Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» ez volt 2012

8961 levél
Válasz 12.12.31. 11:13 #8
goodboy007
Szintén zenész, ez az év azt leszámítva, hogy mocskos sokat kellett tanulni, életem egyik legjobb éve volt.

+


- Életem legjobb nyara, voltak kockulós napok, de rengeteg programom volt mellette. Talán a Rockmaraton hiányzott, de majd jövőre bepótolom .

- Csomó új embert ismertem meg, illetve régebbi arcokat ismertem meg jobban.

- Mindez annak is volt köszönhető, hogy májusban megint hazaköltöztem Decsre, most már 100%, hogy véglegesen, így ezt is pozitív dologként tartom számon.

- Elkezdtem rendszeresen kondizni, bár most a karácsony miatt kimaradt 2 hét, de holnaptól újra nekilátok és érzem, hogy lesz eredménye, mert rettentő mód élvezem.

- Most, hogy 1 év van vissza a suliból, már látom a fényt az alagút végén és ez igencsak feldob. Remélem a CISCO tanfolyammal megdobva fogok legalább egy középszerű állást találni.

- Elkezdtem verseket, majd rapszövegeket írni és utólag visszaolvasva és mások véleménye alapján is egész jók lettek, kíváncsi leszek, tudok-e velük kezdeni valamit pár éven belül.

- Még inkább megbizonyosodtam arról, hogy lelkileg nagyon erős vagyok. Sokan már lehet butaságot csináltak volna ettől a sok szartól, ami az életben rám szakadt eddig, de nekem a néhány "Istenem, miért pont éééééééén?"-en kívül ez csak kihívás. Valahogy úgy vagyok, mint A Mag című filmben az anyag, ami borította a hajót. Minél nagyobb energiák csapkodnak, annál erősebb leszek .


-


- Barátnő még mindig sehol, egyszerűen nem tudok csajozni
- A hazaköltözés miatt (is) kolis lettem, ami ugye rengeteg pénz
- Ebből kifolyólag már 6x200k-t vettem fel, bár most ősszel sikerült megúsznom, tavasszal nem fogom tudni elkerülni, mert jogsit szeretnék szerezni.
- Már a f@sz kivan a sulival. Ami érdekelne, arról alig esik szó, rengeteg szemét tárgyat meg sok tanulással is alig tudtam abszolválni.
- Még mindig rohadt sok édességet eszem, ezen mindenképp szeretnék változtatni. Május környékén próbaként egy hónapig nem ettem kenyeret, szóval ezzel is sikerülni fog.
- 2 hét után betörtem az új telefonom kijelzőjét, bár működőképes maradt, előző két telefonom egyszer sem ejtettem le 2,5 év alatt.Végül a terveim jövőre:

- Jogosítvány tavasszal
- Nyelvvizsga angolból, utána pedig német önszorgalmi alapon
- Olyan -20kg, de ehhez az édességről leszokás is kelleni fog, meg a rendszeres kondi.
- Barátnő
In god we trust, all others we track!
13257 levél
Válasz 12.12.31. 05:53 #7
McCl@ne
Nálam 2012 nagyon adta, ha minden év csak ennyire lenne fasza, azzal már szépen beérném:

+
- Ez volt az első kerek évem az új cégnél, vidéki viszonylatban nagyon jó fizetéssel, rengeteg szociális juttatással, plusz lehetőségekkel. Maga a munkahely is tökéletes a magamforma embernek (nem tanultam túl sokat életemben, mivel a valódi érdeklődési körömmel úgysem kereshetek pénzt), nem robotmeló, néha kreatív, inkább szellemi, mint fizikai. Az itteni csapat is egész jó, persze nem tökéletes, úgy tűnik mindenhova kell legalább egy faszkalap
- Még az előzőhöz tartozik ugyan, de kiemelkedően örültem neki: szeptemberben egy kisebb előléptetés is bejátszott, amit szerencsére számszerűsítettek!
- A normális fizetésnek köszönhetően sikerült egy csomó fontos (laptop, fullHD tévé), és kevésbé fontos (PS3 egy halom játékkal, házimozit kiváltó fejhallgató, Blu Ray filmek) dolgot úgy megvennem, hogy nem szakadtam bele, plusz rendbe rakattam az autót is.
- Végére a legfontosabb: barátnőmmel belekezdtünk a 3. évbe, ami nálam eddig vízválasztó volt, most viszont mintha mi sem történt volna... illetve de: csak még jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem fárad, a logikusnál jobban nem rutinosodik, a családjával is rengeteget javult a viszonyom, most már tényleg családtagként kezelnek.
- Az idei volt talán életem legjobb nyara, bár semmi extra kívülről nézve, de folyamatosan voltunk valahol: nem nagyon emlékszem, hogy eltelt volna úgy 3 nap, hogy ne adódott volna valami program! Persze semmi szupermenő Egyiptom, meg olasz tengerpart, csak a határokon belül, de ott megállás nélkül! A nyárzáró egri 3 napos túra pl. életem egyik legjobb élménye volt!

-
Negatívumot nem is nagyon tudnék, csak apróságok jutnak eszembe, amikkel nem érdemes összekoszolni ezt a jó kis kommentet
Respect is not given. It's taken.
19529 levél
Válasz 12.12.31. 01:25 #6
sipec
pros:

- tolmacsoltam lengyelorszagban, itthon, es sikeresen lezartam az iskola projectjet.
- world rank 42 es 44 wowban
- straaaand!
- eleg sok dolgot tanultam csehul

cons:

- meg mindig itthon, nem talalkozom eNberekkel, emiatt sokszor erzem ugy, h antiszocialis vagyok / szocialis reszkepesseghiany kialakul..
- megbuktam francia nyelvvizsgan
- garazs torteneteben az utolso garazsparty (mert jovore mar nem lesz)
6962 levél
Válasz 12.12.28. 23:24 #5
GustyX
Igazából semmi extra nem történt azontúl, hogy tapasztaltam ezt-azt. Amilyen jól indult (főnök megkért, hogy csináljam már meg a munkaszerződés módosításokat a fizu emelés miatt remélem idén januárban is kell ilyet), annyira totál semleges, unalmas lett az év többi 11,5 hónapja. Első teljes év, amikor már a malomkerékben vagyok és mondhatni ugyanaz a napi rutin (kivéve nyarat, akkor lejártam úszni esténként)...Felkel, felöltöz, munkába megy, kávézik, dolgozik, ebédel, dolgozik, végez, telefon, kockulás, kutyázás, telefon... A változatosság, hogy néha megnéztem egy-egy filmet (már amikor lehetőség volt rá). Ennyi. Nyaralás ugyanott, bnőmmel sajnos továbbra is adódnak konfliktusok, nem voltam semmi szép helyen, semmi nem történt. Egy évvel közelebb kerültem egy komoly, egész életemet meghatározó döntéshez. Vannak dolgok amik továbbra is zavarnak, de nem tudok/merek ellene tenni. De örök optimizmusom megmaradt, úh lehetne rosszabb is, de folyton bízom a jobban.
Bár belegondolva inkább írjam ezt minden évben, minthogy valami negatívumot írhassak ide.

Egy modi javítsa már ki a címet
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2891 levél
Válasz 12.12.28. 20:46 #4
Aryx
Na jó, kutyakötelességből belogolom idén is a személyes ezvoltomat, mert, csak.

Kontra:
Baromi viharosan kezdődött az év, március tájékán volt pár életveszélyes fenyegetés, 2 hónapig gyak. hajléktalan voltam, de még itt vagyok, üdén, vidáman és megerősödve. + beütött egy egészségügyi krach, ami lelkileg sem tett jót, párszor kisiklottam az év többi részében is, de utólag mindig beláttam, kár depizni, és le tudtam küzdeni a belső démonaimat.
Pro:
A fentieket ellensúlyozandó, sokkal több sikerélményem volt, mint bármely másik évben. Azzal foglalkozok, amire már évek óta pályáztam, félig-meddig már hivatásszerűen, amikor meg nem, akkor meg alkotok, ami másoknak is tetszik (ők tudják ). Az emberek iránt megnőtt a toleranciaküszöböm, és az én hülyeségeimet is jobban megértik. Ahogy Pyro írta még nekem anno, nincs jobb annál, mint amikor alig vagy otthon, egész nap pörögsz, és minden reggel új kihívásokra ébredsz. Ma csak azt tudom erre mondani, milyen igaza volt... és most már én lógok az embereknek több hónapja elmaradt válaszlevelekkel, de hadd tépelődjenek még tavaszig. Na jó, nem. Összességében nagyon örülök ennek az évnek, még ide a Dome-ra is vissza-visszanézelődök olvasgatni hetente akár többször is, de már csak olvasgatok (passwordömön is most filóztam fél percet, hogy mi is volt az). Szóval be is fejezem, a köv. év legyen ilyen, vagy még ilyenebb, és békesség lesz. Köszönöm az érzelemlevezetés lehetőségét, boldogot mindenkibe.

p.s.: A zenei beállítottságom nekem nem változott, továbbra is ugyanazokat az igénytelen szarokat hallgatom repeat-be, amiket már évek óta és azzal jól van.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
7809 levél
Válasz 12.12.24. 16:41 #3
Lovi Tommy
-elértem a mélypontot a tavalyi szerelmi csalódás után
-beadtam az egyetemi jelentkezéseket
-végre megtaláltam azt a kinézetet, amivel fenntartás nélkül megvagyok elégedve (április óta dreadlock)
-megírtam szarul az érettségiket (5-ös mind, de alsó határa)
-Infected Mushroom koncert, majd meeting az énekessel
-Legjobb nyaralás eddig
-Sziget - KoRn, szintén meeting, itt Munkyval s a pótgitárossal, Ryannel
-Itt ismertem meg aktuális barátnőmet, akivel rá egy hétre kb összejöttünk
- Nyári munka végre, kb 25 napi teljesítménybéres (8-ból öt óra aktív, többi sörözés a munkatársakkal ), erre kézhez 140k-t kaptam.
-Végül hiába vettek fel egyetemre, úgy döntöttem, nem érdekel, s segédoperatőr okj-ra mentem.
-Kijött a GW2, amilyen jó volt eleinte, olyan nagy csalódás lett.
-Az iskolában termékeny környezetbe kerültem, mindenki művész, így minden(ki) inspiráló
-20 éves lettem.
-Máris két normális színvonalú munkám készült el (majdnem ) az első félévben
-Sok-sok hsz-el gazdagítottam magam.
-Talán ebben az évben voltam eddig legtöbbször moziban (13)
-Zeneileg Barthezzénél is nagyobb változás állt be: rock/metal -> psy trance, goa (kb am imaradt régről az a KoRn, s Manson)
-Manson-Rob Zombie koncert - Életem legjobb s legrosszabb koncertélménye is egyben. ***** jó volt, ám halovány ahhoz képest, amilyen régen volt MM.
Azt hiszem ennyi, a fontosabbak közül.

Jövőre nehéz s fontos év vár rám, mint Helyzetben említettem, szakviszga s filmmű felvételi kb egyidőbe.
52448 levél
Válasz 12.12.24. 16:29 #2
Barthezz
2012:
- Kis kitérő után végül megtaláltam azt a munkahelyet, ahol végre tök jól érzem magam, szeretem csinálni a munkám, baromi jó közösség alakult ki, a munkámmal meg vannak elégedve, tök szép helyen vagyunk és hosszabb távon is el tudom ezt képzelni magamnak.
- Balaton Sound, Sziget, mindkettő óriási élmény volt, nemrég pedig Camo & Krooked és a Logistics fellépése a Dürlinben, ami kb. év bulija volt számomra. ^^
- Zeneileg végül teljesen beálltam a dubstep - drum and bass vonalra, tucc-tuccot már csak elvétve hallgatok. Ezt se gondoltam volna korábban magamról.
- Két nagy szerelem, mindkettő a nyáron csúcsosodott ki és elég szép pofáraeséssel ért véget, de szerencsére gyorsan talpra álltam.
- Letettem fél évre a cigit, majd fenti okok miatt újra visszaszoktam. Arra jó volt, hogy bebizonyítottam magam előtt, bármikor le tudom tenni, ha nagyon akarom. Meg legalább fél évig nem mérgeztem magam semmivel.
- Heti 2 úszás standardan beállt, ezzel végre megint elég sportos életmódot élek, a szaunázással kombinálva meg a szerveztem is tök ellenálló lett, hideget is baromi jól tűröm, szóval fizikailag úgy érzem alaposan megerősödtem.

Összességében nem volt egy hűdenagyszám ez az év sem, de az előzőeknél (2009-10-11) mindenképpen jobban sikerült és én is jobban érzem magam. Haladt egy bizonyos irányba végre az életem. Remélhetőleg egy felfelé ívelő tendencia indult most meg az életemben, a 13 meg amúgyis szerencseszámom, szóval optimistán tekintek a következő év felé. = )
13848 levél
Válasz 12.12.24. 16:08 #1
powerhouse
szerintem nem kell részletezni miről szól a téma, lehet évösszefoglalni serényen két bejgli között!

csak hogy gyorsan letudjuk az elmaradt világvégét
If I look back I am lost

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.