Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» WRC 3 - Challenge mód és Boss Battle [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: WRC 3 - Challenge mód és Boss Battle
A hamarosan megjelenő autós játékban különböző kihívásoknak kell majd eleget tennünk, valamint egy az egy elleni versenyeken is helyt kell állnunk.

WRC 3

WRC 3
A legutóbbi WRC 3 cikkek, hírek
161 levél
Válasz 12.09.29. 19:35 #2
Pistii
Soha nem lesz már normális rally-is játék a wrc sorozatból 3.dik ps2-es rész volt a legjobb...(szerintem)..
Kevés gyártó unalmas pályák rövid szakaszok oda vissza ááá .....Miért nem lehet 95-2010 ig belerakni kocsikat!! Ja és grup B, classic, Csinálnának carrert amit totál zöldfülűen kezdenél Szponzorok, le kéne szerződni stb.. északai futamok.. raj hangok közönség beszaladgálna stb...Na mindegy ez az én álmom Nem költenek rá elég pénzt kevés időt fordítanak rá!!
"Ha másodikvagy Te vagy az első alki veszít"
143 levél
Válasz 12.09.28. 23:09 #1
Snapsz
Nem hangzik rosszul, az előző részek rally suli, karrier, és instant verseny módjaihoz képest előre lépés. Bár kicsit játéktermi arcade beütést keltett bennem egy két mód, hogy powerupok meg kapuk vannak, amik hatással vannak ránk. Leginkább a Survival Contest a bazári hangulatú nekem. Hogy egyre gázabb lesz az autó, de vannak kis repair kitek, amik instant megjavítják az autót. De a Gate Contest lassító kapui is furán hangzanak. Na mindegy, nem ítélünk elsőre, meglátjuk mit produkál majd élesben.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.