Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Defiance (MMO)

1624 levél
Válasz 15.05.29. 08:32 #64
-T0ng-
Tavaly játszottam rajta és őszintén megmondom én egész élveztem, bár azzal, hogy a küldetések egy része felvezeti az adott heti epizódot a másik meg valahogy szorosan kapcsolódik egy idő után kissé hektikus lett és követhetetlen, aztán meg egyenesen érdektelen,. Viszont ha tetszik valakinek a sorozat érdemes egyszer kipróbálni, főleg hogy ingyenes.

Hozzáteszem azért szerintem sem kell csodát várni tőle, hamar észreveszi az ember, hogy akkora tartalom nincs benne, mint szeretné.
16280 levél
Válasz 15.05.29. 07:39 #63
david139
Ezt még kajak játssza valaki?
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
13 levél
Válasz 15.05.29. 00:37 #62
Alfonzszel
FORRADALOM - a magyar defiance klán
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/893936210644654/?fref=nf
Ingame név: Horzsolo

Mindenkit szeretettel várunk a posztapokaliptika vérrel áztatott mindennapjaiban!
9083 levél
Válasz 14.08.09. 11:12 #61
davkar9
Meh, ez a szokásosnál is gyengébb volt. De legalább van új terület.

Jó lenne ez, de a storytellingjük nagyon rossz. Videókat, hosszú szövegeket, valamit. Mert ide futsz, oda futsz és közben beszél. Nehéz ám így figyelni. Most is a végén állt össze valamelyest a kép, a figura, aki szarkavar az az aki megölte az EGO-nkat, vagyis azt az indogenet aki megcsinálta az ego-t és akinek a személyisége a miénkhez lett felhasználva. Ezek a gridek továbbra sem tudom mik, ilyen nanosuitos furcsaságok, na most ők is idegenek vagy az átalakítottak? A hangfelvételek sem adtak hozzá olyan sokat, annyit értettem belőle, hogy ezek a fura fanatikusok is valami halálbuzik és a szörcsögő hangokból ítélve itt is valami olyan dolog történik mint amit Irisa csinál másokkal a sorozatban. Megöli, majd a drótkígyókkal "feléleszti".
Simple. Eternal. Beige.
9083 levél
Válasz 14.08.09. 09:58 #60
davkar9
Nagyon rossz ez a pénteki nap, megint elfelejtettem, hogy van új rész. Felirat ellenőrzésénél elcsíptem pár szálat amit nem értettem, mintha történt volna valami a múlt heti óta amit kihagytam. Beléptem a játékba, lám van 5 új küldi. Gyorsan végigszaladok rajtuk előtte. Össze-vissza jönnek ezek az updatek, gwnél legalább tudom, hogy kéthetente van valami új.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 14.07.17. 22:18 #59
MattMatthew
Ha megtalálod neten a szövegeket akkor légyszi linkeld be ide! Játékkal vesződni most nagyon nincs kedvem.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 14.07.15. 23:00 #58
davkar9
Az új epizód nem is volt vészes, viszont vagy legyen minden átvezető videóban, vagy a beszélgetéseket lehessen visszahallgatni, mert elég nehéz úgy a szövegre-történetre figyelni ha közben 10+ dark matterrel kell kergetőznöm. Pont emiatt vannak foltok, de ha jól vettem ki akkor az EGO-k indogeneok átalakítva (DAO gólemek után nagyon nem eredeti). Hogy mi a fenék azok a gridek az nem derült ki, gondolom a barlangrajz kinézetű figurák amik von bach(?) hibás egoival felturbózott felhasználók pattannak ki. Uhh, visszaolvastam, tényleg jobb lesz ha holnap ránézek wikin vagy valami. Kíváncsi vagyok, hogy a sorozatban vajon normális EGOt vagy az új, hibás változatot kapta meg Pottinger.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 14.06.19. 23:37 #57
MattMatthew
SPOILER
Pedig meg kell halnia, így mindig fura/vakvágányos a Nolan-Amanda viszony, hogy közben Amanda tesóját döngeti.


Amúgy újranézted, vagy hogy bírsz emlékezni ilyenekre?
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 14.06.19. 23:30 #56
davkar9
SPOILER
Igen, de a promóban mutatták szóval mégsem. Én inkább az agyonvert tábornokra gondoltam, ott kucorogtak az irodában amikor dörömböltek a katonák. A játékban egész jól volt, mondjuk arról beszélt, hogy most már Alec a családfő.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 14.06.19. 22:40 #55
MattMatthew
SPOILER
Már nme is emlékszem, megölte Kenyát? Annyira mindenhol cliffhanger akart lenni, hogy nálam nagyon elsikkadtak a dolgok. De majd holnap kiderül!
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 14.06.19. 22:36 #54
davkar9
Van új season 2 episodic küldi. Hát ez ebben az évadban is ugyanaz lesz; menj ide, öld meg, nézd meg a fél perces videót, ha nézed a sorozatot akkor érted az utalásokat.

Ma-holnapi részben kíváncsi vagyok, hogy megemlítik e az itt történteket. Múltkor Stahmanak segítettünk, most Nolannak. Ez azért már jobban illeszkedett, a webisodeok ~folytatása, Stahmat az első évados cliffhanger miatt nem tudtam hova tenni.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 14.06.09. 10:13 #53
MattMatthew
Köszi!
Azt néztem, h mostmár lehet ratinget is növelni a fegyvernél, ez eddig mintha nem lett volna. De keresgélni kellett még a skill nullázást is, annyira elszoktam tőle.

Casti pengét hol lehet venni? Vagy az csak dlcseknek a jussa?

Elkezdtem egy új karit, de aztán az első küldiknél rájöttem, hogy azért annyira nem jó a kampány, hogy újra végigvigyem. De ez a 600EGO körüli karim az jó lesz arra a pár sorozatosra.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 14.06.09. 09:36 #52
davkar9
A rating (tiéd és a fegyveré is) most már számít, kis számláló jelzi a teljesítményedet eventeknél. Van a spike (x körben boost) és stimek, utóbbinál én a gyógyítósat használom, de van sebzés, és védelem erősítő is. Casti dlc megvétele után bejelentkezéskor van lehetőség a karakter megváltoztatására, azon kívül nem. Az én hangom se jó, váltásnál végigpróbáltam a többit, egyik se igazán megfelelő, szóval maradtam a defaultnál, az volt a legkevésbé rossz.

Minden launcheres játéknál ez van, ezeket a steam nem tudja kikerülni. Walletből pontot vételről nem tudok. Season passt/dlcket meg tudod venni rendesen.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 14.06.07. 14:37 #51
MattMatthew
Az a bajom ezzel a játékkal, hogy nem tud steamből rendesen indulni. Elég átgondolatlannak tartom azt, hogy elindul a steam ami elindítja a defiance loadert amibe még be kell jelentkezni (nem is jegyzi meg a jelszót) és csak utána mehet a játék...

Steames wallettel lehet játékbani dolgokat venni vhogy?

A főstoryt végigvittem, a finalboss nagyon szemét volt! De legalább jöhetnek az epizódos questek!
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 14.06.02. 19:48 #50
MattMatthew
Mit variáltak át? Tudom, én vagyok az mmo tudatlan, de nem tűnt fel semmi különös. Lehet stimeket meg spikeokat nyomni, az nem volt eddig, de más nem tűnt fel.

Illetve lett hangja a karakteremnek... ami annyira nem jön be. Lehet valahogy elérni a customization opciókat és változtatni a karakteren?

Bár lehet, hogy nem lesz kedvem folytatni. Egy éve is a finalbossnál hagytam abba mert mindig feltámadt, most már ott voltam, hogy kinyírom mindjárt, erre beragadt egy pajzs mögé és nem lehetett semmit sem csinálni.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 14.05.30. 13:31 #49
davkar9
A gunslinger dlc eléggé elvette a kedvem a játéktól, annyira, hogy az új dlc megjelenésekor (mondjuk ütközött a gwvel, naná, hogy azt választom) se néztem vissza. Ma elindítottam, töltögetett, beléptem. Már megint sikerült alaposan átvariálniuk a játékot, összességében jó értelemben, de kellett egy pár kört futnom a honlapon, hogy kiderüljön mik is változtak. Mert a játékosok és a pocsék chat az nem, kérdeztem, hogy mi újdonság van, de választ nem kaptam.

Ratingnek van jelentősége, sima nevű mobok elég gyorsan fekszenek, a különféle fegyverek az effekteknek megfelelően sebeznek (pl a villám rendesen szedi a pajzsokat). Van már új episodic küldi is, ha jól láttam Stahma szerepel benne, majd valamikor megcsinálom.

Jövő hét szerdán (júni 4) váltanak f2p-re, trialosok, meglévő játékosok akik leszoktak, sorozatot nézők tehetnek vele egy (/újabb) próbát.
Simple. Eternal. Beige.
9083 levél
Válasz 14.03.10. 14:00 #48
davkar9
Múlt héten rászántam magam és megvettem a season passt. Úgy voltam vele, hogy nincs havidíj, boltot nem használom, leárazva vettem, csak kapjanak már egy kis támogatást. Így egyben végül is "megérte" (pontosabban nem bánom, de valószínűleg ez ilyen első-utolsó alkalom volt).

A Castithan csomagban van 2 rövidke sztori videó, az első bevezet minket a dlc magját adó aréna módba, a lezáró videóban pedig kapunk egy maszkot és egy fénykardot (olyan mint a kés amivel a sorozatban is hadonásznak). Értelemszerűen a castik bekerültek mint játszható faj, a meglévő karakterünket átalakíthatjuk első bejelentkezés után. Én maradtam az irath karimnál, ezek a fehérke modellek kicsit csúnyák.

Arkbreaker - néhány pár perces videó, hozzáférés a volge fegyverekhez, arkfallok lehívása. A többi része - stimek, lerakható buffok, belépés a lehívott arkfallokba - azoknak is elérhető akik nem veszik meg.

7th legion, kb ugyanaz mint az arkbreaker, csak +történet nélkül. Dlc nélküliek ugyanúgy megkapják az incursionöket (útmenti eventek kipucolása majd egy pontvédekezős finálé olyan helyen ahol volge siege vagy zombiirtás is folyik máskor). A dlc vételével csak "új" fegyverek (vbi modellek pár eltérő stattal), két ruha, és pár új pursuit kategória jár.
Simple. Eternal. Beige.
9083 levél
Válasz 14.02.08. 23:29 #47
davkar9
Múlt hétvégén gondoltam egyet és újból elővettem. Jó ötlet volt, mert ismét rákaptam az ízére. Igaz csak a dailykre ugrom be és egy-két major arkfallra, de azzal is jól el lehet lenni. Dlck óta a nem vevők is megkapták az új eventeket így a volge siegek (pontvédő móka, többnyire tényleg az) x pontokon lehívható arkfallok (belsejében volge csapat és kész vagy volge csapat és kemény volge boss típusú feladat) és az új incursion eventekkel is el lehet ütni az időt. Ennél lényegében azt csináljuk, hogy egy viszonylag szabályos útvonalat követve jutunk el A pontból az egyik siege helyszínére, útközben az útmenti eventeket feltakarítva, amiket amúgy senki sem/ritkán csinálnak meg. Nem rosszak amúgy a dlck tartalmilag, erősen gondolkodom a season pass megvételén, 3 áráért 5 dlc. Megegyeztem magammal, hogy ha steam akcióban leárazásra kerül vagy ha kész az összes fegyver skilles-ruhaosztós acsi vagy ha 290 körül lesz az euró akkor megveszem.
Simple. Eternal. Beige.
1 levél
Válasz 13.07.25. 15:36 #46
fejnelkuli
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ezeket a MOD-at hogyan és mire kell használni?
20143 levél
Válasz 13.07.24. 11:24 #45
Peace
Köszi!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
10341 levél
Válasz 13.07.24. 07:34 #44
MattMatthew
Free Trial

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
20143 levél
Válasz 13.07.24. 06:45 #43
Peace
Ingyenesen kipróbálható, vagy mindenképpen vásárlós?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
16280 levél
Válasz 13.07.24. 01:55 #42
david139
Nagyjából már meg is untam, a kültéri kommandózás tetszene, de egyrészt nem sok a lehetőség, másrészt túl könnyű. Remélem rámennek erre az irányra jobban.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10341 levél
Válasz 13.07.21. 07:48 #41
MattMatthew
Ezeket a nem pályán lévő küldiket sehogy sem lehet csapatban csinálni? Azt hittem, hogy az a nagy karika azért van, hogy aki benne van az egy mapre kerül.


A goal részleget még nem is néztem, de van pár pofás beszerezhető skin.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 13.07.20. 13:18 #40
MattMatthew
Nem kötelező...

Egyébként sok cucc nem fog kelleni. 3-4 fegyver (2 amit használsz mindig, egy rakétavető meg egy gyógyítós az arkfallokhoz) és annyi. A többit meg mindig lecseréled ha van jobb és eladod a maradékot.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
16280 levél
Válasz 13.07.20. 12:43 #39
david139
Igen, tudom, hogy akkor még nem volt rossz dolog ez, de most már nyugodtan kivehetnék.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10341 levél
Válasz 13.07.20. 10:13 #38
MattMatthew
Nyári szünet... legalábbis gondolom, hogy a vége, mert volt már minden epic szöveg meg biztos meghalunk duma.

Az epizódos questeket még nem csináltam, gondoltam azzal megvárlak titeket.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 13.07.20. 08:57 #37
davkar9
? Máris a játék végére értél? XCOM/egyéb elfoglaltság kicsit áthúzta a keddi kezdést, ma talán már be tudok ugrani én is. Eddig csak karakterkészítés plusz pár küldiig jutottam, de ugye azokat már csukott szemmel, mert béták alatt vagy százszor megcsináltam.

david: azoknak igazából a játék megjelenése előtt volt varázsa. Alaposan figyelni a videókat, oldalakon nézelődni, most csak kigyűjtött oldalról bepötyögni őket, hát... Ez így már nem kihívás, ne tessünk hisztizni!

Amúgy jó látni, hogy ilyen sokan (lol két ember, biztos?) rákaptatok.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 13.07.20. 08:01 #36
MattMatthew
Ja, menül néhol elég nyomi...
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
16280 levél
Válasz 13.07.19. 23:28 #35
david139
Igen arkfall De lehetne akár Csodaország kód is, nem változtatna a lényegen. Az inventory hely miatt megéri szerintem beírogatni őket. De a legjobb az lenne, hogy kivennék ezt a fenébe. Meg ha nem 15 klikk lenne 1 item salvage-elése.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10341 levél
Válasz 13.07.19. 23:22 #34
MattMatthew
Utolsó bossfight elég szemét... majd holnap kipihenten...

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 13.07.19. 12:39 #33
MattMatthew
arkfall

Nem sok hasznát láttam annak, de végülis csak 5-10 perc.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
16280 levél
Válasz 13.07.19. 12:30 #32
david139
Egyelőre még ismerkedem a dolgokkal, illetve ezzel a nettel semmi komolyat nem lehet... Bementem egy battlegroundra (akármi is itt a neve) és valami 5000 lehetett a pingem.

Mondjuk ezt leszámítva is szörnyű volt, mindenki mindig láthatatlan és mindig hátba lő

Épp most kopipasztázom a 120 ark kódot, tök jó szórakozás.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10341 levél
Válasz 13.07.18. 15:49 #31
MattMatthew
Ha ma este is játszol - illetve bárki más innen - akkor lehetne egy Dome talit szervezni! Bár ha küldikben nagyon máshol tartunk akkor nem biztos, hogy lehet normálisan együtt nyomni, bár az episode küldik talán pont ilyenre a legalkalmasabbak.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
16280 levél
Válasz 13.07.18. 15:46 #30
david139
A szörnyű intro után meglepően jónak tűnő játék egyelőre, és ami nagyon fontos, hogy jó fps-t produkál.
A történettel kapcsolatban még nem sok mindent értek, de a játékmenet szórakoztató.
Persze eddig csak 1-2 órát játszottam, szóval majd kiderül.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1820 levél
Válasz 13.07.18. 15:18 #29
warcat
Még szép,közben meg megy a tipitapi a virtuális domborulatokon.
10341 levél
Válasz 13.07.18. 13:20 #28
MattMatthew
Defiance fun fact: női avatart gyakrabban élesztenek fel a többiek.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 13.07.18. 10:36 #27
MattMatthew
Summer sale-ben volt akciós 10-ért, lehet, hogy még lesz ilyen.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1624 levél
Válasz 13.07.18. 09:55 #26
-T0ng-
Na mivel tetszett anno a béta teszek egy próbát a triallal is...ha nagyon tetszik megveszem, bár néztem a steamet ott még mindig sok nekem az a 20 euró.
10341 levél
Válasz 13.07.18. 09:50 #25
MattMatthew
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
16280 levél
Válasz 13.07.18. 09:29 #24
david139
Na mindjárt leér a remek 2 megabites falunettel
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10341 levél
Válasz 13.07.15. 21:32 #23
MattMatthew
Elég könnyen bele lehet szaladni olyan küldibe ami magasabb EGOjú karaktereknek való. Egyébként érdekesek az epizódos küldik, csak pont ezek közül futottam bele egy ilyenbe.

Az óránként egy arkfall meg megint mókás. Kicsit elveszi a komolyságát a dolognak, de játék tervezési szempontból meg érthető.

Szóval egyelőre nem győzött meg. Persze lehet, hogy azért mert most tolom a Borderlands 2-t is ami sok ponton hasonlít erre, csak jobb.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 13.07.14. 21:09 #22
MattMatthew
Kettő is volt belőled, a minotauruszosnak küldtem friend requestet, ha kapsz ilyet akkor jónak küldtem.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 13.07.14. 17:13 #21
davkar9
Steamen nem sokra jutottam, majd próbáld meg inkább te. Simán davkar. Bétában még úgy volt, hogy nem kell sorban állni a feladatokért, pl ha meg kell ölni először 10et valamiből és te 9-nél érsz oda akkor a 10. elhullása után te is léphetsz tovább a feladattal. Csapatot a játékos képére kattintva lehet, viszont ennél a játéknál is valami eldugott kurzor van, na majd kitapasztaljuk. Holnap talán már hozzájutok végre, bár a kedd valószínűbb.

Akit esetleg érdekel(t) a játék, de a mostani 3k-t is sokkalta érte annak jó hír, van trial. 72 óráig lehet kipróbálni, 200-as "szintkorláttal" (ez ego rating, nem olyan mint más mmokban a szintek). Annyi a baj ezzel az egésszel, hogy a 72 óra a feliratkozással kezdődik szóval érdemes minél előbb nekilátni a kliens letöltésének. Klikk
Simple. Eternal. Beige.
4211 levél
Válasz 13.07.12. 13:59 #20
Madrac
Ha jol emlekszem olyan mint a Rift. Vannak serverek de szinte szabadon atjarhatoak, ha vki csapatba all veled a masik serverrol. De lehet az is hogy tevedek, csak a livestreamrol emlekszem vmi hasonlora.
Quoth the raven, `Nevermore.'
10341 levél
Válasz 13.07.12. 13:42 #19
MattMatthew
Nos, szervert nem kellett választani, szóval lehetséges lenne, hogy mindenki egy szerveren van?
Matthews néven fut a karakterem, Steamen meg vagy MattMatthew-ként vagy Random Encounter-ként megtalálsz. Még nem néztem meg a közösségi megoldását a játéknak, nem tudom, hogy miként lehet benne bandázni. Rövid játékkor azonban kiderült, hogy ha elég közel vagy a quest tárgyakhoz és egy másik játékos aktiválja akkor neked is számolja.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
10341 levél
Válasz 13.07.12. 08:14 #18
MattMatthew
Nu, én is elutaltam a pénzt Gabe bácsinak. Köszi az infót a trionos accról, majd akkor azt is kell csinálni.
Aztán ma magpróbálok keresni vmi kevéssé lakott európai szervert. Állítólag az arkfallok feelingféből az kicsit elvesz, hogy annyi ember van, hogy nincs veszélyben senki. Egy kihalt szerveren ez lehet, hogy jobb.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9083 levél
Válasz 13.07.12. 07:48 #17
davkar9
Egy vásárlás pipa, egy ijedés. Indítás után azzal jött hogy ezzel az accounttal nem játszhatok. *nagylevegő* Van megoldás.
Simple. Eternal. Beige.
9083 levél
Válasz 13.07.11. 22:51 #16
davkar9
Ha végre sikerülne befejezni a vásárlást akkor is csak hétfőn, inkább kedden, tudnék belekezdeni. Ha előbb hozzájutsz akkor igyekezz eu-pve szerverre bejutni.
Simple. Eternal. Beige.
10341 levél
Válasz 13.07.11. 21:10 #15
MattMatthew
Idén már a második sorozat aminek elnézem az évadzáróját és azt hiszem, hogy van még egy rész hátre. Csudába!

Köszi a hírt, majd szólj, hogy melyik szerverre regelsz, a napokban és is vszínű beszerzem.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.