Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Retro ajánló - Heroes of Might and Magic III (Hírek)

Heroes of Might & Magic III

Heroes of Might & Magic III
A legutóbbi Heroes of Might & Magic III cikkek, hírek
237 levél
Válasz 12.03.01. 04:29 #11
Ladomer
Nem vagy egyedül, max. annyi a különbség, hogy nálam a negyedik az örök kedvenc, bár nem feltétlenül a "gyári" kiadás miatt. Mondjuk a lényszerű hősök és a hősszerű lények, a jól eltalált fejlődési rendszer, a "ha akarom stratégia, ha akarom RPG" koncepció, a fülbemászó dallamok, és a rengeteg játékmenetbeli kisebb-nagyobb frissítés is nagyon bejött, de az i-re a pontot a zseniális pályaszerkesztő teszi fel, a rendkívül agyafúrtan scriptelt rajongói mapokkal. Második helyen nálam a H2 áll, sok UV csekkemért felelős. Harmadik a H3, utána jön a H1 (sajnos csak a második rész után kerítettem sort rá) az ötödiket meg végig sem játszottam, nem tetszett a játékmenet visszabutítása, az első csalódás eme sorozatban. A hatodikat még nem próbáltam.
19406 levél
Válasz 12.02.29. 12:57 #10
sipec
az 1!
95, jon haver, h "talaltam egy jatekot, amiben loval kell menni", es elkezdodott U, NE TAMADD MEG, mert F.E.V. van a sakanyokbol!! angol tudas rulz
utana a 3 lett meg, majd pcgurubol a 2.
az egyik legjobb elmeny a 3mal kapcs, hogy akkor MINDIG melegszendvicset ettem az OST mai napig megy.
a 4 egy kalap szar IMHO, az 5 is nagyon le tudott kotni.

a 6 varat magara, mert a laptop mar nem birja
7036 levél
Válasz 12.02.29. 07:18 #9
Aruns
Nekem a 0. és az V.-VI. eddig még kimaradt. A III. örök kedvenc, de a II. is nagyon jó volt. Máig játszom néha a III. résszel, folyamatosan fenn van a gépemen.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
27 levél
Válasz 12.02.29. 06:24 #8
Genesis033
Nekem a II. rész örök kedvenc marad.
Aztán lehet egyedül vagyok vele, de nekem a IV. rész is nagyon tetszett, azt 2. helyre teszem. Majd az V. De iegazából mindegyik játék jó, én commodore-on még a 0. részt is toltam, az mekkora feeling volt, csak volt benne egy bug, hogy a katapult vásárlásnál kifagyott
623 levél
Válasz 12.02.28. 22:29 #7
stero
Én még most is határozottan úgy vélekedem, hogy egy esetleges újabb résszel szakítsanak a 3d-s világtól, vagyis legyen gyönyörű szép, de nem kell a 3d bele .. megöli .. 2d, félig 3d-s graffal (viszont annál kidolgozottabban) írjanak egy h3-hoz hasonló játékot, random mappal, milliónyi beálíltással (mint pl a wake of gods esetében). Rengeteg neutrális egység, annál is több dwelling és bizbasz a pályán .. ki se lehessen ismerni a játékot : D (mint a h3 esetében) .. nekem ez tetszene .. a többi engem sajna nem érdekel .. erőlködésnek tartom csupán a sorozat továbbfejlesztését.
11118 levél
Válasz 12.02.28. 21:34 #6
VodevilX
+1
Én is a II-t imádom. Azon nőttem fel, számtalan hot seat délután suli után... Oh azok a régi szép idők! Egyébként is a Commandos mellett, itthoni gamer karrierem alappillére. Igazi szerelem (volt)
Valóban sokkal többet kínál a III, ez vitathatatlan. Nem alaptalan a mai napig töretlen népszerűsége a fanok körében, de azok az elszakíthatatlan szálak amik a II. részhez kötnek, azok örökre megmaradnak.
Aztán nekem az V. az top3as, semmi bajom nem volt vele, csak hát az fent említett 2 rész után aligha lesz bármelyik jövőbeli résznek is akár csak csekély esélye is a trónfosztásra.
A VI nem rossz, de valamiért alig játszottam vele mióta kijött, pár tucat óra az nem sok Heroes mércével. Talán majd ha érdemben patchelik, meg érkezik hozzá kieg.
A IV meg kölyök fejjel sem jött be annyira, ma pedig már annyira sem tudnám értékelni, akkor még legalább megvolt az újdonság ereje, de tele van buta dolgokkal, a karavánon kívül nem sok jót tett hozzá a franchisehoz. Bár a zenéi kiválóak. Az elsővel pedig nem is játszottam annyit, hogy érdemben értékelni tudjam.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
7801 levél
Válasz 12.02.28. 21:19 #5
Lovi Tommy
Nekem a harcok nagyon nem jöttek be a hatodik részben de hát mint írtad, se neked, se nekem, se senki másnak nem lehet objektív véleménye ilyen kérdésekben
623 levél
Válasz 12.02.28. 21:17 #4
stero
Érdekes .. nekem a hanghatások miatta h3 a kedvenc .. pont azok miatt! Tökéletes ahogy minden egyes sarkon, dwelling közelében valami más zene csendül fel .. teljesen elvarázsol az egész játék, a városok zenéiről nem is beszélve .. az már egyenesen álleejtős!
4172 levél
Válasz 12.02.28. 20:33 #3
gothmog
Nálam a II. a kedvenc! Egyszerűbb, mint a későbbiek, de ezzel játszottam a legtöbbet anno, ehhez fűz a legtöbb élmény. Hihetetlen hangulata volt a hanghatásokkal, zenékkel, kicsit rajzfilmszerű grafikával, mindennel együtt!

A III. a legnépszerűbb, és valóban, óriási ugrás volt a II.-höz képest sok tekintetben. Ekkorát egyetlen későbbi rész sem tudott fejlődni az aktuális elődjéhez képest. Így nem csodálom, hogy a legtöbb ember számára ez az etalon.

Ugyanakkor érdemes szerintem mindent a maga helyén kezelni. Én a 6. részt befejezve kicsit előkaptam újra a III-mat, és bizony eléggé fapados érzésem támadt a kampányt játszva... el is ment tőle a kedvem már a második-harmadik pálya környékén. Nem csupán maga a kampány, illetve a történetmesélés tűnt egyszerűbbnek, de bizony a csatákat is kőkorinak éreztem. Nekem legalábbis a 6. rész után nagyon hiányoztak a III-ból az aktív lényképességek, amikkel meg lehetett azért bonyolítani a dolgokat.
Ugyanakkor vitathatatlan, hogy sok egyéb szempontból (frakciók erőviszonyai, térképek megtervezése stb.) a III. megeszi reggelire a későbbi részeket.

Ettől függetlenül nálam a rangsor a mai napig: Heroes2, Heroes3, King's Bounty (a régi C64-es),Heroes6, Heroes5, Heroes4 és Heroes1 (utóbbival alig játszottam, ezért az uccsó hely). Nem objektív rangsor, csak a személyes élményeim határozták meg
Endure. In enduring, grow strong.
623 levél
Válasz 12.02.28. 20:05 #2
stero
Minden idők legjobb játéka!!!!! Kedvencem is marad örökre .. 1998 óta van gépem .. azóta heroes-ozok. a 3 volt az első játékom és a mai napig fent van a gépemen ez a nem semmi. Ma is toltam egy random mapot .. Nem lehet megunni. (L)
7801 levél
Válasz 12.02.28. 19:42 #1
Lovi Tommy
Egyértelműen a III. Aztán a II., majd az V:, VI. s végül a IV. A "0." s I. részt nem ismerem sajnos.
766 levél
Válasz 12.02.28. 19:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Retro ajánló - Heroes of Might and Magic III (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.