Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A BioWare fejleszti az új C&C-t? (Hírek)

23 levél
Válasz 11.12.11. 11:58 #12
Ramborax
Hát, én megmondtam.
nincs
207 levél
Válasz 11.11.24. 20:39 #11
VeteranHUNTurul
Nem érdemes a Bioware-t blamázni, mert ezt a játékot nem az a Bioware stúdió fogja készíteni, akinek többek között a Dragon Age és Mass Effect szériát is köszönhetjük. Ugye az EA-nek több fejlesztő stúdiója van, ezek közül az egyik a Victory Games, amit a Command & Conquer sorozatra állítottak rá. Azonban a Victory Games már a Bioware égisze alatt tevékenykedik, mint egy alstúdió. Szóval a pár másodperces képsorból leszűrve tuti hogy egy C&C rész készül, ami engem a Generals-ra emlékeztet, nem lenne meglepő ha a C&C: Generals 2-t jelentenék be a VGA-n.

A videóban hangsúlyozzák is, hogy: "Egy új irány, egy új játék, egy új Bioware stúdiótól."

A C&C wiki oldalán a Future résznél a bizonyíték, miszerint a Victory Games egy új C&C játékot fejleszt, amit 2011 év végén fognak bejelenteni, vagyis a decemberi VGA-n, és mivel a Victory Games immár a Bioware része, biztosra veszem hogy egy új Command & Conquer játék lesz amit be fognak jelenteni.

C&C wiki
914 levél
Válasz 11.11.24. 20:04 #10
EnforcerHUN
Volt egy FPS-TPS!? amit lelőttek ha jól emlékszem. "Tiberium" címmel jelent volna meg, de 2-3 hónap után abbahagyták.
Ez mint lehetőség.
De a videó alapján kétlem hogy egy új C&C lenne.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
13008 levél
Válasz 11.11.24. 18:58 #9
McCl@ne
Igaz. Rosszul fogalmaztam, beismerem. De számomra ez az új Bioware feldughatja a seggébe a fantasztikus történeteit, mivel a hozzájut tartozó összetettség és szabadságfok elveszett az évek alatt...
Eddig 50 órát játszottam a Skyrimmel, és nem telik el úgy egy óra, hogy ne lenne valami új, meghatározó élményem, ami részben a szabadságfoknak, részben pedig a rengeteg, hihetetlen sok lehetőségnek és kidolgozott apró részletnek köszönhető. El kell veszni benne, akkor működik. Bizonyára 10 óra a fő történeti szál, én nem tudom. Szinte el sem kezdtem...
Respect is not given. It's taken.
139 levél
Válasz 11.11.24. 18:44 #8
Netsu
Nekem ez az első Bethesda-féle szerepjáték, amivel játszok. Összességében elégedett vagyok a játékkal, csak ahogy Retee is megfogalmazta, a BioWare-féle játékok után nekem hatalmas csalódás ez a történet. Mondhatni nem ehhez voltam szokva. A kommentem is teljesen szubjektív volt, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy új BioWarenek nevezni őket azért elég nagy túlzás a két fejlesztőcsapat alapvető stílusbeli különbségeik miatt.
2129 levél
Válasz 11.11.24. 18:00 #7
Balanses
Netsu: nem tudom, hogy mi nem elég neked: oda mész ahova akarsz, azt csinálsz amit akarsz, azt ölsz meg akit akarsz, abba a csapatba/céhbe állsz be amelyikbe akarsz ésatöbbi. Szerintem a játékosok nagy részét pont ez a szabadság vonzza és ez miatt játszanak a játékkal. Másrészről viszont Retee állításával sem értek egyet, én szerintem egyáltalán nem illene egy Bethesda szintű nyílt világ egy BioWare szintű sztori orientált játékhoz (remélem azért a cikk nem azt jelenti, hogy több ilyenben már nem lesz részünk). Persze ez szubjektív vélemény.

"...úgy érzem, egy RPG sava-borsát nem egészen ezek adják, hanem a lebilincselő történet,..." Mindenki magának döntheti el, hogy mi neki a szerepjáték: amikor egy főhős bőrébe bújva te döntöd el a válaszaiddal, hogy a történet hogy alakuljon, vagy hogy adott egy világ és ott (szintén egy hős bőrébe bújva) majdnem úgy "élhetsz", mintha a valóság lenne.
23 levél
Válasz 11.11.24. 17:23 #6
Ramborax
C&C Generals 2, fuck yeah.
nincs
1560 levél
Válasz 11.11.24. 17:22 #5
Retee
Ja, a két cég mindig ebben különbözött. A Bethesda hihetetlenül hangulatos és hatalmas világot, kiváló rendszert tud összehozni. A BioWare ilyesmiben szerintem csak közepes, ők viszont a sztorihoz, a karakterekhez és a párbeszédekhez értenek. Emlékszem úgy jött ki, hogy én a Dragon Age 1 után estem neki a Fallout 3-nak. Teljesem magával ragadott a poszt-apo világ, viszont a DA kijátszása után a Falloutnál majdnem sírva fakadtam a rémesen gagyi és sablonos sztorin meg karaktereken. Maradjunk annyiban, hogy a két cégből egy igazán ütős csapatot lehetne összehozni...
139 levél
Válasz 11.11.24. 17:10 #4
Netsu
Ja.. Azzal a jó indulattal 10 órás, mindenféle csavart és szabadságot nélkülöző főszállal, amit a Skyrim alá szartak... Gyakorlatilag egyes questek története bonyolultabb, mint a főszálé.. Értem én, hogy fúdeszabadság meg fúdevégtelenquest, azért úgy érzem, egy RPG sava-borsát nem egészen ezek adják, hanem a lebilincselő történet, és az abban rejlő lehetőségek. Na ez itt hiányzik. Gondolom ott is úgy gondolták, hogy mindenkinek leesik az álla a világtól, ezért senkinek nem fog feltűnni, hogy egy CoD szintű főszálat "alkottak". Nesze neked "új BioWare".
2129 levél
Válasz 11.11.24. 17:02 #3
Balanses
Elkurvultak, ez tény, de én nem mondanám a Bethesdára, hogy az új BioWare. Az rpg-nek egy teljesen más ágát képviseli, simán megférnek(nének) egymás mellett. Én inkább úgy mondanám, hogy a Bethesda egyedül maradt a dobogón.
13008 levél
Válasz 11.11.24. 16:52 #2
McCl@ne
Elkurvultak.
A Bethesda az új BioWare.
Respect is not given. It's taken.
2129 levél
Válasz 11.11.24. 16:28 #1
Balanses
"...cég új stúdiója nem a megszokott TPS-RPG vonalban gondolkozik,sőt"
Áhh....remélem, hogy ez nem igaz. Ez most akkor konkrétan azt jelenti, hogy szakítanak az eddig megszokott rpg vonallal? Vagy mi a rák? Ha nem, még akkor sem örülök, a hírnek, hogy lehet felveszik a tps vonalat. Minek? Egyszerűen nem látom értelmét, hogy egy 15-16 éve rpg játékokkal foglalkozó játékfejlesztő cég hirtelen egy ilyen kanyart vegyen. Még ha egy középszerű cégnél történik ez azt mondom, hogy talán-talán...de ők klasszisokat raktak le. Remélem, hogy ennek majd az ellenkezője fog megtörténni, de gondolom ennek kisebb az esélye.
766 levél
Válasz 11.11.24. 16:28
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
A BioWare fejleszti az új C&C-t? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.