népek. Na innen még továbbmentem és bejutottam egy emeleti helységbe, ahol valamilyen gépezet emeberforma dolgokat "gyárt" ott van egy fickó aki nem csinál semmit. Ha bemegyek az ajtó bezáródik és semilyen más ajtót sem tudok kinyitni. Fogalmam sincs mit kéne csinálni.
300 levél
Válasz 01.06.10. 16:10 #2
LeMon
Elméletileg pontosan bele kell menni a Behemótba. Én ezt úgy csináltam, hogy egy magasabb szekrényről repülte bele. A lényeg, hogy neki nem elég a testét megcélozni, jól fent, a vállánál kell eltalálni a gyereket. Azután pedig van egy ajtó, ami előtt a földön van egy mérleg és a Behemóttal, arra kell ráálni.
what you LISTEN TO, is what YOU ARE
497 levél
Válasz 01.06.10. 14:59 #1
kertesz
Na kérem szépen. Az nem tudom pontosan, hogy hol tartok. A feladatom az mondja, hogy valamit csinálni kell a laborban. Felmegyek, párszor megnyomom a kezelőpanelt és kiengedem a Behemoth-ot a generátorból. Eddig rendben, csak egy a bibi: mindig megöl mire eljutok a liftig. Mit kell tennem? Egyébként sehova nem enged menni a gép csak: a laborba, a folyosóra, valamint a csatorna és az utca töredékére. Az a kapu, ahol jöttem nem nyílik. MIT TEGYEK?????
PC/PS2/XBOX

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.